Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ρε παιδια ελεος... πριν απο λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ του παικτη και ειπε οτι δεν γνωριζει τιποτα κι εσεις προτιματε να εμπιστευτειτε καποιον που απλα αναφερει νουμερα απο το μυαλο του και δεν λεει πουθενα ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ προερχονται αυτα τα νουμερα (γιατι το κεφαλι του δεν το λες πηγη, ξερο ειναι).
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Και ο Μάνος Ταλγατίδης στο ινπαοκ με άρθρο που ανέβασε στις 18:30 αναφέρει ότι ο παίκτης "έχει κλειδώσει".
μαλλον πρεπει να το ποσταρεις 3 φορες την ημερα αυτο που ποσταρες πριν Αποστολη
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Όπως είπε ο ίδιος ο Michel:
Τώρα που έχουμε την μεταγραφική περίοδο, καθημερινά βρίσκουμε στο διαδίκτυο τα ονόματα των παικτών που φέρεται ήδη να έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ. Αλλά εγώ, ο αθλητικός διευθυντής, είναι η πρώτη φορά που ακούω τα ονόματα τους...»
Βάλε και συμβόλαια,εφορίες κτλ κάνα 15αρι. Και έρχεται η ουεφα με το ffp και σου λέει"πάρε τα παπάκια μου τώρα"Petros1988 έγραψε:Αν δε δώσεις φράγκα ομάδα δε θα κάνεις ποτέ.Πρωταθλημα θέλουμε? Πόσα θέλετε κύριε για τον Rocko? 2.5 πάρτε τα για τον εντιαγε αλλά 2.5 για τον Βιερηνια αλλά 2.5 παρτα και κάνεις ομάδαρα για Πρωτάθλημα! Έτσι έχουν τα πράγματα!
Υπάρχουν ομάδες πάντως που περνάνε το όριο. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει αφήσει περιθώριο για κάποιες οικονομικές υπερβάσεις. Μη ξεχνάμε και τη περσινή χρονιά που τα έσοδα ήταν καλά από πωλήσεις.
Αν δε κάνω λάθος, για να αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι της UEFA πρέπει τα έξοδα να υπερβούν τα έσοδα(απλοϊκά το λέω γιατί δεν είμαι οικονομολόγος και δε γνωρίζω ορολογία) κατά 30+ εκατομμύρια, αρκετά μεγάλο ποσό.
Αν δε κάνω λάθος, για να αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι της UEFA πρέπει τα έξοδα να υπερβούν τα έσοδα(απλοϊκά το λέω γιατί δεν είμαι οικονομολόγος και δε γνωρίζω ορολογία) κατά 30+ εκατομμύρια, αρκετά μεγάλο ποσό.
Είχε γραφτεί εδώ μέσα κάποια στιγμή ότι ο Κονσεϊσάο μας στέλνει παίχτη,έτσι δεν ειναι;
- sourmenetes
- Moderator
Nαι Μπανε. Δεν θυμαμαι ποιος το εκανε το ποστ, παντως εγραψε οτι μας στελνει ο Σερχιο αυτον.
https://www.transfermarkt.co.uk/mikel-a ... ler/148489
https://www.transfermarkt.co.uk/mikel-a ... ler/148489
Σε συνομιλία που είχα στο φβ με τον τοσκιτση αμφισβητησε ότι ο κωστας μίλησε με τον μάνατζερ του Καφου και ότι ο παίκτης είναι κοντά,με ρωτούσε με ποιον μάνατζερ μίλησε .Κλασσική αντίδραση αρδ που τον πιάνουν στα πράσα να πουλάει παπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1979 την Δευ 24 Ιούλ 2017, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sourmenetes έγραψε:Γιατι ρωτας;;;
Γιατι αποτι φαινεται το ενδιαφερον για τον Καφου ειναι υπαρκτο,ηταν πρωην παιχτης του Κονσεισαο.
Το οτι ο μανατζερ του αρνηθηκε ενδιαφερον εμενα δε μου λεει τιποτα.
- SplashBro22
το ότι ο μάνατζερ το αρνήθηκε δε λέει κάτι. Μπορεί να είναι απλά σοβαρός άνθρωπος και να κάνει την πάπια μέχρι την παρουσίαση
Συμφωνω με Μπανε στο οτι μπορει να μην εχει καμια σημασια αν ενας ατζεντης αρνειται επαφες του πελατη του με την ομαδα. Απο την στιγμη μαλιστα που, ο οποιος ποδοσφαιριστης, εχει συμβολαιο με ομαδα.
Εχει να κανει με το πως θελει να κινειται ο ατζεντης και η ομαδα που ενδιαφερεται.
Εχει να κανει με το πως θελει να κινειται ο ατζεντης και η ομαδα που ενδιαφερεται.
-
Ε ναι, το οτι επικοινωνησε δεν σημαινει οτι του ειπε και αληθεια.
Παντως ο συγκεκριμενος φαινεται σαν αλλο ενα χαφ λιγο απ' ολα (λες και δεν εχουμε αρκετους) ενω, απ' οτι εχω καταλαβει, ο προπονητης ηθελε αμυντικογενες χαφ-σκυλι.
Παντως ο συγκεκριμενος φαινεται σαν αλλο ενα χαφ λιγο απ' ολα (λες και δεν εχουμε αρκετους) ενω, απ' οτι εχω καταλαβει, ο προπονητης ηθελε αμυντικογενες χαφ-σκυλι.