[youtube]ChjuOerjYyY[/youtube]
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
"Οι λόγοι δεν ήταν 100% χρηματικοί. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είχε την διάθεση και μου πρότεινε να κάνω ανανέωση συμβολαίου στα περσινά δεδομένα. Είχε τελειώσει η χρονιά, είχε γίνει μια συζήτηση, μου πρότειναν να γίνει η ανανέωση με τα ίδια χρήματα, τους αντιπρότεινα κάτι παραπάνω και από τότε δεν είχα κάποια τελική απόφαση από την πλευρά του ΠΑΟΚ."Sick Bastard έγραψε:Από που προκύπτει ότι ο Λίνο ζητάει τον ουρανό με τα άστρα;mpouJr έγραψε: επειδη ο Λινο ζηταει τον ουρανο με τα αστρα......
Ο Λίνο δεν το είπε.
Η ΠΑΕ δεν είπε τίποτα.
Έχεις κάποια απόδειξη ότι έτσι έγινε ή απλά αναπαράγεις δημοσιογράφους;
Πηγε λοιπον ο Βρυζας κ εκλεισε τον Ρατς,τωρα θα μου πεις γιατι δεν επεμεινε στον Λινο που εχει προσφερει τοσα πολλα στην ομαδα κ δεν θα εχεις αδικο,αλλα προφανως η αποκτηση του Ρατς θεωρηθηκε πιο συμφερουσα στο συνολο της απο την ανανεωση του Λινο.
Γιαυτο λεω οτι ζητησε τον ουρανο με τα αστρα (χωρις να γνωριζω τι ακριβως ζητησε κ ισως να ειναι υπερβολικη η εκφραση ζητω συγνωμη για αυτο) ενω θα μπορουσε να μεινει στην ομαδα (αφου ηταν αυτη η επιθυμια του) με τα ιδια λεφτα κ χωρις να υπαρχει κανενα απολυτως δραμα.
400 ο λινο και 600 ο βουκιτς ζήτησαν αρχικά, αυτο διερευςε και απο κανέναν δεν επιβεβαιωθηκε αλλα ουτε διαψεύστηκε και απο την ΠΑΕ και τους παικτες
- paokovios1974
Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου ο σαββιδης την κανει ετσι πιστευεις η ετσι θα θελες?Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο εχετε φαει τον παπα των media και αναμασουλατε τα ιδια λογια που λεει και ο...χυτρας αρχιερεις της μιρλας ειναι και εσεις τα φερεφωνα τους παρακαλατε να χασουμε στο cas για να βγειτε και να μιρλιαζετε παλι και δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα τα λεω στη νυφη για να ακουει η πεθεραMapogo έγραψε:Ε εντάξει ...paokovios1974 έγραψε:Σαν παρατημενες γκομενες κανετε ορισμενοι,και σεις εχετε μια αγωνια μην πει κανεις κατι καλο πεφτετε να τον φατε βρε αντε παντε καμια βουτια λεω γω
Μην αρχίσουμε τώρα τα παραδείγματα με γκόμενες ... γιατί υπάρχουνε κ οι άλλες ... οι χαζοχαρούμενες ...
Που γουστάρουν ότι πει ο "γαμπρός" ... μέχρις να την κάνει δια της γνωστής οδού ...
Του "στρίβειν δια του αρραβώνος" ...
Αν από το σχόλιο μου κατάλαβες ότι λέω ότι θα την κάνει ή ότι θέλω να την κάνει , όπως άκομψα υπαινίσσεσαι , τότε μάλλον απαντάς πριν καν διαβάσεις προσεκτικά ...paokovios1974 έγραψε:Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου ο σαββιδης την κανει ετσι πιστευεις η ετσι θα θελες?Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο εχετε φαει τον παπα των media και αναμασουλατε τα ιδια λογια που λεει και ο...χυτρας αρχιερεις της μιρλας ειναι και εσεις τα φερεφωνα τους παρακαλατε να χασουμε στο cas για να βγειτε και να μιρλιαζετε παλι και δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα τα λεω στη νυφη για να ακουει η πεθεραMapogo έγραψε:Ε εντάξει ...paokovios1974 έγραψε:Σαν παρατημενες γκομενες κανετε ορισμενοι,και σεις εχετε μια αγωνια μην πει κανεις κατι καλο πεφτετε να τον φατε βρε αντε παντε καμια βουτια λεω γω
Μην αρχίσουμε τώρα τα παραδείγματα με γκόμενες ... γιατί υπάρχουνε κ οι άλλες ... οι χαζοχαρούμενες ...
Που γουστάρουν ότι πει ο "γαμπρός" ... μέχρις να την κάνει δια της γνωστής οδού ...
Του "στρίβειν δια του αρραβώνος" ...
- paokovios1974
- Sick Bastard
Άρα λοιπόν, το ότι λες ότι ζήτησε τον ''ουρανό με τ'άστρα'' δεν προκύπτει από πουθενά.mpouJr έγραψε:"Οι λόγοι δεν ήταν 100% χρηματικοί. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είχε την διάθεση και μου πρότεινε να κάνω ανανέωση συμβολαίου στα περσινά δεδομένα. Είχε τελειώσει η χρονιά, είχε γίνει μια συζήτηση, μου πρότειναν να γίνει η ανανέωση με τα ίδια χρήματα, τους αντιπρότεινα κάτι παραπάνω και από τότε δεν είχα κάποια τελική απόφαση από την πλευρά του ΠΑΟΚ."Sick Bastard έγραψε:Από που προκύπτει ότι ο Λίνο ζητάει τον ουρανό με τα άστρα;mpouJr έγραψε: επειδη ο Λινο ζηταει τον ουρανο με τα αστρα......
Ο Λίνο δεν το είπε.
Η ΠΑΕ δεν είπε τίποτα.
Έχεις κάποια απόδειξη ότι έτσι έγινε ή απλά αναπαράγεις δημοσιογράφους;
Πηγε λοιπον ο Βρυζας κ εκλεισε τον Ρατς,τωρα θα μου πεις γιατι δεν επεμεινε στον Λινο που εχει προσφερει τοσα πολλα στην ομαδα κ δεν θα εχεις αδικο,αλλα προφανως η αποκτηση του Ρατς θεωρηθηκε πιο συμφερουσα στο συνολο της απο την ανανεωση του Λινο.
Γιαυτο λεω οτι ζητησε τον ουρανο με τα αστρα (χωρις να γνωριζω τι ακριβως ζητησε κ ισως να ειναι υπερβολικη η εκφραση ζητω συγνωμη για αυτο) ενω θα μπορουσε να μεινει στην ομαδα (αφου ηταν αυτη η επιθυμια του) με τα ιδια λεφτα κ χωρις να υπαρχει κανενα απολυτως δραμα.
Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή. Το ''κάτι παραπάνω'' δεν είναι σε καμία μα καμία περίπτωση ''ουρανός μ τ'άστρα''.
Να μείνει με τα ίδια λεφτά γιατί; Πέρυσι έπαιζε με λιγότερα λεφτά σύμφωνα με τις συμμετοχές του και την συνολική του προσφορά. Άλλωστε όπως είπα και στο τόπικ του, είπα τι πληρώνεις στον Λίνο. Διαφωνείς με αυτό;
Διέρευσε απ τους ΑΡΔ. Που απ ότι βλέπω, είναι πολύ βολικοί στο να ενστερνιζόμαστε κάτι που μας αρέσει και δεν βολεύουν όταν κάτι δεν μας αρέσει. Δεν δουλεύει έτσι όμως παιδιά, ωραίο παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.eorptol έγραψε:400 ο λινο και 600 ο βουκιτς ζήτησαν αρχικά, αυτο διερευςε και απο κανέναν δεν επιβεβαιωθηκε αλλα ουτε διαψεύστηκε και απο την ΠΑΕ και τους παικτες
Τι να επιβεβαιωθεί; Ποιός να το επιβεβαιώσει, αυτός που έκανε τα περίφημα παζάρια με τον Μπόλονι;
-
black death
Αυτό το κάνουν πολλοί δυστυχώς.Sick Bastard έγραψε: Διέρευσε απ τους ΑΡΔ. Που απ ότι βλέπω, είναι πολύ βολικοί στο να ενστερνιζόμαστε κάτι που μας αρέσει και δεν βολεύουν όταν κάτι δεν μας αρέσει.
Εγώ δεν βλέπω το λόγο να εμπιστευόμαστε τυφλά, ούτε τη διοίκηση, ούτε τους παίχτες και πόσο μάλλον τους μάνατζέρ τους...
Το πρόβλημα είναι ότι, ως συνήθως, οι περισσότεροι κοιτάνε να πάρουν το μέρος κάποιου και να χωριστούν σε στρατόπεδα, και φυσικά άκρη δεν βγαίνει...
- Sick Bastard
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, είναι θέμα ιστορικής διαδρομής και τι θέλεις να κάνεις.
Κάποιοι έχουν ένα ιστορικό όσον αφορά περίεργα deals που γίνονται όχι για να συμφωνήσουν αλλά για να διαφωνήσουν και να φύγει ο ένας απ τα δύο μέρη.
Κάποιοι έχουν ένα ιστορικό όσον αφορά περίεργα deals που γίνονται όχι για να συμφωνήσουν αλλά για να διαφωνήσουν και να φύγει ο ένας απ τα δύο μέρη.
Με τις εμφανίσεις του ένας 37χρονος κερδίζει το επόμενο συμβόλαιό του , όχι την αύξηση των αποδοχών του. Και ως συνήθως πιστεύουμε ότι μας βολεύει , όχι τον ουραανό με τα αστρα αλλά απλά λίγα παρα πάνω , οκ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Sick Bastard έγραψε: Διέρευσε απ τους ΑΡΔ. Που απ ότι βλέπω, είναι πολύ βολικοί στο να ενστερνιζόμαστε κάτι που μας αρέσει και δεν βολεύουν όταν κάτι δεν μας αρέσει. Δεν δουλεύει έτσι όμως παιδιά, ωραίο παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.
Τι να επιβεβαιωθεί; Ποιός να το επιβεβαιώσει, αυτός που έκανε τα περίφημα παζάρια με τον Μπόλονι;
Όλα τα λεφτά η τελευτάια φράση!!!!!!
Αν δεν φύγει ο Καρκίνος ... Θα φάει στο τέλος και τον ΙΒΑΝ!!!!
Ελεος ρε συ Νικόλα.
Εσύ κ εγώ διαλέγουμε ποιός θα "λειτουργεί" τον ΠΑΟΚ ?
Ο Ιβάν διαλέγει ... κ καλά κάνει κ διαλέγει.
Αν τώρα θέλουν κάποιοι το σενάριο Ο-Καλός-Ιβάν_και_το-κακό-κ_μακιαβελικό-παρεάκι ... ε ΟΚ ... ας κάτσουν να το πιστεύουνε.
Αυτό το φαϊ δεν κάθομαι να το φάω.
Εσύ κ εγώ διαλέγουμε ποιός θα "λειτουργεί" τον ΠΑΟΚ ?
Ο Ιβάν διαλέγει ... κ καλά κάνει κ διαλέγει.
Αν τώρα θέλουν κάποιοι το σενάριο Ο-Καλός-Ιβάν_και_το-κακό-κ_μακιαβελικό-παρεάκι ... ε ΟΚ ... ας κάτσουν να το πιστεύουνε.
Αυτό το φαϊ δεν κάθομαι να το φάω.
Φίλε mapongo εύχομαι να πρόκειται για δικό μου παραλήρημα, προϊόν κακής κρίσης και ψυχολογίας, όμως η γνώση της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και ειδικά της ελληνικής όπου τα λαμόγια, οι δολοπλόκοι, οι ευκαιριατζήδες και οι παρτάκηδες κυριαρχούν καθώς και η λεπτομερής μελέτη του πρόσφατου (2-3 τελευταία χρόνια) παρελθόντος της ομάδας μας (υπόθεση μπερέτα, Μπόλονι, ΓΔ, απαξίωση παικτών, ατυχών μανατζερίστικων μεταγραφών κλπ) με οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα!!!!
Μακάρι να κάνω χίλιες κωλοτούμπες αλλά ο ΙΒΑΝ για κάποιους είναι αναλώσιμος αφού μείωσε την ροή της κάνουλας οπότε αποτελεί στόχο!!! Η λογική ότι αφού δεν μπορούμε να τον αρμέξουμε τί μας χρειάζεται ας τον εκθέσουμε... Ή θα ξανανοίξει την κάνουλα, ή ας φύγει δυσφημισμένος!!! Ο ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που τους νοιάζει!!!!!!!
Μακάρι να κάνω χίλιες κωλοτούμπες αλλά ο ΙΒΑΝ για κάποιους είναι αναλώσιμος αφού μείωσε την ροή της κάνουλας οπότε αποτελεί στόχο!!! Η λογική ότι αφού δεν μπορούμε να τον αρμέξουμε τί μας χρειάζεται ας τον εκθέσουμε... Ή θα ξανανοίξει την κάνουλα, ή ας φύγει δυσφημισμένος!!! Ο ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που τους νοιάζει!!!!!!!