Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Πού είσαι ρε κυρ Σάββα τέτοιες ώρες να σε χαρούμε; 

vs40 έγραψε:βαλτε τωρα να δειτε νοβα παιδια. μονο κ μονο για αυτο αξιζε το διπλό![]()
για κάνε περίληψη για μας τους μετανάστες
Ακούγεται για:
- 50-250 χιλιάρικα πρόστιμο
2-4 αγώνες κεκλεισμένων
-3
Να δω αν θα δικαιωθουν όσοι έλεγαν ότι μας συμφέρει νίκη της κουλας. Εγώ σε περίπτωση μη ισοπαλίας προτιμούσα γαυρο ξεκάθαρα γιατί είναι χειρότερη ομάδα και γιατί ήθελα την αεκ εκτός διεκδίκησης. Μακάρι να κάνω λάθος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο κύπελο θέλω η αεκ να τους περάσει με δυσκολία και κάρτες. Η αεκ θα εχει πρόβλημα με εξτρά αγώνες σε ημιτελικά και ευκαιρία να την ξεσκίσουμε ξανά. Ο γαύρος με αποκλεισμό από αεκ θα πάει άδειος σε Ατρόμητο, όπου μπορεί να μην πάρει ούτε το Χ. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο χάνει το πρωτάθλημα, αλλά διαλύεται. Διαλύεται η ΕΟ, και οι οπαδοί του γαύρου, θα βρίζουν τη μάνα του Μαρινάκη, όπως κανανε και στον Κώκκαλη όταν το έχασε. Το επόμενο βήμα είναι να στείλουν οι οπαδοί της ΕΟ (γαύροι) τον Μαρινάκη φυλακή, για 'την ντροπή που τους έφερε στην ομάδα'. Έτσι κάνουν πάντα. Θα δείτε. Στροφή 180 μοιρών θα κάνουν, όπως πάντα.
Το σημερινό αποτέλεσμα μαζί με του κυπέλλου, θα έχει πάνω από όλα μακροπρόθεμσο όφελος.
Αν τυχόν πάντως το πάρει φέτος η Αεκ, δε μου λέει κάτι, γιατί μπάτζετ δεν πρόκειται να ανεβάσει. Οι καλύτεροι είναι δανεικοί. Το πολύ πολύ να αγοράσει το Λιβάγια για να βουλώσει στόματα. Ίδια ομάδα θα έχουνε. Η ΕΟ όμως διαλύεται και ο χοντρός θα πάει φυλακή. Ο Ιβάν μια χαψιά την έχει την άεκ, και στην τελική αν το χάνεις από υποτριπλάσιο ή μισό μπάτζετ, ε να κάνεις την αυτοκριτική σου και να βελτιωθείς.
Το σημερινό αποτέλεσμα μαζί με του κυπέλλου, θα έχει πάνω από όλα μακροπρόθεμσο όφελος.
Αν τυχόν πάντως το πάρει φέτος η Αεκ, δε μου λέει κάτι, γιατί μπάτζετ δεν πρόκειται να ανεβάσει. Οι καλύτεροι είναι δανεικοί. Το πολύ πολύ να αγοράσει το Λιβάγια για να βουλώσει στόματα. Ίδια ομάδα θα έχουνε. Η ΕΟ όμως διαλύεται και ο χοντρός θα πάει φυλακή. Ο Ιβάν μια χαψιά την έχει την άεκ, και στην τελική αν το χάνεις από υποτριπλάσιο ή μισό μπάτζετ, ε να κάνεις την αυτοκριτική σου και να βελτιωθείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 04 Φεβ 2018, 22:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αδερφέ και εγώ μετανάστης είμαι Ο αδερφός μου μου περιγράφει και γελάμε. Όσοι μπορείτε απολαύστεtolis01 έγραψε:vs40 έγραψε:βαλτε τωρα να δειτε νοβα παιδια. μονο κ μονο για αυτο αξιζε το διπλό![]()
για κάνε περίληψη για μας τους μετανάστες
γι'αυτο και εγραψαΠαλαιολόγος έγραψε:παρεμπτιπτοντως επειδη πολλα λενε οι οπαδοι της ΑΕΚ,το γκολ νικης τους ανετα δινεται και επιθετικο φαουλ
RIP Παπαπετρου & υιος

- potamda
- Bet Guru 2023
Εντωμεταξύ ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κι όχι κόκκινη στον Μποτία που τον έσπρωξε!!! 

- Παλαιολόγος
οι γαυροι σχολιαστες πλεον δηλωνουν υποστηριξη προς την αεκ και ευχονται να μην το παρει ο παοκ χαχαχα 

- navigator11
Η αεκ ας έρθει να κερδίσει Τούμπα! Υποθέτω ότι έχουν αντιληφθεί ότι ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του α γύρου. Ούτε με τον σημερινό γαύρο. Αν όχι, θα το εξακριβώσουν εν ευθέτω.
Τελικά έχουμε ακόμη το σύνδρομο κατωτερότητας ως οπαδοί..............
Είμαστε πρώτοι με καλλίτερη ομάδα - παίκτες, με ψυχολογία - νοοτροπία νικητή και φοβάστε αυτούς και περιμένετε να χάσουν για να βγούμε πρώτοι. Που σήμερα και οι δύο ήταν σκέτος πονόματος και το έκλεψε ο Χιμένεθ από το Γκαρθία γιατί δεν ξέρει την ομάδα του και το πρωτάθλημα. ΕΛΕΟΣ !!!
Είμαστε πρώτοι με καλλίτερη ομάδα - παίκτες, με ψυχολογία - νοοτροπία νικητή και φοβάστε αυτούς και περιμένετε να χάσουν για να βγούμε πρώτοι. Που σήμερα και οι δύο ήταν σκέτος πονόματος και το έκλεψε ο Χιμένεθ από το Γκαρθία γιατί δεν ξέρει την ομάδα του και το πρωτάθλημα. ΕΛΕΟΣ !!!
++++++++++++++++logios έγραψε:Τελικά έχουμε ακόμη το σύνδρομο κατωτερότητας ως οπαδοί..............
Ναι ρε ο χεστηςpotamda έγραψε:Εντωμεταξύ ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κι όχι κόκκινη στον Μποτία που τον έσπρωξε!!!