Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ο Νικολακόπουλος btw είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ υπάρχει σε οπαδό-δημοσιογράφο.
Το καλοκαίρι 2012 ή 2013 είχα πετύχει σε κίνηση τον Λούα Λούα του γαύρου στα διόδια Αφιδνών και τον είχα ρωτήσει αν ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ. Αρρώστια.. Ο τύπος απάντησε γελώντας πως πάει για μπάνιο Χαλκίδα.efthimis_paok έγραψε:Τι μπαίνεις στον κόπο και απαντάς ρε άσημε; Έχουνε βγει μεταγραφές και πληροφορίες εδώ μέσα από τον κουλουρτζη, τον καφετζή, τον υπάλληλο αεροδρομίου, τον μεσίτη, τον ιδιοκτήτη σπιτιού, το φυσιοθεραπευτή, το ιατρικό κέντρο, μέχρι και το pool boy, του Μακεδονία Παλλάς,και ακόμα ρωτάνε από που παίρνουνε πληροφορίες (οι οπαδοί).
Οι οποίοι έχουν ακούσει προφανώς και το " μη βγει παραεξω" εννοώντας τους αρδ και το τηρούν κατά γράμμα.
Και εν κατακλείδι όλοι εδώ είμαστε και κρινόμαστε ρε φίλε.
Για σένα και για μένα είναι εμετικός. Φαντάσου τι καλά θα ήταν να είχαμε κι εμείς έναν αντίστοιχο που ενώ θα έσκαβε υπέροχα τον λάκο για τους άλλους, για μας θα έβγαζε ειδησούλες με χρυσωμένο χάπι.Hermann έγραψε:Ο Νικολακόπουλος btw είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ υπάρχει σε οπαδό-δημοσιογράφο.
Μα δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Ο άνθρωπος προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη (και το λέω κυριολεκτικά, όχι όταν το λέμε τυχαία στις συζητήσεις με φίλους μας) όσο περισσότερο μπορεί. Τα άρθρα του και τα συμπεράσματα που βγάζει από αυτά είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Είχα δει ένα άρθρο του στις αρχές του καλοκαιριού ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Τέλοσπαντων, προτιμώ τους Κόλκες από τέτοια σκουπίδια. Και σταματάω εδώ γιατί είμαι οφτοπικ
Asimos...
Αυτόκλητοι "προστάτες" όπως "προαγωγοί" του Π.Α.Ο.Κ., ελπίζω ότι εννοείς...
Για να μην μπερδεύονται μερικοί μερικοί δηλαδή...
Αυτόκλητοι "προστάτες" όπως "προαγωγοί" του Π.Α.Ο.Κ., ελπίζω ότι εννοείς...

Για να μην μπερδεύονται μερικοί μερικοί δηλαδή...

Ναι αλλά για να στρώσει έφαγε πρώτα το μπέρτα κι του από τους γνωστούς άγνωστους του γαβρου.....Hermann έγραψε:Ο Νικολακόπουλος btw είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ υπάρχει σε οπαδό-δημοσιογράφο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα... Μία ερώτηση έχω καλοί όλοι οι παπάδες αλλά του Ezequiel Munoz πώς προκύπτει?? Έγραψε κανείς κάτι σχετικό?
Και ο κολκας ίδιας ποιότητας σκουπίδι είναι αν και θα μπορούσε να μην είναι..... Ο γλυφτης του κουτσολιακου και των Ελλήνων παικτών που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, για να εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα, η στάση του απέναντι στον Μιχελ είναι ελεεινήHermann έγραψε:Μα δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Ο άνθρωπος προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη (και το λέω κυριολεκτικά, όχι όταν το λέμε τυχαία στις συζητήσεις με φίλους μας) όσο περισσότερο μπορεί. Τα άρθρα του και τα συμπεράσματα που βγάζει από αυτά είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Είχα δει ένα άρθρο του στις αρχές του καλοκαιριού ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Τέλοσπαντων, προτιμώ τους Κόλκες από τέτοια σκουπίδια. Και σταματάω εδώ γιατί είμαι οφτοπικ
- PaokPatraG4
Κατι πρεπει να γινει αδερφε ομως με κατι τετοια σκουπιδια...Απιστευτο κακο στην ομαδα...Υπαρχουν ατομα που τους διαβαζουν και τους ακουν και διαμορφωνουν αποψη απο τις μαλακιες τους...Εδω και 5 χρονια η ΠΑΕ επρεπε να εχει παρει τα μετρα της....Τωρα που υπαρχει διοικηση γιατι πριν 5 χρονια ηταν ολα μπαχαλο....eorptol1 έγραψε:Και ο κολκας ίδιας ποιότητας σκουπίδι είναι αν και θα μπορούσε να μην είναι..... Ο γλυφτης του κουτσολιακου και των Ελλήνων παικτών που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚHermann έγραψε:Μα δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Ο άνθρωπος προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη (και το λέω κυριολεκτικά, όχι όταν το λέμε τυχαία στις συζητήσεις με φίλους μας) όσο περισσότερο μπορεί. Τα άρθρα του και τα συμπεράσματα που βγάζει από αυτά είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Είχα δει ένα άρθρο του στις αρχές του καλοκαιριού ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Τέλοσπαντων, προτιμώ τους Κόλκες από τέτοια σκουπίδια. Και σταματάω εδώ γιατί είμαι οφτοπικ
Πριν 5 χρόνια είχε τον φίλο του τον Βρυζα στην διοίκηση τις πληροφορίες τις έπαιρνε με SMS, τώρα έχει πρόβλημα αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα και στην ομάδα
Γιατι μονο ο Κωστικος ειναι σκαουτερ;Ο Μιχελ μπορει να εχει ενα δικο του δικτυο και να δουλευει ετσι.Αλλα βασικα τι λεω,εισαι μεσα απο την ΠΑΕ εσυ και τα γνωριζεις απο πρωτο χερι.karlat85 έγραψε:δηλαδη πηγε ο κωστικος κ τους παρακολουθησε πανω απο 10 παιχνιδια τον καθενα?προτασεις μανατζερ ειναι δχεδον ολοιgoran 64 έγραψε:Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Σάκχοφ, Μάτος, Κάνιας, Τζάλμα, για παράδειγμα, ο Αη Βασίλης τους πρότεινε-υπέγραψε?karlat85 έγραψε:E nai κανω τον εξυπνο,γιατι το συγκεκριμενο τμημα δουλευει τρομερα![]()
Μην γράφετε μόνο για να γράφετε μερικοί σας παρακαλώ πολύ δηλαδή...
Μια χαρά πάει το τμήμα scouting, απ την εποχή Φρανκ Άρνεσεν κι εδώ...
3 Ρωσους χρειαζεται.PaokPatraG4 έγραψε:Κατι πρεπει να γινει αδερφε ομως με κατι τετοια σκουπιδια...Απιστευτο κακο στην ομαδα...Υπαρχουν ατομα που τους διαβαζουν και τους ακουν και διαμορφωνουν αποψη απο τις μαλακιες τους...Εδω και 5 χρονια η ΠΑΕ επρεπε να εχει παρει τα μετρα της....Τωρα που υπαρχει διοικηση γιατι πριν 5 χρονια ηταν ολα μπαχαλο....eorptol1 έγραψε:Και ο κολκας ίδιας ποιότητας σκουπίδι είναι αν και θα μπορούσε να μην είναι..... Ο γλυφτης του κουτσολιακου και των Ελλήνων παικτών που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚHermann έγραψε:Μα δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Ο άνθρωπος προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη (και το λέω κυριολεκτικά, όχι όταν το λέμε τυχαία στις συζητήσεις με φίλους μας) όσο περισσότερο μπορεί. Τα άρθρα του και τα συμπεράσματα που βγάζει από αυτά είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Είχα δει ένα άρθρο του στις αρχές του καλοκαιριού ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Τέλοσπαντων, προτιμώ τους Κόλκες από τέτοια σκουπίδια. Και σταματάω εδώ γιατί είμαι οφτοπικ
Asimοs ωραιος ρε μαγκα.
- Duke_Rolson
Διαφορετικό κοινό Άσιμε..Asimos έγραψε:Για σένα και για μένα είναι εμετικός. Φαντάσου τι καλά θα ήταν να είχαμε κι εμείς έναν αντίστοιχο που ενώ θα έσκαβε υπέροχα τον λάκο για τους άλλους, για μας θα έβγαζε ειδησούλες με χρυσωμένο χάπι.Hermann έγραψε:Ο Νικολακόπουλος btw είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ υπάρχει σε οπαδό-δημοσιογράφο.
- Kostas_Peraia4
Λοιπόν επικοινώνησα με τον ατζέντη του Καφού και ο άνθρωπος είπε πως δεν ξέρει τίποτα.Οπότε δεν νομίζω να ισχύει πως κινούμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη.Μάλιστα μου είπε πως δεν γνωρίζει για τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και προφανώς δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση