Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- efthimis_paok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Το 8 φορούσε κι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ολλανδίας στον MUNDIAL της Αργεντινής το 1978...
Κάποιος Γιόμπλοουντ, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είχε ένα τικ και ανοιγόκλεινε τα μάτια του συνεχώς...
Υ.Γ. "Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι"...

Κάποιος Γιόμπλοουντ, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είχε ένα τικ και ανοιγόκλεινε τα μάτια του συνεχώς...

Υ.Γ. "Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι"...

- pagotatzis
Δλδ Π Στανογιεβιτς μας είπε ότι προς το παρών ΤΕΛΣΟ η μεταγραφές
Το Αύγουστο πάλη παιδιά
Το Αύγουστο πάλη παιδιά
κλείστε το τοπικ για κάνα μήνα. Αποτοξίνωσηpagotatzis έγραψε:Δλδ Π Στανογιεβιτς μας είπε ότι προς το παρών ΤΕΛΣΟ η μεταγραφές
Το Αύγουστο πάλη παιδιά

- paokmaniak
- Γιώργος Μάτζου 4
«Όχι με τον Ρέι και τον Μακ, είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, το τι θα δείξει η ομάδα στην πορεία, είμαστε εδώ και θα το συζητήσουμε. Για τώρα είμαστε καλυμμένοι»paokmaniak έγραψε:poy to eipe auto?
-
danirifle έγραψε:φέρτε και βαρόνε, να εμφανιστεί ο τάγμα
Δασκαλε......κανε μου τη χαρη και ανεβασε μια φωτο της θεας....

....θα το σπασω το ρημαδι ...δεν ξερω γιατι αλλα εγω ....δεν.... .προσπαθω αλλα τιποτα....
Υ.Γ. Στο συμπασχωντα με εμενα ....καρπουζα abg..123...
Sara Varone......
......το απολυτο ....cugar......
Και ο γουακασο ενώ επερνε πάνω από 1 ,έλυσε το συμβόλαιο με Ρούμπιν και πήρε και λεφτά στο χέρι..εφόσον πάνε και κάνουν τέτοια συμβόλαια ,που οι παίκτες δεν πρόκειται να βρουν άλλου ,λογικό να πληρώνουν επιπλέον για να λυθούν συμβόλαια..άρα αν από τα 4 που έχει να πάρει για 2 χρόνια ,του δώσουν 1-1,5 εμείς μπορούμε να δώσουμε την διαφορά σε 3 ετες συμβόλαιο ... άρα με 1-1,2 με μπόνους ...
Ελπιζω παντως ο προπονητης να εννοει πως με 13 μερες για το πρωτο παιχνιδι και να ερθει καποιος Τριτη-Τεταρτη δεν θα τον υπολογιζει για αυτο το σετ παιχνιδιων και οχι πως παγωνει η αναζητηση για αρκετες μερες.
Τωρα που θα κανεις φλωκο με τους ουκρανούς μαλλον τελειώνουν και οι μεταγραφες ,κλειδώστε το
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εξαρτάται τί θέλουμε να πετύχουμε αυτή την χρονιά. Εάν θέλουμε μιά καλή χρονιά, τριτοτέταρτη θέση και ίσως το κύπελο, το ρόστερ που έχουμε είναι μιά χαρά. Αν θέλουμε κάτι παραπάνω σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση στην άμυνα και στο κέντρο.
Αυτή την στιγμή παλεύουμε να φέρουμε Ζαμπράνο και Αντελίνο. Ευελπιστώ ότι παλεύουμε και για ένα καλό χάφ. Με αυτούς του τρεις νομίζω ότι είμαστε καλυμένοι για φέτος.
Αυτή την στιγμή παλεύουμε να φέρουμε Ζαμπράνο και Αντελίνο. Ευελπιστώ ότι παλεύουμε και για ένα καλό χάφ. Με αυτούς του τρεις νομίζω ότι είμαστε καλυμένοι για φέτος.
Αυτη την στιγμή δεν παλεύεις για κανέναν ,ο προπονητής ειπε οτι ειναι κομπλέ και μετα τον 3 γυρο θα δει αν θέλει
https://www.calciomercato.it/news/27004 ... r_bellusci
Νέα επαφή για μπελουτσι λεει εδω ,αλλα δεν το έχω μεταφρασει
https://www.calciomercato.it/news/27004 ... r_bellusci
Νέα επαφή για μπελουτσι λεει εδω ,αλλα δεν το έχω μεταφρασει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1979 την Παρ 14 Ιούλ 2017, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο προπονητής δεν θα υπολογίζει τις νέες μεταγραφές, αν γίνουν, λόγω της πολύ μικρής περιόδου άφιξης στην ομάδα. Όχι γιατί δε θα γίνουν μεταγραφές αυτή την περίοδο
Sick Bastard έγραψε:(παρ)άκουσα Μπελούτσι και μπήκα
Kατω τα χερια εσυ απο την Μονικα