Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Το πλιάτσικο που γινόταν παλιά στον ΠΑΟΚ πρέπει ν το λουστούν κι αυτοί κ να χάνουν παίκτες με προσφυγη.
Πάντα ήταν ο πρώτος που έκλεβε παίκτες με προσφυγη η άλλη πίεση από τον ΠΑΟΚ
Πάντα ήταν ο πρώτος που έκλεβε παίκτες με προσφυγη η άλλη πίεση από τον ΠΑΟΚ
Κάποιος να κλείσει την πόρτα στον βαζελο, την κάνουν όλοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόλαυση το ρεπορτάζ της ζέλας σήμερα.
Η μεγαλύτερη ΓΚάβλα με την ιστορία τους κωλοπαιδαρά Μπεργκ είναι το πώς ξεφτίζει η εικόνα της ντεμέκ "σημαίας" μέσα σε μία μέρα. Που είναι τα άρθρα περί κοσμήματος της Σουπερλίγδας τώρα?
Δώσε πόνο τσιφούτη Σουηδέ. Εδώ οι Σουηδοί δεν βγάζουν συναίσθημα στη μάνα τους... Θα βγάλει το τσογλάνι στους τριτοκοσμικούς Έλληνες και πόσο μάλλον βάζελους?
Η μεγαλύτερη ΓΚάβλα με την ιστορία τους κωλοπαιδαρά Μπεργκ είναι το πώς ξεφτίζει η εικόνα της ντεμέκ "σημαίας" μέσα σε μία μέρα. Που είναι τα άρθρα περί κοσμήματος της Σουπερλίγδας τώρα?
Δώσε πόνο τσιφούτη Σουηδέ. Εδώ οι Σουηδοί δεν βγάζουν συναίσθημα στη μάνα τους... Θα βγάλει το τσογλάνι στους τριτοκοσμικούς Έλληνες και πόσο μάλλον βάζελους?
- Josey Wales
Ετοιμάστε ποπ-κορν και καθίστε να χαζεύετε τα σχόλια των βάζελων στα σχετικά άρθρα, στιγμές ανεκτίμητες. 

Τον εσσιέν τον ξεχρεώσανε;
Δεν αποκλείω, μεγάλο μέρος του ποσοστού του βάζελου από την πώληση να πήγαινε σε εξόφληση δεδουλευμένων του ιδιίου του Μπεργκ και ο βάζελος να ήθελε ΄όλη τη ρήτρα για να κλείσουν κι άλλες τρύπες κι ο Σουηδός μποξέρ να βαρέθηκε να περιμένει και η συνέχεια στην οθόνη σας
.
ΛΑΓΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ

Δεν αποκλείω, μεγάλο μέρος του ποσοστού του βάζελου από την πώληση να πήγαινε σε εξόφληση δεδουλευμένων του ιδιίου του Μπεργκ και ο βάζελος να ήθελε ΄όλη τη ρήτρα για να κλείσουν κι άλλες τρύπες κι ο Σουηδός μποξέρ να βαρέθηκε να περιμένει και η συνέχεια στην οθόνη σας

ΛΑΓΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ
- PaokPatraG4
Το έγγραφο αυτό που βγήκε πάντως ότι ο Μπεργκ ειναι απλήρωτος από Φλεβάρη καλό θα ήταν εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το στείλετε στην ΕΕΑ για μη αδειοδότηση της βαζελας....Να δούμε σταματάει η προπαγάνδα του κωλοκαναλου ή όχι...;;;;;
Naι ρε φιλε Πατρα...αυτο ακριβως σκεφτηκα κPaokPatraG4 έγραψε:Το έγγραφο αυτό που βγήκε πάντως ότι ο Μπεργκ ειναι απλήρωτος από Φλεβάρη καλό θα ήταν εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το στείλετε στην ΕΕΑ για μη αδειοδότηση της βαζελας....Να δούμε σταματάει η προπαγάνδα του κωλοκαναλου ή όχι...;;;;;
ρωταω ολους βασικα...
ΤΙ παιζει μ αυτες τις αδειες?πως βγαινουν κ ποιος τις επαν-ελεγχει?
Στη γρια ας πουμε για οφειλες εγινε χαμος...
η ζελα πως θα απαιτει να βγει κ ουεφα???
-
Σχόλιο στο χαζζεττα: "Εξοφλήσετε τον τώρα και αφήστε τον να τρέχει στα δικαστηρια"
Με τι ρε μάγκα, με στραγάλια;
Ε ρε γέλιο που θα πέσει.
Με τι ρε μάγκα, με στραγάλια;

Ε ρε γέλιο που θα πέσει.
[youtube]TUUC_Nfa3Cs[/youtube]
(Καπως) ετσι πήραν την αδειοδοτηση
(Καπως) ετσι πήραν την αδειοδοτηση
Τα ποσα αυτα ειναι αντιστοιχα των δικων μας?Tο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova (5 εκατ. ευρώ) και η χορηγία του OΠAΠ (4 εκατ. ευρώ) έχουν προεισπραχθεί.
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε προηγουμένως αλλά πόσο τυχεροί είμαστε ρε φίλε που έχουμε αυτό τον άνθρωπο και δεν αντιμετωπίζουμε ανάλογα προβλήματα. Ιβάν και Γιώργη να σας έχει ο θεός καλά καρντάσια μου!!
Κι ας λέει και καμιά. ...... παραπάνω ο Γιωργής. Χαλάλι τους.
Αλλαγή ρόλων πρώτη φορά.... ΟΛΟΥΣ τους βαζελους τους λέω αυτό που μας λέγανε όταν ειμασταν στην ανυποληψία οικονομικά.... Εγώ θέλω τον βαζελο δυνατό

ΈτσιKOSTAS54 έγραψε:Κι ας λέει και καμιά. ...... παραπάνω ο Γιωργής. Χαλάλι τους.
Προσωπικά δεν είναι ότι σέβομαι τον βάζελο. Ίσα ίσα τους τοποθετώ στην ίδια μοίρα με το γαύρο.
Αλλά δε θα μπω στη διαδικασία ποτέ να τον υποτιμήσω σαν αντίπαλο. Θα ήταν τουλάχιστον αφελές.
Ωστόσο είναι και ταυτόχρονα γεγονός, ότι τέτοιο κλόουν μεγαλομέτοχο δεν είχε ποτέ. Και αν σε τέτοιες εποχές δεν καταφέρουμε να δείξουμε έμπρακτα την υγεία και την ανωτερότητα μας στο χορτάρι, ε τι να πω...
Αλλά δε θα μπω στη διαδικασία ποτέ να τον υποτιμήσω σαν αντίπαλο. Θα ήταν τουλάχιστον αφελές.
Ωστόσο είναι και ταυτόχρονα γεγονός, ότι τέτοιο κλόουν μεγαλομέτοχο δεν είχε ποτέ. Και αν σε τέτοιες εποχές δεν καταφέρουμε να δείξουμε έμπρακτα την υγεία και την ανωτερότητα μας στο χορτάρι, ε τι να πω...
Κι εγώ τα ίδια τους λέωeorptol1 έγραψε:Αλλαγή ρόλων πρώτη φορά.... ΟΛΟΥΣ τους βαζελους τους λέω αυτό που μας λέγανε όταν ειμασταν στην ανυποληψία οικονομικά.... Εγώ θέλω τον βαζελο δυνατό![]()
![]()
![]()
SM-G935F