8. Χάρης Χαρίσης
- Panos Fanfaras
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Επεστρεψε στην αποστολη με Λιμπερετς. Προβλεπω τριαδα Κανιας-Τσιμι-Σακχοφ και εναλλακτικη ο μικρος.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- xrictoforoc
εγώ πιστεύω θα κοπεί.21 είναι για την ωρα κόβονται 3
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Συγχαρητήρια για το γκολ που έβαλες με την Εθνική μας U-21 κόντρα στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας! Το ΠΑΟΚ24 αναφέρει ότι κι εσύ τελείωσες τις υποχρεώσεις σου με την Εθνικη Ελπίδων αν και γίνεσαι 22 στις 12 Ιανουαρίου.
χαρισάκο, δούλεψε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στην τεχνική μπας και γίνεις το 8άρι που ψάχνουμε, το παραγωγικό
Ειναι ανάμεικτες κ αυτος εξαροοκταρι πιο πολυ οκταρι
Θα χε ενδιαφερον παντως
Μακαρι να παμε για κανενα νατχο
Θα χε ενδιαφερον παντως
Μακαρι να παμε για κανενα νατχο
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν ηταν τραγικος Αποστολη,δεν ηταν και σουπερ.Νομιζω αυτος εβγαλε την καθετη στον Καμπος και κινηθηκε καλα στην θεση του αλλα ειχε την ατυχια να βρεθει στο γηπεδο με εναν Τσιμιροτ που μετα το 60-65 ειχε παραδωσει πνευμα και μπροστα του τον Μπισεσβαρ που δεν εδινε καμια βοηθεια αμυντικα και απο εκει που στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε 3 γραμμες μπετον αρμε,ξαφνικα εμφανιστηκαν αεροδιαδρομοι στο γηπεδο και η ομαδα εχασε καθε συνοχη.
Αποστολε, το ποδόσφαιρο δν ειναι 1+1=2, μπηκε ο χαρισης και δεχθήκαμε πιεση..
Αυτο π λεει ο Τζος.. Μετα απο ενα πολυ δυνατο 1ο ημίχρονο, τσιμι-σαχοφ δν ειχαν ιδιες δυναμεις, μπηκε ενας 21.5χρονος με 2 ματς σε 2 μηνες, ρισκαρε και ο αντιπαλος παίζοντας με ενα στοπερ παραπανω, μπήκε κ ο Μπισε που δεν ειναι και κερβερος, και ειχες περισσοτερα κενα..
Αλλα οκ, το verdict ειναι τραγικος ο μικρος και να η απουσια του κανιας (ασχετα αν στο β μπορει να σερνοτανε μετα τα ματς που πηρε με γρια και καραμπακ).
Αυτο π λεει ο Τζος.. Μετα απο ενα πολυ δυνατο 1ο ημίχρονο, τσιμι-σαχοφ δν ειχαν ιδιες δυναμεις, μπηκε ενας 21.5χρονος με 2 ματς σε 2 μηνες, ρισκαρε και ο αντιπαλος παίζοντας με ενα στοπερ παραπανω, μπήκε κ ο Μπισε που δεν ειναι και κερβερος, και ειχες περισσοτερα κενα..
Αλλα οκ, το verdict ειναι τραγικος ο μικρος και να η απουσια του κανιας (ασχετα αν στο β μπορει να σερνοτανε μετα τα ματς που πηρε με γρια και καραμπακ).
- desperando
- Επικοινωνία:
Η μεγαλύτερη απογοήτευση για φέτος.
πραγματικά δεν το περίμενα αυτό,ειδικά μετά τις δηλώσεις σου το καλοκαιρι
πραγματικά δεν το περίμενα αυτό,ειδικά μετά τις δηλώσεις σου το καλοκαιρι
Ντεσπε πιστεψε με.Αν δεις ενα παιχνιδι φετος απο κοντα,οπως εκανα εγω σημερα για πρωτη φορα,θα το ξανασκεφτεις να κριτικαρεις καποιο απο τα χαφ μας και δεν το λεω επιθετικα.