8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από simba »

Τροφη για σκεψη μου δωσες και το ανεπτυξα απλα, κανοντας καποιες ερωτησεις που κ μενα με βασανιζουν..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μηπως ειναι φανταρος.Αλλα κι αυτο κολεγιο ειναι τη σημερον ημερα,θα μου πεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όταν μάθει να παίζει τακτικό, σωστό ποδόσφαιρο κι όχι μπάλα, θα γίνει μεγάλος παίχτης!!!!
Πολλά προσόντα αλλά θέλει πολύ δουλειά στην τακτική για να εξοικονομεί και δυνάμεις συνάμα!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χάρη, όταν ο καλύτερος επιθετικός της αντίπαλης ομάδας, κάνει χαλαρή βόλτα στη περιοχή μας ερχόμενος απ το χώρο ευθύνη σου, εσύ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, αλλά απλά πας και τον κλείνεις. Ή αυτόν ή τον διάδρομό του.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

theo-drama έγραψε:Μηπως ειναι φανταρος.Αλλα κι αυτο κολεγιο ειναι τη σημερον ημερα,θα μου πεις.
Ναι φαντάρος στα γούστα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τον πίστευα κ τον πιστεύω ακόμα. Κ αυτόν κ τον Τσίμι. Πέρσυ λέγαμε ότι μ'αυτούς τους 2 βρήκαμε κέντρο για χρόνια.

Τι έγινε ξαφνικά φέτος ?

Εδώ κ καιρό δείχνει το κέντρο να έχει πρόβλημα. Κ από εκεί ξεκινάει η κακή εικόνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mapogo έγραψε: Εδώ κ καιρό δείχνει το κέντρο να έχει πρόβλημα. Κ από εκεί ξεκινάει η κακή εικόνα.
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ο Χαρίσης και ο Τσίμι είναι πολύ καλοί παίκτες.Ειδικά τον Τσίμι τον πιστεύω πολύ.Αλλά για να αναδειχθούν θέλουν ένα παιχταρά κι όταν λέμε παιχταρά εννοούμε παιχταρά δίπλα τους,για να αναδειχθούν,για να μην φαίνονται τόσο τα λάθη τους και για να απελευθερωθούν.Τώρα και να κάνουν λάθη εκτίθονται γιατί πέφτει όλο το βάρος πάνω τους και δεν είναι έτοιμοι να το σηκώσουν.Και με τον ελεύθερο Κάνιας που δεν έκανε στην Εσπανιόλ δεν γίνεται...απλά...Άιντε να αρχίσουμε να τα λέμε γιατί θα σκάσουμε στο τέλος...ξέρω ξέρω κράζω είμαι γκρινιάρης δεν στηρίζω και ποιον θέλω...Αυτή είναι η αλήθεια όμως...αλλιώς από Νοέμβρη διακοπές..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι εννοείς; Ότι πρέπει να φέρουμε τον Πογκμπά ή τον Μέσι για να φανεί ο Χαρίσης; Έτσι φαίνομαι κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι εννοείς; Ότι πρέπει να φέρουμε τον Πογκμπά ή τον Μέσι για να φανεί ο Χαρίσης; Έτσι φαίνομαι κι εγώ.
Εντάξει αυτούς δεν μπορούμε,αλλά χωρίς να είμαι νοσταλγός τυχαία τα ονόματα π.χ. άλλο Νάτχο,Γκαρσια,Νομπόα κι άλλο Κάνιας..Βλέπεις ρε Τόλη οι μεγάλες ομάδες τους μπολιάζουν σιγά σιγά και με στήριξη,εκτός αν πάμε σε μοντέλο Άγιαξ όλοι πιτσιρίκια μέσα και άιντε,αλλά εδώ δεν μας βγαίνει τέλος..έχεις εμάς αού αού λύκοι έχεις Ε.Ο. απ όλα έχεις...δεν μπορείς με δύο μικρούς και αν σε βγουν,ή ένα μικρό κι έναν που άμα μας βγει πιο έμπειρο μέτριο.Θες σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πέρσυ που κάνανε καλά παιχνίδια οι Χαρίσης κ Τσίμι δεν είχαμε Πογκμπά κ Μέσι. Τζιόλη , Κάτσε κ Μακ είχαμε.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Καθε ομαδα στον κοσμο έχει κάποιους "ειδικούς" παίκτες. Λεγοντας ειδικούς, εννοούνται οι παίκτες που δεν είναι οι τοπ παικταραδες αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι απαραίτητα όταν πλαισιώνουν καποιους παικταραδες σε καθε γραμμη της ομάδας. Ο Χαρίσης είναι ένας απο αυτούς. Πρέπει να παίζει με σταθερό παικταρα δίπλα του για να βγαζει αυτο που θελει η ομαδα από αυτον.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως έχουμε μαζεψει αρκετούς παίκτες με ειδικά χαρακτηριστικά αλλά όχι πολλούς παικταραδες (βλεπε Ματος, Κρεσπο, Κανιας, Κάμπος κτλ.).
Όταν με το καλό έρθουν άλλοι 2 Ματος, τότε και η ομάδα και οι ειδικοί παίκτες θα ανέβουν κατακόρυφα. Είναι βαρυ να ζηταμε από τον Χαρίση και από τον Τσίμιροτ να κάνουν αυτά που δεν μπορούν ακόμη και σε συνεχόμενα ματς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mapogo έγραψε:Πέρσυ που κάνανε καλά παιχνίδια οι Χαρίσης κ Τσίμι δεν είχαμε Πογκμπά κ Μέσι. Τζιόλη , Κάτσε κ Μακ είχαμε.
Το δίδυμο αυτό, έκανε όντως καλά παιχνίδια σε παιχνίδια χαμηλής δυναμικότητας.
Σε παιχνίδια πάνω απ αυτό το επίπεδο, δεν ήταν καλοί όταν έπαιζαν μόνοι τους στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Sick Bastard έγραψε:
Mapogo έγραψε:Πέρσυ που κάνανε καλά παιχνίδια οι Χαρίσης κ Τσίμι δεν είχαμε Πογκμπά κ Μέσι. Τζιόλη , Κάτσε κ Μακ είχαμε.
Το δίδυμο αυτό, έκανε όντως καλά παιχνίδια σε παιχνίδια χαμηλής δυναμικότητας.
Σε παιχνίδια πάνω απ αυτό το επίπεδο, δεν ήταν καλοί όταν έπαιζαν μόνοι τους στο κέντρο.
Σωστό. Μόνοι τους όχι. Είχα κάνει ένα σχόλιο τότε , (δεν θυμάμαι σε ποιόν απ τους 2) , ότι θα ήθελα να τους δούμε χωρίς Τζιόλη. Βέβαια δεν το εννούσα με τον τρόπο που έγινε. Εννοούσα να ξεκινάει τον 1 απ τους 2 με τον Τζιόλη κ στο ημίχρονο να βγαίνει ο Τζιόλης κ να μπαίνει κ ο 2ος.

Ισως είναι καλό να το δοκιμάσει φέτος με τον Κάνιας, γιατί όπως πάει, σε λίγο θα σκάσει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μικρέ, είσαι το πουλενπουλέν και θέλω να το δείχνεις.

πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνουν και σταμάτα να τις σπαταλάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”