Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα τωρα, εχουμε καψει το μυαλο μας να ψαχνουμε παικτες για να ανεβει επιπεδο η ομαδα και μονιμως αναμασαμε ονοματα και μαλιστα οπως του Ματεους,ενος παικτη στα 34,προερχομενος απο την Κινα,με 2 πραγματικα καλες σεζον στην καριερα του,που ζηταει 1 μυριο συμβολαιο και μαλιστα στα μεσα μιας χρονιας που ειναι ηδη χαμενη και οτι στοχος υπαρχει μεταφερεται για του χρονου που θα πλησιαζει τα 35.Ελεος βρε παλικαρια.

Υ.Γ Ωρες ωρες ειμαι σιγουρος πως οποιος επικαλειται τον λεβεντη λαο που λειπει εδω και χρονια τον εχει στο μυαλο ως προιον μυθοπλασιας και οχι πραγματικα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ναζλίδη Σανκαρέ που ξέρουν την κάθε λακούβα στα γήπεδα μας.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:10ρι και δεξιό εξτρέμ χρειαζόμαστε. Αν θέλει ο Ιβάν να φέρει και τον Ματέους επιπλέον, ας τον φέρει.
Φορ περιοχής δεν θέλουμε?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

mbison έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:10ρι και δεξιό εξτρέμ χρειαζόμαστε. Αν θέλει ο Ιβάν να φέρει και τον Ματέους επιπλέον, ας τον φέρει.
Φορ περιοχής δεν θέλουμε?
Ανάλογα το timing.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ με τα νέα της ΠΑΕ και το φόρουμ βγάζω ένα βασικό συμπέρασμα: Ότι αυτή τη στιγμή, όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίχτες, οπαδοί, είμαστε σε σύγχυση. Σε θολό τοπίο. Το τι φταίει και δεν πάμε καλά δεν είναι ξεκάθαρο και υπάρχουν χίλιες διαφορετικές γνώμες. Το φορ? Το κέντρο? Ο Ίβιτς? Ο Σαββίδης? Όλοι είναι στην εξίσωση αλλά τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ώστε να είναι σίγουρο. Όσο για τις προτάσεις, άλλες χαρακτηρίζονται από απαξίωση των πάντων, άλλες από υπεράσπιση των πάντων, άλλες έχουν το μειονέκτημα ότι βλέπουν την ομάδα μόνο ως ομάδα κι όχι ως ΠΑΕ, εταιρία δηλαδή, που πρέπει να στήνει πρότζεκτ που θα επιτυγχάνουν για να πάει μπροστά και η ομάδα. Λέει πχ κάποιος πάρε παιχταράδες με εκατομμύρια. Χωρίς να υπολογίζει ότι αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους. Λέει πχ κάποιος άλλος φέρτε Άγγελο. Μα ποιο σοβαρό πλάνο ευρωπαικής ομάδας μπορεί να στηθεί με υλικά τόσο ξεπερασμένα?
Δεν τα γράφω αυτά να κάνω τον έξυπνο, κι εγώ στη σύγχυση και το ψάξιμο είμαι για το τι φταίει κάθε χρόνο. Σ αυτό που έχω καταλήξει χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος είναι το εξής: Ενώ ο μεγαλομέτοχος έχει τόσες και τόσες εταιρίες που λειτουργούν ως εταιρίες, στον ΠΑΟΚ τον έχει φάει ο συναισθηματισμός. Ή υπολογίζει πιο πολύ απ όσο πρέπει τη γνώμη του μικρόκοσμου που κινείται στενά γύρω από την ομάδα, συμβουλάτορες, οργανωμένους, διαπλεκόμενους. Τι εννοώ. Ότι ο μέτριος επιβραβεύεται. Περίπου σαν αυτό που λέτε κάποιοι ότι έχουμε γίνει δημόσιο. Έλα εδώ πχ Κίτσιου. Γιατί δεν έχεις βελτιωθεί καθόλου τα τελευταία 2 χρόνια? Δεν δουλεύεις ή αυτό είναι το ταβάνι σου. Στη λίστα αποχώρησης, βρες ομάδα. Έλα εδώ Τζιώλη. Η ομάδα θέλει να παίξει γρήγορα, θέλει άλλου τύπου εξάρι, βρες ομάδα, όπως κι έγινε. Έλα εδώ Κλάους, ισχύει ότι και για Κίτσιου. Έλα εδώ πχ Μαλεζά, θέλω να προωθήσω κάποιον νεότερο για τέταρτο μπακ, είτε για να στήσω κορμό για τα επόμενα χρόνια είτε για να τον πουλήσω. Έλα εδώ Μπίσε, εδώ δεν είναι Κασέρισπορ να τρέχεις μόνο όταν έχεις μπάλα, θα τρέχεις και θα μαρκάρεις αν χρειαστεί μέχρι να σκάσεις, αλλιώς δεν ξαναπαίζεις. Κλπ κλπ. Κι αυτό να ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους ξένους, ούτε μόνο για όσους Έλληνες δεν είναι από τα σπλάχνα. Δεν είναι μόνο αυτά που έχω στο μυαλό μου αλλά δε θέλω να γίνει πιο μεγάλο το σεντόνι. Πιο τεχνοκρατική αντίληψη. Δικαιοσύνη και ποδοσφαιρική λογική. Ομάδα πρωταθλητισμού δε γίνεται με ρομαντισμούς, έχουν περάσει προ πολλού αυτές οι εποχές. Τεχνοκρατική αντίληψη δε σημαίνει απαραίτητα εκατομμύρια, σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε αυτά που κάνουν οι άλλες ομάδες του βεληνεκούς μας στην Ευρώπη. Και είναι πολλά που δεν κάνουμε απ αυτά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ακομα απορια εχω τι ειδε στον σακχοφ και μας τον φορτωσε... πραγματικα μηδεν στοιχεια....τουλαχιστον στον σαμπο λεσ σουταρει και εινια ταχυδυναμικος για το υψος του.... ομαδα χωρις κεντρο δεν παει πουθενα....
johnys999

Είμαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι ο Σάμπο είναι 'ή θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός παίχτης από τον Σάκοφ. Παρόλα αυτά δεν έπιασε και για τους γνωστούς λόγους (ψυχολογία, γλώσσα, εγκυμοσύνη συζύγου, διαχείριση Τούντορ) αλλά και επειδή ψηλό και ψιλοάμπαλο- χωρίς ατομική ενέργεια 8άρι δύσκολα πιάνει στην Ελλάδα λόγω του τρόπου που παίζουν οι ομάδες. Εκεί θες κοντό, γρήγορο, τριπλαδόρο, να δίνει με τη μία, με σουτ, να ανοίγει τις άμυνες, κάτι να έχει απ αυτά.
Το αδικαιολόγητο για μένα με τον Σάκοφ είναι το εξής: Αφού έχουμε δει τόσα χρόνια ότι οι παίχτες τύπου Τζιώλη δεν κάνουν τη διαφορά δημιουργικά και δε σκοράρουν, αφού ήδη υπάρχει και η αποτυχία με το Σάμπο, δε γίνεται να έρχεται ένας παίχτης με ακριβώς τον ίδιο σωματότυπο και περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και να ελπίζουμε να κάνει διαφορά. Στην καλύτερη και αν προσαρμοστεί θα είναι ένας καλός ρολίστας όπως θα ήταν και οι προηγούμενοι, λίγο πάνω λίγο κάτω δεν έχει τόση σημασία. Χώρια το ότι οι Ανατολικοί σπάνια πιάνουν πιο δυτικά.
Ο Σάμπο ήταν λάθος επιλογή λόγω της παρόρμησης Τούντορ που τον είδε και τον απαίτησε (ο Άρνεσεν ήθελε έναν κοντό από τον Άγιαξ, Σερέρο νομίζω τον έλεγαν), ο Σάκοφ είναι μια μέτρια επιλογή που τότε που έγινε δεν υπήρχε καμία ιδιαίτερη έλλειψη στο 8 ώστε να είναι πρώτη μεταγραφή. Μου μοιάζει για ουρά της μεταγραφής Μάτος (και Ματέους που τελικά δεν έγινε).
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα ο Ουκρανός δεν ήρθε επειδή είναι ''τύπου Τζιώλη'', εκεί είναι το ζήτημα!
Είχε 5 γκολ και 3 ασσίστ σε 16 ματς πέρυσι και
πρόπερσι σε 34 είχε 6 γκολ και 3 ασσίστ πάλι.

Νούμερα που δεν παραπέμπουν σε Ουκρανό Τζιώλη με τίποτα, χωρίς να έχω δει πως έπαιζε στην ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Για μένα μια απ τις χειρότερες περιπτώσεις είναι του Λέοβατς..Έκανε πρωταθλητισμό στην Αούστρια,στην Ριέκα,έτοιμος,ηλικιακά στο pick του και τίποτα...αν και είχα εικόνα του παίκτη και θυμάμαι έλεγα όταν ήρθε στον despe μην περιμένεις φίλε να δεις Λίνο με την καμία....αλλά όχι και τόσο χάλι..ακόμα περιμένουμε,ξοδευτήκανε και πολλά αλλά το παιδί δεν ακόμα..πολύ κακή περίπτωση..πότε θα παίξει?Όταν τελειώνει το συμβόλαιο και θα θέλει ανανέωση??Κρίμα..
johnys999

Τα νούμερα είναι διαφορετικά αλλά ομολογώ ότι όταν βλέπω αγώνα σε λαιβ στριμ και είναι θολή η εικόνα πολλές φορές ακόμα μπερδεύομαι. Ίδιο καλούπι, ίδια ταχύτητα, ίδιο περίπου στυλ παιχνιδιού. Πόσο διαφορετικά θα μπορούσε να παίζει?
Πιστεύω ότι εφόσον είχαμε ήδη ένα εξάρι δημιουργικό (Τσιμι) έπρεπε να πάρουμε άλλο ένα ψηλό γρήγορο να τρώει παιδιά κι ας ήταν άμπαλο, για παιχνίδια που θα είχαμε πίεση, και στο 8 να αποκτηθεί πιο ευέλικτος παίχτης. Τώρα έχουμε κοντό εξάρι, μέτρια άμυνα στο ψηλό παιχνίδι και τα στημένα και ψάχνουμε το ύψος από το φορ και το 8άρι. Και χάνουμε δημιουργικά και σε ταχύτητα άξονα.
Τα γρήγορα μπακ εξτρέμ δεν έχουν πάσα πέρα από τον φορ και είτε προσπαθούν να τελειώσουν μόνοι τους ενώ δεν το έχουν είτε κάνουν σέντρα να βρουν τον έναν μέσα στους 4 της άμυνας. Δεν υπάρχουν τα "τρέηλερ" που θα ανέβουν γρήγορα στον άξονα να κάνουν το εύκολο πλασέ. Πιστεύω κάπου εκεί είναι το πρόβλημα του γκολ, συν ότι τα φορ μας δεν έχουν τις κινήσεις να ξεμαρκαριστούν και θέλουν τη μπάλα στο πόδι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Vieirinha (ΠΑΟΚ24):

Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: "Είχαν ευκαιρίες, μπορούσαν να κερδίσουν το ματς με τον Ολυμπιακό. Μου άρεσε το παιχνίδι με την Λίμπερετς, με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα. Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπομονή. Όποιος προπονητής και να είναι, θέλουν άμεσα αποτέλεσμα. Πριν το Euro, πήγα εκεί μια εβδομάδα, είδα τις προπονήσεις του Ίβιτς. Μου άρεσε. Λείπει ένας παίκτης που θα σηκώσει τον ΠΑΟΚ στην πλάτη. Ένα δεκάρι, ένα εξτρέμ. Ένας Γκαρσία. Ο καλύτερος μέσος που έχεις δει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Δυο με τρεις νίκες συνεχόμενες θέλει ο ΠΑΟΚ, έστω μια μεγάλη νίκη, αυτό θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα...".

Για το πότε θα έρθει πίσω: "Έχω σκοπό να τελειώσω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ όμως 35 -36 ετών. Δεν νιώθω καλά να κοροιδεύω τον κόσμο. Στα 35 βέβαια μπορεί να παίζω ακόμη δυο χρόνια καλά μπάλα. Αριστερά μπροστά εκεί που είναι η αγαπημένη μου θέση. Δεν ξέρεις ποτέ..."

Για την αγαπημένη του Τούμπα: "Αυτό μου λείπει! Η ατμόσφαιρα εκεί, δεν έχω δει ποτέ και πουθενά τέτοια ατμόσφαιρα σε όσα γήπεδα έχω παίξει. Οι όμορφες στιγμές που έζησα εκεί. Έχουμε κερδίσει αγώνες στο τελευταίο λεπτό από την κερκίδα. Είναι σημαντική η ατμόσφαιρα."

Σωπα ρε Βιερινια... Στα 35 μπορει να παιζεις δυο χρονια ακομα εκει αριστερα μπροστα κι ολας στον ΠΑΟΚ; Να
'σαι καλα ρε λεβεντη ΠΑΟΚτσακι για την τιμη που μας κανεις...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ισα ίσα αφού είπε δεν θέλει να έρθει στα 35-36 ? Τι να πει για μετά ; " Στα 35 θα είμαι πόλη μικρός για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ ;"
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Τα πραγματα ειναι απλα και ταυτοχρονα δυσκολα... Θες εναν φορ τυπου Λουκας-Μακ, ενα εξτρεμ τυπου Στοχ, ενα 8αρι τυπου Νατχο και ενα αρ. μπακ τυπου Λινο. Και μην παιρνεις καθολου 10αρ, στηριξε Μπισε..

Εικόνα

Και γεια σας μετα..!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Chuck Norris έγραψε:Ισα ίσα αφού είπε δεν θέλει να έρθει στα 35-36 ? Τι να πει για μετά ; " Στα 35 θα είμαι πόλη μικρός για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ ;"
Είμαστε σίγουροι ότι τα είπε;
Μήπως είναι φήμες;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

agios έγραψε:Για μένα μια απ τις χειρότερες περιπτώσεις είναι του Λέοβατς..Έκανε πρωταθλητισμό στην Αούστρια,στην Ριέκα,έτοιμος,ηλικιακά στο pick του και τίποτα...αν και είχα εικόνα του παίκτη και θυμάμαι έλεγα όταν ήρθε στον despe μην περιμένεις φίλε να δεις Λίνο με την καμία....αλλά όχι και τόσο χάλι..ακόμα περιμένουμε,ξοδευτήκανε και πολλά αλλά το παιδί δεν ακόμα..πολύ κακή περίπτωση..πότε θα παίξει?Όταν τελειώνει το συμβόλαιο και θα θέλει ανανέωση??Κρίμα..
Κ γω πολύ απογοητευμένος απο τον Κροάτη.
Κρίμα και το 1,3 που ρίξαμε.
Εκει θες καλό παίκτη που να κανει 2-3 κακά παιχνίδια στη σαιζόν , οχι 2-3 καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”