Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

Βγηκανε απο την Πορτογαλια τα πρωτα tweet οτι ερχεται στον ΠΑΟΚ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sic-4 έγραψε:σε 5-6 ισως οχι
σε καμια 10αρια παιζει και να κανει (μακαρι να ερθει φορτωμενος με ΠΑΟΚτσηδικη διαθεση και να εχει γκαυλα να προσφερει οπως μπορει)
Μπορει.να παει.ο.τζαλμα μπακ. Ειναι αστειο να λεμε.φερνουμε βιερινια.και.να τον.βαλουμε 10.ματς μπακ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

5 εκ. για 3 χρόνια ο Αντρέ
http://www.record.pt/internacional/pais ... -paok.html

Περιμένω και Ζαμπράνο αύριο και μετά τέλος.

Υγ:όποιος σε κανα τρίμηνο γκρινιάξει για τον Αντελίνο παρακαλώ τους μοντ να τον μπανάρουνε μόνιμα.
Άντε ψυχοβγάλτες...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

αν τραυματιστουν ολα μα ολα τα ακραια μπακ μας,τοτε ναι ο αντελινο θα παιξει μπακ. Αλλιως θα παιξει στην επιθεση εκει που γουσταρει και αυτος αλλα κυριως εκει που γουσταρει ο κοσμος.
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Ζητάω πάρα πολλά το ξέρω αλλά θέλω και τον βιερινια και τον σαμπρανο και να μεινουν οι ενρικε και τσιμιροτ και τελος να παρουμε κι ενα αναπληρωματικο φορ...Ονειρα θερινης νυκτος αλλα ετσι να χαμε να λεγαμε :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

paok 4 έγραψε:Ζητάω πάρα πολλά το ξέρω αλλά θέλω και τον βιερινια και τον σαμπρανο και να μεινουν οι ενρικε και τσιμιροτ και τελος να παρουμε κι ενα αναπληρωματικο φορ...Ονειρα θερινης νυκτος αλλα ετσι να χαμε να λεγαμε :D :D :D
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου αδελφέ, αλλά αυτά που θέλουμε, είναι για ομάδες όπου το ρευστό ρέει ράι θρού και έχουν πρόεδρο "άπλα". Στην περίπτωσή μας, ΠΑΟΚ είσαι... 8-)

Εμείς, προς ώρας, είμαστε στο συμμάζεμα.
Οπότε ας... "συμμαζευτούμε" γενικώς (if u know what i mean...)
:opaokara:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

'Hρθε ο Mauricio, θα έρθει με το καλό και ο Vieirinha είμαστε comple. ;)
Ας φέρουμε και τον Araujo(διαφορετικά χαρακτηριστικά από Prijo) που με Prijovic μόνο θα κλατάρει με τόσα match. :shock:
Η ομάδα μετά πάει για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ<Ομίλους Champions League> ΠΑΟΚ|Πρωταθλητής 2017-18| :roll:
Θα μου πεις έχουμε και τον Κουλούρη(αλλά για 3ος επιθετικός Ναι|rotation|. :D
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Εγώ συνεχίζω να λέω οτι έπρεπε να πάρουμε ένα Βιτολοειδες στο 6. Εκτός αν πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξουν παιχνίδια που θα πιεστουμε. Να θυμίσω τις πολλές κάθετες που δεχόμασταν πέρσι στα δύσκολα εκτος έδρας; Ή τον αγώνα στην Σουηδία που σουταρανε ανενόχλητοι και τα χαφ μας περπατούσαν..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Hermann έγραψε:Ο Δημητριου Κ20 επεστρεψε; Κριμα για τον Τζαλμα παντως που θα φαει παγκο αν ερθει ο Βιειρινια, τα δινει ολα
Ναι και ήταν πολύ καλός την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα. Θα μου πεις, ποιος δεν ήτανε καλός... 7 κάρφωσαν τα παιδιά και άλλα 7 έχασαν!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Έχω την εντύπωση ότι σήμερα η μεγάλη καψούρα όλων μας ο παίκτης που αγαπήθηκε με εκείνη την μεγάλη ομάδα του Σάντος Με Γκαρσία Κοντρερας Μούσλι Λίνο Σορλεν ότι ήρθε η ώρα του σήμερα να επιστρέψει να ανακοινωθεί. :opaokara: Εεεεερχεται
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Βιερινια Ζαμπρανο αγορά και πώληση Τσιμιροτ Ενρικε και Λεοβατς. Αυτα περιμένω να γίνουν σήμερα ~ αυριο. Για να δούμε...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα παιξουμε με gay αεκ βαζελο και θα λεμε ποιος θα μαρκαρει εμενικε τσαβες αραουχο.

Βαρελα, Κρεσπο, Πουγγουρας μ αρεσουν, θα ηθελα ομως κατι πιο εκλεκτο απο Μαλεζα.

Αν ελθει ο Βιειρινια, θα φυγει ο Ενρικε. Μπορει να βοηθησει περισσοτερο φετος, ομως θελω τον τρελοβραζιλιανο να επιστρεψει.
Δεν θελω να επαναληφθει το ιδιο με τον Σαλπι που μεχρι τα 34 επαιζε ενω ειχε χασει την σπιρταδα του. Εχουν το ιδιο σουλουπι με τον Βιερι, αν και ο Σαλπι μεχρι που σταματησε δεν εβαλε κιλα.

Βεβαια για να ησυχασω, θα μπορουσανε να κρατησουν τον Ενρικε, αλλα δεν νομιζω να αντεχουμε τοσα συμβολαια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περιμένω να πάρουμε Βιερίνια, Ζαμπράνο και να φύγουν Ενρίκε, Τσιμιροτ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”