Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Παντως αν και μετα τον πολυ αποκαλυπτικο για τα χαρακτηριστικα του παικτη χθεσινο αγωνα επιμεινουν να τον παρουν σημαινει οτι θελουν αυτο ακριβως που εχει ο παικτης και δεν τους ενδιαφερει που υπολειπεται αρκετα σε αλλους κρισιμους για χαφ τομεις. Οποτε απλα αναμενουμε χωρις αφορισμους να δουμε πως θελουν να εισαγουν τα χαρακτηριστικα του στην ενδεκαδα καλυπτοντας παραλληλα τις αδυναμιες του με τους διπλανους χαφ και το συστημα που θα εφαρμοζει ο προπονητης.
- Petros1988
https://www.transfermarkt.com/andre-cas ... eler/58267 Με τέτοιους παίκτες αλλάζεις επίπεδο πας για ομιλους τσουλου και Πρωτάθλημα!
Εγώ είδα τον Ndoy περίπου 60 λεπτά. Για μένα είναι ένα παρα πολύ καλο εξαρι. Δυνατός, καλές μεταβιβάσεις, στο ψιλό παιχνίδι δεν παίζεται. Δεν είναι αργός. Έχει μεγάλο διασκελισμό. Δεν είναι Sakhov δηλαδή. Για οχτάρι δύσκολα να παίξει εκτος από παιχνίδια με βουνά στην Ευρώπη που εκεί θα παίζουμε στο μισό γήπεδο όπως κάνει η Angers. Επειδή απ ότι κατάλαβα αυτοί παίζουν πολύ αμυντικογενές ποδόσφαιρο γι αυτό τον βάζουν οχτάρι. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι όταν θα παίζει αυτός στο έξι δεν έχουμε οχτάρι που να ταιριάζει μαζί του. Δηλαδή χρειαζόμαστε πιο γρήγορο από Sakhov και πιο δημιουργικό από Cimirot. Όπως είπε και ο Josh πιο πάνω με Ndoy θέλουμε έναν Natho μπροστά του.
Για εξάρι λοιπόν μου άρεσε. Για οχτάρι όχι.
Για εξάρι λοιπόν μου άρεσε. Για οχτάρι όχι.
- Petros1988
- PaokPatraG4
Ένα ρεπορτάζ που διάβασα πριν λίγο πάντως(βέβαια είναι από τις 16 Μαϊου) είναι ότι για τον Αντρέ Κάστρο ενδιαφέρονται ομάδες εκτός τουρκιας και ότι θα ήθελε να παίξει σε ψηλοτερο επίπεδο από κασιμπασα για να κληθεί στην εθνική του....Άντε ρε Φερνάντο ψηστον να έρθει στην ΠΑΟΚαρα και κάλεσε τον καπάκι στην εθνική....!!!!Έχει ίδιο μάνατζερ με Βαρελα-Τζαλμα από ότι βλέπω....
Δείτε παικταρά που τσίμπησε ελεύθερο η Λέγκια: Vadis Odjidja-Ofoe
https://www.transfermarkt.com/vadis-odj ... eler/38388
https://www.transfermarkt.com/vadis-odj ... eler/38388
- sourmenetes
- Moderator
Δε μιλαω για ευρωπαικα ματς.ολων μας περυσι μας εκανε κλικ ο γιαννουλης στα φιλικα(αλλο τα φιλικα βεβαια-και ο ρομπεν ηταν ο καλυτερος στα φιλικα-)και λεγαμε οτι ισως φαει και τη θεση του λεοβατς.Scientist@PAOK έγραψε:Φίλε σουρμέντες. Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι του χρόνου θα έχεις πρωταθλητή στα πλέι οφ, πολλά σημαντικά ματς σε Ευρώπη, κύπελλο και πρωταθλημα. Οπότε δεν μπορείς να εμπιστευτείς δελ και γιαννουλη. Για μενα δεν λογίζεται ομάδα πρωταθλητισμού να μην έχει δυο αρ. μπακ έμπειρα που να μοιράζονται τα παιχνίδια χωρίς δευτερες σκέψεις. Αν θυμάμαι καλά ο ιβιτσ προτιμούσε τον κρέσπο (κατα ανάγκη) σε κρίσιμα ματς όταν έλειπε ο λεοβατσ. π.χ. Δεν μπορείς να πας σε Ευρωπαικά ματσ με τον γιαννουλη ή το δελ. επειδή έχεις ντέρμπι την κυριακή και να φοαβάσαι μην πάθει κάτι ο λεοβατς. Αλλωστε χρειάζεσαι και ανταγωνισμό σε μια ομάδα πρωταθλητισμού. Αυτη είναι απλα η αποψη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.sourmenetes έγραψε:Προφανως οταν εχεις στο ροστερ αλλα 2 αρ.μπακ βλ.γιαννουλη-δεληγιαννιδη,τα οποια κατα την αποψη μου,μπορουν να παιζουν σε αρκετα εντος εδρας το να εχεις και λεοβατς και λεβεκ ειναι too much.δεν εχουν αδικο.Scientist@PAOK έγραψε:Εκει στο μετροπολις λενε οτι ο λεβεκ σαν μπακ απ ειναι ανευ ουσιας δηλαδη να τον εχεις μαζι με τον λεοβατς. Οποτε υποστηριζουν οτι ο λεοβατς θα φυγει αλλιως δεν βαγζει λογικη. Τι να πω? Και επισης στεναχωριουνται γιατι δεν παιζει ο χαρισης και ο χατζησαιας...απο τα περιεργα του ποδοσφαιρου λενε. Ειναι σιγουρο οτι οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ εκει δεν τον θελουν πρωταθλητη!
Sent from my iPad using Tapatalk
Επισης και γω θα θελα να δω τον χαριση.ασχετα τα οσα ακουγονται θεωρω πως μπορει να προσφερει.να τον στρωσουν,να του τραβηξουν το αυτι και να τον δουμε.
Δεν ξερουμε γιατι εμεις τους βλεπουμε σε ενα ματς.ο προπονητης ξερει εργομετρικα κτλ και βλεπει τι μπορει ο καθενας.
Θα δουμε τι εχουν σκεφτει λειαν συντομως.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ που τον είδα δεν με εντυπωσίασε. Ίσως επειδή λόγω όγκου είναι κάπως δυσκίνητος. Σίγουρα δεν είναι γρήγορος και δεν είναι ο παίκτης που θα καλύψει τρύπες, επομένως ΔΕΝ μπορεί να παίξει 6ρι. Στο χθεσινό παιχνίδι, κόντρα βέβαια σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, δεν είχε πολλές επαφές με τη μπάλα. Το κύριο όπλο του είναι το κεφάλι, μπορεί όμως και προφυλάσει τη μπάλα σχετικά καλά χωρίς όμως να την κουβαλάει, έχει καλή πάσα, αλλά δεν είδα σουτ για να το κρίνω. Σίγουρα θα χρειαστεί απέναντι σε ομάδες που στήνουν λεωφορεία στην περιοχή τους (απέναντι δηλαδή στις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος). Σε πιο φηλό επίπεδο δεν γνωρίζω, ίσως ναι, ίσως όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 28 Μάιος 2017, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
οσο λιγο ειδα απο τον χθεσινο τελικο ειναι οτι ο παικτης δεν ειναι με τιποτα 6αρι. μου φανηκε οτι ειναι ο γιαγια τουρε της ανζε (τηρουμενων των αναλογιων παντοτε)
αργος στο αμυντικο τρανζισιον γρηγορος στο επιθετικο αφου δεν κραταει την μπαλα ασκοπα
κοντινες πασες κυριως στα εξτρεμ
τρομερος στις εναεριες μονομαχιες
πολυ δυνατος και κοντρολαρισμενος για το υψος του
τεχνικα δεν θα σε προδωσει με λαθος κοντρολ κλπ προφανως ομως δεν ειναι καποιο τερας τεχνικης
εφτανε να ειναι ο δευτερος παικτης στην περιοχη της πσζ μετα τον επιθετικο
αν οντως ειναι η πρωτη επιλογη στα χαφ μας, πιστευω πως θα παρουνε μισα μισα τα παιχνιδια με τον σαχοφ ωστε η ομαδα να μη χανει σε υψος οταν λειπει ο ουκρανος. οι διαφορες του με τον ουκρανο ειναι οτι ο σαχοφ μπορει να παιξει πιο καθετο ποδοσφαιρο απο το σενεγαλεζο, ο σενεγαλεζος ειναι πολυ πιο δυνατος. οι ομοιοτητες τους εχουν να κανουν στην ταχυτητα που και οι δυο ειναι αργοι, στο υψος που και οι δυο ειναι 1,90βαλε και στο οτι πατανε και οι δυο αντιπαλη περιοχη πραμα το οποιο πρεπει να κανει ενα 8αρι συγχρονο.
κατα τ αλλα τωρα. θα συμφωνησω με τον ντεσπε οτι δεν θα χαλαστω αν πωληθει ο τσιμιροτ (με τα χρηματα της ρητρας του) με την προυποθεση ομως να παρουμε μηχανακι στο κεντρο με καλυτερα επιθετικα στοιχεια. ειναι λιγο γριφος το κεντρο γιατι περαν του τσιμι δεν υπαρχει καποιος να παιξει στο 6 αξιοπιστα. επισης δεν ειμαι σιγουρος αν πιεστουμε τι θα μπορουμε να κανουμε και του χρονου με βαζελο φτωχοτερο και κουλα μια απο τα ιδια να ειστε σιγουροι οτι σε τετοιου ειδους ομαδες θα πανε αυτοι. φυζικαλ ομαδες με συνεχες τρεξιμο-πιεση και οτι βγει μπροστα. πιστευω δηλαδη οτι και περαν του ντου και ακομα και με παραμονη του τσιμι χρειαζομαστε και αλλον στο κεντρο με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους υπαρχοντες εκτος και αν πιστευουν τον χαριση (δυσκολα)
για χατσεριδη, αν τον εχουν ως πρωτη επιλογη ο μιχελ και ο ιβιτς με το σκαουτινγκ τημ και μπορουμε να τον προσεγγισουμε καλως να ορισει. αν οχι, στο καλο στο ντρημ κλαμπ. δεν πρεπει να γινουν παρεμβασεις εξωθεν και δε θα γινουν. ο ιβαν καταλαβε πιστευω τα λαθη του. ενα σεντερ μπακ το θελουμε παντως.
το αρ μπακ που ερχεται, θα πλαισιωνει τον λεοβατς. δεν νοειται να διωξεις παικτη που πληρωσες 1.3 και να παρεις ελευθερο. δηλαδη για μαλακες τους εχετε?
και τι μενει? ενας ακραιος-δευτερος επιθετικος να μπορει να παιξει και εξτρεμ με καποια επιτυχια, να μπορει να παιξει παρτενερ του πριγιο οπωσδηποτε και αν χρειαστει και μονος του μπροστα σε ματς ειδικων συνθηκων
και κλεισαμε
αργος στο αμυντικο τρανζισιον γρηγορος στο επιθετικο αφου δεν κραταει την μπαλα ασκοπα
κοντινες πασες κυριως στα εξτρεμ
τρομερος στις εναεριες μονομαχιες
πολυ δυνατος και κοντρολαρισμενος για το υψος του
τεχνικα δεν θα σε προδωσει με λαθος κοντρολ κλπ προφανως ομως δεν ειναι καποιο τερας τεχνικης
εφτανε να ειναι ο δευτερος παικτης στην περιοχη της πσζ μετα τον επιθετικο
αν οντως ειναι η πρωτη επιλογη στα χαφ μας, πιστευω πως θα παρουνε μισα μισα τα παιχνιδια με τον σαχοφ ωστε η ομαδα να μη χανει σε υψος οταν λειπει ο ουκρανος. οι διαφορες του με τον ουκρανο ειναι οτι ο σαχοφ μπορει να παιξει πιο καθετο ποδοσφαιρο απο το σενεγαλεζο, ο σενεγαλεζος ειναι πολυ πιο δυνατος. οι ομοιοτητες τους εχουν να κανουν στην ταχυτητα που και οι δυο ειναι αργοι, στο υψος που και οι δυο ειναι 1,90βαλε και στο οτι πατανε και οι δυο αντιπαλη περιοχη πραμα το οποιο πρεπει να κανει ενα 8αρι συγχρονο.
κατα τ αλλα τωρα. θα συμφωνησω με τον ντεσπε οτι δεν θα χαλαστω αν πωληθει ο τσιμιροτ (με τα χρηματα της ρητρας του) με την προυποθεση ομως να παρουμε μηχανακι στο κεντρο με καλυτερα επιθετικα στοιχεια. ειναι λιγο γριφος το κεντρο γιατι περαν του τσιμι δεν υπαρχει καποιος να παιξει στο 6 αξιοπιστα. επισης δεν ειμαι σιγουρος αν πιεστουμε τι θα μπορουμε να κανουμε και του χρονου με βαζελο φτωχοτερο και κουλα μια απο τα ιδια να ειστε σιγουροι οτι σε τετοιου ειδους ομαδες θα πανε αυτοι. φυζικαλ ομαδες με συνεχες τρεξιμο-πιεση και οτι βγει μπροστα. πιστευω δηλαδη οτι και περαν του ντου και ακομα και με παραμονη του τσιμι χρειαζομαστε και αλλον στο κεντρο με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους υπαρχοντες εκτος και αν πιστευουν τον χαριση (δυσκολα)
για χατσεριδη, αν τον εχουν ως πρωτη επιλογη ο μιχελ και ο ιβιτς με το σκαουτινγκ τημ και μπορουμε να τον προσεγγισουμε καλως να ορισει. αν οχι, στο καλο στο ντρημ κλαμπ. δεν πρεπει να γινουν παρεμβασεις εξωθεν και δε θα γινουν. ο ιβαν καταλαβε πιστευω τα λαθη του. ενα σεντερ μπακ το θελουμε παντως.
το αρ μπακ που ερχεται, θα πλαισιωνει τον λεοβατς. δεν νοειται να διωξεις παικτη που πληρωσες 1.3 και να παρεις ελευθερο. δηλαδη για μαλακες τους εχετε?
και τι μενει? ενας ακραιος-δευτερος επιθετικος να μπορει να παιξει και εξτρεμ με καποια επιτυχια, να μπορει να παιξει παρτενερ του πριγιο οπωσδηποτε και αν χρειαστει και μονος του μπροστα σε ματς ειδικων συνθηκων
και κλεισαμε
Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ντόυ λόγω όγκου, έχω κουραστεί με τα στρουμφάκια τόσα χρόνια.
Επιτέλους ήρθαν σοβαροί άνθρωποι και είδαν το πρόβλημα έλειψης όγκου και προσωπικότητας στον άξονα. Έφεραν Βαρέλα, Πρίγιο και τώρα (όπως φαίνεται) Εντόϊ. Επιτέλους ανδρικός άξονας που εμπνεέι σεβασμό.
υ.γ. Για Τσίμιροτ, συμφωνώ κι εγώ με desperado. Έχει πιάσει το ταβάνι του στον 2ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πωληθεί. Η ομάδα εξελίσεται.
Επιτέλους ήρθαν σοβαροί άνθρωποι και είδαν το πρόβλημα έλειψης όγκου και προσωπικότητας στον άξονα. Έφεραν Βαρέλα, Πρίγιο και τώρα (όπως φαίνεται) Εντόϊ. Επιτέλους ανδρικός άξονας που εμπνεέι σεβασμό.
υ.γ. Για Τσίμιροτ, συμφωνώ κι εγώ με desperado. Έχει πιάσει το ταβάνι του στον 2ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πωληθεί. Η ομάδα εξελίσεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bandy την Κυρ 28 Μάιος 2017, 11:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- buffalobill4
και τερμα πλεον ντανι. αυτο σκεφτομουνα τωρα. εγω παντως ειπα τη γνωμη μου για τερμα. καλως η κακως ο γλυκος παιρνει κοντα 7 κατοσταρικα. αν δεν τον πιστευεις και δεδομενου οτι μετα τον τραυματισμο δεν μπορει να πωληθει η μονη λυση που μενει ειναι να πας σε αναπροσαρμογη προς τα κατω. εγω πιστευω θα παρουμε τερματοφυλακα να συμπληρωσει την τριαδα. βασικα και οι ιδιοι θα δουνε τον μπρκιτς και θα κρινουνε
bill θεωρείς ότι ο γλύκος τελείωσε με αυτόν τον τραυματισμό, ή πιστεύεις ότι μπορεί να επανέλθει?
αν ισχύει το δεύτερο ίσως θα ήταν σοφότερο να πάμε σε τερματά καλό αλλά δανεικό, ώστε να δούμε πως θα επανέλθει και ο γλύκος γύρω στα χριστούγεννα
αν ισχύει το δεύτερο ίσως θα ήταν σοφότερο να πάμε σε τερματά καλό αλλά δανεικό, ώστε να δούμε πως θα επανέλθει και ο γλύκος γύρω στα χριστούγεννα
Παντως με Μπόυκο-Λεβεκ-Χατζεριδη-Νντου-8αρι-περιφερικο επιθετικο επιπεδου, χτυπαμε οχι μονο πρωταθλημα αλλα και εισοδο στο τσου λου.
Αναπροσαρμογή σε τραυματία παίχτη που πρόσφατα ανανέωσε ! Σωστά, ότι γουστάρουμε.