8. Χάρης Χαρίσης
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Έχει καλά στοιχεία. Αξίζει να περιμένουμε αν και αυτός το θέλει.
Μεγάλο πρόβλημα το γεγονός πως δεν μπορεί να υπάρχει ΠΑΟΚ Β.
Μεγάλο πρόβλημα το γεγονός πως δεν μπορεί να υπάρχει ΠΑΟΚ Β.
- back in black
Στην περίπτωσή του φαίνεται σαν να έχουν γίνει βήματα προς τα πίσω. Σίγουρα οι περισσότεροι περιμέναμε περισσότερα πράγματα, με βάση τα όσα έδειξε στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Ο ίδιος φαντάζομαι να γνωρίζει καλύτερα τι φταίει για αυτή την εξέλιξη και πώς μπορεί να την ανατρέψει.
Δεν νομίζω ότι ο δανεισμός θα βοηθήσει τον Χαρίση να βελτιωθεί, πρέπει να παραμείνει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του ΠΑΟΚ, να βοηθηθεί και να προσπαθήσει περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι ο δανεισμός θα βοηθήσει τον Χαρίση να βελτιωθεί, πρέπει να παραμείνει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του ΠΑΟΚ, να βοηθηθεί και να προσπαθήσει περισσότερο.
- kataramenos5
- teo4giannitsa
- john4serres
Χρόνια πολλά Χάρη με επιτυχίες!
Κλείνεις τα 22 αλλά μου φαίνεται ότι είσαι 19. Δεν έχουμε δει πολλά.
Κλείνεις τα 22 αλλά μου φαίνεται ότι είσαι 19. Δεν έχουμε δει πολλά.

Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Στις 2 Γενάρη 2016 είχα διαβάσει κι ακούσει μια συνέντευξη σου κι είχα γράψει τα ακόλουθα ενθουσιώδη...
Ξέρω όμως πως δεν φαίνεται να ακολούθησες όσα έλεγες εκεί-τότε ότι πιστεύεις, οπότε έχεις μείνει ήδη πολύ μακριά απ αυτό που ονειρευόμουνα για σένα...Να εξελιχθείς στον νέο Γιάνναρο Δαμανάκη του Π.Α.Ο.Κ. μας!!!!
Να τα εκατοστήσεις λοιπόν, με υγεία και με καλά μυαλά, πράγματα που, μαζί με πολλή δουλειά, εύχομαι να σε ξαναφέρουν στα παλιά δεδομένα που πίστεψα για πάρτη σου...Και να προσέχεις πολύ τις παρέες σου νεαρέ...
Υ.Γ. Μακάρι να μας διαβάζεις, όπως μου έχουν πει ότι κάνεις...
Δεν ξέρω αν από τότε άλλαξαν πολλά ή λίγα, δεν ξέρω καν πλέον αν εκείνη η συνέντευξη σε εξέφραζε ρεαλιστικά ή την έδωσες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να μείνεις στο προσκήνιο επειδή κάποιοι σε συμβούλεψαν έτσι...Καλημέρα και καλή χρονιά να έχεις παλίκαρε μου...Αφού ο Θεός σε ευλόγησε με τόσο μυαλό στα 20 σου χρόνια, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχεις στην ζωή σου...Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά την διπλή δοκιμασία που σε υπέβαλε ήδη με τους τραυματισμούς σου, δείχνεις τέτοια υπομονή, επιμονή, δύναμη, γενναιότητα, στωικότητα και αισιοδοξία...Αποτελείς αληθινά λαμπρό παράδειγμα και μακάρι να σε "ακολουθήσουν" όσο περισσότερα παλικαράκια γίνεται...
Σου εύχομαι το 2015 που έδυσε να ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας αλλά και της ζωής σου γενικότερα και το 2016 που ανέτειλε να σου φέρει πολλή υγεία και την απαρχή μίας μεγάλης καριέρας στον Π.Α.Ο.Κ. μας, που δείχνεις με τις δηλώσεις σου ότι "νιώθεις" και αγαπάς πολύ, αντάξιας της πίστης που έχεις στην ομάδα...
Χαρακτήρες, ειδικά σε νεανική ηλικία, σαν αυτόν που δείχνεις εσύ έως τώρα είναι δυστυχώς δυσεύρετοι στις μέρες μας, γι αυτό σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός, τυχερός και να συνεχίσεις στον δρόμο που "χάραξες" χωρίς να αλλάξεις "ρότα" μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας και όχι μόνο...
Να είσαι καλά καρντασάκο μου...είσαι...
...αφού...
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Έργκυς Κάτσε, κοίτα να κάνεις παρέα μαζί του γιατί, όπως φαίνεται, εκείνος ο "καμένος" ο Σέκου που έκανες καθημερινή παρέα, σου έκανε μεγάλο κακό στον χαρακτήρα σου...Σύνελθε όσο είναι καιρός και "ξεκαβάλα απ το καλάμι" όσο είναι ακόμα καιρός...![]()
Ξέρω όμως πως δεν φαίνεται να ακολούθησες όσα έλεγες εκεί-τότε ότι πιστεύεις, οπότε έχεις μείνει ήδη πολύ μακριά απ αυτό που ονειρευόμουνα για σένα...Να εξελιχθείς στον νέο Γιάνναρο Δαμανάκη του Π.Α.Ο.Κ. μας!!!!
Να τα εκατοστήσεις λοιπόν, με υγεία και με καλά μυαλά, πράγματα που, μαζί με πολλή δουλειά, εύχομαι να σε ξαναφέρουν στα παλιά δεδομένα που πίστεψα για πάρτη σου...Και να προσέχεις πολύ τις παρέες σου νεαρέ...
Υ.Γ. Μακάρι να μας διαβάζεις, όπως μου έχουν πει ότι κάνεις...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Εγώ λέω να πας, αν σου γίνει πρόταση και να κάνεις μια νέα δεύτερη σεζόν. Όλοι κερδισμένοι θα βγούμε