Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

spyretto έγραψε:Εχει κάτι ιδέες ο μεγαλομέτοχος. Μήπως θα τραγουδάει και το γνωστό σύνθημα μαζί τους για τον πρόεδρο;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να το δουμε και να το ακουσουμε και αυτο και .............

μαλλον δεν υπαρχει τιποτα αλλο..................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: '
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Να δω τον Ιβάν να τραγουδάει «έχεις λαό περήφανο λεβέντη κλπ» και μετά από γκολ να φεύγει πέντε σειρές κάτω από εκεί που κάθεται και θα τα έχω δει όλα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

nikolasf έγραψε:Είναι Ποντιακό αγύριστο κεφάλι αλλά όχι χαζός! ;)
εμενα αυτο το πρωτο με ανησυχει λιγο :D
οι ποντιοι ως γνωστον εχουν πεισμα που ομοιο τους ισως να πλησιαζει μονο ο κρητικος και εγω λεω ουτε
αμα ειναι για καλο,ειναι καλλιστοι δεν θα βρεις καλυτερους πουθενα
αμα ομως του βγει στο αλλιως :?

με ανησυχει λιγο πως και στο ροστοφ κατι αναλογο παιχτηκε

αλλα επειδη ειναι αλλα τα μεγεθη και επειδη πρωτη φορα δεν διωχνει προπονητη μεσα στην σεζον εχω ελπιδα :D
απο την αλλη και τους αλλους που εδιωξε καλως τους εδιωξε(ισως πλην δωνη,που ζητουσαν ομως ολοι οι παοκτσηδες την αποπομπη του),δεν εβγαινε πουθενα,ψαχνει και αυτος τον δικο του ζελικο
ο τουντορ ας πεισει μεχρι τελος πως αυτος ειναι και πως δεν θα επαναλαμβει τα λαθη του.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κρατα τον Κροατη αλλα δυο χρονακια να βγαλουμε γουστα και εμεις και εσυ μαζι
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πήγε στην Ν.Υορκη και γέλασε παλι το χειλάκι του με τον ΠΑΟΚ, εδώ ξέρουν καποιοι να τον ξενερώνουν.
Κανονίστε όσοι πάτε γήπεδο την Τετάρτη να προστατέψετε την ομάδα πάνω απο ολα. Είδατε με τους πληρωμένους τι ζημιά μπορούν να κάνουν (όπως στο βαζελος-γαύρος)...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο άνθρωπος είναι άρρωστος πλέον και αυτός με το μικρόβιο του ΠΑΟΚ και αν για κάποιο λόγο θα θελα περισσότερο από ένα το φετινό κύπελλο είναι για να πάρει και αυτός μια χαρά που την αξίζει. Ελπίζω να μην επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα της Τετάρτης και της συνέχειας στο τέλος ότι και αν συμβεί ώστε να μην ξενερώσει και να πιστέψει στην ομάδα του και στο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αξίζουμε έναν τίτλο φέτος και εμείς και αυτός είναι οπαδός και ο ιβαν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

panpangr77 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=r1nigy1jeBk

:lol: :lol: :lol: :lol:
Σωστός!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

[youtube]vpyfDyjIobU?t=13s[/youtube]
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Ευεργέτης και καυλωμένος ΠΑΟΚτσης, Περήφανος που πλήρωνει και δεν γλύφει κόλους!

Ιβαν απο μένα ρε μάγκα, σ ευχαριστώ ακόμα και αν δεν σηκώσουμε κούπα ποτέ, ξέρω να εκτιμώ τους ανθρώπους και εσύ είσαι ένας απο αυτούς.
Αλλωστε ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους!

υγ: Επίτελους κατάλαβες οτί υπάρχουν μερικοί μπερδεμένοι οι οποίοι είναι μια δύναμη που κάπου πρέπει να σκάει, είτε στον ίδιο τον ΠΑΟΚ είτε σε άλλους. όσοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για την θερμη είπε του ζήτησαν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ ΔΈΚΑ ΕΤΏΝ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΊΣΘΩΜΑ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ. ...ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΥΡΝΆΝΕ ΓΎΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ....ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΠΡΌΕΔΡΟ ; ΤΙ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ; θέλω να βάλω Έλληνες που μπορούν να προσφέρουν ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ....ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΥΠΌΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ ΘΈΛΕΙ ΜΕΓΆΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΆΘΗ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΣΊΓΟΥΡΑ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο ηγεμονικός τρόπος πάντως που τρεχει τον ΠΑΟΚ δεν μας έχει βγει σε καλό μέχρι τώρα. Και με τον Σαββίδη όλα είναι ρευστά αν ισχύει όντως οτι τα στελέχη τα απέλυσε ο ίδιος όπως είπε στους οπαδούς και δεν παραιτήθηκαν όπως βγήκε...όποια και να ήταν αυτά τα στελέχη.
Κολακες του Σαββίδη δεν νομίζω να χρειάζεται η ΠΑΕ, ικανά στελέχη που θα πάνε την ομάδα μπροστά χρειάζεται. Για τον Αρνεσεν τον ρώτησαν;

Ας βρει επιτέλους αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύεται να του τρέξουν το πλάνο της ομάδας - γιατί 4 χρόνια τώρα ψάχνεται.
Για τα υπόλοιπα θέματα - προπονητικό, νέο γήπεδο κλπ - δεν νομίζω τελικά ότι θα γίνει κάτι. Μακάρι να κάνει μια ολική ανακαίνιση της Τούμπας όπως ανέφερε, αυτό θα είναι στα πολύ θετικά του.

Για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του δεν αμφέβαλλα ποτέ, απλά όταν αποφασίζεις για τα πάντα σε μια ομάδα πρέπει να αφήνεις το συναίσθημα και να κινείσαι με βάση την ψυχρή λογική.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οποιος δεν στηριζει ιβαν
ανεξαρτητως των προθεσεων που εχει (αν ειναι αγαθες ή οχι) δεν κανει καλο στον συλλογο

δεκαετιες ψαχναμε επενδυτη και καποιοι ελαχιστοι βγαινουν και τον βριζουν;!
αν εχουν περισσοτερα λεφτα να την παρουν την ΠΑΕ

αλλιως κριτικη και αυτο ειναι,ουτε συνθηματα ουτε πολυ περισσοτερο βρισιδια!!!

η μεγαλη πλειοψηφια στηριζει
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Ιβαν αν μονος του εδιωξε τον Βεζυρτζη, αυτους που του ειπαν να τον φερει θα σταματησει να τους ακουει επιτελους?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”