Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Kostas_Peraia4 έγραψε:Kατι πηρε το αυτι μου και το ματι μου για Βρυζα και Ζαγορακη.Ελπιζω να ειναι αστειο

@Goran
Φιλέ θα σου ζητήσω συγνώμη ξέρεις γιατί; Όχι για τις απόψεις μου άλλα για το αν είπα κάτι που παρεξήγησες. Για αυτό συγνωμη αλλα αν δεις το μήνυμα μου ,δεν από κάλεσα κανέναν ανανδρο ούτε έθιξα κανέναν. Τώρα για τα επιχειρήματα μου και αυτά που με ρωτησες όταν θα ηρεμησεις και θα είσαι έτοιμος να δεχτεις κ άλλη άποψή τα συζητάμε.
Τώρα για το τι είναι ο καθένας, ποσά παιχνίδια έχει πάει στο γήπεδό κτλ κτλ δεν χρειάζεται να τα αναφερει κανένας. Την άποψη μας συζηταμε, αλλιώς κάτω από το όνομα μας να βάλουμε κάνα ΠΑΟΚομετρο για να μετράμε τι μπορεί να λεει ο καθενας
Φιλέ θα σου ζητήσω συγνώμη ξέρεις γιατί; Όχι για τις απόψεις μου άλλα για το αν είπα κάτι που παρεξήγησες. Για αυτό συγνωμη αλλα αν δεις το μήνυμα μου ,δεν από κάλεσα κανέναν ανανδρο ούτε έθιξα κανέναν. Τώρα για τα επιχειρήματα μου και αυτά που με ρωτησες όταν θα ηρεμησεις και θα είσαι έτοιμος να δεχτεις κ άλλη άποψή τα συζητάμε.
Τώρα για το τι είναι ο καθένας, ποσά παιχνίδια έχει πάει στο γήπεδό κτλ κτλ δεν χρειάζεται να τα αναφερει κανένας. Την άποψη μας συζηταμε, αλλιώς κάτω από το όνομα μας να βάλουμε κάνα ΠΑΟΚομετρο για να μετράμε τι μπορεί να λεει ο καθενας
-
Μπαρκαρούτσος
Αν γίνει κι αυτό, θα φύγουν και τα καρεκλάκιαpilotos έγραψε:Καποιοι μαλλον δεν εφυγαν ποτε.Αναμενονται επιστροφες.kataramenos5 έγραψε:
Διαβαζοντας ποστ οπως το παρακατω
αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια οτι ο Ιβαν δε μπορεί να τους κανει ουσιαστικά περα.Και ο λογος (συμφωνα με τ αρρωστημένο μου μυαλό) που δε μπορει, με κάνει να τρελαίνομαι .Θεωρίες ειναι ολα αυτα αλλα τοσα που χουν δει τα ματια μας...Αν δε φυγουν μια και καλή δε θα ησυχάσω.chris.paok.mytilene έγραψε: Δηλαδή φύγαν παρετηθήκαν τους βαρέθηκε ο κόσμος (ΘΖ και ΖΒ) και αυτοί ως ειδικοί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν ποιόν να διαλέξει ΤΔ , και μετά υπάρχει προβληματισμός .....γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο..........
Είναι ή δεν είναι παοκάρχες ; θεωρούν το μαγαζί δικό τους .....
SM-G920F[/quote]
-
Asimos
Θα του πει κανεις εμεις δεν φυγαμε ποτε και θα γελανε οι Βρυξελες και οι Βεροιες...
- Chuck Norris
Αφού οποίος και να ερθει θα φύγει μετά από κάποιους μήνες μη μου αγχωνεστε
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
Amon Tobin έγραψε:psykoman έγραψε:Ρε μαγκες γιατι το πατε το νταλαβερι στην απομακρυνση του Φρανκ σαν προσωπο;;;
Το θεμα ειναι οτι ολα τα ΠΑΟΚτσακια που μαλωναν και αρπαζοταν στα καφενεια, στο γηπεδο, στο δρομο, στο σχολειο, στην δουλεια κτλ κτλ υποστηριζοντας το πλανο που τους εδωσε ο Σαββιδης με Τζακ προεδρο,Φρανκ Τ.Δ., Τουντορ προπονητη και φωναζαν συνεχεια για υπομονη(αντι να το κανει η διοικηση αυτο) σημερα απλα αισθανονται ΜΑΛΑΚΕΣ
- ΑποστόληςΑ
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως καταλήγω ότι καλύτερα θα ήταν να επιστρέψει ο Σαββίδης.
Ο Χάρης.
(αν ζει)
Ο Χάρης.
(αν ζει)
Ο Βρύζας τελικά εκανε την μεταγραφή του Βελλίδη; Θα μας έρθει πίσω και επίσημα; έχω μπερδευτεί...
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Έφυγε, εδώ και χρόνια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατόπιν ωρίμου σκέψεως καταλήγω ότι καλύτερα θα ήταν να επιστρέψει ο Σαββίδης.
Ο Χάρης.
(αν ζει)
- ΑποστόληςΑ