Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Despe ξέρεις από μπάλα ή καλύτερα, φαίνεται ότι ξέρεις ποδόσφαιρο
Ποια ομάδα με τόσους τραυματισμούς μπορεί να αντέξει;
Και δεν μιλάω μόνο για την περίοδο της απουσίας, αλλά και για την επανένταξη στη ομάδα, να ξανά βρει ό παίκτης φόρμα κλπ κλπ...
Δεν είναι τόσο απλό
SM-G920F
Και δεν μιλάω μόνο για την περίοδο της απουσίας, αλλά και για την επανένταξη στη ομάδα, να ξανά βρει ό παίκτης φόρμα κλπ κλπ...
Δεν είναι τόσο απλό
SM-G920F
Ετσι ειναι σε 6 μηνες δεν πετυχε τπτdesperando έγραψε: επειδη απομακρυνεται ενας τ.δ που εως τωρα δεν πετυχε τιποτα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τρί 16 Φεβ 2016, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δήλαδή τώρα για να το συνειδητοποιήσουμε...
οι οπαδοί προτρέπουμε τον πρόεδρο να κάνει υπομονή και να μη βιάζεται να πάρει αποτελέσματα...
μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ... μόνο...
οι οπαδοί προτρέπουμε τον πρόεδρο να κάνει υπομονή και να μη βιάζεται να πάρει αποτελέσματα...
μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ... μόνο...
Η εικόνα που βγάζει η ομαδα προς τα έξω ειναι τουλάχιστον τραγικη.
Μονο ενα στοιχειο: δεν παει λεει ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου για να... μιλήσει με τον ιδιοκτήτη. Τι να πεις...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Μονο ενα στοιχειο: δεν παει λεει ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου για να... μιλήσει με τον ιδιοκτήτη. Τι να πεις...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- teo4giannitsa
Εχει ποσες ώρες προσπαθώ να γράψω κάτι, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι. Δεν ξέρω αν αισθάνομαι αγανάκτηση, θυμό, απογοήτευση. Πιθανόν μια μίξη συναισθημάτων. Το πιο εύκολο θα ήταν να βγω και να σε βρίσω αλλά αποφάσισα να κρατήσω το βρισίδι προσωπικό και μόνο η οθόνη του υπολογιστή μου το άκουσε.
Τα χρεη, ναι, ήταν κίνηση ευεργετική και φυσικά σε ευχαριστώ. Το οτι όμως τέσσερα χρόνια τώρα όλα/όλοι αλλάζουν ( εκτός από εσένα ) και όλα ίδια μένουν δεν γίνεται να είναι σύμπτωση. Εχω βαρεθεί πλεον να ακούω για σενα, έχω βαρεθεί να διαβάζω το όνομα σου σε ηλίθια άρθρα.
Μου γάμησες την ψυχολογία σήμερα. Και με κούρασες. Κουράστηκα αυτά τα χρόνια να στηρίζω, να κάνω υπομονή σήμερα εμένα προσωπικά με "'εσπασες". Τερμα, καπούτ.
Δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο, νομίζω και το μήνυμα όπως είναι δεν θα βγάζει και πολύ νόημα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω έτσι όπως είμαι διαφορετικά.
Σε όσους έχουν ακόμα αντοχές να ευχηθώ καλή συνέχεια και... υπομονή.
Τα χρεη, ναι, ήταν κίνηση ευεργετική και φυσικά σε ευχαριστώ. Το οτι όμως τέσσερα χρόνια τώρα όλα/όλοι αλλάζουν ( εκτός από εσένα ) και όλα ίδια μένουν δεν γίνεται να είναι σύμπτωση. Εχω βαρεθεί πλεον να ακούω για σενα, έχω βαρεθεί να διαβάζω το όνομα σου σε ηλίθια άρθρα.
Μου γάμησες την ψυχολογία σήμερα. Και με κούρασες. Κουράστηκα αυτά τα χρόνια να στηρίζω, να κάνω υπομονή σήμερα εμένα προσωπικά με "'εσπασες". Τερμα, καπούτ.
Δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο, νομίζω και το μήνυμα όπως είναι δεν θα βγάζει και πολύ νόημα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω έτσι όπως είμαι διαφορετικά.
Σε όσους έχουν ακόμα αντοχές να ευχηθώ καλή συνέχεια και... υπομονή.
Το έως τώρα είναι μια μεταγραφική περίοδος και η επιλογή ενός προπονητή και όλα αυτά στο φετινό καλοκαίρι με επίσημα ματς Ιούνη. Καταπληκτικά επαρκές χρονικό διάστημα για να κριθεί με σαφήνεια η δουλειά κάποιου.desperando έγραψε:δηλαδη που να πηγαινε καλα και το αγωνιστικο
οχι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι προσωπολατρης αλλα αν ηταν κανας ελληνας τ.δ και ειχε την ομαδα στο -30 απο τον γαυρο και στο -11 απο κουλα και πισω απο τον νιωνιο και εφερνε αυτο το στοιχημα για προπονητη θα ειχε γινει επανασταση στην θεσσαλονικη
αντιθετως επειδη ο φρανκ ειναι μεγαλο ονομα και επειδη in Frank we trust σημερα γινετε επενασταση επειδη απομακρινεται ο τ.δ που εχει την ομαδα στην χειροτερη βαθμολογικη θεση και με τηνχειροτερη συγκομιδη βαθμων στην μετα σαρδελα εποχη
και με λυπη διαβαζεις αξιολογα ατομα να γραφουν οτι δεν ξαναπατανε Τουμπα.
γιατι???? επειδη απομακρυνεται ενας τ.δ που εως τωρα δεν πετυχε τιποτα?
εγω εχω χαρακτηριστει ως ο ξερολας του φορουμ (και οχι αδικως) αλλα βλεπω οτι πολλοι ειναι αυτοιπου ξερουν τι εχει ο σαββιδης στο κεφαλι του,για ποιο λογο φευγει ο αρνεσεν και μιλανε με τετοια σιγουρια λες και ηταν μπροστα στις οποιες συναντισεις μεταξυ αρνεσεν και ιβαν.
ειναι αδικο για μενα να χαρακτηριζεται οπως χαρακτηριζεται ο σαββιδης επειδη απομακρυνε εναν τ.δ που εως τωρα δεν εκανε σχεδον τιποτα στονΠΑΟΚ
Ναι να στηριξουμε 3ετες και 5ετες πλανα αλλα να υπαρχει και μια καποια βαση
3ετες πλανο δεν σημαινει οτι οι ομαδα θα πηγαινει για 2 χρονια σκ@τα και μετα ως δια μαγειας τον τριτο χρονο θα παει για το πρωταθλημα.
ο ΠΑΟΚ φετος εκανε 5 βηματα πισω(ακομα και απο την περσινη τραγικη χρονια) και γι αυτο δεν ευθυνεται κανενας σαββιδης,ευθυνεται ο τ.δ μαζι με το προπονητικο τιμ οπου αυτο που παρουσιασαν δεν ειναι ουτε καν κοντα σε αυτο που ειχε ως στοχο η ομαδα και οι επειτελεις της
λιγο χαλαρα μαγκες
και να δουμε τι ξημερωνει η επομενη μερα
Όσο για το πρώτο σκέλος περί Έλληνα Τ.Δ., ΑΝ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορειται να μου εξηγησεται τι σημαινει πλανο?MANIAKOS έγραψε:Επιτέλους άνοιξε ο δρόμος για πραγματικά στελέχη φραγκος στρατηγικός σύμβουλος
Μητσιά τδ
Ρε συ ντεσπε δεν ειναι για το αποτέλεσμα προφανώς απλα δειχνει ο άνθρωπος οτι δε στηρίζει κανενα πλανο
Τε εχει δοκιμάσει ολα τα πλανα
μηπως ξερετε την αρχικη συμφωνια των δυο πλευρων και ποσα απ αυτα που συμφωνηθηκαν εχουν επιτευχθει?
γνωριζετε μηπως ποιοι ειναι οι πραγματικοι λογου που αναγκασαν τις δυο πλευρες στο διαζυγιο?
γνωριζετε μηπως τι οριοθετησαν ως επιτυχια και τι ως αποτυχια?
γνωριζετε μηπως ποια ηταν η φιλοσοφια της ομαδας και ποια του φρανκ? μιας και πολλοι αναφερουν ως λογο διαζυγιου την διαφορετικοι φιλοσοφια
το ποιντ μου ειναι οτι απο την στιγμη που μας διαφευγουν ενα σωρο πραγματα καλο θα ειναι να ειμαστε λιγοτερο απολυτοι στις θεσεις μας
Ντεσπε το λαθος που κανεις ειναι οτι κοιτάς μεμονωμένα την περιπτωση φα
Ο άνθρωπος για τον ιβαν λεω εχει κανει τα ιδια λάθη πολλές φορες και δε θα αλλάξει
Η φιλοσοφία του ιβαν ειναι αποτελέσματα αλλιως μπουλο
Ο άνθρωπος για τον ιβαν λεω εχει κανει τα ιδια λάθη πολλές φορες και δε θα αλλάξει
Η φιλοσοφία του ιβαν ειναι αποτελέσματα αλλιως μπουλο
- desperando
- Επικοινωνία:
καμια...αλλα μηπως και αυτο τοθεμα δεν ειναι ασχετο με την απομακρυνση του φρανκ?pilotos έγραψε:Despe ξέρεις από μπάλα ή καλύτερα, φαίνεται ότι ξέρεις ποδόσφαιρο
Δεν είναι τόσο απλό
SM-G920F
ειναι λογικο να εχει ομαδα επιπεδου ΠΑΟΚ 30 θλασεις μεχρι τον μηνα φεβρουαριο?
οκ παντα ειχαμε αρκετες θλασεις αλλα ο φετινος αριθμος ξεφευγει κατα πολυ,σχεδον ειναι διπλασιος απο αλλες χρονιες.
βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι δεν μπορει να ειναι ενας λογος και αυτος?
Από εσένα περίμενα να γράψεις ότι είναι τελειωμένος πριν έρθει, καθώς τον κυνηγούσε 3 χρόνια και τώρα που ήρθε, του το φύλαγε να τον σουτάρει από την πρώτη μέραMANIAKOS έγραψε:Ο φα λογικα ειναι τελειωμένος απο Νοέμβρη και πολυ λεω
SM-G920F
- abc_o_ karpouzas
εγω βλεπω οτι απο την στιγμη που ηρθε ολα τα τμηματα σχεδον του ΠΑΟΚ εκτος (προς το παρον)
του ποδοσφαιρου αναπτύσσοντε με γοργους ρυθμους
ισως ειναι τυχαιο ισως ομως και οχι
πιστευω στο τελος ....εαν μεινει ...θα γινουμε η ομαδα που ο καθενας μας εχει στο μυαλο του
ΠΑΟΚ να εισαι
υπομονη οοοοοομπανεμπανε πολυ απογοητευμενο σε ....βλεπω...
παντα μετα την καταιγιδα εχουμε καλο καιρο
του ποδοσφαιρου αναπτύσσοντε με γοργους ρυθμους
ισως ειναι τυχαιο ισως ομως και οχι
πιστευω στο τελος ....εαν μεινει ...θα γινουμε η ομαδα που ο καθενας μας εχει στο μυαλο του
ΠΑΟΚ να εισαι
υπομονη οοοοοομπανεμπανε πολυ απογοητευμενο σε ....βλεπω...
παντα μετα την καταιγιδα εχουμε καλο καιρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 16 Φεβ 2016, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.