σωστος ο συλλογισμος σου. βαλε μια παραμετρο ακομα, οτι ο Shakhov μπορει να λογιζεται κοινοτικός αν ολοκληρωθει η εισοδος της Ουκρανιας στην Ε.Ε. οσο για τον Ζαιρο αν δεν σε καλυπτει αγωνιστικα και αποχωρησει την θεση του προσωρινα μπορει να την καλυψει κι ο Πελκας και μετα ο Μυστακιδης. ουτως ή αλλως αυτοί σαν μεσοεπιθετικοι δεν θα παρουν πολλες συμμετοχες...zarathustra79 έγραψε:Καταρχάς έχω μια απορία σχετικά με τις περιπτώσεις zambrano και natkho και έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Άντε πες οτι ο αργεντίνος rey πέρνει το κοινοτικό διαβατήριο και τελικώς δεν πιάνει θέση ξένου. Άρα για να τους πάρουμε και τους δυο θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος; Θα μου πεις αμα συμφωνήσεις με zambrano και natkho σιγά μην κολλήσεις σαυτό, αλλά στη συζήτηση μετά θα πρέπει να μπει και μια επιπλέον μεταγραφή που θα αντικαταστήσει τον ξένο που θα αναχωρήσει (jairo;;;)...
Υ.Γ. καλα ας ονειρευτω για λιγο κι εγω Ζαμπρανο, Νατχο κι ισως Βιερινια...?? ναι... οκ... αντε για καμια βουτια τωρα να συνελθουμε!!!