Kostomanolis έγραψε:Βγες τωρα Τουντορ και ζητα νεο Τ/Φ να παιξει με Πανιωνιο
ευχαριστω ρε αδερφε, γελασαμε και λιγο μετα τη σφαλιαρα
Kostomanolis έγραψε:Βγες τωρα Τουντορ και ζητα νεο Τ/Φ να παιξει με Πανιωνιο
Εσύ νομίζεις οτι είναι αυτοι που λες όχι εγώ.Athens έγραψε:Ενα μεγαλο μπραβο σε σενα που βλεπεις τον Κοστα σαν Μπαρεζι, τον Ολσεν σαν Ντασαεφ και τον Τουντορ σαν τον Μουρινιο....μπραβο σουnothu έγραψε:Ενα μεγαλο μπράβο σε ολους εσάς που παρακαλατε να κανουν λάθη οι παιχτες του ΠΑΟΚ για να είστε δικαιωμενοι.
Οχι ρε γμτο.Το χασα?Athens έγραψε:δεν θα κραξω τον βελλιδη, τα ειπαμε πριν ερθει στον ΠΑΟΚ
ενα μεγαλο μπραβο σε σενα που περιμενεις το αποτελεσμα για να δεις αν δικαιωθω, μπραβο σου λοιπον εκ του αποτελεσματοςsn0ufel4 έγραψε:Ενα μεγαλο μπραβο στον αθενς που τους βλεπει οπως ειναι και δικαιωνεται ο ιδιος που χανει ο ΠΑΟΚ
Θα περιμενω και αλλο, στο τελος θα κανετε εσεις την δουλεια και δεν θα χρειαστει να κραξω εγω τον Νασαεφ!stelyk έγραψε:Τις λιγοτερες δυνατες συμμετοχες με την φανελα της ομαδας μου σου ευχομαι και να φυγεις γρηγορα!!!
Παιχτη που κοροιδευα και εβριζα προσωπικα δεν τον δεχομαι, θα τον περιμενω στην γωνια, το λεω στα ισια!!
DNA ΠΑΟΚ ε κυρ-Νικο???
Τί έγραψες ρε αθεόφοβε!!!MANIAKOS έγραψε:Να τον πνίξουμε στη λίμνη των Ιωαννίνων σαν την κυραφροσυνη η στην Καστοριάς;
MANIAKOS έγραψε:Να τον πνίξουμε στη λίμνη των Ιωαννίνων σαν την κυραφροσυνη η στην Καστοριάς;