Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από nikolasf »

Αν δεν διώξεις τα σπυριά από τον ΠΑΟΚ θα σε φάνε!!!! :? :? :?
Να μου πεις ότι κάτι περιμένεις.... θα το δεχτώ!!!! :roll: :roll:
Συντόμευε όμως!!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σαν παρατημενες γκομενες κανετε ορισμενοι,και σεις εχετε μια αγωνια μην πει κανεις κατι καλο πεφτετε να τον φατε βρε αντε παντε καμια βουτια λεω γω
giapas

Δημοσίευση από giapas »

rainmaker έγραψε:Ποιοι τυφλοι ονειροπολοι ρε παιδια θα με τρελανετε; απ την πρωτη μερα γκρινια ειχε ο Ιβαν. Χαλαρωστε λιγο σας εχει παρασυρει μερικους ο φοβος να μη χαρακτηριστουμε προβατα.
Για ποια τυφλη στηριξη λεμε;

ΑΛΛΟ αν οι μαλακιες συνεχιζονται και η γκρινια λογικα μεγαλωνει.
Που επιμενω μπορει να λεμε οτι φταιει η κεφαλη αλλα απο αλλου γινονται

Υγ. Το γεγονος πως υπαρχουν αντιθετες αποψεις ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα να μιλα για υποπτη στηριξη, "γραμμες" και φρουρους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ. Προβοκατορικες ατακες του χειριστου συνδικαλιστικου ρεπερτοριου ΔΕΝ εχουν χωρο στο paokmania.
φίλε rain δεν είπα τίποτα ύποπτο ούτε προβοκατόρικο και λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι. Συνήθως όταν γράφω κάτι προσπαθώ να εστιάσω στον εαυτό μου και να μη γενικεύω ούτε και να διεκδικώ μαζικότητα στην άποψη που έχω για να την ενισχύσω. Επί της ουσίας , είναι λογικό όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε "σωτήρας" να είσαι διατεθειμένος να δείξεις περισσότερη "καλή πίστη" από ότι συνήθως. Να παραβλέψεις πράγματα, να δώσεις πίστωση χρόνου , να χαλαρώσεις λίγο τα αντικειμενικά σου κριτήρια σχετικά με το τι είναι σωστό και τί είναι λάθος.

Ο Σαββίδης ως τώρα έχει δείξει μια αξιοσημείωτη ακρίβεια και αποφασιστικότητα σε όλους τους στόχους που έχει στην Ελλάδα , εκτός από το ποδοσφαιρικό. Η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει τελικά και ο καθένας τελικά θα πάρει τη θέση που του αρμόζει. Αυτό τα λέει όλα, είτε για τους "ψύχραιμους" είτε για τους "ανυπόμονους γκρινιάρηδες"

Κουβέντα για το θέμα να κάνουμε όση θες , αν κσι ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Απλά μη μου λες για προβοκάτορες και τέτοια παρόμοια , γιατί η μέχρι τώρα παρουσία μου στο φορουμ δε νομίζω να είναι τέτοια.
Ωστόσο , δώσε μου το δικαίωμα να είμαι πλέον πολύ επιφυλακτικός και σκεπτικός τόσο για τις προθέσεις όσο και για την ικανότητα-δυνατότητα του Σαββίδη να μας πάει ψηλά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

paokovios1974 έγραψε:Σαν παρατημενες γκομενες κανετε ορισμενοι,και σεις εχετε μια αγωνια μην πει κανεις κατι καλο πεφτετε να τον φατε βρε αντε παντε καμια βουτια λεω γω
Ε εντάξει ...
Μην αρχίσουμε τώρα τα παραδείγματα με γκόμενες ... γιατί υπάρχουνε κ οι άλλες ... οι χαζοχαρούμενες ...
Που γουστάρουν ότι πει ο "γαμπρός" ... μέχρις να την κάνει δια της γνωστής οδού ...
Του "στρίβειν δια του αρραβώνος" ...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εδωσε στον Λινο κ στον Γκαρσια +1 χρονο στα συμβολαια τους με αρκετα καλες αποδοχες,εφταιγε ο προπονητης που δεν επαιζε ο Γκαρσια.
Εδωσε στον Γκαρσια θεση στο προπονητικο τιμ απευθειας μολις εβγαλε το διπλωμα ενω ο ιδιος ειχε δηλωσει οτι δεν θελει να ασχοληθει με την προπονητικη (ακομα) καμμια δεκαρια φορες.
Ο Λινο ΕΠΡΕΠΕ να υπογραψει λευκο συμβολαιο κ οχι να ζηταει αστρονομικα ποσα μην βλεπουμε μοναχα την μια πλευρα κ οι 2 εκαναν λαθος για αυτο το θεμα,κ στο κατω κατω της γραφης δεν καταλαβα πρεπει ο οποιοςδηποτε μεγαλομετοχος να πληρωνει τα γουστα του εκαστοτε παικτη?
Ναι ειναι ο Λινο κ εχει προσφερει τα μεγιστα σε αυτη την ομαδα αλλα αν ειχε συζητησεις για ανανεωση ΕΠΡΕΠΕ να κατσει με οσα κ αν του δινανε,τι εαγαπαει την ομαδα μονο αν παρει αυτα που ζηταει?αν δεν τα παρει δεν την αγαπαει?
Φταει η ΠΑΕ κ το παρεακι του Σαββιδη επειδη ο Λινο ζηταει τον ουρανο με τα αστρα......
Αν σε κατι φταει η ΠΑΕ κ το παρεακι του Σαββιδη ειναι οτι δεν βγαινει να μιλησει στα ισια στον κοσμο κ να του πει τι ακριβως συμβαινει με τις μεταγραφες πιο ειναι το πλανο της ομαδας ποσο θα ειναι το μπατζετ κ αλλα διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

giapas έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ποιοι τυφλοι ονειροπολοι ρε παιδια θα με τρελανετε; απ την πρωτη μερα γκρινια ειχε ο Ιβαν. Χαλαρωστε λιγο σας εχει παρασυρει μερικους ο φοβος να μη χαρακτηριστουμε προβατα.
Για ποια τυφλη στηριξη λεμε;

ΑΛΛΟ αν οι μαλακιες συνεχιζονται και η γκρινια λογικα μεγαλωνει.
Που επιμενω μπορει να λεμε οτι φταιει η κεφαλη αλλα απο αλλου γινονται

Υγ. Το γεγονος πως υπαρχουν αντιθετες αποψεις ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα να μιλα για υποπτη στηριξη, "γραμμες" και φρουρους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ. Προβοκατορικες ατακες του χειριστου συνδικαλιστικου ρεπερτοριου ΔΕΝ εχουν χωρο στο paokmania.
φίλε rain δεν είπα τίποτα ύποπτο ούτε προβοκατόρικο και λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι. Συνήθως όταν γράφω κάτι προσπαθώ να εστιάσω στον εαυτό μου και να μη γενικεύω ούτε και να διεκδικώ μαζικότητα στην άποψη που έχω για να την ενισχύσω. Επί της ουσίας , είναι λογικό όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε "σωτήρας" να είσαι διατεθειμένος να δείξεις περισσότερη "καλή πίστη" από ότι συνήθως. Να παραβλέψεις πράγματα, να δώσεις πίστωση χρόνου , να χαλαρώσεις λίγο τα αντικειμενικά σου κριτήρια σχετικά με το τι είναι σωστό και τί είναι λάθος.

Ο Σαββίδης ως τώρα έχει δείξει μια αξιοσημείωτη ακρίβεια και αποφασιστικότητα σε όλους τους στόχους που έχει στην Ελλάδα , εκτός από το ποδοσφαιρικό. Η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει τελικά και ο καθένας τελικά θα πάρει τη θέση που του αρμόζει. Αυτό τα λέει όλα, είτε για τους "ψύχραιμους" είτε για τους "ανυπόμονους γκρινιάρηδες"

Κουβέντα για το θέμα να κάνουμε όση θες , αν κσι ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Απλά μη μου λες για προβοκάτορες και τέτοια παρόμοια , γιατί η μέχρι τώρα παρουσία μου στο φορουμ δε νομίζω να είναι τέτοια.
Ωστόσο , δώσε μου το δικαίωμα να είμαι πλέον πολύ επιφυλακτικός και σκεπτικός τόσο για τις προθέσεις όσο και για την ικανότητα-δυνατότητα του Σαββίδη να μας πάει ψηλά.
Δεν αναφερομουν σε σενα στο υστερογραφο αδερφε. Αλλου πηγαινε. Με τη διαφωνια σου δεν εχω προβλημα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mpouJr έγραψε: επειδη ο Λινο ζηταει τον ουρανο με τα αστρα......
Από που προκύπτει ότι ο Λίνο ζητάει τον ουρανό με τα άστρα;
Ο Λίνο δεν το είπε.
Η ΠΑΕ δεν είπε τίποτα.
Έχεις κάποια απόδειξη ότι έτσι έγινε ή απλά αναπαράγεις δημοσιογράφους;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό το τόπικ, με αργά αλλά σταθερά βήματα γίνεται ίδιο με το τόπικ του Σάλπι.
Λάθος έκανα, δεν πάει αργά, πάει τρέχοντας να γίνει ίδιο με το τόπικ του Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kotsidas9 έγραψε:Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,

Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?

Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..
Γεια σου αδελφέ Κατερινιώτη!
Να γράφεις συχνότερα. Ακόμη κι αν διαφωνούμε πρέπει να ακουγόμαστε. Οι διαφωνίες είναι καλές για την δημοκρατία, αρκεί να σεβόμστε και την διαφορετική άποψη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άντε ρε Σαββίδη , 15αυγουστο θα έρθεις να διαχειριστεις τα θέματα της ομάδας ? Δεν είμαστε χαλαρά σαν τον γαυρο που παιζει επίσημο ματς τον Σεπτέμβρη.

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Με τα σημερινά δεδομένα (πριν την απόφαση του CAS).
Πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ: 21 Αυγούστου.
Πρώτο επίσημο ματς του γάβρου: 24 Αυγούστου (μπορεί και 23).
Η διαφορά δεν είναι χρονική. Η διαφορά είναι ότι ο γάβρος παίζει ντέρμπι με την Νικάρα του Βόλου (που και να χάσει, νά, έχουν άλλα 33 ματς), ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League.
Αλλά και πάλι, έχουμε 40 μέρες μέχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ξεκίνησε η μάχη στο CAS!
Συντάκτης Νίκος Τοσκίτσης

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του #PAOK στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (TAS/CAS).

Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης θα καταθέσει όλα τα στοιχεία ώστε να πείσει το Δικαστήριο πως πρέπει να δικάσει την υπόθεση με την παράτυπη αφαίρεση βαθμών από τα play offs.

Η απόφαση του CAS αναμένεται την Παρασκευή ή το αργότερα την Δευτέρα. Αν το Δικαστήριο αποφασίσει να δικάσει την υπόθεση, τότε πλέον οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν πολλές ελπίδες δικαίωσης έτσι ώστε να συμμετάσχουν αυτοί στο Champions League αντί του Παναθηναϊκού.

http://inpaok.com/186802/ξεκίνησε-η-μάχη-στο-cas/
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

κυριε σαββιδη εσωσες τον ΠΑΟΚ απο πολλα οταν αποφασισες να αποκτησεις το πλειοψηφικο πακετο και η αληθεια ειναι οτι λεφτα εχεις δωσει παρα πολλα.. αυτη ομως η εμμονη (ανικανοτητα) να μη μπορεις να στελεχωσεις μια ποδοσφαιρικη ομαδα με καταλληλα ατομα και να εμμενεις στους ιδιους και στους ιδιους εχει ως αποτελεσμα να χανεις λεφτα(αυτο αφορα εσενα) και φυσικα η ομαδα να μη προοδευει ( αυτο αφορα εμας) .. δεν θα ειναι ολα καλα και ροδινα και δυστυχως αν δεν αντιστραφει η κατασταση και ολο το κλιμα μιζεριας που φυσικα το εχουν στρωσει οι ΑΡΔ θα σου γυρισει μπουμερανγκ και θα αρχισουν γιουχες στην Τουμπα..προσεχε μαλλον δεν εχεις αντιληφθει τι παει να παιχτει με εσενα..κριμα γιατι σε εχω για πολυ ξυπνιο ανθρωπο και μεχρι τωρα δινεις την εντυπωση οτι σε παιζουν κατι ανθρωπακια...

ελπιζω σε δικαιωση σημερα στο ΚΑΣ απλα και μονο για να δω αν οντως ημασταν ετοιμοι για την περιπτωση που θα κερδιζαμε την μαχη και θα ημασταν στο τσου-λου..
ο Αγγελος σημερα ειναι πανω με 7 παιχτης και 15 απο την Κ20... αν βγει η αποφαση σημερα και μεχρι την κυριακη υπαρχουν στην Ολλανδια αλλοι 4-5 παιχτες τοτε θα πω ναι ρε π#στη μου αυτο περιμεναμε και για αυτο αργησαμε...αν ομως δεν συμβει παλι γιουχα θα ακουσεις απο τους ΑΡΔ οι οποιοι περνουν κατευθυνση απο ατομα στα οποια συνεχιζεις να δινεις επανελλημενες ευκαιριες..προσεχε..μπορει να εχεις οντως καλες προθεσεις αλλα προσεχε τους γυρω σου...
dimis4

Δημοσίευση από dimis4 »

Καλησπέρα αδέλφια. Πολλά χρόνια τώρα διαβάζω σε καθημερινή βάση αυτο το forum και το θεωρώ το αντικειμενικοτερο όλων. Αναγκάστηκα σήμερα να γίνω μελος (χωρίς να υποννοώ οτιδήποτε αρνητικό με αυτό ) μόνο και μόνο για να γράψω και εγώ την άποψή μου σχετικά με τον κύριο Σαββίδη.
Κύριε πρόεδρε (αν φτάσει ποτέ στα αυτιά σου αυτό καλώς αλλιώς ,φωνη βοώντος εν τη ερήμω που είπε κάποτε ο προφήτης Ησαΐας).
Σαν υποστηρικτής του μεγάλου αυτού σωματείου ο ερχομός σου στα διοικητικά αυτού μου έδωσε μεγάλη χαρά. Οταν ολα γύρω μας παρασκηνιακά η μη γκρεμιζόντουσαν εσύ ήρθες να δώσεις ελπίδες αναγέννησης στον λαό του ΠΑΟΚ. Το οικονομικό σου background οι επιτυχημένες επιχειρησιακές σου δραστηριότητες, η αγάπη σου για την Ελλάδα και η κατά δήλωσή σου αγάπη για τον ΠΑΟΚ δεν άφηναν περιθώρια για απογοήτευση. Σίγουρα πολλοί απο εμάς κρατούσαμε μικρό καλάθι παρόλες τις μεγάλες κουβέντες για Ronaldinho και κούπες C.L. αλλά είμαι σίγουρος ότι όλος ο υγιής σκεπτόμενος κόσμος που περιβάλλει τον ΠΑΟΚ ηταν αισιόδοξος. Αισιοδοξία λοιπόν οτι όσα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν οι προκάτοχοί σου θα τα καταφέρεις εσύ. Η δίψα όμως του κόσμου για ένα τίτλο έφερε πίεση και η πίεση έφερε λάθη. Λάθη που αναγνωρίστηκαν και από τις δύο μεριές γιατί αποδεδειγμένα γίνανε καλοπροαίρετα.Για αυτα τα λαθη ειναι μιση η δική μου ευθύνη μισή η δική σου επίσης. Υπάρχουν βέβαια και χειρισμοί ανθρώπων του κύκλου σου που σε θέματα όπως(Δώνης, Γκαρσία, Βούκιτς, Λίνο) αφήνουν αμφιβολίες για το "καλοπροαίρετα" αλλα απο την στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρο πόσο σε βαραίνει η ευθύνη για αυτά ακόμα προτιμώ να μην ασκήσω κριτική προσωπική.
Ευκαιρία λοιπόν ίσως η μεγαλύτερη που είχε αυτός ο σύλλογος ήσουν μέχρι τώρα να πάρει μπροστά η μηχανή που λέγεται ΠΑΟΚ και να προχωρήσει μέχρι εκεί που τη φαντάζεται ο καθένας μας . Όμως δυστυχώς οι συγκυρίες δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε. Βρέθηκες σε ένα βρώμικο σύστημα που ίσως να μην ήσουν ενήμερος για αυτό. Είπες όμως οτι θα το πολεμήσεις αξιότιμε κύριε Σαββίδη και ισως αυτό να αποδειχθεί και το μεγαλύτερο σου λάθος. Ποτέ δεν θα σου δοθεί ξανα μια τέτοια ευκαιρία να το κάνεις. Η χαβούζα πλεον αποκαλύφθηκε. Δυνατός η όχι παρασκηνιακά πρέπει να προχωρήσεις και να φτάσεις μέχρι τέλους . Αυτό είναι πλέον το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις. Να πολεμήσεις την βρωμιά που τρώει τα σπλάχνα του ελληνικού ποδοσφαίρου χρόνια τώρα και πάντα εις βάρος του ΠΑΟΚ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Εδώ σε θέλω αρχηγό μπροστάρη πρόεδρο μα πανω απο ολα ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ κύριε Σαββίδη.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από kataramenos5 » Δευτ Νοέμ 26, 2012 1:42 am
Ιβαν όπως κατάλαβες κι εσύ νύχτα θα φύγεις... :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”