19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Έχω ειλικρινά απορία ποιος αποφασίζει για αυτά αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ
Μόνο ο Μίχελ?
Μόνο ο Μίχελ?
- ilovegame27
Έχω εκπλαγεί με την άποψη μερικών!θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Ζάιρο και δεν του δοθεί ευκαιρία να παίξει του χρόνου!Δεν έχει η ομάδα παίχτη να τριπλάρει σε κλειστό χώρο αλλά και πολύ καλή ατομική ενέργεια!
Αυτοί που κράζανε τον Όλσεν το ίδιο κάνουν και για τον Ζάιρο και τον στέλνουν ήδη στην Σλοβακία!
Κρίμα!!!!!Θ μείνουμε με Πέλκες Βελλιδιδες και Γλύκους
Αυτοί που κράζανε τον Όλσεν το ίδιο κάνουν και για τον Ζάιρο και τον στέλνουν ήδη στην Σλοβακία!
Συμφωνώ και επαυξάνω.ilovegame27 έγραψε:Έχω εκπλαγεί με την άποψη μερικών!θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Ζάιρο και δεν του δοθεί ευκαιρία να παίξει του χρόνου!Δεν έχει η ομάδα παίχτη να τριπλάρει σε κλειστό χώρο αλλά και πολύ καλή ατομική ενέργεια!
Στη θέση του εξτρέμ θα μείνουμε μόνο με Γκάρυ (αφού ο Μακ λογικά θα τυλιχτεί με κορδέλα), και μετά ξανά μανά ψάξε το καλοκαίρι για άλλους 2, εκτός αν κανείς πιστεύει σε ανάσταση Πόζογλου - Πόποβιτς.
Παιχτικά, απλά λίγο τσαπατσούλης στην τελική προσπάθεια (όπως και παρα πολλοί άλλοι φέτος, που είχαν και αγωνιστικό ρυθμό πανάθεμά τους).
- painkiller4
Πραγματικά θα θελα να ξερα ποιος αποφασίζει όλα αυτά αν βέβαια έχει ισχύ ότι αναφέρεται ο Μίχελ κάποιος άλλος?
Δεν ξέρω και μάλιστα χωρίς να έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο προπονητης μας για του χρόνου.
Δεν ξέρω και μάλιστα χωρίς να έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο προπονητης μας για του χρόνου.
+ 1Spiros_S έγραψε:Προσωπικά, θα ήθελα να μείνει και ο Ζάιρο και ο Σάμπο.
... και ο Όλσεν, αλλά...

Αυτό το τελευταίο υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον γλιτώσαμε από τις σοβιέτ τύπου...... επιτροπές!!!painkiller4 έγραψε:Πραγματικά θα θελα να ξερα ποιος αποφασίζει όλα αυτά αν βέβαια έχει ισχύ ότι αναφέρεται ο Μίχελ κάποιος άλλος?

Λέω για αυτούς που έμειναν.goran 64 έγραψε:... και ο Όλσεν, αλλά...

Τον Όλσεν κι εγώ τον ήθελα. Πάει όμως.
- Παλαιολόγος
παιχταρα ο Ζαιρο,εγκλημα αν φυγει
σαν τον νετσιντ,αλλη παιχταρα,τον στειλαμε και αυτον ως αποτυχημενο!μιλαμε βλεπουμε μπαλα οχι αστεια
σαν τον νετσιντ,αλλη παιχταρα,τον στειλαμε και αυτον ως αποτυχημενο!μιλαμε βλεπουμε μπαλα οχι αστεια

- Παλαιολόγος
ο ολσεν ομως δεν ειχε τον ψυχισμο για την θεση και το ελληνικο πρωταθλημαSpiros_S έγραψε:Λέω για αυτούς που έμειναν.goran 64 έγραψε:... και ο Όλσεν, αλλά...![]()
Τον Όλσεν κι εγώ τον ήθελα. Πάει όμως.
αλλο η κοπεγχαγη,αλλο ο ΠΑΟΚ,πιεση ερασιτεχνικων εχει η κοπεγχαγη
σαν καραβακι σε γαληνια θαλασσα
την ωρα που εμεις ειμαστε καικι στην φουρτουνα
εμεις θελουμε τερματα νοοτροπιας σαργκανη,να τους βριζει ολη η κερκιδα ή να του λενε απο σενα εξαρτιωνται ολα και να το απολαμβανει
οχι να τρεμει
- zarathustra79
Παλαιολόγος έγραψε:παιχταρα ο Ζαιρο,εγκλημα αν φυγει
- thanos-xanthi
δε μπορω να καταλαβω τι παραπανω βλεπουν σε ορισμενα παιδακια απο τις ακαδημιες που εχουν παρει δεκαδες ευκαιριες και ακομα αποδεικνυουν οτι δε το χουν, παρολο που ντεμεκ train hard, work hard
σε σχεση με τον Ζαιρο
σε σχεση με τον Ζαιρο
- ilovegame27
Φίλε Toli στον ΠΑΟΚ με τέτοια ατομική ενέργεια έχουν περάσει μόνο ο Αντελίνο και ο Στοχ!Και όσο για το τσαπατσούλης συμφωνώ αλλά είναι μόνο 23 χρονών έμαθε την μπάλα που στην Σλοβακία?Στις παραλίες έπαιζε όπως όλοι Βραζιλιάνοι!
Βαρέθηκα αυτούς τους τακτικά καλούς αλλά άμπαλους!Και είμαι της άποψης ότι με τις ενέργειες του Ζάιρο ωφελείται κΑΙ Ο ΡΟντρίγκεζ αφού του μένει ανοιχτός χώρος να δράσει!
ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Βαρέθηκα αυτούς τους τακτικά καλούς αλλά άμπαλους!Και είμαι της άποψης ότι με τις ενέργειες του Ζάιρο ωφελείται κΑΙ Ο ΡΟντρίγκεζ αφού του μένει ανοιχτός χώρος να δράσει!
ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
- Παλαιολόγος
οποιος διωξει ζαιρο,ας σηκωθει να φυγει και ο ιδιος
με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες
με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους
αυτοςπου θα τον διωξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν εχει θεση στον συλλογο,πουλο
με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες
με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους
αυτοςπου θα τον διωξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν εχει θεση στον συλλογο,πουλο