Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Ale »

desperando έγραψε:Άσε που είναι επιτέλους καιρός να βάλουμε στην ομάδα ανδρικά χαρακτηριστικά
Φέρτε πίσω τον γιο της Τζαβέλαινας.
:mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:«Βλέπει» Έπελ ο ΠΑΟΚ

filathlos

Έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ψάχνει ο ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρτον Έπελ, ο οποίος προτάθηκε στη διοίκηση του συλλόγου.

Πρόκειται για Ούγγρο επιθετικό που αγωνίζεται στην Χόνβεντ και φέτος έχει 15 γκολ (και 4 ασίστ) σε 26 παιχνίδια στο ουγγρικό πρωτάθλημα, δύο περισσότερα από τον Μάρκο Σέποβιτς που φέτος βρίσκεται στην Βιντεότον.

Τον 25χρονο άσο φέρεται να έχει τσεκάρει προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, και φαίνεται πως ταιριάζει στα «θέλω» που έχουν εκφράσει οι Θεσσαλονικείς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ενόψει της επόμενης σεζόν.

[youtube]qaOu2mgPd-E[/youtube]
Απο ουγγαρια μονο ζολταν κοβατς ρε νιαμου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ilovegame27 έγραψε:Δεν πίστευα ότι υπήρχε πιθανότητα να έρθει ο Σενεγαλέζος στην ομάδα μας και εμείς θα κάναμε τέτοια κριτική.
Το ίδιο κάναμε και πέρσι με τον μέτριο και λίγο ΚΡΕΣΠΟ και πήρε την φανέλα βασικού σπίτι του!
Εγώ θα ήθελα τον andre Silva της Σπορτινγκ Λισαβονας ή τον Franco Cervi της Μπενφίκα αλλά και κάνεις δεν ακούει
Τον Σενεγαλέζο δεν τον ξέρω οπότε ελπιζω.

Σε ότι αφορά τους υπάρχοντες παίκτες όμως, προτείνω να μη τους χρησιμοποιούμε ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .

Γιατί απλά φέτος ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα μόνος του πετώντας βαθμούς στα σκουπίδια τόσο απ την ανεπάρκεια των επιθετικών του παικτών όσο και από αμυντικές αδυναμιες.

Η άμυνα μας είναι καλουτσικη αλλά δεν προκαλεί κάποιου είδους φόβο στους επιτιθέμενους ενώ η επίθεση μας είναι ένα σκαλί πιο πάνω κυρίως λόγω έλευσης Πρίγιοβιτς, το οποίο αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ακόμα κι αν ήμασταν οκ μέχρι σήμερα, θέλουμε παίκτες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

Γι αυτό παρακαλώ οι συγκρίσεις με τον φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα Κρεσπο να αποφεύγονται γιατί απλά χάνουμε το στόχο.

Πρωτάθλημα + αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη δεν κάνεις με Κρεσπο. Που ξαναλέω τιμώ και εκτιμώ τη φετινή του παρουσια

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

filathlos

Έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ψάχνει ο ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρτον Έπελ, ο οποίος προτάθηκε στη διοίκηση του συλλόγου.

Πρόκειται για Ούγγρο επιθετικό που αγωνίζεται στην Χόνβεντ και φέτος έχει 15 γκολ (και 4 ασίστ) σε 26 παιχνίδια στο ουγγρικό πρωτάθλημα, δύο περισσότερα από τον Μάρκο Σέποβιτς που φέτος βρίσκεται στην Βιντεότον.

Τον 25χρονο άσο φέρεται να έχει τσεκάρει προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, και φαίνεται πως ταιριάζει στα «θέλω» που έχουν εκφράσει οι Θεσσαλονικείς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ενόψει της επόμενης σεζόν.

[youtube]qaOu2mgPd-E[/youtube]
Τοργκελε νο2
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Θα τον πάρει ο γαύρος και θα λένε μετά ότι κλέψαμε τον παίκτη από τα παοκια, ορίστε και το άρθρο, φαααπ και αλλά τέτοια. Εδώ θα είμαστε γιατί το επίπεδο τους για εκεί πάει φέτος ..
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Ο Ντοϋ είναι εργαλείο από τα λίγα.

Σε παιχνίδια που σε πιέζουν, τον ρίχνεις μπροστά από τα στόπερ και δεν περνάει τίποτα...
Σ' αυτά που προσπαθείς να νικήσεις το πούλμαν, τον βάζεις πίσω από το φορ και φτιάχνεις ολόκληρο "τρένο"...

Μπάλα δεν κουβαλάει, δεν δίνει βοήθειες στα πλάγια (ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση) αλλά παίζει το τόπι με τη μία, το καλύπτει και το κρατάει πολύ καλά, ΓΕΜΙΖΕΙ όλο το γήπεδο και θωρακίζει την ομάδα στα στημένα (άμυνα & επίθεση). Και σίγουρα, για να τον διαλέξουν Ίβιτς και Μίχελ, κάτι θα έχουν στο μυαλό τους, οπότε εγώ περισσεύω.

Για τέρμα, εμένα ο Μπρίκιτς με έχει απογοητεύσει. Αντίθετα, θέλω να δω τον Σιαμπάνη. Με δεδομένο τη διαφορά ημικίας μεταξύ Γλύκου - Σιαμπάνη, θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί για έναν καλό φέρελπι (~25 χρονών) τερματοφύλακα, κάτι αντίστοιχο του Όλσεν, με ταυτόχρονη αποχώρηση του Μπρίκιτς. Να φτιάξει δηλαδή μία διάδοχη κατάσταση του Γλύκου, από τώρα. Ακόμα και να γυρίσει ανεπηρέστος ο Γλύκος, θα είναι κοντά 32 (αν δεν κάνω λάθος), οπότε πόσα χρόνια θα έχει ακόμα προστά του? 1-2 ή 3 το πολύ.
Αν πάνε τώρα για λύση 8μήνου, του χρόνου μπορεί να ψάχνουμε πάλι για τέρμα, αν δεν γυρίσει δυνατός ο Παναγιώτης, ενώ σίγουρα θα ξαναψάξουμε σε 2-3 χρόνια.
Θα πρέπει στην ΠΑΕ να δούνε το δάσος και όχι το δέντρο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αφού πάλι θα κλείσουν παίκτες που δεν θα έχουν ακουστεί, τι συζητάμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Lacedaemonian έγραψε:Καλημέρα Κώστα
Εχω ενα τηλ σου που τελειώνει σε 838 και μαλλον δεν ισχύει πλέον...
Εχεις δικιο Γιωργο, εχω αλλαξει. Θα σε παρω αυριο να τα πουμε. Σορι για το off topic

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

rainmaker έγραψε: Γι αυτό παρακαλώ οι συγκρίσεις με τον φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα Κρεσπο να αποφεύγονται γιατί απλά χάνουμε το στόχο.

Φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα θα χαρακτηριζα τον Τσιριλο.
Για τον Κρεσπο, ψαχνω να θυμηθω ποτε ειχαμε καλυτερο σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ (πλην Κοντρερας και Μαρκος Αντονιο που ηταν για λιγο). Εχω φτασει μεχρι Κατσαμπη και δεν σκεφτηκα καποιον, αλλα επειδη η μνημη μου ειναι για τα μπαζα, ας με βοηθησει καποιος αν θυμαται κατι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

axristeas έγραψε:
Τοργκελε νο2
Εγω παλι βλεπω κατι γκολαρες που ο Τοργκελε δεν τις εχει δει ουτε στο ιντερνετ (αφου δεν μπορει να ευστοχησει ουτε στα πληκτρα)
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

rainmaker έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Δεν πίστευα ότι υπήρχε πιθανότητα να έρθει ο Σενεγαλέζος στην ομάδα μας και εμείς θα κάναμε τέτοια κριτική.
Το ίδιο κάναμε και πέρσι με τον μέτριο και λίγο ΚΡΕΣΠΟ και πήρε την φανέλα βασικού σπίτι του!
Εγώ θα ήθελα τον andre Silva της Σπορτινγκ Λισαβονας ή τον Franco Cervi της Μπενφίκα αλλά και κάνεις δεν ακούει
Τον Σενεγαλέζο δεν τον ξέρω οπότε ελπιζω.

Σε ότι αφορά τους υπάρχοντες παίκτες όμως, προτείνω να μη τους χρησιμοποιούμε ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .

Γιατί απλά φέτος ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα μόνος του πετώντας βαθμούς στα σκουπίδια τόσο απ την ανεπάρκεια των επιθετικών του παικτών όσο και από αμυντικές αδυναμιες.

Η άμυνα μας είναι καλουτσικη αλλά δεν προκαλεί κάποιου είδους φόβο στους επιτιθέμενους ενώ η επίθεση μας είναι ένα σκαλί πιο πάνω κυρίως λόγω έλευσης Πρίγιοβιτς, το οποίο αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ακόμα κι αν ήμασταν οκ μέχρι σήμερα, θέλουμε παίκτες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

Γι αυτό παρακαλώ οι συγκρίσεις με τον φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα Κρεσπο να αποφεύγονται γιατί απλά χάνουμε το στόχο.

Πρωτάθλημα + αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη δεν κάνεις με Κρεσπο. Που ξαναλέω τιμώ και εκτιμώ τη φετινή του παρουσια

Να αγιάσει το στόμα σου!

Αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα-φόβητρο καλό είναι να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε:
simba έγραψε:Ελατε παιδια, μην τα παραλεμε τωρα για τις ομαδες που βρισκονται στο mid tier του γαλλικου...
τι εννοείς μη τα παραλεμε?
Μάλλον έχεις υπερεκτημισει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα.
Οποιαδήποτε μεσαία ομάδα της Γαλλίας έπαιρνε το πρωτάθλημα περπατοντας στο ελλαντα.

Modesto σε Bastia (γυρισε μετα τον γκει και επαιζε μεχρι τα 36 του), Monacoβρήκες και συ παίκτη να γράψεις.ο Μοντεστό ήταν παικταρας.

Paulo Machado βασικο γραναζι σε Τoulouse, Saint-Étienne

Yatabaré θηριωδης 1.90 με γκολ-ασιστ, με πολλες συμμετοχες σε Caen, Bastia, Guingamp

Makoun με τρομερες χρονιες σε Lille, Lyon

N'Dinga σε Auxerre, Monaco

Bong και Dossevi βασικοτατοι στη Valenciennes

Ο Τζιμης ο Durmaz παιζει βασικοτατος στην Toulouse

Μωρε, θα βαλει και 5-6 γκολ και θα δωσει και 2-3 ασιστ με το κεφαλι. Αρκει αυτο για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο?
Τις συνεπειες στο αμυντικο κομματι οταν ανεβαινει, ποιος θα τις μαζευει (γιατι νομιζετε μενει πισω ο Τσιμιροτ οταν ανεβαινει ο Σαχοφ για ριμπαουντ)?
Μπορει να ανταποκριθει ως 8αρι συγχρονης ομαδας που προσπαθει να διασπασει αμυνες και δεν παιζει μονιμως με σεντρες?
Οταν μας πιεσουν ποιος θα κουβαλησει μπαλα και θα μας βοηθησει στην αναπτυξη? Ο κανιας ή ο Σαχοφ?
Θα τεντωσει να γυρναει πισω ο Μπισε που θαχει πανω του κρεμασμενο αντιπαλο παικτη.
Μην βιάζεσαι γιατί θα εκτεθεί παλυ όπως με Κρέσπο,Βαρελά,Μπι .
Δεν τον θέλει για πλέι μεικερ ο Ίβιτς,τέτοιους έχει.

Αυτό που δεν έχει είναι το χαφ βουνό.
Και η λογική λέει ότι όταν σε ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό κάνει αυτά τα νούμερα και σε μια ομάδα που βγάζει τις μισές επιθέσεις απ τον ΠΑΟΚ ,τότε στον ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.
Despe μου, παρεθεσα τοσους παικτες που επαιζαν βασικοτατοι εκει αλλα εδω ηταν μετριοτατοι.
Το μοδεστο τον εβαλα γτ ΜΕΤΑ τον γκει, επαιζε μεχρι τα 36 του στη Μπαστια.

Με τα παραπανω, προσπαθω να δειξω οτι δεν εχουν νοημα τα τσιτατα
"Έρχεται απο γαλλια, οπου τουλουζ, ναντ, ανζε θα έπαιρναν πρωτάθλημα εδω, αρα θα κανει παπάδες, απιστευτη τακτικη παιδεια (βλεπε Ενρικε)"
Να διατυπώνουμε κρίσεις , βλέποντας τα χαρακτηριστικα των παικτών, συνυπολογίζοντας τον τροπο παιχνιδιού των ομάδων τους, σε σχεση με τον δικο μας.

Εξ ου και οι προβληματισμοί-ερωτησεις που διατυπωσα, γιατι το μονο π διαβαζω είναι τα 6 γκολ που θα κανει με κεφαλιες και οτι βαζουμε ογκο-υψος στην ομαδα λες και αρκουν, οταν υπαρχουν μόνο αυτα.
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο πλεον εχει ξεπεράσει παικτες που εχουν μονο αυτα.Εδω το μπάσκετ (nba) σιγα σιγα το κανει.
Γιατι πλέον χρειαζεται VERSATILITY (ποσο μαλλον στο νευραλγικο χωρο του κεντρου)

Το θεμα ειναι να το βλέπουμε σφαιρικα, οχι μονο να επισημαινουμε τα πιθανα θετικα της υποθεσης.

Ακόμα και στο θέμα των κεφαλιων δλδ, αμφιβαλλω με το κατα ποσο συχνα θα τον βρίσκουμε αφου θέλουμε 6-7 σεντρες για να πετυχουμε παικτη μας και στα κορνερ ζητημα αν εχουμε στοχευσει ποτε τους ψηλούς μας (μονο τον ματος που καταφερνει και ελίσσεται)
Η ανζε επειδη παιζει μονο ετσι, σεντρες και στημενα (ή η μπάλα στους 2 μαυρουκους μπροστα και ο,τι βγαλουν), το'χει κανει επιστημη, με τις εκτελεσεις του Μαγκανι.

Και όχι, δεν εχω υπερεκτιμησει το πρωταθλημα μας, αλλα επειδη οι ομαδες παίζουν σε πιο χαμηλο τεμπο, πιο σφιχτα, πιο αμυντικα, περισσοτερο πρεσινγκ, οχι τοσο ανοιχτοι χωροι, και τακτικα δεν ειναι τοσο γιαχμα οπως οι ομαδες στο mid tier του γαλλικου (που ορισμενες εχουν 3-4 παικταραδες με ατομικες ενεργειες και αναδεικνύουν τους υπόλοιπους) , δεν ειναι ιδια τα χαρακτηριστικα των παικτών που μπορούν να διακριθούν ή να επιβιώσουν, ειδικα σε μια ομαδα που καλείται να πρωταγωνιστήσει.

Κλείνοντας, να επαναλάβω οτι τα τσιτατα δε βοηθούν πουθενα.

Υ.Γ. Να χαρεις, μη μιλήσουμε για το ποιος εχει εκτεθεί με παίκτες, σε παρακαλω.
Μαδουρο-κοστα-μαρτενς κλπ κλπ με ιδια τσιτατα. Ακομα κ για κανιας που θα εκανε παπάδες στο κεντρο επειδη επαιζε ισπανια.

Με Βαρελα που ακριβως εκτεθηκα, δεν ξερω. Επειδή τον ηθελα διακαως και δεν ειμαι τρελα ικανοποιημενος?

Για Μπις, σημειωσα κάποιους προβληματισμούς για την αγωνιστικοτητα, τη συνεπεια και τη διαθεση του, οπως και καποιες επιφυλάξεις για το κατα ποσο θα μπορεσει να ηγηθει στα μεγαλα παιχνίδια που χρειάζονται πολλα, απ'το επίπεδο που ερχεται. Για την ποιότητα του ουδεποτε αμφεβαλλα, γτ ηταν προφανης.
Guess what, τους αρχικούς μηνες αυτοι ηταν οι κυριοι προβληματισμοί του Βλαντο, και φυσικα οι δικοι σου που τον εκραζες για τα παραπάνω.

Για Κρεσπο, το μονο που ειχε ειπωθεί ηταν για το βιογραφικο του. Πιστεψε με, έγραψα πολυ λιγότερα απ'οσα ελεγες για Ινιγο Λοπεθ με το ιδιο βιογραφικό.
Σίγουρα, αυτο αποτελεί αποδειξη της εμπιστοσύνης που πρέπει να εχουμε στους ιθύνοντες, αλλα ολοι ξερουμε οτι τετοιες λαχειαρες βγαίνουν 1 στις 10 και οτι δε μπορείς να κινεισαι με τετοια φιλοσοφια για ολες τις θεσεις.

Υ.Γ. Παιδια, οι κρισεις για εντου δεν ηταν βασει του χθεσινου, ελεος..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ν΄ντόι και Χατσερίδης οι μόνοι αξιόλογοι που ακούστηκαν μέχρι στιγμής...ειδικά εκείνος ο Γάλλος αριστερός μπακ ελπίζω να πρόκειται για μανατζεροδουλειά

ΥΓ. Επίσης από Ελλάδα μ αρέσουν πάρα πολύ ο Βράνιες της κούλας, αν είναι δανεικός να προσπαθήσουμε να τον τσιμπήσουμε, και ο Ρισβάνης του Νιόνιου πάαααρα πολύ καλός στόπερ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

sic-4 έγραψε:
rainmaker έγραψε: Γι αυτό παρακαλώ οι συγκρίσεις με τον φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα Κρεσπο να αποφεύγονται γιατί απλά χάνουμε το στόχο.

Φιλότιμο, συμπαθή και τίμιο ρολιστα θα χαρακτηριζα τον Τσιριλο.
Για τον Κρεσπο, ψαχνω να θυμηθω ποτε ειχαμε καλυτερο σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ (πλην Κοντρερας και Μαρκος Αντονιο που ηταν για λιγο). Εχω φτασει μεχρι Κατσαμπη και δεν σκεφτηκα καποιον, αλλα επειδη η μνημη μου ειναι για τα μπαζα, ας με βοηθησει καποιος αν θυμαται κατι.
Το ότι ο παοκ με όλους τους υπόλοιπους αμυντικούς που αναφέρεις δεν έκανε απολύτως τίποτα, σχετίζεται κατά τη γνώμη σου ή όχι;

Επειδή ο ΠΑΟΚ είχε αμυντικούς από τα λιντλ σημαίνει ότι ο κρεσπο είναι ο αμυντικός ογκόλιθος;;;

Ξαναλέω, καλός παίκτης, παίζει όσο μπορεί κάθε φορά και σε διάφορες θέσεις.

Τι σημαίνει αυτό ότι στοχεύουμε να τον έχουμε βασικό;;;

Αν ναι, συγγνώμη αλλά έχω άλλες απαιτήσεις από έναν ΠΑΟΚ κυρίαρχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό φαίνεται κάθε χρόνο στην πορεία των ομάδων στην Ευρώπη

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”