Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από makispaspartou »

nikos_algio έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα και ταυτοχρονα δυσκολα... Θες εναν φορ τυπου Λουκας-Μακ, ενα εξτρεμ τυπου Στοχ, ενα 8αρι τυπου Νατχο και ενα αρ. μπακ τυπου Λινο. Και μην παιρνεις καθολου 10αρ, στηριξε Μπισε..

Εικόνα

Και γεια σας μετα..!
Σκέψου Νομπόα και Νάτχο στα χαφ, Βιειρίνια και Στοχ στα εξτρέμ, Λούκας και Μπερμπάτοφ μπροστά και στην άμυνα Μάτος,Σταφυλίδης,Κ.Παπαδόπουλος και Χατσερίντι.Τέρμα Λοντίγκιν.Αλλαγές Μακ, Κλάους, Περέιρα, Μυστακίδης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κίτσιου, Γλύκος, Βαρέλα.
Καλή ομάδα ε? Το αστείο είναι ότι με σωστό timing θα μπορούσαμε να έχουμε αυτήν την ομάδα.Τεσπα..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θα ήθελα να δω επιτέλους τον ΠΑΟΚ να παίζει 4-4-2 ειδικά στα εντός με εναλλακτική το 4-2-3-1 στα δύσκολα παιχνίδια.Νομίζω γρήγορους σέντερ μπακ έχουμε και σχετικά τεχνίτες( Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα ) αλλά μας λείπει ο ηγέτης που για μένα ιδανικά θα ήταν η προσθήκη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Στο τέρμα με Γλύκο και Μπρίκιτς είμαστε καλά.Φουλ μπακ δεξιά έχουμε ( Μάτος και Κίτσιου), αριστερά μαζί με Λέοβατς θα χρειαζόμασταν έναν ακόμη πιο ποιοτικό για το 4-4-2 με ιδανική προσθήκη κατά τη γνώμη μου τον Σταφυλίδη.Στα χαφ τώρα θες παίκτες σκυλιά που να κάνουν κατοχή και να είναι πολυσύνθετοι.Τέτοιος είναι ο Τσίμιροτ.Ο Χαρίσης θέλει ακόμη δουλειά.Εκεί χρειαζόμαστε έναν τουλάχιστον τύπου Νάτχο με την ελπίδα ότι ο Σακχόφ θα δείξει καλύτερο πρόσωπο και συν τον Κάνιας που θα είναι επίσης ο κόφτης όταν θα παίζεις με τρεις χαφ.Στα εξτρέμ με δεδομένους Ροντρίγκεζ,Τζάλμα και Μυστακίδη θέλει έναν που να κάνει τη διαφορά και με ατομική ενέργεια και με τελειώματα.Φέρε Βιειρίνια χθες.Επίσης Πέλκας και Μπίσεσβαρ ως επιτελικοί.Στην επίθεση Κλάους,Φακούντο και Κουλούρης να πλαισιωθούν με έναν έμπειρο.Ιδανικά θα ήθελα Ντέβιτς ή Μικού.
Κάνοντας τη σούμα θεωρώ ότι με 5 μεταγραφές στις θέσεις που προανέφερα+ 20 παίκτες από τους υπάρχοντες ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα και σίγουρα δε θα δεινοπαθούσε με ομάδες τύπου Κάραμπαχ στην Ευρώπη.Απλά τα πράγματα.Κορμός με καλούς παίκτες υπάρχει.Ο Ίβιτς δουλεύει.Ώρα να ρίξουμε πραγματικά λεφτά για 5 μεταγραφές.(Κ.Παπαδόπουλος,Σταφυλίδης,Νάτχο,Βιειρίνια,Ντέβιτς ή Μικού) ή ανάλογου επιπέδου παίκτες.

Υ.Γ.Τον Ματέους τον θεωρώ έτοιμη λύση που δε χρειάζεται να πληρώσεις ομάδα και που μπορεί να σε ανεβάσει ποιότητα μεσοεπιθετικά άμεσα αλλά βραχυπρόθεσμα,δηλ.για μισό με ενάμιση χρόνο.Αν δεν μπορούν να φέρουν τώρα π.χ. τον Βιείρινια ή ανάλογο ας τον πάρουν.
xristossidir

Δημοσίευση από xristossidir »

johnys999 έγραψε:Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ με τα νέα της ΠΑΕ και το φόρουμ βγάζω ένα βασικό συμπέρασμα: Ότι αυτή τη στιγμή, όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίχτες, οπαδοί, είμαστε σε σύγχυση. Σε θολό τοπίο. Το τι φταίει και δεν πάμε καλά δεν είναι ξεκάθαρο και υπάρχουν χίλιες διαφορετικές γνώμες. Το φορ? Το κέντρο? Ο Ίβιτς? Ο Σαββίδης? Όλοι είναι στην εξίσωση αλλά τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ώστε να είναι σίγουρο. Όσο για τις προτάσεις, άλλες χαρακτηρίζονται από απαξίωση των πάντων, άλλες από υπεράσπιση των πάντων, άλλες έχουν το μειονέκτημα ότι βλέπουν την ομάδα μόνο ως ομάδα κι όχι ως ΠΑΕ, εταιρία δηλαδή, που πρέπει να στήνει πρότζεκτ που θα επιτυγχάνουν για να πάει μπροστά και η ομάδα. Λέει πχ κάποιος πάρε παιχταράδες με εκατομμύρια. Χωρίς να υπολογίζει ότι αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους. Λέει πχ κάποιος άλλος φέρτε Άγγελο. Μα ποιο σοβαρό πλάνο ευρωπαικής ομάδας μπορεί να στηθεί με υλικά τόσο ξεπερασμένα?
Δεν τα γράφω αυτά να κάνω τον έξυπνο, κι εγώ στη σύγχυση και το ψάξιμο είμαι για το τι φταίει κάθε χρόνο. Σ αυτό που έχω καταλήξει χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος είναι το εξής: Ενώ ο μεγαλομέτοχος έχει τόσες και τόσες εταιρίες που λειτουργούν ως εταιρίες, στον ΠΑΟΚ τον έχει φάει ο συναισθηματισμός. Ή υπολογίζει πιο πολύ απ όσο πρέπει τη γνώμη του μικρόκοσμου που κινείται στενά γύρω από την ομάδα, συμβουλάτορες, οργανωμένους, διαπλεκόμενους. Τι εννοώ. Ότι ο μέτριος επιβραβεύεται. Περίπου σαν αυτό που λέτε κάποιοι ότι έχουμε γίνει δημόσιο. Έλα εδώ πχ Κίτσιου. Γιατί δεν έχεις βελτιωθεί καθόλου τα τελευταία 2 χρόνια? Δεν δουλεύεις ή αυτό είναι το ταβάνι σου. Στη λίστα αποχώρησης, βρες ομάδα. Έλα εδώ Τζιώλη. Η ομάδα θέλει να παίξει γρήγορα, θέλει άλλου τύπου εξάρι, βρες ομάδα, όπως κι έγινε. Έλα εδώ Κλάους, ισχύει ότι και για Κίτσιου. Έλα εδώ πχ Μαλεζά, θέλω να προωθήσω κάποιον νεότερο για τέταρτο μπακ, είτε για να στήσω κορμό για τα επόμενα χρόνια είτε για να τον πουλήσω. Έλα εδώ Μπίσε, εδώ δεν είναι Κασέρισπορ να τρέχεις μόνο όταν έχεις μπάλα, θα τρέχεις και θα μαρκάρεις αν χρειαστεί μέχρι να σκάσεις, αλλιώς δεν ξαναπαίζεις. Κλπ κλπ. Κι αυτό να ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους ξένους, ούτε μόνο για όσους Έλληνες δεν είναι από τα σπλάχνα. Δεν είναι μόνο αυτά που έχω στο μυαλό μου αλλά δε θέλω να γίνει πιο μεγάλο το σεντόνι. Πιο τεχνοκρατική αντίληψη. Δικαιοσύνη και ποδοσφαιρική λογική. Ομάδα πρωταθλητισμού δε γίνεται με ρομαντισμούς, έχουν περάσει προ πολλού αυτές οι εποχές. Τεχνοκρατική αντίληψη δε σημαίνει απαραίτητα εκατομμύρια, σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε αυτά που κάνουν οι άλλες ομάδες του βεληνεκούς μας στην Ευρώπη. Και είναι πολλά που δεν κάνουμε απ αυτά.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Η στασιμοτητα που υπαρχει στην ομαδα τα τελευταια 4 χρονια ειναι ικανη να ξενερωσει και τον πιο θερμοαιμο οπαδο...
Καθε μα καθε χρονο οι παικτες παιζουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι...Καταπληκτικες εμφανισεις το καλοκαιρι στην ευρωπη που υπαρχει κινητρο και μολις ερθουν 6-7 μαζεμενα παιχνιδια οκτωβριο νοεμβριο η ομαδα σκαει...Φταινε τα κακα φεγγαρια ,οι εποπτες ,τα κορνερ,τα σημαιακια,οι αχρηστοι προπονητες αλλα ποτε οι παικτες...Οταν ερθουν τα πλει οφ επισης δινουν τον καλυτερο τους εαυτο με σκοπο να συμμαζευτει μια χρονια που ειμαστε συνηθως τριαντα σαραντα βαθμους αποσταση απο την πρωτη θεση.
Δεν ξερω πραγματικα ποιος φταιει διοτι θεωρητικα και ο σακχοφ καλα στατιστικα ειχε αλλα σε εμας παιζει χειροτερα και απο τον μπαλαφα...Πιστευω οτι χρειαζεται ενα ξεκαθαρο αγωνιστικο πλανο με προπονητη που να εχει καλο βιογραφικο και σταδιακη προσθηκη λιγων αλλα ποιοτικων παικτων σε θεσεις κλειδια.Χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα καλο οργανωτη και ενα καλο επιθετικο οσο κι αν κοστιζουν.Ειδαλλως απο νοεμβριο καθε χρονο θα σκεφτομαστε τον προγραμματισμο της επομενης χρονιας και θα γινομαστε περιγελος της καθε ξανθης και του καθε νιονιου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η συνεντευξη Βιερινια εμενα μου λεει,εδω ειμαι ελατε να με παρετε ερχομαι σαν τρελος.
Δε λεω οτι θελω να ερθει (εχω γραψει τη γνωμη μου) αλλα σε σχεση με αυτους που εχουμε φανταζει Μπειλ.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Περί νοοτροπίας δημοσίου: Είμαστε αρχές Νοεμβρίου. Και αν συγκρίνουμε το διάστημα Ιούλιος - Οκτώβριος τα 4 τελευταία χρόνια σε επίπεδο ποδοσφαίρου αλλά και βαθμών ακόμα, θα δούμε ότι φέτος η χρονιά έχει αρχίσει χειρότερα από κάθε άλλη. Ακόμα και τη χρονιά Στέφενς μέχρι τον Ολυμπιακό έκανε αρκετά καλά παιχνίδια, κυρίως στην Τούμπα, ακόμα και πέρυσι στην αρχή είχε παίξει και μερικά καλά, Μπρόντμπι, Παναθηναϊκό. Φέτος δεν θυμάμαι πραγματικά καλό και αποτελεσματικό παιχνίδι. Ή ας πούμε ότι και φέτος είναι περίπου το ίδιο με τις προηγούμενες, να μην κολλήσουμε εκεί, γιατί άλλο είναι το point μου.
Σ ένα διάστημα λοιπόν που η ομάδα δεν παίζει κάτι σπουδαίο, έχουν αρχίσει αράδα οι ανανεώσεις. Λες και η ομάδα πετάει και ζητάνε τους παίχτες μας απ όλη την Ευρώπη. Σε παίχτες που δεν υπολογίζονται καν όπως φαίνεται από τον προπονητή, σε άλλους που δεν δείχνουν να βελτιώνονται ώστε να αποτελέσουν σταθερές, σε άλλους που και να μην ανανεώσουν τώρα δύσκολα θα τους ζητήσει κάποιος.
Ερώτημα: Τι μήνυμα παίρνουν οι παίχτες? Ότι βελτιώνομαι, δίνω λύσεις και επιβραβεύομαι? Ή ότι άμα είμαι απλά μέτριος- υποφερτός, δεν δημιουργώ πρόβλημα και δεν ζητάω πολλά έχω εξασφαλισμένο συμβόλαιο για κάποια χρόνια?
Και το χειρότερο είναι ότι οι λίγοι που μπορούν να χαρακτηριστούν φιλόδοξα projects με κάποια μεταπωλητική αξία δεν είναι ανάμεσα σ αυτούς.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

obanebane έγραψε:Η συνεντευξη Βιερινια εμενα μου λεει,εδω ειμαι ελατε να με παρετε ερχομαι σαν τρελος.
Δε λεω οτι θελω να ερθει (εχω γραψει τη γνωμη μου) αλλα σε σχεση με αυτους που εχουμε φανταζει Μπειλ.
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το εξέλαβα ως τέτοιο μήνυμα.
Έτσι όπως είμαστε τώρα, μακάρι να έρθει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

παμε παλι:
Οταν τα λεει καποιος αυτοπροσωπως ειναι γεγονος... οταν ειναι "συμφωνα με διαρροες" του αρδουλακη ειναι φημες (κατα πασα πιθανοτητα ανυποστατες).
Ελα προσπαθησε λιγο.. δεν ειναι πολυ δυσκολο.. αν το διαβασεις αρκετες φορες ισως να το καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με τυχόν αποκλεισμό (μακάρι φυσικά να "γυρίσει το κουμπί η Παναγιά" και να διαψευστώ) απ το E.L. η χρονιά θεωρείται προσωπικά από μένα χαμένη, όσο βλέπω-καταλαβαίνω (στο πετσί μας) την ΕΟ να ζει και να βασιλεύει!!!!

Αυτό όμως θα πρέπει να αφυπνήσει πρώτα τους ήδη υπάρχοντες παίχτες του ρόστερ μας και τον προπονητή μας, οι μεν να δώσουν (όποτε κι αν χρειαστεί ο καθένας τους) ό,τι έχουν και δεν έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν και ο δε να "γνωρίσει" όσο περισσότερο γίνεται την παιχτική αξία τους, δίνοντας τους ανάλογες ευκαιρίες, δίχως να αδικήσει κανέναν, κυνηγώντας δυνατούς (Κύπελλο) και αδύνατους (ΠρωΚτάθλημα) στόχους με όλες τις δυνάμεις, ΟΛΟΙ τους!!!!

Αν γίνουν τα παραπάνω στον μέγιστο βαθμό, τα προτιμώ από οποιουδήποτε είδους "πρόχειρη" ενίσχυση τον Γενάρη, μιας και θα αποτελέσουν μια στέρεη βάση για να ολοκληρωθεί η ομάδα με τις απαραίτητες ενισχυτικές κινήσεις 2-3-4 παιχτών-προσωπικοτήτων αλλά και μεγάλης παιχτικής αξίας το επόμενο καλοκαίρι!!!!

:idea: Αυτή πρέπει να είναι πλέον και η ρότα της Διοίκησης μας κατά την άποψη μου...

Υ.Γ. Ο Π.Α.Ο.Κ., βλέπετε, είναι 90 ετών κι όχι 2-3-5 -10, ούτε όμως καν και τριών, τεσσάρων, πέντε δεκαετιών!!!! Μια ακόμα χαμένη χρονιά, έστω και πολλοστή, έστω και 32η συνεχόμενη, σίγουρα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, αλλά πολύ πιθανά μπορεί να τον ωφελήσει με την πιο σωστή (επιτέλους) διαχείριση της!!!! ;)

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ρίχνω μεγάλη ευθύνη στον Μίχελ για τους μεσοεπιθετικούς που έφερε το καλοκαίρι, τόσο στον τρόπο επιλογής, μανατζεροδουλειές δλδ, και τις τελικές επιλογές, όσο και στα συμβόλαια, αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για τον Τζάλμα ότι έχει 800 χιλιάρικα συμβόλαιο..
Δεν έδειξε τέτοια δείγματα στη Σακτάρ, και ίσως να του δωθεί μια ευκαιρία ακόμα το Γενάρη να πάρει έναν κανονικό εξτρέμ που θα κάνει στο γήπεδο ότι έκανε και ο Μακ και ένα οχταροδέκαρο που να ξέρει μπάλα, δν είναι ανάγκη να είναι αθληταράς αλλά να μπορεί έστω να τρέξει.
Αν παρθούν αυτοί οι δύο νομίζω θ αυξηθεί κατακόρυφα και η παραγωγικότητα της επίθεσης.
Επίσης πολύ δύσκολα να βρεις τέτοιους με ποιότητα που να κοστίζουν λιγότερο από 600 χιλιάρικα συμβόλαιο, αλλά αφού δώσανε 800 στον Τζάλμα φαντάζομαι υπάρχει αυτή η δυνατότητα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Κλείνουμε την πρώτη ερώτηση του τόπικ, ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο δυνατή γραμμή μας φέτος; τα αποτελέσματα:

Εικόνα

Επόμενο poll, με δυο επιλογές, ποιες θέσεις θεωρείτε ότι χρειάζονται ενίσχυση το χειμώνα. Το poll αυτό θα τρέξει μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου τουλάχιστον.

Θα μπορείτε να αλλάξετε ανα πάσα στιγμή μία ή και τις δύο επιλογές σας μέχρι τότε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Λοιπόν προτείνω παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαιρι και ειναι εξαιρετικές περιπτώσεις... ένας ειναι ο lasso schone 8 αρι που σκοράρει αρκετά... http://www.transfermarkt.de/lasse-schon ... eler/34784
και 2ος ο soudani απο Dinamo Zagreb...extrem k cf ...http://www.transfermarkt.de/el-arbi-hil ... ler/174842
Έξτραδακια 8αρια χωρίς πολλά γκολ ... http://www.transfermarkt.de/andre-castr ... eler/58267

http://www.transfermarkt.de/omar-el-kad ... eler/73097
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προσωπικα θα ηθελα να κλεισουμε τον Λημνιο του Ατρομητου.
Το συμβολαιο του ληγει τον ιουνιο του 17.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

2 παιχτακια που θα ηθελα να δω στην ομαδα και ληγει το συμβολαιο τους:
1)Fede Cartabia,δεξι εξτρεμ που μπορει να παιξει και αριστερα και στο 10.
Παιδι των ακαδημιων της βαλενθια,εδω και 2 χρονιες παει δανεικος:Περσι στην ντεπορ του λουκας(29 συμ/4 γκολ/3 ασιστ)ημιβασικος,προπερσι στην κορδοβα(30/4/5)βασικος.Φετος εχει περιπου 100 λεπτα συμμετοχης στην βαλενθια./Εξαιρετικη ντριμπλα,τεχνικη καταρτιση και εχει το 1 με 1 που λειπει απο τους παιχτες μας.

http://www.transfermarkt.co.uk/federico ... ler/242548

[youtube]NaoYas1s3lA[/youtube]

2)Hugo Rodallega,Σεντερ φορ.
Με πολλα χρονια προυπηρεσια στην πρεμιερ και στην τσαμπιονσιπ,πηγε περσι στη τουρκια και εβαλε 20 γκολ.
Φετος σε 10 ματς εχει 4 γκολ,σε κακη τουρκικη ομαδα.Εχει καλο σωματοτυπο με ταχυτητα και καλη τεχνικη καταρτιση.

http://www.transfermarkt.co.uk/hugo-rod ... aison=2016

[youtube]HTmMGa-wf5o[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάλι από Τουρκία;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”