19.Jairo De Macedo da Silva

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 9.Jairo De Macedo da Silva

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να δουμε θα μεινει του χρονου ..
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Κορδελα και πισω Σλοβακια..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μέσω των συνεχών τραυματισμών, για τους οποίους κάποιοι μέσα στην ομάδα χαίρονται όσο κι αν αυτό φαίνεται παράλογο, ουσιαστικά ακυρώνεται όλος ο σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού.
Γιατί ποιος ξέρει τί πορεία θα είχε ο Ζαιρο και ο κάθε Ζαιρο αν ήταν υγειης; ενώ τώρα εύκολα ρίχνουμε το ανάθεμα στον παίκτη και σε αυτόν που τον έφερε.

Πχ λεοβατς. Το παιδί είχε τρεις θλασεις κι όμως κατάφερε αν και δεν βρήκε ρυθμό, να δείξει κάποια πράγματα. Θυμάστε που είχαν πέσει όλοι να τον φάνε, επειδή τάχα τον έφερε ο Κροάτης γιατί είναι Κροάτης;

Ουσιαστικό συμπέρασμα για την πραγματική αξία του κάθε ποδοσφαιριστή, δεν μπορείς να βγάλεις (κι αυτό είναι δεδομένο) την πρώτη χρονιά, μερικές φορές ούτε κι αν κυλήσει 1,5 χρόνος κι εμείς εύκολα καίμε περιουσιακά στοιχεία, γιατί βλέπουμε κοντόφθαλμα
SM-G935F
sporos123

Ισχυει,κατα τα φαινομενα αυτο που λες,μαλλον παμε σε "αποΑρνεσενοποιηση".Ηδη αρχισαν φημες για Σαμπο,Ζαιρο,Ολσεν κτλ.Φυσικα γαι Τσιμιροτ δεν υφισταται κατι επειδη ειναιπαικταρας.Ομως για τους αλλους που ειναι επιλογες που δεν βγηκαν,νομιζω υπαρχει τετοιιο θεμα.Για τον Ζαιρο τωρα,φυσικα και δεν φταει ο παικτης,αλλα απο την αλλη και οταν ηταν υγιης και επιαξε δεν μου εδιεξε κατι ιδιαιτερα εντυπωσιακο.Δεν θα στεναχωρηθω καθολου αν φυγει.Αρκει να παρουμε κατι καλυτερο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και θα διαφεντευουν την ομάδα οι ίδιοι και οι ίδιοι και θα φταίει πάλι μετά 4 μήνες ο προπονητής κλπ κλπ. Βαρέθηκα......

Μόνοι τους είπαν ότι έπρεπε να κερδίσουν μετά από11 αγώνες που δεν είχαν νίκη. Βέβαια ουδείς ζήτησε ευθύνες γιατί για 11 αγώνες κολοβαρουσαν υποτίθεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

SM-G935F
sporos123

Συμφωνω αν δεν αλλαξει η νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου και παψει η ομαδα εντος και στα περιξ να ειναι "κωλοχανειο", θα βλεπουμε καθε Φεβρουραιοο Μαρτιο το ιδιο εργο.γι αυτο ειμαι και της αποψης οτιπρεπει να φυγουν παικτες που ειναι σταθερες αυτα τα 3 χρονια που διαμορφωνεται μια τετπιοα κατασταση.Το ποιοι,νομιζω ειναι φως φαναρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sporos123 έγραψε:Κορδελα και πισω Σλοβακια..
Πολύ εύκολος αφορισμός θαρρώ για παίχτη με τόσα προσόντα και μοναδικό του μειονέκτημα την "αναρχία" στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να μην είναι αποτελεσματικός αλλά φλύαρος!!!

Με έναν προπονητή-δάσκαλο εκτιμώ ότι μπορεί στο μέλλον να δούμε πολύ ωραία πράγματα απ αυτόν!!! ;)
sporos123

Δεν ειναι αφορισμος,αλλιως θα ελεγα αλλα πραγματα.Απλα αποψη μου ειναι οτι ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο τον ΠΑΟΚ.Θα δουμε στο μελλον,ελοιζω να ειμαι εγω αυτος που κανει λαθος..
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μάλιστα σήμερα γράφουν ότι θα φύγει λέγοντας πως είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην Σλοβακία...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχει κάνει παιχνίδια καλά. Δεν είχε διάρκεια και μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι τραυματισμοί του σ' αυτό.
Εγώ θέλω να τον δω υπό φυσιολογικές συνθήκες. Είναι σε καλή ηλικία. Έστω και για πάγκο δηλαδή δε μας κάνει;
Θεωρώ λάθος το να φύγει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολσεν ,Σαμπο,Ζαιρο...Επιτελους ξηλωνεται το ...συστημα Αρνεσεν.Η "Επανιδρυση" του κρατ....του ΠΑΟΚ γινεται πραξη.Στον 7ο ουρανο ολοι αδελφια.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ωραία. Να φύγει κι αυτός, να φύγει και ο Σάμπο και μερικοί ακόμη.
Και από εκεί που ψάχναμε για 3-4 προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ, να θέλουμε καμία ντουζίνα παίκτες πάλι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

painkiller4 έγραψε:Μάλιστα σήμερα γράφουν ότι θα φύγει λέγοντας πως είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην Σλοβακία...
Αν ισχύει, που προσωπικά δεν θέλω, απλά θα επιβεβαιώσει μια σκέψη μου εδώ και 4 περίπου μήνες...

Π.Α.Ο.Κ. 2016... :( Ίδια ακριβώς γεύση με Π.Α.Ο.Κ. 2015, 2014, 2013, 2012 κ.τ.λ. :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Μάιος 2016, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αντε να τον πουλησουμε και τον βραζιλιανο κανα 500αρι
και που ξερεις ; μπορει να φερουν κανενα μασουρα απο πανιωνιο μετα..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Mīngus έγραψε:Έχει κάνει παιχνίδια καλά. Δεν είχε διάρκεια και μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι τραυματισμοί του σ' αυτό.
Εγώ θέλω να τον δω υπό φυσιολογικές συνθήκες. Είναι σε καλή ηλικία. Έστω και για πάγκο δηλαδή δε μας κάνει;
Θεωρώ λάθος το να φύγει.

Συμφωνω μεχρι κεραιας! Στο λιγο που επαιξε εχει δειξει πραγματα στοιχεια εχει....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”