8. Χάρης Χαρίσης
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Πέραν απο το ταβάνι που λεμε πρεπει να κοιτάμε κ το πάτωμα να μην ειναι τοςο χαμηλό
Σημαντικη η διαρκεια κ η σταθερότητα
Σημαντικη η διαρκεια κ η σταθερότητα
Χαρούλη, ρε συ πουλέν μου καλό, μόνο να μην σε έπιασε κι εσένα κανένα άγχος για την θέση στην 11άδα φοβάμαι μ αυτά που είδα απόψε, όσο ετοιμάζεται ο Κάνιας...
Ελπίζω να κατανοείς τον προπονητή μας όταν σας εξηγεί ότι όλοι χρειάζεστε γιατί έχουμε ακόμα 55 παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην ξαναδείξεις τόσο απείθαρχος σχεδόν εκθέτοντας τον, όπως και τον εαυτό σου...
Ταλεντάρα έχεις, δουλεύεις πολύ καλά, τα δίνεις όλα, οπότε στα σίγουρα δεν θα αδικηθείς απ τον Βλάντο...
Συνέχισε την καλή δουλειά και την νοοτροπία του πιστού σκυλιού κι εμείς θα σε λατρεύουμε πάντα...
Ελπίζω να κατανοείς τον προπονητή μας όταν σας εξηγεί ότι όλοι χρειάζεστε γιατί έχουμε ακόμα 55 παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην ξαναδείξεις τόσο απείθαρχος σχεδόν εκθέτοντας τον, όπως και τον εαυτό σου...
Ταλεντάρα έχεις, δουλεύεις πολύ καλά, τα δίνεις όλα, οπότε στα σίγουρα δεν θα αδικηθείς απ τον Βλάντο...

Συνέχισε την καλή δουλειά και την νοοτροπία του πιστού σκυλιού κι εμείς θα σε λατρεύουμε πάντα...

Ζητούμενο η σταθερότητα και θα γίνει παίκτης ακόμη πιο υψηλού επιπέδου.
Δουλειά στα κοντρόλ και στον έλεγχο του σώματος..Δεν πρέπει να πέφτει με το πρώτο τζαρτζάρισμα ζητώντας φάουλ,πρέπει να μάθει να προστατεύει καλύτερα την μπάλα με το σώμα.
Κατα τα άλλα,τόσες ελπίδες για Έλληνα παίκτη δεν είχα ποτέ.
Και αν του φάει την θέση ο Κάνιας,πάλι υπάρχουν πάμπολα παιχνίδια για να ξεδιπλώσει τις αρετές του.Μόνο άγχος δεν χρειάζεται.
Δουλειά στα κοντρόλ και στον έλεγχο του σώματος..Δεν πρέπει να πέφτει με το πρώτο τζαρτζάρισμα ζητώντας φάουλ,πρέπει να μάθει να προστατεύει καλύτερα την μπάλα με το σώμα.
Κατα τα άλλα,τόσες ελπίδες για Έλληνα παίκτη δεν είχα ποτέ.
Και αν του φάει την θέση ο Κάνιας,πάλι υπάρχουν πάμπολα παιχνίδια για να ξεδιπλώσει τις αρετές του.Μόνο άγχος δεν χρειάζεται.
σταθεροτητα θελει ο χαρισης...να εχει μυαλο να δουλευει με το κεφαλι κατω και ολα καλα θα πανε...αρνητικος χθες...
Ασταθής, μέτριος ως κακός στα τελευταία ματς, με κάποιες εκλάμψεις που δείχνουν το ταλέντο του. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ξέρει πότε να ανέβει κουβαλώντας μπάλα και πότε να πασάρει και να μείνει χαμηλά. Με τον Τσίμιροτ κολάνε, με τον Σάκχοβ όχι μέχρι στιγμής κι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα στο κέντρο. Περιμένω να τον δω και με τον Μπίσεσβαρ που θα του δώσει μια καλή επιλογή κοντινής πάσας. Πάντως, πρέπει να φτιάξει μια στοιχειώδη ντρίμπλα, χάνει πάρα πολλές φορές τη μπάλα την ώρα που η ομάδα ανοίγεται και αναπτύσσεται.
- back in black
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Συμβαίνει οτι μαλλον θα παίξουμε με δεκάρι οποτε σαχοφ παγκο οποτε κ πελκας παγκο αλλιως θα χες δυο αν χαφ αλλγη
- xrictoforoc
Ισως να θέλει να τον μπριζωσει ο Βλάνταν για καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις και να θέλει να του δείξει πράγματα αφήνοντας τον εξω.Εγώ πιστεύω στην κρίση του Ιβιτς,νομιζω οτι είναι αντικειμενικός και χωρίς κολλήματα.Ειδωμεν..
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ισως να ψαχνετε χωρις να υπαρχει λογος..18 παιχτες διαλεγει ο προπονητης.καποιοι θα μεινουν εκτος.
Χάρη, γερά την Δευτέρα παλικάρι μου...
Δάγκωσε τους και καθάρισε με σουτάρα έξω απ την περιοχή για το 0-2 στο 84'...

Δάγκωσε τους και καθάρισε με σουτάρα έξω απ την περιοχή για το 0-2 στο 84'...

- ΑποστόληςΑ