19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
και το αλλο που επισης ξεχασα να ανφερω για να τελειωσω ειναι οτι με παιχτες οπως ο λεοβατς ή ο ματος ολοι μπορουν να συνεργαστουν καθως εχουν πολυ σωστα τρεξιματα και ταιμινγκ...ο κιτσιου ομως τους ψιλοτελειωνει ολους απο τη μερια του γιατι εχει ταλεντο και να κλεινεται ο ιδιος και να κλεινει και τους συμπαιχτες του...
- desperando
- Επικοινωνία:
ακριβώς ότι έγγραψε ο σεραφείμ στο πρώτο του ποστ.
εγώ βλέπω μεγάλη προκατάληψη απέναντι στον παίκτη
για παράδειγμα εχθές ήταν πολύ καλύτερος από τον εταίρο εξτρέμ αλλά πάλι όλοι πάνω στον ζαιρο πέσανε.
ειναι λέει ανουσιος αλλά τα 2 απο τα τρία γκολ ξεκινάνε από τα πόδια του...Πώς γκενεν ατό ?
εγώ βλέπω μεγάλη προκατάληψη απέναντι στον παίκτη
για παράδειγμα εχθές ήταν πολύ καλύτερος από τον εταίρο εξτρέμ αλλά πάλι όλοι πάνω στον ζαιρο πέσανε.
ειναι λέει ανουσιος αλλά τα 2 απο τα τρία γκολ ξεκινάνε από τα πόδια του...Πώς γκενεν ατό ?
Ανουσιος ειναι στα επίσημα έως τωρα ψέμματα ειναι; Γι αυτο κ ειναι Τετάρτη επιλογη για την ωρα
Γιατι τεχνικη δεν εχει κανεις παρόμοια στην ομαδα
Γιατι τεχνικη δεν εχει κανεις παρόμοια στην ομαδα
Είναι κάτι που όντως το είχα προσέξει κι εγώ πέρσυ.desperando έγραψε:επισης ενα θεμα που πρεπει να δει οπροπονητης ειναι οτι ο ζαιρο νιωθει και παιζει πολυ καλυτερα απο τα αριστερα
- desperando
- Επικοινωνία:
άσε τι είχες προσέξει και πρότεινε κάνα καλό ΠΑΟΚτσιδικο μέρος στο Μόναχο
despe
Το οτι εκανε δυο σωστές ενέργειες χθες, ομολογουμένως η δευτερη αρκετά εντυπωσιακή, δεν αλλάζει το γεγονός οτι ειναι ίσως ο μόνος παίχτης απο πέρυσι που δεν εχει δώσει σχεδόν τιποτα στην ομαδα σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Ακομα και φέτος στα φιλικα στην Ολλανδία ηταν κακιστος.
Εγω προσωπικά δεν τον πιστεύω, μακάρι να με διαψεύσει!!!
Το οτι εκανε δυο σωστές ενέργειες χθες, ομολογουμένως η δευτερη αρκετά εντυπωσιακή, δεν αλλάζει το γεγονός οτι ειναι ίσως ο μόνος παίχτης απο πέρυσι που δεν εχει δώσει σχεδόν τιποτα στην ομαδα σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Ακομα και φέτος στα φιλικα στην Ολλανδία ηταν κακιστος.
Εγω προσωπικά δεν τον πιστεύω, μακάρι να με διαψεύσει!!!
Ιδού λοιπόν ο παίχτης που μας έχει κάνει τους περισσότερους να κάνουμε κάνα δυο τουλάχιστον συνεδρίες επιπλέον την εβδομάδα με τον ψυχολόγο μας μπας και κατανοήσουμε επιτέλους τι γίνεται με την πάρτη του...
Ακολουθεί λοιπόν διάλογος μεταξύ οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. κι ενός φίλου του οπαδού π.χ. της Άρσεναλ ή της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον παίχτη...
- Αυτός ο Jairo τι λέει ρε φίλε??? Δυνατός???
-- Τανκ σκέτο αδερφέ,με ερπίστριες σε λέω...Δεν πέφτει με τίποτα!!!!
- Τεχνίτης??? Από κοντρόλ???
-- Στα όρια της μαγείας!!!! Την κολλάει με Logo (αυτο)στιγμής όπως κι αν του έρθει!!!!
- Ντριπλέρ???
-- Ο Μακ αν είχε την τρίπλα του θα στοίχιζε στην κάθε Ζενίτ πάνω από 15 μύρια, ακόμα κι απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- Από ταχύτητα???
-- Ρε σκέτος άνεμος σε λέω, άπιαστος, λαίλαπα 3ου βαθμού τουλάχιστον!!!!
- Στο 1 VS 1 πως τα πάει???
-- Σαν σταματημένο τον περνάει τον αντίπαλο του με σπάσιμο της μέσης και ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης (τον 1ο όμως μόνο κι αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία θαρρώ)...
- Από σουτ τι λέει???
-- Κεραυνός ή ώριμη μπανάνα Chiquita σε λέω, ό,τι χρειαστεί...Τα έχει και τα δύο!!!!
- Καλά, πλάκα με κάνεις? Τότε γιατί δεν είναι βασικούρα στον Π.Α.Ο.Κ. η παιχτούρα ρε αδερφέ???
-- Γιατί άξαφνα "κολάει" το μυαλό του και σχεδόν πάντα κάνει το κάτι παραπάνω δίχως να χρειάζεται!!!!
- Ναι ε??? Άντε...Χμμμ...Καλά και σε τι θέση τον βάζουν να παίζει???
-- Εξτρέμ φυσικά μωρέ, τι άλλο???
- Εξτρέμ φυσικά??? Τι άλλο??? Μα, σέντερ φορ ρε φίλε...
-- Σέντερ φορ??? Από που κι ως που δηλαδή ρε αδερφέ???
- Αφού έχει όλα τα παραπάνω ρε φιλαράκο, σκέψου τον να δίνει καμιά γερή γκαζιά στον άξονα σε γρήγορο transition, να υποδέχεται κολλώντας την μπάλα εν κινήσει ή ακόμα και με πλάτη στην εστία και με "κρεμασμένο" τον προσωπικό του φρουρό πάνω του, να γυρίζει αστραπιαία μέτωπο, να τον σακκουλιάζει είτε έξω είτε μέσα στο κουτί και να εξαπολύει με την μία τον κεραυνό ή την ώριμη μπανάνα αφήνοντας σαν απλωμένο τραχανά τον τερματζή να απολαμβάνει την στρογγυλή Θεά στο πλεχτό του και να έχει τελειώσει για πρώτη φορά με γκολ που τρώει, παρακαλώντας να φάει κάνα δυο τέτοια ακόμα στην καριέρα του!!!!
Αλήθεια, μέσα σε αυτές τις δύο κινήσεις (αφού πάρει την μπάλα στα πόδια του) ποια παραπανίσια κίνηση μπορεί να κάνει, άσχετα αν το τελείωμα του βρει στόχο ή όχι, όπως πολλές φορές συνέβαινε και με τον Μακ ρε παιδιά???
Τροφή για σκέψη νομίζω...
Υ.Γ. Θυμήθηκα με όλα τα παραπάνω τις δηλώσεις του συχωρεμένου του Γιόχαν Κρόιφ ότι κάθε ποδοσφαιριστής σε κάθε αγώνα (στον πραγματικό χρόνο ενός παιχνιδιού όπου παίζεται μπάλα περίπου 60-65 λεπτά) έχει κατά μέσο όρο την μπάλα στα πόδια του από 3' έως 3,5' λεπτά, 4' το πολύ, οπότε το σημαντικότερο είναι να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει στο γήπεδο τα υπόλοιπα 60' και λίγο λεπτά χωρίς την μπάλα στα πόδια του...

Τελικά πόσο δίκαιο είχε ο τεράστιος αυτός παίχτης-προπονητής...

Υ.Γ. 2...Επίσης θυμήθηκα τον Λούκας να παίζει στον Π.Α.Ο.Κ. δίπλα στον ασβέστη και να αξίζει 2-2,5 μύρια με το ζόρι κι όταν εκεί στην Γαλικία τον "μεταφέρανε" πιο ψιλοχοντροελεύθερο προς τον άξονα να σκοράρει κατά ριπάς και να ανεβαίνει στα 15-20 μύρια η αξία του σε έναν χρόνο μόλις, όπως περίπου (τι περίπου δηλαδή? ακριβώς έτσι) και ο Μακ που απ τα 350 χιλιαρικάκια έφτασε ανετίλα τα 3,5 μύρια, επίσης σε έναν μόλις χρόνο όταν "μεταφέρθηκε" στον άξονα σε Π.Α.Ο.Κ. και εθνική Σλοβακίας σχεδόν ταυτόχρονα...

Ακολουθεί λοιπόν διάλογος μεταξύ οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. κι ενός φίλου του οπαδού π.χ. της Άρσεναλ ή της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον παίχτη...

- Αυτός ο Jairo τι λέει ρε φίλε??? Δυνατός???
-- Τανκ σκέτο αδερφέ,με ερπίστριες σε λέω...Δεν πέφτει με τίποτα!!!!
- Τεχνίτης??? Από κοντρόλ???
-- Στα όρια της μαγείας!!!! Την κολλάει με Logo (αυτο)στιγμής όπως κι αν του έρθει!!!!
- Ντριπλέρ???
-- Ο Μακ αν είχε την τρίπλα του θα στοίχιζε στην κάθε Ζενίτ πάνω από 15 μύρια, ακόμα κι απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- Από ταχύτητα???
-- Ρε σκέτος άνεμος σε λέω, άπιαστος, λαίλαπα 3ου βαθμού τουλάχιστον!!!!
- Στο 1 VS 1 πως τα πάει???
-- Σαν σταματημένο τον περνάει τον αντίπαλο του με σπάσιμο της μέσης και ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης (τον 1ο όμως μόνο κι αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία θαρρώ)...
- Από σουτ τι λέει???
-- Κεραυνός ή ώριμη μπανάνα Chiquita σε λέω, ό,τι χρειαστεί...Τα έχει και τα δύο!!!!
- Καλά, πλάκα με κάνεις? Τότε γιατί δεν είναι βασικούρα στον Π.Α.Ο.Κ. η παιχτούρα ρε αδερφέ???
-- Γιατί άξαφνα "κολάει" το μυαλό του και σχεδόν πάντα κάνει το κάτι παραπάνω δίχως να χρειάζεται!!!!
- Ναι ε??? Άντε...Χμμμ...Καλά και σε τι θέση τον βάζουν να παίζει???
-- Εξτρέμ φυσικά μωρέ, τι άλλο???
- Εξτρέμ φυσικά??? Τι άλλο??? Μα, σέντερ φορ ρε φίλε...
-- Σέντερ φορ??? Από που κι ως που δηλαδή ρε αδερφέ???
- Αφού έχει όλα τα παραπάνω ρε φιλαράκο, σκέψου τον να δίνει καμιά γερή γκαζιά στον άξονα σε γρήγορο transition, να υποδέχεται κολλώντας την μπάλα εν κινήσει ή ακόμα και με πλάτη στην εστία και με "κρεμασμένο" τον προσωπικό του φρουρό πάνω του, να γυρίζει αστραπιαία μέτωπο, να τον σακκουλιάζει είτε έξω είτε μέσα στο κουτί και να εξαπολύει με την μία τον κεραυνό ή την ώριμη μπανάνα αφήνοντας σαν απλωμένο τραχανά τον τερματζή να απολαμβάνει την στρογγυλή Θεά στο πλεχτό του και να έχει τελειώσει για πρώτη φορά με γκολ που τρώει, παρακαλώντας να φάει κάνα δυο τέτοια ακόμα στην καριέρα του!!!!
Αλήθεια, μέσα σε αυτές τις δύο κινήσεις (αφού πάρει την μπάλα στα πόδια του) ποια παραπανίσια κίνηση μπορεί να κάνει, άσχετα αν το τελείωμα του βρει στόχο ή όχι, όπως πολλές φορές συνέβαινε και με τον Μακ ρε παιδιά???
Τροφή για σκέψη νομίζω...

Υ.Γ. Θυμήθηκα με όλα τα παραπάνω τις δηλώσεις του συχωρεμένου του Γιόχαν Κρόιφ ότι κάθε ποδοσφαιριστής σε κάθε αγώνα (στον πραγματικό χρόνο ενός παιχνιδιού όπου παίζεται μπάλα περίπου 60-65 λεπτά) έχει κατά μέσο όρο την μπάλα στα πόδια του από 3' έως 3,5' λεπτά, 4' το πολύ, οπότε το σημαντικότερο είναι να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει στο γήπεδο τα υπόλοιπα 60' και λίγο λεπτά χωρίς την μπάλα στα πόδια του...

Τελικά πόσο δίκαιο είχε ο τεράστιος αυτός παίχτης-προπονητής...

Υ.Γ. 2...Επίσης θυμήθηκα τον Λούκας να παίζει στον Π.Α.Ο.Κ. δίπλα στον ασβέστη και να αξίζει 2-2,5 μύρια με το ζόρι κι όταν εκεί στην Γαλικία τον "μεταφέρανε" πιο ψιλοχοντροελεύθερο προς τον άξονα να σκοράρει κατά ριπάς και να ανεβαίνει στα 15-20 μύρια η αξία του σε έναν χρόνο μόλις, όπως περίπου (τι περίπου δηλαδή? ακριβώς έτσι) και ο Μακ που απ τα 350 χιλιαρικάκια έφτασε ανετίλα τα 3,5 μύρια, επίσης σε έναν μόλις χρόνο όταν "μεταφέρθηκε" στον άξονα σε Π.Α.Ο.Κ. και εθνική Σλοβακίας σχεδόν ταυτόχρονα...

Άφαντος (και) σήμερα...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
......................................................θα ρωτήσει μάλλον σε λίγο ο @Παλαιολόγος...αφού...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
......................................................θα ρωτήσει μάλλον σε λίγο ο @Παλαιολόγος...αφού...

- Aureliano Buendia
Εγώ θα πέσω ηρωικά μαχόμενος, στηρίζοντας το πουλέν μέχρι τέλους.
Ειλικρινά, πάντως, θεωρώ πως έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι ότι θα είναι κρίμα να μην μπει κάπως στο ροτέισιον της ομάδας.
Θεωρώ πως ίσως μπορεί να δώσει κ λύσεις ως σέντερ φορ.
Ειλικρινά, πάντως, θεωρώ πως έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι ότι θα είναι κρίμα να μην μπει κάπως στο ροτέισιον της ομάδας.
- kataramenos5
- painkiller4
Δεν ξέρω αλλά εμένα θα μου στοίχιζε αν τυχόν υπάρχει ενδεχόμενο φυγής του.
Και εγώ τον πιστεύωAureliano Buendia έγραψε:Εγώ θα πέσω ηρωικά μαχόμενος, στηρίζοντας το πουλέν μέχρι τέλους.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο παιχτης εχει στοιχεια,αλλα ειναι πολυ αλλοπροσαλος.θεση δε θα του εδινα γιατι θα αδικουσα τον μυστακιδη.αν δεν αλλαξει τον τροπο που σκεφτεται κυριως δυσκολα θα παιξει.