Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Sick Bastard έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Οτι πεις
Χαίρομαι που συμφωνείς.
Χαιρομαι που το καταλαβες
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:δε διαφωνω κωστα.το αναφερω κιολας οτι αυτο ισως να οδηγει σε εναν πιο ωριμο ΠΑΟΚ.εμενα δε μου αρεσει.
και το συναισθημα νομιζω οτι πρεπει να το λαμβανει υποψη.δειχνει ευστροφια.εστω σε αρχικο σταδιο.και εννοειται πως οταν μιλαμε για λεφτα συναισθηματισμοι δε χωρανε.οταν μιλαμε ομως για ποδοσφαιρο ειναι ισως ο σημαντικοτερος παραγοντας.σημαντικοτερος απο τις επιτυχιες.απο την ταυτιση του κοσμου με αφηρημενες ιδεες βγαινουν τα λεφτα στο ποδοσφαιρο.τουλαχιστον ως τωρα.αν παμε σε ενα καθαρο πελατειακο μοντελο οπου πας για σκετη ψυχαγωγια και θεαμα θα προτιμησω προφανως αλλες μορφες.22 τυποι που παιζουν ενα παιχνιδι ειναι.ο αυτισμος μας τραβαει στο γηπδο οχι το οβερλαπ.αυτη η τεραστια βιομηχανια ειναι χτισμενη πανω σε αερα.
και για να πω κ τη θεωρια συνομωσιας μου, θεωρω οτι γινεται προσπαθεια να διαρραγει η συνοχη του λαου.προκειται για εναν λαο που ειχε ανεκαθεν απο τις πιο ισχυρες μαζικες και αλληλεγγυες αντιδρασεις.
και επειδη εχω κ εγω τις δικες μου οπισθοδρομικες αποψεις, αν αυτο ειναι εξευρωπαισμος να το χεσω.
Γιαυτό το λόγο επεσήμανα οτι ειναι σημαντικός παράγων.
Πιστεύω δε οτι ο Σαββίδης το λαμβάνει υπόψη του γιατί σε μεγάλο βαθμό, ίσως περισσότερο απ΄οτι πρέπει, είναι πολιτικός έως πολιτικάντης.
Ισως σαυτό και στη ξένη νοοτροπία του να οφείλονται οι παλινωδίες του και η μη χάραξη μιας σταθερής γραμμής στη πολιτική ανάπτυξης της ομάδας μας. Να σημειώσω κι εγώ μαζί σου στο συναίσθημα και συμφωνώ οτι ο ΠΑΟΚ είναι κατά βάση ψυχοθεραπεία και οχι με τη μορφή του θεάματος αλλά του πάθους. Εγώ π.χ. επειδή έτσι έμαθα από παλιά (δεκαετίες 70,80) αντέχω να περιμένω να κάνουμε ομάδα, κατά βάση, με τα δικά μας παιδιά και γιαυτό παρακολουθώ και την Κ11 και βάλε. Πόσοι συνοπαδοί μας, που λένε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι συναίσθημα, το αντέχουν να περιμένουν?
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

nico4 έγραψε:Τερατιε το 14 είναι φόρος τιμής στον παίκτη με το Νο14; :mrgreen:
Ωωωωω τι του είπε!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

barlow4 έγραψε:το οτι ενας ανθρωπος εχει λεφτα δε σημαινει οτι ειναι ικανος να φερει σε περας καθε επιχειρηματικη δραστηριοτητα.
και εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν το παει καθολου καλα το καραβι.αχαριστια σε σημαντικους παικτες που ειναι κ εμμεση ασεβεια στον κοσμο που ταυτιστηκε με αυτους.λογικες που δεν εχουν σχεση με αυτα που μαθαμε να εκτιμαμε τοσα χρονια.ετεροχρονισμενες αντιδρασεις σε γεγονοτα.ηξεις αφηξεις στην κοντρα με τους σαπιους θεσμους.
τεραστια συγχιση σε οποιαδηποτε ληψη αποφασης οπου μαρια και ιβαν εχουν απολυτο δικαιωμα βετο στα παντα.
και ολα τα παραπανω συγχωρουνται και διορθωνονται.και ας πουμε οτι εγω υπομονη εχω απειρη.ουτε οι τιτλοι με καινε ουτε τα πανηγυρια στο λευκο πυργο.αναπολω την υγεια του πρωτου διαστηματος ζαγορακη.ηταν ισως η καλυτερη περιοδος ΠΑΟΚ που εχω ζησει.
ολα τα παραπανω λοιπον διορθωνονται αν απωτερος σκοπος ειναι η επιτευξη αυτης της υγειας.εφοσον δεν υπαρχει κακη προθεση απο τον ιδιοκτητη λογικα εκει αποσκοπει η προσπαθεια του.
απλα εχω να πω οτι μεχρι πριν λιγους μηνες δεν ειχα καμια αμφιβολια για τις καλες του προθεσεις.πλεον εχω.λιγες μεν αλλα εχω.αυτος ο συγκεντρωτισμος,η απαθεια,η ηγεμονικου τυπου διαχειριση της ομαδας χωρις να δινει λογο σε κανεναν και χωρις να αφουγκραζεται τις ανησυχιες και τις αξιες του κοσμου με εχουν χαλασει.
μπορει ολα αυτα να οδηγησουν σε ωριμοτερο ΠΑΟΚ.σιγουρα το παει για ενα διαφορετικο dna το οποιο εγω δε γουσταρω καθολου.και καποιους τυπους με παλια μυαλα και γραφικοτητες του παρελθοντος σαν εμενα θα τους διωξει απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.δε θελω ο λαος να ανακατευεται στα κοινα αλλα ουτε και αυτη τη στειρα πελατειακη σχεση που διαμορφωνεται.
και το τονιζω δε με χαλαει σχεδον καθολου ουτε το μεταγραφικο ουτε το αγωνιστικο ετσι οπως ειναι με τα οποια προβληματα του.τα απο γυρω με ξενερωνουν.δεν το παει καλα.
Έτσι ακριβώς είναι αδερφέ..Ο ΠΑΟΚ διοικείται με την νοοτροπία ενός ρώσου ολιγάρχη ο οποίος μυαλό δεν βάζει..
Ο Σαββίδης ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κλαμπ..θέτει συνεχώς τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ κ θέλει να έχει τον τελικό λόγο σε όλα..

Πιστεύω ακράδαντα πλέον πως επί Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει μπροστά..(μακάρι να διαψευστώ)
γιαυτό ούτε γκρινιάζω ούτε περιμένω κάτι ούτε έχω καμμιά φιλοδοξία ή απαίτηση από την ομάδα ..

Αν καταφέρει ο Αναστασιάδης να βγάλει κάτι καλό αγωνιστικά από όλα αυτά τα σκατά τότε θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη..κατά τα άλλα «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Εγω πιστεύω οτι ξέρει για τα πάντα ο Ιβαν
Για παίχτες που φεύγουν θα έρθουν cas σαπίλα Επο κ.λ.π
Απλά εμείς δεν μαθαίνουμε και τρελενομαστε.
Υπομονή να δούμε το αποτέλεσμα και στο τέλος θα κρίνουμε αν αυτή η μυστικότητα
Βγει σε καλό.
Και όσο για το cl καλύτερα που δεν πάμε γιατί και έτοιμη
Δεν θα ήμασταν και δεν θα περνούσαμε.
Στο Γιουρόπα έναν αγώνα και μπηκες και θα εισαι και έτοιμος.
Υπομονή απλά υπομονή...

Και στο βάθος του μυαλού του πιστεύω οτι σκέφτεται τη στιγμή που δεν μου σβήνουν τα χρέη στο προπονητικό με πανε κόντρα γιατί να ρίξω λεφτα αν δε φύγει και η σαπίλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Σάβ 12 Ιούλ 2014, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ωραίος!!!
Να γράφεις πιο συχνά!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΠΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περαν απο το νοικοκυριο οικονομικαα....για το υπολοιπο χαλι της ανοργανωσιας, διγλωσσιας και βαλε διοικητικα και οτι δεν εχουμε κανει οτιδηποτε καλο αγωνιστικα εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη και ο τροπος που λειτουργει ειναι μαλλον εχεγγυο ΚΑΙ μελλοντικης αγωνιστικης αποτυχιας...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

ας εχουμε αγωνιστικες αποτυχιες τα επομενα χρονια αλλα ας καθαρισουμε απο χρεη ας κανουμε προπονητικο και μετα βλεπουμε και για ομαδα..το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι με Ιβαν πλεον εχω 12 Ιουλιου και ασχολουμε με το αν καναμε μεταγραφες και γιατι δεν με αφηνουν να πληρωσω !!!! οχι οτι με κυνηγανε να πληρωσω και οτι αυριο θα ερθουν 100 προσφυγες και οτι δεν θα παρω αδειοδοτηση , οτι αν δεν περασω στους ομιλους του γιουροπα θα ερθει η συντελεια και οτι ακομα και αν περασω αν εχω 1-2 καλους παιχτες θα μου φυγουν..τα καλα που εχει κανει ειναι παρα πολλα και κανεις δεν τα παραβλεπει..αν ειχε οργανωσει και την ΠΑΕ καλυτερα και εδινε την αισθηση στον κοσμο οτι τα αλλαζει ολα αυτη τη στιγμη τα διαρκειας θα ηταν ισως και 3πλασια..προσωπικη αποψη εκφραζω..αλλα νομιζω οτι αν κανει αυτο το βημα και βαλει δικους του ανθρωπους (που μπορει να ειναι και πιο μυρωδιαδες απο τους δικους μας) και δειξει οτι τα αλλαζει ολα και παμε για κατι καλο ο κοσμος και θα κανει υπομονη και θα τον στηριξει..τωρα γτ τους κραταει αυτους που εχουμε το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο ιδιος δεν ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα και το πως λειτουργουν τα πραγματα και θελει να εχει και ανθρωπους γνωστες για αυτα τα θεματα..παρολαυτα μεχρι τωρα δεν του εχει βγει γιατι με το να επιμενει σε αυτα τα προσωπα εχει διωξει κοσμο απο το γηπεδο(κακως για εμενα).. και ενα δευτερο "κακο" αλλα εδω δεν ξερω σε ποιον οφειλετε ειναι οτι εχουμε γινει περισσοτερο εταιρεια παρα ΠΑΟΚ..ολοι φευγουν δυσαρεστημενοι και βγαζουν κακια..
σορρυ για το σεντονι..απλα ζηλεψα που εγραψαν πολλα και οι προηγουμενοι :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Realcon έγραψε:Ωραίος!!!
Να γράφεις πιο συχνά!
Αν λες για το δικο μου ποστ thanks
Απλά δεν έχω PC(μπουμ) και δυσκολεύομαι να γράφω απο το τηλ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για σένα το έγραψα. :)
KOSTAS54

δηλαδή να εφαρμόσουμε το " μαθανε οτι γαμ.........στε πλακώσανε και οι γύφτοι" για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Αφού αγαπούν τον ΠΑΟΚ ας υπογράψουν εν΄λευκώ. Αν οχι ας μας δείξουν τα συμβόλαια που θα υπογράψουν μετά τον ΠΑΟΚ. Να δούμε, επιτέλους, αν όντως η πρόταση του ΠΑΟΚ τους αδικούσε.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

+1926
Edit: Αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η ΠΑΕ με την στάση της στον κόσμο, γιατί αυτό... το Δεν μας σεβάστηκαν δεν αρέσει καθόλου και έχει γίνει τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες.
KOSTAS54

Realcon έγραψε:+1926
Edit: Αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η ΠΑΕ με την στάση της στον κόσμο, γιατί αυτό... το Δεν μας σεβάστηκαν δεν αρέσει καθόλου και έχει γίνει τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες.
Αυτοί που μίλησαν ήταν οι παίχτες. Να μας αποκαλύψουν λοιπόν και την πρόταση που τους έκανε να νοιώθουν αδικημένοι. Και τις απαιτήσεις που προέβαλαν. Αφού μίλησαν ας τα πουν όλα, γιατί εγώ ξέρω ότι στις δουλειές αν δεν συμφωνήσεις φεύγεις με ψηλά το κεφάλι και δεν μυξοκλαίς σαν τις γυναικούλες. Όταν δε υπογράψουν στις νέες τους ομάδες,να μας κοινοποιήσουν και τα συμβόλαιά τους για να καταλάβουμε την αδικία.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σιγά μη δώσουν και το εκκαθαριστικό της εφορίας.
KOSTAS54

Τότε κλάψε κι εσύ μαζί τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”