Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Τι παπαριες είναι αυτές βλαντιμιρικο ιβιτσακο ακόμη και δίκαιο να έχεις το χάνεις με αυτές τις χαζομαριτσες..... Ο ιβιτς πήρε κύπελο έπαιξε καλή μπάλα Play of και ντέρμπι στην Αθήνα το πρόβλημα του εγώ θέλω να συνεχίσει.....αν φυσικά θέλει και αυτός..... Σεβασμός στον βλανταν ότι και να γίνει....
Σχετικα με το θεμα της αποχωρησης Ιβιτς. Δεν ειμαστε ακομα σιγουροι τι ακριβως εχει συμβει και πολλοι θεωρουν πως ειναι ο Σαββιδης που διωχνει τον Ιβιτς και οχι ο Ιβιτς που αποχωρει.
Θα ηθελα απλα να θυμισω (αν θυμαμαι σωστα κι εγω) πως ο Ιβαν ειχε προτεινει στον Ιβιτς να αναλαβει την πρωτη ομαδα και πριν την ελευση Τουντορ, ομως ο Σερβος αρνηθηκε (προφανως θεωρωντας πως δεν ειναι ακομα ετοιμος).
Αυτο εμενα μου δειχνει πως ο Ιβιτς δεν βλεπει τον ΠΑΟΚ οπως νομιζουμε οι περισσοτεροι, δηλαδη ως μια τεραστια ευκαιρια να αναδειχθει ως προπονητης σε μια μεγαλη ομαδα. Νομιζω πως απλα τον βλεπει ως ενα σκαλοπατι, το οποιο μαλιστα το θεωρουσε και δεδομενο/σιγουρακι και οταν εφτασε στο σημειο να διαλεξει (προ Τουντορ), εβαλε σε πρωτη προτεραιοτητα την ομαλη εξελιξη της καριερας του και οχι την μεγαλη ευκαιρια που του δινεται (το σιγουρακι).
Πιθανον λοιπον και τωρα, λειτουργωντας με παρομοιο σκεπτικο, να θεωρει πως θα ειναι βλαβερο για την καριερα του να συνεχισει και την επομενη χρονια στον ΠΑΟΚ οπου θα υπαρχουν υψηλοτερες απαιτησεις απο φετος και σε συνδυασμο με τον πολεμο που δεχεται απο παντου η ομαδα, κανουν το εργο του προπονητη πολυ δυσκολο.
Θα ηθελα απλα να θυμισω (αν θυμαμαι σωστα κι εγω) πως ο Ιβαν ειχε προτεινει στον Ιβιτς να αναλαβει την πρωτη ομαδα και πριν την ελευση Τουντορ, ομως ο Σερβος αρνηθηκε (προφανως θεωρωντας πως δεν ειναι ακομα ετοιμος).
Αυτο εμενα μου δειχνει πως ο Ιβιτς δεν βλεπει τον ΠΑΟΚ οπως νομιζουμε οι περισσοτεροι, δηλαδη ως μια τεραστια ευκαιρια να αναδειχθει ως προπονητης σε μια μεγαλη ομαδα. Νομιζω πως απλα τον βλεπει ως ενα σκαλοπατι, το οποιο μαλιστα το θεωρουσε και δεδομενο/σιγουρακι και οταν εφτασε στο σημειο να διαλεξει (προ Τουντορ), εβαλε σε πρωτη προτεραιοτητα την ομαλη εξελιξη της καριερας του και οχι την μεγαλη ευκαιρια που του δινεται (το σιγουρακι).
Πιθανον λοιπον και τωρα, λειτουργωντας με παρομοιο σκεπτικο, να θεωρει πως θα ειναι βλαβερο για την καριερα του να συνεχισει και την επομενη χρονια στον ΠΑΟΚ οπου θα υπαρχουν υψηλοτερες απαιτησεις απο φετος και σε συνδυασμο με τον πολεμο που δεχεται απο παντου η ομαδα, κανουν το εργο του προπονητη πολυ δυσκολο.
- sourmenetes
- Moderator
Η απλη λογικη η δικη μου λεει οτι για να δοθηκε παραταση μεχρι σημερα ο Ιβαν ισως θελει να κρατησει τον ιβιτς.αμα ηθελε να τον διωξει γιατι να μην το εκανε απο την τεταρτη;;;
Τι κερδιζει με 5 μερες αναμονη;;;
Το σενάριο ο Ίβιτς να ξέρει οτι με οτιδήποτε πλην πρωταθλήματος και πορείας στην Ευρώπη θα θεωρηθεί αποτυχημένος, ενδεχομένως και να πάθει Μάρτιο, και να μη θέλει να "στιγματιστεί", το έχουμε σκεφτεί;
Πόσο παράλογο είναι δηλαδή να ξέρει οτι με τον πόλεμο που θα δεχθεί η ομάδα, με τις σφαγές, κλπ να έχει αμφιβολία οτι ο Ιβάν μπορεί να την προστατέψει, και να μην θέλει να ρισκάρει τη δουλειά και το όνομά του τώρα που το φτιάχνει, για Κομίνηδες και Θάνους;
Εγώ του πιστώνω το κύπελλο, κάποια καλά σερί και νίκες που (κακώς) τις θεωρούσαμε άθλο (εκτός Ατρόμητος, Τρίπολη, κλπ), και το καθάρισμα των αποδυτηρίων.
Αλλά και του χρεώνω την άθλια ψυχολογία στα ντέρμπυ εκτός, την έλλειψη πλάνου σε πολλά ματς όπου όταν κλάταρε ο άξονας, αρχίζαμε γιόμες, και την καθίζηση στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, τα π.ο.
Εάν μείνει, θα χαρώ για την ομαλότητα του να έχεις τον ίδιο προπονητή. Αλλά και θα αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί για το βήμα παραπάνω ή κατά πόσο θέλει να μείνει.
Εάν φύγει, θα χαρώ γιατί θα περιμένω κάποιον καλύτερο που θα μπορεί να βελτιώσει τα ανωτέρω, αλλά θα προβληματιστώ για το ξανά-μανά χτίσιμο σε μία χρονιά που "υποτίθεται" οτι θα πάμε για πρωτάθλημα (σοβαρά, όχι στα λόγια του Αυγούστου). Αλλά εάν το να φύγει είναι δική του επιθυμία, τι φταίει ο ΠΑΟΚ για αυτό;
Κοινώς, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ο ΠΑΟΚ να πάει καλά.
Πόσο παράλογο είναι δηλαδή να ξέρει οτι με τον πόλεμο που θα δεχθεί η ομάδα, με τις σφαγές, κλπ να έχει αμφιβολία οτι ο Ιβάν μπορεί να την προστατέψει, και να μην θέλει να ρισκάρει τη δουλειά και το όνομά του τώρα που το φτιάχνει, για Κομίνηδες και Θάνους;
Εγώ του πιστώνω το κύπελλο, κάποια καλά σερί και νίκες που (κακώς) τις θεωρούσαμε άθλο (εκτός Ατρόμητος, Τρίπολη, κλπ), και το καθάρισμα των αποδυτηρίων.
Αλλά και του χρεώνω την άθλια ψυχολογία στα ντέρμπυ εκτός, την έλλειψη πλάνου σε πολλά ματς όπου όταν κλάταρε ο άξονας, αρχίζαμε γιόμες, και την καθίζηση στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, τα π.ο.
Εάν μείνει, θα χαρώ για την ομαλότητα του να έχεις τον ίδιο προπονητή. Αλλά και θα αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί για το βήμα παραπάνω ή κατά πόσο θέλει να μείνει.
Εάν φύγει, θα χαρώ γιατί θα περιμένω κάποιον καλύτερο που θα μπορεί να βελτιώσει τα ανωτέρω, αλλά θα προβληματιστώ για το ξανά-μανά χτίσιμο σε μία χρονιά που "υποτίθεται" οτι θα πάμε για πρωτάθλημα (σοβαρά, όχι στα λόγια του Αυγούστου). Αλλά εάν το να φύγει είναι δική του επιθυμία, τι φταίει ο ΠΑΟΚ για αυτό;
Κοινώς, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ο ΠΑΟΚ να πάει καλά.
- sourmenetes
- Moderator
Βλανταν μεινεεεεεεεεε ,χωρις πλακα τωρα ,σε χρονια που πας για πρωταθλημα με νεο προπονητη που δεν ξερει απο ελλαδα θα μεινεις πισω χωρις να το καταλαβεις
εγω του βγαζω το καπελο γιατι μετα απο χρονια δεν ειχαμε να σκεφτομαστε θλασεις και τραυματισμους σε καθε αγωνιστικη.πραγμα που στις ανυπαρκτες γνωσεις μου μαλλον σημαινει οτι κατι εκανε καλυτερα απο τους προηγουμενους στις προπονησεις.Στο κοουτσαρισμα του αγωνα εκανε λαθη αλλα και παλι δεν εχω γνωσεις για να πω κατι με βεβαιοτητα.αν πχ εκανε πραγματα που εγω θεωρουσα σωστα σε καποια παιχνιδια τα αποτελεσματα μπορει να ηταν χειροτερα.
παντως στα λιγα που καταλαβαινω θεωρω οτι η χειροτερη γραμμη μας φετος ηταν το κεντρο.η τριαδα κανιας τσιμιροτ σαχοφ δε μου ειπε τιποτα σχεδον.δεν ξερω αν εφταιγε η διαχειριση τους η οι ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες, αλλα δε μου αρεσε κανεις ιδιαιτερα.ξεχωριζω λιγο μονο το σαχοφ.
δεν τρελαινομουν επισης ποτε για ιβιτς και για σερβους γενικα.αλλα δεν θελω να φυγει.καμια ομαδα δεν αποκταει χαρακτηρα αν ο προπονητης δεν ειναι δεδομενος.πρεπει να ερθει πχ ο μεσσι που ειναι σουπερ σταρ και να ξερει οτι ειναι κατω απο τον προπονητη.με την τακτικη που ακολουθουμε τοσα χρονια μπορει να κατσει καποια επιτυχια αλλα θα ειναι πυροτεχνημα.
αν παλι βεβαια αυτος δε θελει να μεινει γιατι φοβαται η δεν ξερω τι αλλο, σημαινει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμος για τετοια πιεση και δεν κανει.
παντως στα λιγα που καταλαβαινω θεωρω οτι η χειροτερη γραμμη μας φετος ηταν το κεντρο.η τριαδα κανιας τσιμιροτ σαχοφ δε μου ειπε τιποτα σχεδον.δεν ξερω αν εφταιγε η διαχειριση τους η οι ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες, αλλα δε μου αρεσε κανεις ιδιαιτερα.ξεχωριζω λιγο μονο το σαχοφ.
δεν τρελαινομουν επισης ποτε για ιβιτς και για σερβους γενικα.αλλα δεν θελω να φυγει.καμια ομαδα δεν αποκταει χαρακτηρα αν ο προπονητης δεν ειναι δεδομενος.πρεπει να ερθει πχ ο μεσσι που ειναι σουπερ σταρ και να ξερει οτι ειναι κατω απο τον προπονητη.με την τακτικη που ακολουθουμε τοσα χρονια μπορει να κατσει καποια επιτυχια αλλα θα ειναι πυροτεχνημα.
αν παλι βεβαια αυτος δε θελει να μεινει γιατι φοβαται η δεν ξερω τι αλλο, σημαινει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμος για τετοια πιεση και δεν κανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 06 Ιουν 2017, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό είναι ΤΟ point σύμφωνα και με την δική μου απλή λογική sourme...sourmenetes έγραψε:Η απλη λογικη η δικη μου λεει οτι για να δοθηκε παραταση μεχρι σημερα ο Ιβαν ισως θελει να κρατησει τον ιβιτς.αμα ηθελε να τον διωξει γιατι να μην το εκανε απο την τεταρτη;;;
Μ αυτές τις 5 μέρες θαρρώ λοιπόν ότι λογικά κερδίζεται κάποιος χρόνος από κάποιον/κάποιους για την τελική απόφαση, ώστε να μην είναι εν θερμώ, ενώ πιστεύω ότι έχουν ήδη τεθεί ένθεν κακείθεν οι "απαιτήσεις" των δύο...
Βέβαια αν το δούμε απ την πλευρά του προπονητή, αυτές οι 5 μέρες πιθανά αποτελούν χάσιμο χρόνου κι όχι κέρδος στο να προχωρήσει-συνεχιστεί ένα project που έχει στον νου του, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι, στερεώθηκε καλύτερα στις 30 Νοεμβρίου και ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη κι όχι κέρδος...
Απ την πλευρά του Προέδρου όμως και με τις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο οδυνηρό αγώνα των play off που διαμόρφωσαν πεντακάθαρα προς την κοινή γνώμη ένα κλίμα πως ο Βλάντο "πρώτος ήρθε και ζήτησε να φύγει στις αρχές των play off" (για ποιους λόγους έμεινε όμως δεν είπε), είναι καθαρά κέρδος χρόνου για την οριστική (αλλά και "ψυχρή" πλέον) απόφαση του στο τι θα δώσει τελικά απ αυτά που πολύ πιθανά του ζήτησε ο προπονητής για να συνεχίσει και τι όχι, αφουγκραζόμενος παράλληλα και την άποψη της κοινής γνώμης μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα...
Άνθρωποι-καταλύτες θαρρώ ότι στο όλο θέμα είναι ο Μίχελ αλλά και όποια μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας...
Μακάρι η απόφαση που θα παρθεί να είναι για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., όχι όμως μόνο για το τωρινό, το άμεσο, αλλά και για το μεσομακροπρόθεσμο, ξεκαθαρίζοντας επιτέλους τους ρόλους του καθένα στην ομάδα οριστικά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 06 Ιουν 2017, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένα άγχος Che για κανέναν Ίβιτς, όπως και για κανένα απολύτως πρόσωπο και στο παρελθόν και τώρα...
Το μοναδικό άγχος που έχω είναι η σωστή-εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. επί εποχής Σαββίδη, κάτι που θα δώσει και το όραμα που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ο λαός μας, ώστε όλοι μαζί να πετάξουμε ψηλά πάνω στα φτερά του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου Αετού, έτσι όπως ονειρευόμαστε κι έτσι όπως μας αξίζει πλέον ρεαλιστικά...

Το μοναδικό άγχος που έχω είναι η σωστή-εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. επί εποχής Σαββίδη, κάτι που θα δώσει και το όραμα που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ο λαός μας, ώστε όλοι μαζί να πετάξουμε ψηλά πάνω στα φτερά του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου Αετού, έτσι όπως ονειρευόμαστε κι έτσι όπως μας αξίζει πλέον ρεαλιστικά...

Εγω πιστευω πως υπαρχει ακομα μεγαλη πιθανοτητα να παραμεινει ο ΙΒιτς και παρα το οριακα θετικο προσημο που δινω στην θητεια του μεχρι σημερα, αυτη η καθυστερηση με κανει να το μετατρεψω σε καθολικα αρνητικο και το γιατι θα το συζητησουμε μετα την ανακοινωση της οποιας αποφασης.Τα φιδια αρχισαν να με ζωνουν οταν σε συνεντευξη του πριν τα πλει οφ διαβαζα πως το μελλον του ειναι ανοικτο και πως απλα εχουμε την πρωταιρεοτητα στις σκεψεις του, καθως του δωσαμε πρωτοι την ευκαιρια να προπονησει...Εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε...
Εγώ γιατί απλά νομίζω οτι το όλο θέμα κόλλησε σε διαβεβαιώσεις που θα ζήτησε ο Βλάνταν και από τις οποίες πολλές θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και στο νέο συμβόλαιο; (πχ αποζημίωση κλπ)
Ομως αν ισχυει αυτο που ειπε ο Ιβαν και δεν ειναι μυθομανης (εσυ τι θεωρεις goran, γιατι μου φαινεται πως αφηνεις υποννοουμενο οτι δεν ειναι αληθεια) εχει κι αλλη αναγνωση. Εχεις εναν κοουτς που πριν τον ..υπερ παντων αγωνα των play off, δειλιαζει(?) και θελει να φυγει. Πως να τον εμπιστευτεις;goran 64 έγραψε: Απ την πλευρά του Προέδρου όμως και με τις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο οδυνηρό αγώνα των play off που διαμόρφωσαν πεντακάθαρα προς την κοινή γνώμη ένα κλίμα πως ο Βλάντο "πρώτος ήρθε και ζήτησε να φύγει στις αρχές των play off"......
Ρε συ josh αν το πας στο οικονομικο,ειναι γνωστο οτι ο Ιβιτς ειναι φιλοχρηματος,οπως και οι περισσοτεροι του χωρου εδω που τα λεμε.
Αν υπηρχαν συζητησεις για ανανεωση της συνεργασιας και ο Ιβιτς ζητησε κανα τρελο ποσο και εφαγε ακυρο,καταριπτεται αυτο που ειχε δηλωσει ο Μιχελ (επανειλημμενα μαλιστα) οτι εχουμε μαζι του τριετες συμβολαιο,κατι που ο Σερβος δεν ειχε επιβεβαιωσει σε προσφατη συνεντευξη του σε σερβικο μεσο,το αντιθετο.
Αυτο το σεναριο εκθετει διοικηση και Μιχελ.
Δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες,η αληθεια ειναι οτι το παραπανω σεναριο μου περασε απο το μυαλο,οτι δηλαδη ο Ιβιτς ζητησε πολλα λεφτα (γιατι μπορουσε να ζητησει) και εφαγε ακυρο.
Δηλαδη να τους ειπε το εξης:Δεχτηκα να υπογραψω μονοετες η 1+1+1 (που ειχε γραφτει στην αρχη) δεν με εμπιστευτηκατε για κλειστο μακροχρονιο συμβολαιο,το δεχτηκα,τωρα για να μεινω θελω τοσα.
Οι συζητησεις αυτες μπορει να ξεκινησαν πριν τα play-offs και να επηρεασαν και το αποτελεσμα.
Το ξερω οτι ακουγεται ψιλο ακραιο,αλλα ολα πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.
Αν υπηρχαν συζητησεις για ανανεωση της συνεργασιας και ο Ιβιτς ζητησε κανα τρελο ποσο και εφαγε ακυρο,καταριπτεται αυτο που ειχε δηλωσει ο Μιχελ (επανειλημμενα μαλιστα) οτι εχουμε μαζι του τριετες συμβολαιο,κατι που ο Σερβος δεν ειχε επιβεβαιωσει σε προσφατη συνεντευξη του σε σερβικο μεσο,το αντιθετο.
Αυτο το σεναριο εκθετει διοικηση και Μιχελ.
Δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες,η αληθεια ειναι οτι το παραπανω σεναριο μου περασε απο το μυαλο,οτι δηλαδη ο Ιβιτς ζητησε πολλα λεφτα (γιατι μπορουσε να ζητησει) και εφαγε ακυρο.
Δηλαδη να τους ειπε το εξης:Δεχτηκα να υπογραψω μονοετες η 1+1+1 (που ειχε γραφτει στην αρχη) δεν με εμπιστευτηκατε για κλειστο μακροχρονιο συμβολαιο,το δεχτηκα,τωρα για να μεινω θελω τοσα.
Οι συζητησεις αυτες μπορει να ξεκινησαν πριν τα play-offs και να επηρεασαν και το αποτελεσμα.
Το ξερω οτι ακουγεται ψιλο ακραιο,αλλα ολα πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.
συμφωνω περι προσημουjoshua έγραψε:Εγω πιστευω πως υπαρχει ακομα μεγαλη πιθανοτητα να παραμεινει ο ΙΒιτς και παρα το οριακα θετικο προσημο που δινω στην θητεια του μεχρι σημερα, αυτη η καθυστερηση με κανει να το μετατρεψω σε καθολικα αρνητικο και το γιατι θα το συζητησουμε μετα την ανακοινωση της οποιας αποφασης.Τα φιδια αρχισαν να με ζωνουν οταν σε συνεντευξη του πριν τα πλει οφ διαβαζα πως το μελλον του ειναι ανοικτο και πως απλα εχουμε την πρωταιρεοτητα στις σκεψεις του, καθως του δωσαμε πρωτοι την ευκαιρια να προπονησει...Εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε...
και ειχα δει κι εγω κατι φιδακια απο αυτες τις δηλωσεις που αναφερεις