τί είναι αυτά που λες; με όποιον παίζει το σίχαμα θέλουμε να χάνει. ανεξαρτήτως συγκυριώνΜαυρο Χιονι έγραψε:Τι μας συμφέρει σε αυτό το παιχνίδι; Ισοπαλία; Εγώ θα προτιμούσα νίκη γαύρου, να βγει ή ξαδέρφη εντελώς έξω από τη διεκδίκηση
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- hasio_john
Φίλε Χωρικέ, έτσι είναι, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζουν 2 σιχάματα μαζί ...Χωρικός έγραψε:τί είναι αυτά που λες; με όποιον παίζει το σίχαμα θέλουμε να χάνει. ανεξαρτήτως συγκυριώνΜαυρο Χιονι έγραψε:Τι μας συμφέρει σε αυτό το παιχνίδι; Ισοπαλία; Εγώ θα προτιμούσα νίκη γαύρου, να βγει ή ξαδέρφη εντελώς έξω από τη διεκδίκηση

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και γω θέλω να πλακωθουν μεταξύ τους οι παίκτες να βγουν κόκκινες και για τις δύο πλευρές, να μπουκαρουν μέσα τα βοδια, να τραυματίσουν διαιτητές και παίκτες να υπάρξει αφαίρεση βαθμών αλλά προσπαθώ να σκεφτώ πιο λογικά.Χωρικός έγραψε:τί είναι αυτά που λες; με όποιον παίζει το σίχαμα θέλουμε να χάνει. ανεξαρτήτως συγκυριώνΜαυρο Χιονι έγραψε:Τι μας συμφέρει σε αυτό το παιχνίδι; Ισοπαλία; Εγώ θα προτιμούσα νίκη γαύρου, να βγει ή ξαδέρφη εντελώς έξω από τη διεκδίκηση
Αυτό που σκέφτομαι είναι τι συμφέρει τον ΠΑΟΚ! Αν είναι νίκη της ξαδέρφη ας νικήσει αυτή, ανκάνει η νίκη του σιχαματος ας νικήσει αυτός. Εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει
- PAOK_Antarctica
Κύριος ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ είναι ο γκέι και μετά η Κούλα. Προτιμώ την ισοπαλία και έπειτα νίκη της κούλας.
καλα παιζει η κουλα..αν δεν τα φτυσει ο μαζουτ κ βγουν 1-2 φασεις με λιβαγια, ισα που το παιρνει κιολας.
νταξ, δν παιζει, ο γκανγκστερ πρεπει να τους βρηκε καλα τσαγια..
σισε διωχνει στη γραμμη κεφαλια μαζουτ
νταξ, δν παιζει, ο γκανγκστερ πρεπει να τους βρηκε καλα τσαγια..
σισε διωχνει στη γραμμη κεφαλια μαζουτ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
ε, ρε τρουμαν, καλα ηταν καρφωμενο στο χ...trouman έγραψε:1-0 θα λήξει, δυστυχώς
Τραγικό ματς... Έτυχε να βάλω ν' ακούσω λίγο τι γίνεται στο ράδιο του sport24 και μόνο πυρσό που δεν άναψε ο σπίκερ στο γκολ του γκέι... Εμετός...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Κυρ 04 Φεβ 2018, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4 έγραψε:Eιναι κωλοφαρδη ομαδα η ΑΕΚ...