Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Equalizer »

Bane ,όχι και ακραίο.

Εμένα απολύτως λογικό και πιθανό μου ακούγεται.

Γενικώς δεν καταλαβαίνω τον πανικό και τη θλίψη .

Το γεγονός ότι φέτος είδαμε μια λογική και αισθητή βελτίωση της ομάδας δε σημαίνει ότι ο Βλάνταν έδειξε σημάδια φοβερού προπονητή. Μιλάμε για έναν κοουτς για τον οποίο το Γενάρη φέραμε επειγόντως επαγγελματία προπονητή ως βοηθό του, γιατί είχε σοβαρές έλλειψης στη γνώση διαχείρισης μιας ομάδας, ειδικά σαν τον ΠΑΟΚ .

Το θέμα είναι να γίνει σοβαρή και αξιολογη επιλογή αντικαταστάτη.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Εγώ απλά περιμένω την συνάντηση και το αποτέλεσμα της συνάντησης... Ίδωμεν σε λίγες ώρες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Απ την πλευρά του Προέδρου όμως και με τις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο οδυνηρό αγώνα των play off που διαμόρφωσαν πεντακάθαρα προς την κοινή γνώμη ένα κλίμα πως ο Βλάντο "πρώτος ήρθε και ζήτησε να φύγει στις αρχές των play off"......
Ομως αν ισχυει αυτο που ειπε ο Ιβαν και δεν ειναι μυθομανης (εσυ τι θεωρεις goran, γιατι μου φαινεται πως αφηνεις υποννοουμενο οτι δεν ειναι αληθεια) εχει κι αλλη αναγνωση. Εχεις εναν κοουτς που πριν τον ..υπερ παντων αγωνα των play off, δειλιαζει(?) και θελει να φυγει. Πως να τον εμπιστευτεις;
Ε αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ βρε αδερφέ...
Εφ όσον έγινε κάτι τέτοιο πώς τον εμπιστεύθηκε για τον υπέρ πάντων αγώνα (το ρωτάω μάλιστα αμέσως μετά από κει που "κόβεις" το post μου) των play off?
Υπό ποιες προϋποθέσεις και μετά από ποιες διαβεβαιώσεις τον κράτησε?

Γιατί, προσωπικά, αν απειλούσαν μέλη της οικογένειας μου λέγοντας μου να φύγω, ούτε καν θα το συζητούσα με κανέναν ξέροντας την κατάσταση στο Δικαστικό Σύστημα της χώρας...Θα έτρεχα "σαν λαγός τουφεκισμένος"... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 06 Ιουν 2017, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λεω ακραιο με την εννοια οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρει πολλα λεφτα εκτος ΠΑΟΚ,οποτε γιατι να ρισκαρει εστω αυτα που του δινει ο Ιβαν με μια πιθανη εξοδο;
Ισως αν εχει κανα μαμουνι μανατζερ ή καλες γνωριμιες, να τον στειλουν σε καμια αραβια.
Βεβαια το σεναριο που καταθεσα μπορει οντως να ειναι υπαρκτο και να επεσε στο τραπεζι απο τον Ιβιτς πιστευοντας οτι μπορει και να πιασει,αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να αλλαξει σταση στη σημερινη συναντηση.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Το ραντεβού τι ώρα είναι?Να μαζέψω μαδέρια....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sic-4 έγραψε: Ομως αν ισχυει αυτο που ειπε ο Ιβαν και δεν ειναι μυθομανης (εσυ τι θεωρεις goran, γιατι μου φαινεται πως αφηνεις υποννοουμενο οτι δεν ειναι αληθεια) εχει κι αλλη αναγνωση. Εχεις εναν κοουτς που πριν τον ..υπερ παντων αγωνα των play off, δειλιαζει(?) και θελει να φυγει. Πως να τον εμπιστευτεις;
Δηλαδη για να καταλαβω καλα ενας νεος- απειρος προπονητης που εχει την ευκαιρια της ζωης του, αποφασιζει να βουτηξει στα βαθια(περσι)και να αναλαβει μια μεγαλη ομαδα της 1ης κατηγοριας .Αφου παρ ελπιδα τη φερνει μια ανασα απ το πρωταθλημα και σηκωνει κυπελλο μετα απο 14 χρονια,στη συνεχεια τα κανει πανω του απ τη πιεση ,λυγιζει και θελει να την κοπανησει βαζοντας ταφοπλακα στη προπονητικη του καριερα(μιας και ολοι θα πειστουν οτι δεν αντεχει οπως ειπε ο Βανιας)?
Δε λυγισε περσι που την τελ ομαδα την εβγαλε πρωτη στα πλειοφ και η πιεση ηταν τεραστια,δε λυγισε οταν πεφταν σφαγες και τρυπηματα μεχρι το Νοεμβρη,λυγισε οταν σηκωσε το τιτλο?
Λιγο παραξενο δε νομιζετε?

Αν ο λογος ηταν τα λεφτα γιατι ολα αυτα που ειπωθηκαν περι πιεσης και παραιτησης πριν?
Δουλευομαστε ρε γκαρντασια?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Kανενας σερβιτορος στο σημειο του ραντεβου να μας ενημερωσει?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω ειρωνίες ή μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

HOOL4IGAN έγραψε:Εγώ απλά περιμένω την συνάντηση και το αποτέλεσμα της συνάντησης... Ίδωμεν σε λίγες ώρες...
Τζάμπα περιμένεις ΑΔΕΡΦΕ HOOL4IGAN ούτε σήμερα θα μάθουμε κάτι... :o
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίος ο mbison αλλά και ο HOOL4IGAN... 8-)

Κατ, εκείνος ο ιερομόναχος, όσο αναξιόπιστος κι αν είναι, είχε πει κάποτε μια πολύ σωστή-σοφή κουβέντα...
"Ο εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ."!!!!

Το χειρότερο όμως είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, μόλις πάει κάτι να αλλάξει, κάτι που πολύ πιθανά φταίει αφού είναι απ τα "γρανάζια" που δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα, τότε εύκολα κάνουμε τα στραβά μάτια, αδιαφορούμε ή και στρουθοκαμηλίζουμε ακόμα, κρύβοντας τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί, όντες τελικά "καθωσπρέπει αυτόχειρες"!
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Παιδια θα μάθουμε σημερα πιστευω 6/6 εχουμε ολα χτυπάνε πισω απο την αναμονή.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν οδηγούν πουθενά τα σενάρια που κάνουμε όλοι στο μυαλό μας, ακόμη και οι αρδ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. για παραίτηση μιλάνε οι μισοί για απόλυση μιλάνε άλλοι, μαύρα μεσάνυχτα με λίγα λόγια. Λίγη υπομονή και θα μάθουμε την αλήθεια. Το φτωχό μου το μυαλό λέει ότι ο Βλανταν Ίβιτς δεν έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στην τελικη νομιζω οτι ολο αυτο το θεμα με τον Ιβιτς εχει να κανει με το οικονομικο και τιποτα αλλο, αν ισχυει πχ οτι εχει προταση 1,5εκ απο Κινα, ειναι λογικο να την χρησιμοποιει για να ανεβασει το κασε του στον ΠΑΟΚ, μαζι με το οτι πηρε τιτλο στην πρωτη του χρονια και τελειωσε -3 απο την κορυφη, αλλα και οτι ολος ο μεταγραφικος σχεδιασμος εχει γινει με προπονητη τον Ιβιτς. Απο την αλλη ειναι λογικο ο Ιβαν να μην θελει να του δωσει πολλα περισσοτερα, μιας και ειναι προπονητης που η ομαδα ανεδειξε, αλλα μια μικρη αυξηση πχ με μπονους στοχων. Τωρα αν υπαρχει δυσαρεσκεια απο τον Ιβιτς, οτι δεν τον στυριξε η ομαδα στις επιθεσεις πχ του αφραγκουζου, ή οτι βαρεθηκε τα κορακια κτλ, αυτο ειναι κατι που στο τελος μπορει να ξεπεραστει
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν οδηγούν πουθενά τα σενάρια που κάνουμε όλοι στο μυαλό μας, ακόμη και οι αρδ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. για παραίτηση μιλάνε οι μισοί για απόλυση μιλάνε άλλοι, μαύρα μεσάνυχτα με λίγα λόγια. Λίγη υπομονή και θα μάθουμε την αλήθεια. Το φτωχό μου το μυαλό λέει ότι ο Βλανταν Ίβιτς δεν έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πάντως το PAOKmania forum έδωσε στίγμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”