teo4giannitsa έγραψε:Εγώ θα τον ήθελα τον Ταχτσίδη στην ομάδα. Μόνο δίδυμο με τον Τζιόλη όμως.

teo4giannitsa έγραψε:Εγώ θα τον ήθελα τον Ταχτσίδη στην ομάδα. Μόνο δίδυμο με τον Τζιόλη όμως.
...nothuλη Θεουλη, πρωθυπουργουλη...theo G4 έγραψε:Εγώ είμαι μαζί σου ! Πρωθυπουργάρα μουnothu έγραψε:Ας το σκεφτουν αυτοι που θα πανε να τους ψηφισουν.
Οι πιθανοητες να παει αυτος ο αρχιμαφιοζος φυλακη ειναι ισες με το να γινω εγω πρωθυπουργος.
Αν ήταν στον ΠΑΟΚ, θα έπαιρνε την ελευθέρας του...Με την ανανέωσή του Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο Αντόνιο αναμένεται να πλαισιώσει τον αδερφό του στα γκολπόστ της Μίλαν κι ο Αστέρας θα... τσεπώσει 1.500.000 ευρώ!
Συμφωνώ μέχρι τελείας. Οι άλλοι πιάνονται από όπου μπορούν και μας θα μας φάει η ανωτερότητα.Sekeris4 έγραψε:
Σκυλιαζουν να βρουν και την παραμικρη χαραμαδα να σε τρυπησουν και εσυ παε ΠΑΟΚ κατσε και παιξ'το ανετη.
Περιμενε να ερθει η φαπα και ξεκινα μετα τα ψευτοκλαψουρισματα.
Ρε κινηστε γη και ουρανο να μαθουμε πως πηρε την αδεια η πρασινη ουρά του μαρινακη.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Τερματοφύλακες:
Καπίνο - Χουτεσιώτης - Γιαννιώτης
Κεντρικοί αμυντικοί:
Μποτία - Ρέτσος - Νικολάου - Ρισβάνης - Σισέ
Ακραίοι αμυντικοί:
Φιγκέιρας - Ελαμπντελαουί - Ντε Λα Μπέγια - Κούτρης
Κεντρικοί μέσοι:
Ρομαό - Μάρτινς - Ανδρούτσος - Ζντιέλαρ - Σιώπης - Ταχτσίδης
Μεσοεπιθετικοί:
Φορτούνης - Μαρίν - Ελιουνούσι - Μανθάτης - Σεμπά - Γιαννιώτας - Μπεν
Επιθετικοί:
Ανσαριφάρντ - Βέργος - Εμενίκε
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τερματοφύλακες:
Βλαχοδήμος - Στιλ - Κότσαρης
Κεντρικοί αμυντικοί:
Μολέδο - Κουτρουμπής - Ευαγγέλου - Κολοβέτσιος
Ακραίοι αμυντικοί:
Χουλτ - Κουλιμπαλί
Κεντρικοί μέσοι:
Ζέκα - Κουρμπέλης - Δώνης - Λούντ
Μεσοεπιθετικοί:
Χατζηγιοβάννης - Βιγιαφάνες
Επιθετικοί:
Μόλινς - Άλτμαν
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τερματοφύλακες:
Μπάρκας - Ανέστης - Τσιντώτας
Κεντρικοί αμυντικοί:
Τσιγκρίνσκι - Βράνιες - Λαμπρόπουλος - Τζανετόπουλος - Τσόσιτς
Ακραίοι αμυντικοί:
Γκάλο - Μπακάκης - Βινίσιους - Λόπεζ
Κεντρικοί μέσοι:
Σιμόες - Γιόχανσον - Αιντάρεβιτς - Γαλανόπουλος
Μεσοεπιθετικοί:
Μάνταλος - Χριστοδουλόπουλος - Μπακασέτας - Πατίτο - Κλωναρίδης - Τρόιστεσεν
Επιθετικοί:
Αλμέιδα - Μεληκιώτης - Γιακουμάκης - Λιβάγια
Σωστό.Tolaros έγραψε:Συμφωνώ μέχρι τελείας. Οι άλλοι πιάνονται από όπου μπορούν και μας θα μας φάει η ανωτερότητα.Sekeris4 έγραψε:
Σκυλιαζουν να βρουν και την παραμικρη χαραμαδα να σε τρυπησουν και εσυ παε ΠΑΟΚ κατσε και παιξ'το ανετη.
Περιμενε να ερθει η φαπα και ξεκινα μετα τα ψευτοκλαψουρισματα.
Ρε κινηστε γη και ουρανο να μαθουμε πως πηρε την αδεια η πρασινη ουρά του μαρινακη.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Άμα τη φάμε καθίστε να κλαψουρίζετε για το κράτος των Αθηνών. Κυνήγι για την αδειοδότηση έστω και ας μην έχουμε βάσιμη ελπίδα να γίνει κάτι. Ας ταράξουμε τα νερά έστω, ας ακουστούμε