Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξέρω ονόματα μου είπανε μόνο πως κλείσανε οι δυο. Αν δεν ήταν αξιόπιστη η πηγή δεν θα έλεγα τίποτα και όσοι με ξέρετε καταλαβαίνετε αν κάνω πλάκα ή μιλάω σοβαρά.

Ο Μίχελ δουλεύει με ένα δικό του σύστημα που δεν ξέρει κανείς τίποτα οπότε Αρδιές και περήφανα άρθρα αφήστε τα στην άκρη. Το ξεροκόματο τους τα λαμόγια θα το πάρουνε όταν θα έχουνε τελειώσει όλα γιατί απλώς ο Λούμπος βαριέται να ενημερώνει τον κόσμο.

Απλώς μου κάνει εντύπωση που μίλησε για δυο. Ο τρίτος που είναι; Ενδεχομένως κάποιος τέλη καλοκαιριού.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άσιμε ξερεις αν θα γινουν γνωστα συντομα ή θα πάμε μετά τα ματς;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ωραιος ασιμε. Τον τριτο αν θες στον λεω εγω απο τωρα :lol:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Παντα το πίστευα ότι ο Μίχελ θα φορτώσει κάποια στιγνμή και θα μας κάνει τα τρία δύο...
Ασιμος,σσσσσσ ωραίος ρε man....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Thanks asimos...
Προσωπικά βλέπω και τέταρτον να ρχεται πάντως... ;)
Το σε ποια θέση και πότε δεν το γνωρίζω, μιας και θα εξαρτηθεί από μία αποχώρηση... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 24 Ιούλ 2017, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το να γίνω πιεστικός και να μάθω κάτι σήμερα σημαίνει πως πιθανότατα αύριο θα βρω κλειστά στόματα.
Οπότε όσα μου λένε και μπορώ να τα πω, τα λέω γιατί καταλαβαίνω την πρεμούρα όλων μας.

Θα είναι πιο πλήρης από ποτέ ο ΠΑΟΚ φέτος. Λίγη υπομονή.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι (οπαδοι απλοι??)λενε πως ξερουν για μεταγραφές ενω δεν ξερουν οι αρδ που ειναι κ η δουλειά τους :? :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑΡΔθρο των ΠΑΟΚ-ΑΡΔ ότι "Έκλεισαν στόπερ και αμυντικός μέσος", σε 5, 4, 3, 2, 1... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Μήπως γιατί ούτε οι οπαδοί που λένε οτι ξέρουν ,ξέρουν στα αλήθεια?
Άβαταρ μέλους
goran 64

gergeo4 έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι (οπαδοι απλοι??)λενε πως ξερουν για μεταγραφές ενω δεν ξερουν οι αρδ που ειναι κ η δουλειά τους :? :?
Ινσάιντ ινφορμέισο το λένε... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

ΛΟΛ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Απλώς φανταστείτε τον Λούμπος ή τον Κυρ Κυρ ή τον Σαββίδη τζούνιορ να αγοράζουν καφέ - κουλούρι - πιτόγυρο από κάποιον που τα λένε καλά και δεν τους έχουν κρεμάσει ποτέ και στη συνέχει αυτός ο κάποιος το ψιθυρίζει σε κανά δυο γνωστούς όπου συνήθως δεν κάνουν μεγάλη ζημιά.

Στην αντίπερα όχθη οι Αρδ έχουν το πρόβλημα πως πρέπει να ανεβάσουν 2 και 3 και 4 άρθρα την ημέρα για τα κλικς που τους φέρνουν φράγκα "Έκλεισε στον ΠΑΟΚ!!!" λένε οι επικεφαλίδες και βλέπεις πως μιλάνε για γυναικείο σκάκι.

Ειδικά επειδή είναι λίγο ψωνισμένοι νομίζουν πως μπορούν να χτυπήσουν την ΠΑΕ με ένα κείμενο τους και να μην τρέξει τίποτα. Μπορούν να κοπανήσουν σαν το χταπόδι έναν παίκτη ή ένα στέλεχος της ΠΑΕ επειδή γουστάρουν - ή δεν γουστάρουν - και να μην συμβεί τίποτα.

Ε, πιστέψτε με, συμβαίνει και πολύ μάλιστα ειδικά όταν έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς τεχνοκράτες κι όχι με ΘΖ και ΖΒ. Μπατμαν και Ηγούμενους δεν αναφέρω καν.

Μην σας κάνει εντύπωση πως κάποιοι γνωρίζουν. Αλλά δεν γνωρίζουν πάντα. Πχ όταν μου είπανε πέρυσι πως έκλεισε ο Ματέους αλλά δέχτηκε πρόταση απο Κινα και θα πάρουμε κάτι ψιλά για τον σαματά πόνεσε ο εγκέφαλος μου από την καραμπόλα που έγινε. Το είπα μόνο σε έναν εδώ μέσα και το σεβάστηκε και δεν έφυγε παραπέρα γιατί μόνο αναταραχή θα προκαλούσε και θα βλέπαμε κανέναν γλίτσα να το έχει κάνει πρωτοσέλιδο.

Οι οπαδοί ξέρουνε περισσότερα από του ΑΡΔ και καλώς κρατάνε τα στόματα τους κλειστά.

Όταν λέμε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, το έννοούμε, δεν το κάνουμε φούσκα με τη μύξα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σωστό σε βρίσκω. Ας έχουν κλείσει κάποιους από τις πρώτες τους επιλογές οι ιθύνοντες κι ας αργήσουμε και λίγο να μάθουμε τα ονόματα, δεν τρέχει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Τι μπαίνεις στον κόπο και απαντάς ρε άσημε; Έχουνε βγει μεταγραφές και πληροφορίες εδώ μέσα από τον κουλουρτζη, τον καφετζή, τον υπάλληλο αεροδρομίου, τον μεσίτη, τον ιδιοκτήτη σπιτιού, το φυσιοθεραπευτή, το ιατρικό κέντρο, μέχρι και το pool boy, του Μακεδονία Παλλάς,και ακόμα ρωτάνε από που παίρνουνε πληροφορίες (οι οπαδοί).
Οι οποίοι έχουν ακούσει προφανώς και το " μη βγει παραεξω" εννοώντας τους αρδ και το τηρούν κατά γράμμα.

Και εν κατακλείδι όλοι εδώ είμαστε και κρινόμαστε ρε φίλε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

gergeo4 έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι (οπαδοι απλοι??)λενε πως ξερουν για μεταγραφές ενω δεν ξερουν οι αρδ που ειναι κ η δουλειά τους :? :?
Ρεπορτάζ δημοσιογράφου με Internet και κινητό δεν υφίσταται. Οι πιστοποιημένοι λαμβάνουν έγκαιρα πληροφορίες από ΠΑΕ και Μάνατζερς που ξέρουν τι γίνεται από πρώτο χέρι.

Το είχα ξαναγράψει πως ο Νικολακόπουλος που έβγαλε πρώτος τον Στανόγεβιτς έχει απίστευτες άκρες σε Μάνατζερς και συνήθως δεν μένει καν Αθήνα.

Οι δίκοι μας την είδανε Μακεδονομάχοι αυτόκλητοι προστάτες της ιδέας ΠΑΟΚ και γράφουν μόνο για τις αλλαγές του πάγκου πλέον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”