Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από mpouJr »

Γκοραν φιλε σε μια αλλη περιπτωση εδω κοντα μας η κουλα που την πηρε ο σωτηρας κ την εριξε στην γ (που αμα γινοταν σε εμας θα ειχαμε ακομα κρεμαλες εξω απο το γηπεδο) κοβει καθε χρονο 25+ χιλιαδες διαρκειας...με μπατζετ ελαχιστο κ παικτες που αν θελαμε να τους παρουμε εμεις ειχαν βγει ηδη αναπηροι κ παει λεγοντας (θελεις να σου θυμισω ονοματα απο περυσι?) μην μου λες οτι δεν υπηρχε λογος να στηριξουμε ρε γαμω την τρελα μου μεσα που πριν 5 χρονια ξυπνουσες κ ελεγες αραγε σημερα θα ξεπαγωσουν τα χρεη κ θα παμε στα ερασιτεχνικα η τον αλλο μηνα....

Που σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν ερχοταν ενας κ πληρωνε χρεη (που τοσα χρονια μας κρατανε πισω κ δεν κανουμε ομαδα) θα ζητουσε επεκταση γηπεδου γιατι δεν τον καλυπτουν οι θεσεις...

ΠΟΤΕ δεν στηριξαμε εμεις οι ιδιοι τιποτα απο αυτα που ξεκινησε να κανει....θελεις με διαρκειας θελεις με γηπεδο γεματο θελεις με οποιονδηποτε τροπο δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ.

Ναι γκοραν το εχει παραξηλωσει με τις απολυσεις κ τις παραιτησεις αλλα αυτο ειναι το στυλ του,αν δεν δει αποτελεσματα κανει σπασμωδικες κινησεις κ μεχρι στιγμης δεν του εχει βγει σε καλο.

Αλλα φιλτατε γκοραν ΕΜΕΙΣ δεν στηριξαμε ποτε,ισως καποια στιγμη στα λογια αλλα ποτε στην ουσια ποτε εμπρακτα.

Δεν ριχνει κανεις τιποτα στον κοσμο εκτος απο το οτι ειναι ΑΠΩΝ εχουμε καταντησει να πηγαινουμε στο γηπεδο κ να ξερουμε σε εμβελεια 30 μετρων ποιος θα γκρινιαξει για τον προπονητη ποιος θα βρισει τον τζαβελλα ποιος θα πει στον κλαους να παει να κανει κ αλλα τατου.

Οσο για τα μπατζετ κ τις μαλακιες που ακουω,αν γουσταρεις κυριος μπατζετ παραπανω πανε παρε διαρκειας για μια γαμημενη χρονια κ ξεπουλησε τα εχεις την εντυπωση οτι δεν θα πανε τα λεφτα στην ομαδα?θα τα βαλει στην τσεπη του?δεν θα τον γκαβλωσεις ακομα πιο πολυ?μπορει εμεις να θελουμε να ριξουμε καπου την ευθυνη κ ναι εν μερει εχουμε δικιο οτι εχει ενα μεγαλο κομματι της ευθυνης αλλα μην τα γαμαμε ολα εδω μεσα.\

Ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα μπορει να αντιστραφει αλλα δυστυχως με εμας αποντες δεν ειναι καθολου ευκολο,οπως κ να το κανουμε ειδαμε τι μπορει να κανει καποιος οταν εχει την στηριξη του κοσμου χωρις λεφτα κ χωρις τιποτα παικταραδες η εχετε την εντυπωση οτι οι παικτες που πηραμε τοτε ειχανε εκ γενετης την γκαυλα για την ομαδα?

Τεσπα δεν τελειωνει αυτη η συζητηση ποτε
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Αναμεσα στο Γιετι, το τερας του λοχνες, τον μπιγκ φουτ και καποια αλλα που υπαρχουν στον υπολοιπο κοσμο, υπαρχει και ενα αλλο πραγμα που λεγεται επαγγελματισμος. Κοινο σε ολα αυτα το οτι ειναι αγνωστα στην Ελλαδα.

Απο την αλλη, βρισκει κανεις στην Ελλαδα πραγματα οπως ο μαστορας που τα κανει ολα μονος του, το ντι εν ει, το ξεκατινιασμα, τον ξερολα και καποια αλλα πραγματα που ειναι αγνωστα στον υπολοιπο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν έχεις άδικο mpoujr, ήρθε και με το καλημέρα ντου, ιστορίες, και μόνιμα απογοητευμένοι, μα για το Γκαρσία, μα για το Σάλπι, μα για το γίδι, και το μαραμένο αρχίδ*. Και αυτός να χώνει και φτάνει πέρσι η εξόφληση. Και καπάκια ο Άρνεσεν. ΚΑι λέω εδώ είμαστε, βρήκε και τρόπο να μαντρώσει το χοντρό, ίσως και με τον "ερχόμαστε", για αυτό τα χώνει γερά, θα βγάλουμε γούστα.

Εγώ ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους. Εγώ ΠΑΟΚ έγινα μέσα στη Ν.Φιλαδέλφεια που μεγάλωσα και μέσα σε μία τάξη γαυρόβάζελων και με κάτι θειους μου να μου φέρνουν μπλούζα Ντέταρι. Ο πατέρας μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μπάλα και ό,τι αναφέρει και μνημονεί είναι η Μπάγερν των 70ς που την έζησε από κοντά. Άντε καμια εθνική, άντε κανα ευρωπαϊκό ή γαυροματς του ΠΑΟΚ για να χαρεί με τη χαρά μου εάν κερδίζαμε. Και εγώ βγήκα ΠΑΟΚ επειδή μου την έσπαγε που όλοι ήταν "Άρης στο μπασκετ" - "ΠΟΚ στη μπάλα", ενώ έβλεπα μια ομάδα με @@ να προσπαθεί, να αξίζει, να αδικείται, να μην παίρνει αυτό που της αξίζει και εντός και εκτός γηπέδου. Το κλικ έγινε στον τελικό της Γενεύης. Ψήθηκα, φτιάχτηκα. Αλλά εκεί που καψουρεύτηκα ήταν η Ναντ. Αυτό το "όχι ρε γμτ", αυτό το τραγικό του ΠΑΟΚ που τον ακολουθεί παντού τελικά. Αυτό το κλάμα του Μπάνε με έκανε οπαδό, πριν ήμουν φίλαθλος. Και βρέθηκα να φωνάζω στο μπαλκόνι "Μαμιέται η Ρεάλ κι η Ισπανία" και να με τραβάει μέσα ο πατέρας μου γιατί είχα βγάλει και κάτι ζέλια και χανούμια συμμαθητές, μια και βλέπαμε το ματς σε φιλικό σπίτι. Ναι, φώναζαν όλοι για τον ΠΑΟΚ.

Οπότε, ναι, ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους, αλλά για την προσπάθεια και την αδικία που άδικα υφίσταται.
Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε Χαριλάου α λα Σπάθα και με κάθε γαμίδ* που μας είχε αφήσει με 9 σε κύπελλο νομίζω στο τηγάνι, παρά με τελικούς που το σηκώσαμε. Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε μεγάλο διπλό α λα Άρσεναλ, Πόλη, Λονδίνο, και τώρα Γερμανία. Γιατί μου έβγαζε κοχόνες αυτή η ομάδα και άρνηση να παραιτηθεί.

Αυτό θέλω να δω τώρα. Άρνηση να παραιτηθεί και αγώνα, κι ας μη δω τίτλο ποτέ. Αλλά να είμαι περήφανος για αυτά που βλέπω στην ομάδα μου εντός και εκτός γηπέδου. Και τώρα δεν είμαι. Στο χέρι του είναι εάν θα γίνουν κι άλλα ΠΑΟΚτσάκια όπως εγώ ή εάν θα χάσει και αυτούς που βρήκε.

Δώσε όραμα Ιβάν και μπες μπροστάρης και ατσάλωσέ το. Μη το μαμάς κάθε τρεις και λίγο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως διαβάζωντας ολα τα παραπάνω, αυτο που -κυρίως- μου έμεινε στο μυαλο ειναι το περι υπομονής και μαλάκων που έγραψε ο psykoman...

[youtube]upqS8qjwSl8[/youtube]

Αφιερωμένο στο μεγαλομέτοχο. 8-)

υγ: ενα ΕΥΓΕ και στον μπουτζρ για το παραπάνω του ποστ.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

mpouJr έγραψε: Δεν ριχνει κανεις τιποτα στον κοσμο εκτος απο το οτι ειναι ΑΠΩΝ εχουμε καταντησει να πηγαινουμε στο γηπεδο κ να ξερουμε σε εμβελεια 30 μετρων ποιος θα γκρινιαξει για τον προπονητη ποιος θα βρισει τον τζαβελλα ποιος θα πει στον κλαους να παει να κανει κ αλλα τατου.
Πολύ σωστός

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά η εικόνα του γηπέδου και η ατμόσφαιρα ήταν απογοητευτική αν αφαιρέσεις κάποιες εξάρσεις. Κι εδώ δεν είναι θέμα συνδέσμων αλλά προσωπικό θέμα του κάθε ΠΑΟΚτση.

Από την άλλη αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως και για τον Ιβαν και τις παλινωδίες του
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ιβαν Σαββιδης, ο ΠΛΕΟΝ ΑΜΠΑΛΟΣ στην οικογενεια του ΠΑΟΚ. &-
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ναι ας τα ριξουμε στον λαουτζικο και ας αφησουμε τον αγιο ιβαν που παντα ξυπνουσε με το καλο του ΠΑΟΚ στο μυαλο του.
Πλακα κανετε ετσι?
Μιλαμε για ατομο που 4 ολοκληρα χρονια μετα σε εχει με τον πελκακο και τον μυστακιδη!! Ο ιδιος που ελεγε οτι θα φερει κουπες και θα εισαι στην τοπ 20αδα της ευρωπης. Ο ιδιος τους 4 καλυτερους παικτες που πηρε τους εδιωξε γιατι προφανως δεν ηθελε να τους δωσει ακριβα συμβολαια (στοχ λουκας ινσαουραλδε νατχο). Δυστυχως ομως μονο με τετοιους αλλαζεις επιπεδο και οχι με ησαια χορευε και πελκες.
Ο λαος στηριξε την χρονια με στεφενς αλλα ειδε οτι παλι πασαλιματα γινονται. Εδιωξε τον προπονητη δεν κρατησε κανεναν απο τους ποιοτικους παικτες και την επομενη χρονια πηγε με τον αγγελο και την κ 20 προετοιμασια!!! Μιλαμε για τρελο πλανο και οραμα. Μετα εδιωξε αγγελο και εφερε προπονητη τον ιουνιο για να παιξει σε 1 μηνα προκριματικα με διαλυμενη ομαδα. Εφερε πρωτη φορα τεχνικο διευθυντη και σημερα τον διωχνει.
Σταματηστε και την καραμελιτσα με τα χρεη. Μαγκια του ιβαν αλλα αυριο αμα φυγει η παε του ΧΡΩΣΤΑΕΙ 10 μυρια!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παλικαρε το εγραψες και χθες. αν δεν μου αποδειξεις μεχρι να ξαναμπω μετα το τελος της παρι-τσελσυ, εφυγες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακόμη και έτσι που δεν είναι δεν χρωστάς 33 εκατ στο κράτος μην ραπτοπουλιζεις . ....αυτό δεν απαλασει τον ιβαν από επαναλαμβανομενα λαθη στο αγωνιστικό. ...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

K_geo έγραψε:παλικαρε το εγραψες και χθες. αν δεν μου αποδειξεις μεχρι να ξαναμπω μετα το τελος της παρι-τσελσυ, εφυγες.
Tι εννοεις?
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ψαχνει για αθλητικο διευθυντη!
το σωστο ειναι να ψαχνει για προπονητη...
ή μαλλον να προσπαθει να πεισει τον Σαντος να βαλει δυο καρπουζια στην μασχαλη
ως καλος καρπουζας που ειναι :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

:twisted:
bane1980 έγραψε:Δεν έχεις άδικο mpoujr, ήρθε και με το καλημέρα ντου, ιστορίες, και μόνιμα απογοητευμένοι, μα για το Γκαρσία, μα για το Σάλπι, μα για το γίδι, και το μαραμένο αρχίδ*. Και αυτός να χώνει και φτάνει πέρσι η εξόφληση. Και καπάκια ο Άρνεσεν. ΚΑι λέω εδώ είμαστε, βρήκε και τρόπο να μαντρώσει το χοντρό, ίσως και με τον "ερχόμαστε", για αυτό τα χώνει γερά, θα βγάλουμε γούστα.

Εγώ ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους. Εγώ ΠΑΟΚ έγινα μέσα στη Ν.Φιλαδέλφεια που μεγάλωσα και μέσα σε μία τάξη γαυρόβάζελων και με κάτι θειους μου να μου φέρνουν μπλούζα Ντέταρι. Ο πατέρας μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μπάλα και ό,τι αναφέρει και μνημονεί είναι η Μπάγερν των 70ς που την έζησε από κοντά. Άντε καμια εθνική, άντε κανα ευρωπαϊκό ή γαυροματς του ΠΑΟΚ για να χαρεί με τη χαρά μου εάν κερδίζαμε. Και εγώ βγήκα ΠΑΟΚ επειδή μου την έσπαγε που όλοι ήταν "Άρης στο μπασκετ" - "ΠΟΚ στη μπάλα", ενώ έβλεπα μια ομάδα με @@ να προσπαθεί, να αξίζει, να αδικείται, να μην παίρνει αυτό που της αξίζει και εντός και εκτός γηπέδου. Το κλικ έγινε στον τελικό της Γενεύης. Ψήθηκα, φτιάχτηκα. Αλλά εκεί που καψουρεύτηκα ήταν η Ναντ. Αυτό το "όχι ρε γμτ", αυτό το τραγικό του ΠΑΟΚ που τον ακολουθεί παντού τελικά. Αυτό το κλάμα του Μπάνε με έκανε οπαδό, πριν ήμουν φίλαθλος. Και βρέθηκα να φωνάζω στο μπαλκόνι "Μαμιέται η Ρεάλ κι η Ισπανία" και να με τραβάει μέσα ο πατέρας μου γιατί είχα βγάλει και κάτι ζέλια και χανούμια συμμαθητές, μια και βλέπαμε το ματς σε φιλικό σπίτι. Ναι, φώναζαν όλοι για τον ΠΑΟΚ.

Οπότε, ναι, ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους, αλλά για την προσπάθεια και την αδικία που άδικα υφίσταται.
Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε Χαριλάου α λα Σπάθα και με κάθε γαμίδ* που μας είχε αφήσει με 9 σε κύπελλο νομίζω στο τηγάνι, παρά με τελικούς που το σηκώσαμε. Γινόμουν πιο πολύ ΠΑΟΚ με κάθε μεγάλο διπλό α λα Άρσεναλ, Πόλη, Λονδίνο, και τώρα Γερμανία. Γιατί μου έβγαζε κοχόνες αυτή η ομάδα και άρνηση να παραιτηθεί.

Αυτό θέλω να δω τώρα. Άρνηση να παραιτηθεί και αγώνα, κι ας μη δω τίτλο ποτέ. Αλλά να είμαι περήφανος για αυτά που βλέπω στην ομάδα μου εντός και εκτός γηπέδου. Και τώρα δεν είμαι. Στο χέρι του είναι εάν θα γίνουν κι άλλα ΠΑΟΚτσάκια όπως εγώ ή εάν θα χάσει και αυτούς που βρήκε.

Δώσε όραμα Ιβάν και μπες μπροστάρης και ατσάλωσέ το. Μη το μαμάς κάθε τρεις και λίγο.
πολλλά ++ λέμε

τα είπες όλα και σε καταλαβαίνει όποιος νιώθει από Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

mpouJr έγραψε:Γκοραν φιλε σε μια αλλη περιπτωση εδω κοντα μας η κουλα που την πηρε ο σωτηρας κ την εριξε στην γ (που αμα γινοταν σε εμας θα ειχαμε ακομα κρεμαλες εξω απο το γηπεδο) κοβει καθε χρονο 25+ χιλιαδες διαρκειας...με μπατζετ ελαχιστο κ παικτες που αν θελαμε να τους παρουμε εμεις ειχαν βγει ηδη αναπηροι κ παει λεγοντας (θελεις να σου θυμισω ονοματα απο περυσι?) μην μου λες οτι δεν υπηρχε λογος να στηριξουμε ρε γαμω την τρελα μου μεσα που πριν 5 χρονια ξυπνουσες κ ελεγες αραγε σημερα θα ξεπαγωσουν τα χρεη κ θα παμε στα ερασιτεχνικα η τον αλλο μηνα....

Που σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν ερχοταν ενας κ πληρωνε χρεη (που τοσα χρονια μας κρατανε πισω κ δεν κανουμε ομαδα) θα ζητουσε επεκταση γηπεδου γιατι δεν τον καλυπτουν οι θεσεις...

ΠΟΤΕ δεν στηριξαμε εμεις οι ιδιοι τιποτα απο αυτα που ξεκινησε να κανει....θελεις με διαρκειας θελεις με γηπεδο γεματο θελεις με οποιονδηποτε τροπο δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ.

Ναι γκοραν το εχει παραξηλωσει με τις απολυσεις κ τις παραιτησεις αλλα αυτο ειναι το στυλ του,αν δεν δει αποτελεσματα κανει σπασμωδικες κινησεις κ μεχρι στιγμης δεν του εχει βγει σε καλο.

Αλλα φιλτατε γκοραν ΕΜΕΙΣ δεν στηριξαμε ποτε,ισως καποια στιγμη στα λογια αλλα ποτε στην ουσια ποτε εμπρακτα.

Δεν ριχνει κανεις τιποτα στον κοσμο εκτος απο το οτι ειναι ΑΠΩΝ εχουμε καταντησει να πηγαινουμε στο γηπεδο κ να ξερουμε σε εμβελεια 30 μετρων ποιος θα γκρινιαξει για τον προπονητη ποιος θα βρισει τον τζαβελλα ποιος θα πει στον κλαους να παει να κανει κ αλλα τατου.

Οσο για τα μπατζετ κ τις μαλακιες που ακουω,αν γουσταρεις κυριος μπατζετ παραπανω πανε παρε διαρκειας για μια γαμημενη χρονια κ ξεπουλησε τα εχεις την εντυπωση οτι δεν θα πανε τα λεφτα στην ομαδα?θα τα βαλει στην τσεπη του?δεν θα τον γκαβλωσεις ακομα πιο πολυ?μπορει εμεις να θελουμε να ριξουμε καπου την ευθυνη κ ναι εν μερει εχουμε δικιο οτι εχει ενα μεγαλο κομματι της ευθυνης αλλα μην τα γαμαμε ολα εδω μεσα.\

Ειμαι σιγουρος οτι το κλιμα μπορει να αντιστραφει αλλα δυστυχως με εμας αποντες δεν ειναι καθολου ευκολο,οπως κ να το κανουμε ειδαμε τι μπορει να κανει καποιος οταν εχει την στηριξη του κοσμου χωρις λεφτα κ χωρις τιποτα παικταραδες η εχετε την εντυπωση οτι οι παικτες που πηραμε τοτε ειχανε εκ γενετης την γκαυλα για την ομαδα?

Τεσπα δεν τελειωνει αυτη η συζητηση ποτε
++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αδειος νοιωθω, ευχαριστω Ιβαν!
Για αρχη σε ευχαριστω για τα χρεη, αυτο για ατομα που σκεφτονται οπως ο eorptol και δεν κανει να αγγιξουμε την ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ του ΠΑΟΚ!
Απο κει και περα εισαι πλεον για μενα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ της αθλιοτητας που ζω και βλεπω 4 χρονια τωρα!
Και τελος κομμενο το γηπεδο, δεν αντεχω αλλο αυτο που κανεις! Πρωτα θα κανεις ομαδα που θα φυσαει, μετα θα μου αποδειξεις οτι μπορεις να συντηρησεις και να εξελιξεις την ομαδα που θα φυσαει και τοτε το ξανασυζητω. Ως τοτε γεια σου, εστι οπως πας ουτε εσυ δεν θα πηγαινεις στο τελος!!!
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

pilotos έγραψε:Λοιπόν άκου το καλά, Για να μιλήσουμε μια καλή και να είμαστε εξηγημενοι.
Ναι σε ευχαριστούμε μπλα μπλα μπλα....

Μέχρι τώρα είχες ασυλία. Μέχρι τώρα ο λαός του ΠΑΟΚ σε πίστευε και ήλπιζε.
Μετά το σημερινό, να κάθεσαι στην σουίτα σου, να ακούς τους κόλακες σου, αυτοί που για ένα κατοστάρικο σου κάνουν τεμενάδες και για μια θεσούλα πουλάνε τη μάνα τους. Και να κοιτάς απέναντί τα άδεια καρεκλάκια.
Φταις γιατί δεν άκουσες αυτούς που έπρεπε.
Δεν θα αργήσει η ώρα που μαζικά τα ΜΜΕ θα σου πουν ότι ξεπλένεις χρήμα και πολλά άλλα... Δεν πληρώνεις δεν κάνεις δεν δείχνεις.
Σε 1 χρόνο το πολύ θα είσαι μόνος σου στο Ροστοφ...

Πλέον στον δικό μας ΠΑΟΚ, εν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς, αφού ούτε εσύ πιστεύεις πλέον στον εαυτό σου με αυτό που έγινε και σήμερα.

Υγ το σύστημα μπορεί να σου πετάξει ένα ξεροκόμματο φέτος για ξεκάρφωμα, να το θυμάσαι αυτό που λέω... Και είμαι σίγουρος ότι θα τσιμπήσεις. Να δεις τι σου έχουν για μετά......

Καληνύχτα Ιβάν

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”