Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ρε μεγάλε stelyk ποια ιερή αγελάδα ΑΠΛΆ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΈΝΕ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΛΌΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΜΟΝΉΣ .....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giliopoulos
Εγω συμφωνω. Να σε ρωτησω ομως. Μεχρι ποτε δινεις διορια στον εαυτο σου γι αυτο? Δηλαδη αμα συνεχισει το ιδιο βιολι και τα επομενα χρονια με τον ΠΑΟΚ 4-5ο με αλλαγες καθε 6μηνο τι πρεπει να γινει κατα την αποψη σου?eorptol έγραψε:Ρε μεγάλε stelyk ποια ιερή αγελάδα ΑΠΛΆ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΈΝΕ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΛΌΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΜΟΝΉΣ .....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ;
Αν αύριο δω ΤΔ τον Miehel και Πρόεδρο τον Γ.Σαββίδη θα πώ ότι είσαι μεγάλη γάτα αλλιώς είσαι απλά ένας ΠΟΝΤΟΣ!

μάλλον θέλει κάνα 'τίγρη' να τον πάει Γ εθνικήeorptol έγραψε:Ρε μεγάλε stelyk ποια ιερή αγελάδα ΑΠΛΆ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΈΝΕ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΛΌΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΜΟΝΉΣ .....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ;
Και συ ρε φιλε βρήκες ακριβώς τι φταίει στον ΠΑΟΚ μπράβο.....Αυτός λοιπόν που τους έφερε και τους πλήρωνε τους έδιωξε κιόλας; Για Στόχ και Ινσαουραλντε πήγαινε ρώτησε αν ήταν να έρθουν κάποια στιγμή ξανά στην ομάδα και ποιοι τους απέρριψαν. Και αν λέμε, αν εχεις δίκιο, γιατι έφερε τους Κοστα και Μπερμπατωφ με ανάλογα συμβόλαια; Γιατι έδωσε σχεδόν τα δίπλα για να ανανεώσει τον Κλαους; Γιατι σου έφερε ΤΔ με 1 εκ; Διαλυμένη ομάδα πέρυσι και ποιος φταίει που δεν έγιναν έγκαιρα μεταγραφές; Αυτός; Τότε γιατι έφερε δίνοντας χρήματα έγκαιρα τον Ολσεν;giliopoulos έγραψε:Ναι ας τα ριξουμε στον λαουτζικο και ας αφησουμε τον αγιο ιβαν που παντα ξυπνουσε με το καλο του ΠΑΟΚ στο μυαλο του.
Πλακα κανετε ετσι?
Μιλαμε για ατομο που 4 ολοκληρα χρονια μετα σε εχει με τον πελκακο και τον μυστακιδη!! Ο ιδιος που ελεγε οτι θα φερει κουπες και θα εισαι στην τοπ 20αδα της ευρωπης. Ο ιδιος τους 4 καλυτερους παικτες που πηρε τους εδιωξε γιατι προφανως δεν ηθελε να τους δωσει ακριβα συμβολαια (στοχ λουκας ινσαουραλδε νατχο). Δυστυχως ομως μονο με τετοιους αλλαζεις επιπεδο και οχι με ησαια χορευε και πελκες.
Ο λαος στηριξε την χρονια με στεφενς αλλα ειδε οτι παλι πασαλιματα γινονται. Εδιωξε τον προπονητη δεν κρατησε κανεναν απο τους ποιοτικους παικτες και την επομενη χρονια πηγε με τον αγγελο και την κ 20 προετοιμασια!!! Μιλαμε για τρελο πλανο και οραμα. Μετα εδιωξε αγγελο και εφερε προπονητη τον ιουνιο για να παιξει σε 1 μηνα προκριματικα με διαλυμενη ομαδα. Εφερε πρωτη φορα τεχνικο διευθυντη και σημερα τον διωχνει.
Σταματηστε και την καραμελιτσα με τα χρεη. Μαγκια του ιβαν αλλα αυριο αμα φυγει η παε του ΧΡΩΣΤΑΕΙ 10 μυρια!
Όσο για την απαξίωση σε παίχτες της ομαδας (Πελκακο, ησαια χόρευε κτλ), αν μου βρεις ομάδα παγκοσμίως που δεν στηρίζεται και σε αυτούς πάω πάσο! Αλλα εσυ προφανώς είχες συνηθίσει σε παιχταράδες τα προηγούμενα χρονια και τωρα δεν μπορείς να βλέπεις τους τωρινούς......
Λεβέντη μου καλέ, δεν έχουμε διαφορετική άποψη και το κατανοείς πιστεύω...Μην τα λες λοιπόν σε μένα που οι αγώνες που έχω δει ζωντανά στην Τούμπα έχουν πλέον τετραψήφιο νούμερο...mpouJr έγραψε:Γκοραν φιλε σε μια αλλη περιπτωση εδω κοντα μας η κουλα που την πηρε ο σωτηρας κ την εριξε στην γ (που αμα γινοταν σε εμας θα ειχαμε ακομα κρεμαλες εξω απο το γηπεδο) κοβει καθε χρονο 25+ χιλιαδες διαρκειας...με μπατζετ ελαχιστο κ παικτες που αν θελαμε να τους παρουμε εμεις ειχαν βγει ηδη αναπηροι κ παει λεγοντας (θελεις να σου θυμισω ονοματα απο περυσι?) μην μου λες οτι δεν υπηρχε λογος να στηριξουμε ρε γαμω την τρελα μου μεσα που πριν 5 χρονια ξυπνουσες κ ελεγες αραγε σημερα θα ξεπαγωσουν τα χρεη κ θα παμε στα ερασιτεχνικα η τον αλλο μηνα....
Που σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν ερχοταν ενας κ πληρωνε χρεη (που τοσα χρονια μας κρατανε πισω κ δεν κανουμε ομαδα) θα ζητουσε επεκταση γηπεδου γιατι δεν τον καλυπτουν οι θεσεις...
ΠΟΤΕ δεν στηριξαμε εμεις οι ιδιοι τιποτα απο αυτα που ξεκινησε να κανει....θελεις με διαρκειας θελεις με γηπεδο γεματο θελεις με οποιονδηποτε τροπο δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ.
Ναι γκοραν το εχει παραξηλωσει με τις απολυσεις κ τις παραιτησεις αλλα αυτο ειναι το στυλ του,αν δεν δει αποτελεσματα κανει σπασμωδικες κινησεις κ μεχρι στιγμης δεν του εχει βγει σε καλο.
Αλλα φιλτατε γκοραν ΕΜΕΙΣ δεν στηριξαμε ποτε,ισως καποια στιγμη στα λογια αλλα ποτε στην ουσια ποτε εμπρακτα.
Δεν ριχνει κανεις τιποτα στον κοσμο εκτος απο το οτι ειναι ΑΠΩΝ εχουμε καταντησει να πηγαινουμε στο γηπεδο κ να ξερουμε σε εμβελεια 30 μετρων ποιος θα γκρινιαξει για τον προπονητη ποιος θα βρισει τον τζαβελλα ποιος θα πει στον κλαους να παει να κανει κ αλλα τατου.
Οσο για τα μπατζετ κ τις μαλακιες που ακουω,αν γουσταρεις κυριος μπατζετ παραπανω πανε παρε διαρκειας για μια γαμημενη χρονια κ ξεπουλησε τα εχεις την εντυπωση οτι δεν θα πανε τα λεφτα στην ομαδα?θα τα βαλει στην τσεπη του?δεν θα τον γκαβλωσεις ακομα πιο πολυ?μπορει εμεις να θελουμε να ριξουμε καπου την ευθυνη κ ναι εν μερει εχουμε δικιο οτι εχει ενα μεγαλο κομματι της ευθυνης αλλα μην τα γαμαμε ολα εδω μεσα.\
Ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα μπορει να αντιστραφει αλλα δυστυχως με εμας αποντες δεν ειναι καθολου ευκολο,οπως κ να το κανουμε ειδαμε τι μπορει να κανει καποιος οταν εχει την στηριξη του κοσμου χωρις λεφτα κ χωρις τιποτα παικταραδες η εχετε την εντυπωση οτι οι παικτες που πηραμε τοτε ειχανε εκ γενετης την γκαυλα για την ομαδα?
Τεσπα δεν τελειωνει αυτη η συζητηση ποτε
βρες κι εσύ κι εγώ όμως τι έχει κάνει λάθος και μάλιστα επί 4 χρόνια τώρα και ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ειδικότερα στους νεότερους και αλλοτριωμένους από τα ραδιόφωνα οπαδούς μας !!!
Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΤΕ 100% ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ??? ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ???
Τι να κάνουμε λέει ??? Να τον γκαβλώσουμε ??? Αλήθεια ??? Εμείς ή αυτός πρέπει να το κάνει ??/
Καλά θα κάνει ο "πολύς" Ιβάν να κατέβει καμιά βόλτα σε έναν αγώνα εκεί στην 2 (σύνορα με την 1, διάζωμα 23) να δει μπροστά του έναν "μόνιμο" φίλαθλο 70 χρόνων που κάθομαι χρόνια τώρα δίπλα του (τον βρήκα εκεί όταν μετακόμισα απ την 3 πριν καμιά δεκαετία), να μιλήσει μαζί του και να καυλώσει όταν τον ακούσει να του λέει: "Πάνω από 50 χρόνια, από το 1959 που "τό χτισα" είμαι εδώ, μια ζωή (για πολλούς που "φεύγουν" νωρίς για τα ψηλά ίσως και δύο ζωές) γεμάτη με χαρές και λύπες"...
52 χρόνια με 2 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα mpouJr, το ακούς;;;
Αν το ακούσει κι ο Ιβάν, λογικά θα τον ρωτήσει: "Και πως αντέχεις ρε άνθρωπε μου τόσα χρόνια";;;
Τότε θα παρει "μαθήματα καύλας" ο Ιβάν Σαββίδης, όταν θα ακούσει απ το στόμα ενός σεβάσμιου ηλικιωμένου, ενός ανθρώπου, ενός οπαδού, ενός γνήσιου Π.Α.Ο.Κ.τσή "υπόδειγμα" για τον ίδιο και για όλους μας την απάντηση:
"ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Υ - ΠΟ - ΜΟ - ΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΙΩΣΕΙ Π.Α.Ο.Κ. ΚΙ ΟΧΙ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!
Καληνύχτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 23:47, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Έλα τώρα εδώ μεταφέρει τις πσπαριες του ραπτοπουλου για τα χρέη τι να λέμε τώρα
giliopoulos μιλαω για τα χρεη που και χθες εγραφες οτι ειναι δανειο κτλ.
αναμενω απαντηση.
αναμενω απαντηση.
-
giliopoulos
Ποιο ειναι παπαρια ρε φιλε. Ειναι ψεματα οτι αν παρει καποιος αυριο την παε πρεπει να πληρωνει δανειο 10μυρια στην δημερα??eorptol έγραψε:Έλα τώρα εδώ μεταφέρει τις πσπαριες του ραπτοπουλου για τα χρέη τι να λέμε τώρα
ΜΑΓΚΙΑ του ιβαν για τα χρεη αλλα που ειναι το ψεμα στην προταση μου?
E ποιος φταει ρε φιλε που δεν εγιναν μεταγραφες? Εγω? Ή λες την κλασικη καραμελα οτι βρυζας και αρνεσεν ειχαν το μεγαλο μπατζετ και δεν εκαναν μεταγραφες, Για ποιο λογο να μην κανουν? Τρελοι ειναι ή καθυστερημενοι?omerta76 έγραψε: Διαλυμένη ομάδα πέρυσι και ποιος φταίει που δεν έγιναν έγκαιρα μεταγραφές; Αυτός; Τότε γιατι έφερε δίνοντας χρήματα έγκαιρα τον Ολσεν;
Όσο για την απαξίωση σε παίχτες της ομαδας (Πελκακο, ησαια χόρευε κτλ), αν μου βρεις ομάδα παγκοσμίως που δεν στηρίζεται και σε αυτούς πάω πάσο! Αλλα εσυ προφανώς είχες συνηθίσει σε παιχταράδες τα προηγούμενα χρονια και τωρα δεν μπορείς να βλέπεις τους τωρινούς......
Απειρες ομαδες δεν στηριζονται σε αστειους παικτες της κ20
απο που προκυπτει το οτι τα χρεη εχουν πληρωθει με δανειο. παρε το χρονο σου, τελευταια ευκαιρια.
τα "ακουσα" "μου ειπαν", δεν μετρανε.
τα "ακουσα" "μου ειπαν", δεν μετρανε.
Κρίμα Ιβαν γιατι έκανες ενα μεγάλο λαθος τόσα χρονια: δεν έδωσες πολλα λεφτα σε ραδιόφωνα, δημοσιογράφους στην πόλη να σε γλείφουν απο το πρωί ως το βραδυ και εχεις αυτήν την μιρλα και κακή γκρίνια απο τους ίδιους σου τους φιλάθλους. Δεν έπρεπε να ακούς ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν αλλα μονο τους " αγνούς " φιλάθλους του ΠΑΟΚ που "αγαπάνε " πάνω απο ολα την ομάδα. Που αγαπάνε τρέλα την ομάδα αλλα περυςι στο +5 δεν πατουςαν στο γήπεδο γιατι δεν....έβλεπαν όραμα.Έπρεπε να ρίξεις και κανά ξεροκόμματο σε αυτούς και οχι να κόψεις τζαμπατζήδες και "επιδοτήσεις" Λαθος σου Ιβαν, λαθος σου και τα βρίσκεις τωρα μπροστα σου. Απο τον Ιούνιο στην Κροατια τα έβλεπες, μαλλον τα άκουγες αλλα εσυ εκεί να ρίξεις μερικά εκ να φέρεις παίχτες. Λαθος σου Ιβαν λαθος σου.
Οταν βέβαια φύγεις, θα έρθουν οι Μακεδονομάχοι φίλαθλοι σου να στηρίξουν την ομάδα και να την διοικήσουν όπως αυτοί θέλουν. Γιατι αυτό πραγματικά θέλουν πολλοί απο τους "αγνούς" ΠΑΟΚτσηδες που πονάνε την ομάδα και περιμένουν να στην πέσουν.
Φύγε Ιβαν, φύγε πριν σπιλωθεις και εσυ απο εμάς, θα βρεις την ησυχία σου πίστεψε με.
Οταν βέβαια φύγεις, θα έρθουν οι Μακεδονομάχοι φίλαθλοι σου να στηρίξουν την ομάδα και να την διοικήσουν όπως αυτοί θέλουν. Γιατι αυτό πραγματικά θέλουν πολλοί απο τους "αγνούς" ΠΑΟΚτσηδες που πονάνε την ομάδα και περιμένουν να στην πέσουν.
Φύγε Ιβαν, φύγε πριν σπιλωθεις και εσυ απο εμάς, θα βρεις την ησυχία σου πίστεψε με.
-
giliopoulos
E δανειο δεν ειναι? Απο την δημερα της κυπρου 10 μυρια με ελαχιστο επιτοκιο. Προφανως για "εξασφαλιση". Δεν ειναι χαζος ο ανθρωπος ουτε κοροιδο να δωσει 10 μυρια και να των διωξουν μετα αφου δεν θα τον χρειαζονται. Καλα εκανε γι αυτον και για την ομαδα. Και φυσικα ΜΑΓΚΙΑ το ξαναλεω που πληρωσε εστω και με αυτον τον τροπο. Που διαφωνουμε?K_geo έγραψε:giliopoulos μιλαω για τα χρεη που και χθες εγραφες οτι ειναι δανειο κτλ.
αναμενω απαντηση.
Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ !!!trouman έγραψε:
πολλλά ++ λέμεbane1980 έγραψε:Δεν έχεις άδικο mpoujr, ήρθε και με το καλημέρα ντου, ιστορίες, και μόνιμα απογοητευμένοι, μα για το Γκαρσία, μα για το Σάλπι, μα για το γίδι, και το μαραμένο αρχίδ*. Και αυτός να χώνει και φτάνει πέρσι η εξόφληση. Και καπάκια ο Άρνεσεν. ΚΑι λέω εδώ είμαστε, βρήκε και τρόπο να μαντρώσει το χοντρό, ίσως και με τον "ερχόμαστε", για αυτό τα χώνει γερά, θα βγάλουμε γούστα.
Εγώ ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους. Εγώ ΠΑΟΚ έγινα μέσα στη Ν.Φιλαδέλφεια που μεγάλωσα και μέσα σε μία τάξη γαυρόβάζελων και με κάτι θειους μου να μου φέρνουν μπλούζα Ντέταρι. Ο πατέρας μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μπάλα και ό,τι αναφέρει και μνημονεί είναι η Μπάγερν των 70ς που την έζησε από κοντά. Άντε καμια εθνική, άντε κανα ευρωπαϊκό ή γαυροματς του ΠΑΟΚ για να χαρεί με τη χαρά μου εάν κερδίζαμε. Και εγώ βγήκα ΠΑΟΚ επειδή μου την έσπαγε που όλοι ήταν "Άρης στο μπασκετ" - "ΠΟΚ στη μπάλα", ενώ έβλεπα μια ομάδα με @@ να προσπαθεί, να αξίζει, να αδικείται, να μην παίρνει αυτό που της αξίζει και εντός και εκτός γηπέδου. Το κλικ έγινε στον τελικό της Γενεύης. Ψήθηκα, φτιάχτηκα. Αλλά εκεί που καψουρεύτηκα ήταν η Ναντ. Αυτό το "όχι ρε γμτ", αυτό το τραγικό του ΠΑΟΚ που τον ακολουθεί παντού τελικά. Αυτό το κλάμα του Μπάνε με έκανε οπαδό, πριν ήμουν φίλαθλος. Και βρέθηκα να φωνάζω στο μπαλκόνι "Μαμιέται η Ρεάλ κι η Ισπανία" και να με τραβάει μέσα ο πατέρας μου γιατί είχα βγάλει και κάτι ζέλια και χανούμια συμμαθητές, μια και βλέπαμε το ματς σε φιλικό σπίτι. Ναι, φώναζαν όλοι για τον ΠΑΟΚ.
Οπότε, ναι, ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους, αλλά για την προσπάθεια και την αδικία που άδικα υφίσταται.
Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε Χαριλάου α λα Σπάθα και με κάθε γαμίδ* που μας είχε αφήσει με 9 σε κύπελλο νομίζω στο τηγάνι, παρά με τελικούς που το σηκώσαμε. Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε μεγάλο διπλό α λα Άρσεναλ, Πόλη, Λονδίνο, και τώρα Γερμανία. Γιατί μου έβγαζε κοχόνες αυτή η ομάδα και άρνηση να παραιτηθεί.
Αυτό θέλω να δω τώρα. Άρνηση να παραιτηθεί και αγώνα, κι ας μη δω τίτλο ποτέ. Αλλά να είμαι περήφανος για αυτά που βλέπω στην ομάδα μου εντός και εκτός γηπέδου. Και τώρα δεν είμαι. Στο χέρι του είναι εάν θα γίνουν κι άλλα ΠΑΟΚτσάκια όπως εγώ ή εάν θα χάσει και αυτούς που βρήκε.
Δώσε όραμα Ιβάν και μπες μπροστάρης και ατσάλωσέ το. Μη το μαμάς κάθε τρεις και λίγο.
τα είπες όλα και σε καταλαβαίνει όποιος νιώθει από Π.Α.Ο.Κ.
omerta76
Θα μου πεις σε παρακαλω γιατι ολους οσους μας ειπαν οτι εφερε με πλουσιοπαροχα συμβολαια (μεσα στους παιχτες που αναφερθηκαν βαλε και Στεφενς,Αρνεσεν) δεν τους κρατησε δευτερη σεζον και τους περισσοτερους μαλιστα ενα εξαμηνο;
Θα με κοψει η λογοκρισια και καλα θα κανει εδω που τα λεμε αλλα το πραγμα βρωμαει και μαλιστα πολυ.
pilotos αληθεια πιστευεις οτι φταιει το συστημα για την καταντια του ΠΑΟΚ του Σαββιδη;
Διανοειστε ρε παλικαρια για ποσες προσληψεις και απολυσεις μιλαμε επι εποχης του,για ποσα φυγε εσυ ελα εσυ;
Θα μου πεις σε παρακαλω γιατι ολους οσους μας ειπαν οτι εφερε με πλουσιοπαροχα συμβολαια (μεσα στους παιχτες που αναφερθηκαν βαλε και Στεφενς,Αρνεσεν) δεν τους κρατησε δευτερη σεζον και τους περισσοτερους μαλιστα ενα εξαμηνο;
Θα με κοψει η λογοκρισια και καλα θα κανει εδω που τα λεμε αλλα το πραγμα βρωμαει και μαλιστα πολυ.
pilotos αληθεια πιστευεις οτι φταιει το συστημα για την καταντια του ΠΑΟΚ του Σαββιδη;
Διανοειστε ρε παλικαρια για ποσες προσληψεις και απολυσεις μιλαμε επι εποχης του,για ποσα φυγε εσυ ελα εσυ;
giliopoulos έγραψε:Ποιο ειναι παπαρια ρε φιλε. Ειναι ψεματα οτι αν παρει καποιος αυριο την παε πρεπει να πληρωνει δανειο 10μυρια στην δημερα??eorptol έγραψε:Έλα τώρα εδώ μεταφέρει τις πσπαριες του ραπτοπουλου για τα χρέη τι να λέμε τώρα
ΜΑΓΚΙΑ του ιβαν για τα χρεη αλλα που ειναι το ψεμα στην προταση μου?E ποιος φταει ρε φιλε που δεν εγιναν μεταγραφες? Εγω? Ή λες την κλασικη καραμελα οτι βρυζας και αρνεσεν ειχαν το μεγαλο μπατζετ και δεν εκαναν μεταγραφες, Για ποιο λογο να μην κανουν? Τρελοι ειναι ή καθυστερημενοι?omerta76 έγραψε: Διαλυμένη ομάδα πέρυσι και ποιος φταίει που δεν έγιναν έγκαιρα μεταγραφές; Αυτός; Τότε γιατι έφερε δίνοντας χρήματα έγκαιρα τον Ολσεν;
Απειρες ομαδες δεν στηριζονται σε αστειους παικτες της κ20
Κλασική καραμέλα;;; Σε ρώτησα τότε γιατι έκανε έγκαιρα την μεταγραφή Ολσεν και δεν μου απάντησες. Ζήσε στην αυθυποβολή σου και βγάλε τωρα την χολή σου που μπορείς!