Ναι σου απαντησα οτι εαν δεν εχει κανει καθολου προετοιμασια ειναι θεμα οντως...Για να δουμε εαν οντως ειναι αυτος ο εκλεκτος για τα χαφ βεβαια...paokmaniak έγραψε:Διαφωνω η φυσικη κατασταση ειναι ανεξαρτητου ομαδας. Ο Μακ πχ ηρθε ετοιμος με φυσικη καταση αν αυτος δεν κανει 1 μηνα προπονηση ειναι προβλημαPaokPatraG4 έγραψε:Καλα οποιον και να παρεις τωρα αφου δεν εχει κανει προετοιμασια με την ομαδα που θα παιζει μια η αλλη ειναι...Αυτος βεβαια ισως να μην εχει κανει καθολου τιποτα και αυτο ειναι θεμα οντως....paokmaniak έγραψε:To θεμα ρε παιδιες ειναι οτι απο τα γραφομενα καταλαβαινω οτι δεν εχει κανει προετοιμασια δε θα ειναι θεμα αυτο ?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Εγω οπως βλεπεις ειμαι κυριος τον τελευταιο καιρο εχω βαλει αλλους πιο διπλωματικους να κανουν την δουλεια για μενα. 

- PaokPatraG4
Λογικα με τα λεγομενα του Ασημου εχουν κλεισει χαφ και στοπερ και εμεις εδω ψαχνουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο...Εαν ειναι ετσι τοτε ΠΣΚ θα περιμενουμε ανακοινωσεις οποιοι και να ειναι αυτοι...
Με προετοιμασία η χωρίς αυτό που νομίζω καταλαβαίνουμε είναι ότι ο τύπος δεν είναι αυτός που θα σε πάει ένα βήμα μπροστά με την ποιότητα του αυτό δηλαδή που ψάχναμε. Είναι λογικά στο ίδιο επίπεδο με τους τωρινούς. Μακάρι αν αποκτηθεί τελικά να βγει λαυράκι αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να πάνε σε μία πιο σίγουρη επιλογή
μλκ μπανε
τζος, ως 8αρι παιζει (φορ ξεκινησε, 10αρι πιο μετα), τι να θεωρω εγω?
Υ.Γ
A, και ο Γουακασο ελειπε απο 22 ιουνιου.
Mε την abola σε δημοσιευμα της στις αρχες ιουλιου να αναφερει

τζος, ως 8αρι παιζει (φορ ξεκινησε, 10αρι πιο μετα), τι να θεωρω εγω?
Υ.Γ
A, και ο Γουακασο ελειπε απο 22 ιουνιου.
Mε την abola σε δημοσιευμα της στις αρχες ιουλιου να αναφερει
παντως γραφουν οτι χθες γυρισε και εκανε ατομικο.Cafú (24 years old) and Wakaso (25 years old) try to undo their commitments to the French of Lorient after the descent of division, with a similar period of validity (30 June 2020), to respond affirmatively to the invitation SAD led by Júlio Mendes (pres. guimaraes), who wants to see them together in the castle
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 25 Ιούλ 2017, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
6ρι δεν υποτιθεται ψαχναμε και καλυτερο 8ρι απο τον Τσιμιροτ και τον Σακχοφ ? Αυτος τι απο τα 2 ειναι θεωρητικα?
Δεν πάτε μερικοί για σκαουτ στον ΠΑΟΚ ... δεν τον έχετε δει καν πως περπατάει και βγήκε λίγος.. τι να πω ,.. τρομερό μάτι .. εδώ τον Λουκάς λίγο και Τιτίκα τον βγάλατε...
Πεστα ρε Δεμιρη! (τωρα που τα διαβασες αυτα που λες, αλλο καπελο)
Αρχισαμε παλι, σε λιγο ερχεται και το αυτοι που επιλεγουν ξερουν...αντε να παω στον παγκο μου σιγα σιγα καλα εχω βρει την υγεια μου...
O Tζιωλης μια χαρα την κανει τη δουλεια του Σκιμπε.efthimis_paok έγραψε:Έλεος με τον πορτογάλο Τζιολη που πάνε να μας φορτώσουν
Sent from my iPad using Tapatalk
Εμεις παιρνουμε (?) 24χρονο next big thing, θυμιζει Κεντιρα η' ψηλο Τσιμιροτ.
Δεν με χαλαει που δεν σκοραρει, οπως κ ο Τσιμι, αφου πασαρει ωραια στους επιθετικους και τους αξιοποιει. Και ο Σορλεν ηταν παικτης ομαδας.
Αυτο που δεν ειδα στο βιντεο ειναι αν κοβει.
Νομιζω ειναι ο Κεντιρα η' ο Σαμι των φτωχων.
Σιγουρα δεν ειναι Γκαρσια, ουτε των φτωχων.
Θυμιζει και Μαικ Τζοουνς αμα λαχει
Έχουμε άνθρωπο που ΈΧΕΙ χρήματα αλλά δεν βλέπω κινήσεις για πρωτάθλημα και πάλι. Βρύζα που είσαι;
- sourmenetes
- Moderator
τζος, ουτε τι ψαχνουμε ξερω, ουτε αν ειναι αυτος ο εκλεκτος..ιδωμεν!
καλα θα ηταν να ερχοταν ενα πολυ αθλητικο-πληθωρικο 6αρι, που δε θαναι και ντουβαρι με τη μπαλα.
Σιγουρα και ενα νατχοειδες, αλλα επειδη δε γινεται να ταχουμε ολα, βολευομαστε και με το 1ο

καλα θα ηταν να ερχοταν ενα πολυ αθλητικο-πληθωρικο 6αρι, που δε θαναι και ντουβαρι με τη μπαλα.
Σιγουρα και ενα νατχοειδες, αλλα επειδη δε γινεται να ταχουμε ολα, βολευομαστε και με το 1ο