Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Συνοπαδοί μου, αυτό για τον Νάτχο, το άκουσα κι εγώ μόλις πριν λίγο, ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο για την απόκτησή του...!!! Μακάρι! Θα έχουμε τέλειο κέντρο...!!!
- PaokPatraG4
Προφανως και ο λογος του Ιβαν στην αγορα της Ρωσιας μετραει...Αλλα ο Γρηγορης προηγουμενως νομιζοντας οτι εγω υποτιμω την δουλεια του Μιχελ που τοσες φορες τουλαχιστον εχω υποστηριξει ηθελε να μου πει κατι....ace1979 έγραψε:Τον Μακ ο ιβαν τον έφερε μιλώντας με τον φίλο του που εχει την ζενιτ αν θυμάστε και το καζαν ειναι σχετικά κοντά με το ροστωφ,επίσης θελω παίκτη που έρχεται καυλωμένο π.χ Μακ παρα τον βιερινια που κάθε χρόνο πουλάει Παοκτσιδηλικι και για εχει τον ΠΑΟΚ καβαντζα όταν τον σουταρουν απο γερμάνια ,επίσης 2:00 έρχεται ο ρευ
zambrano,natcho,vierinia και κλεισαμε
5 σεντερ μπακ: ζαμπρανο,βαρελα,κρεσπο,μαλεζας,πουγγουρας ή δημητριου
2 6αρια: τσιμιροτ,κανιας
3 8αρια: νατχο,σακχοφ,πελκας
5 εξτρεμ: βιερινια,ενρικε,καμπος,μπισεσβαρ,λημνιος ή μυστα(απο τη νεα χρονια)
ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
5 σεντερ μπακ: ζαμπρανο,βαρελα,κρεσπο,μαλεζας,πουγγουρας ή δημητριου
2 6αρια: τσιμιροτ,κανιας
3 8αρια: νατχο,σακχοφ,πελκας
5 εξτρεμ: βιερινια,ενρικε,καμπος,μπισεσβαρ,λημνιος ή μυστα(απο τη νεα χρονια)
ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
Πως γίνεται ρε άρχοντα να τα μαθαίνεις δεύτερος φέτος;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου, αυτό για τον Νάτχο, το άκουσα κι εγώ μόλις πριν λίγο, ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο για την απόκτησή του...!!! Μακάρι! Θα έχουμε τέλειο κέντρο...!!!
Τι έχεις πάθει ρε παληκάρι;
- zarathustra79
- και 1 επισκέπτης
όσο ξέρεις κι εσυ φανταζομαι ότι δεν χρειαζονται καν να εχουν τραπεζικους λογαριασμους εξωτερικου για να μην εμπιπτουν τα χρηματα τους στους περιορισμους.ace1979 έγραψε:
Ξέρεις οτι οι παίκτες έχουν λογαριασμούς εξωτερικού ε?επίσης ο ιβαν δραστηριοποιείται στην ρωσσια που εκει δεν εχει καπιταλ κοντρολς,επίσης δεν εννοώ παράκαμψη μιχελς αλλα απευθείας διαπραγμάτευση ιβαν με προεδρα ρουμπιν για την οικονομική υπέρβαση που πρέπει να γινει για ζαμπρανο
αυτο που ειπα παραπανω και μαλλον δεν προσεξες ειναι να θελει ο καθε Ζαμπρανο να παιξει στην Ελλαδα.
το οικονομικο ξεπερνιεται πολυ πιο ευκολα οταν εχεις μεγαλομετοχο σαν τον Ιβαν.
- painkiller4
Αφού το άκουσε ο Δάσκαλος ο γκουρού των μεταγραφών πείτε πως ήρθε ο Νατχο.
Μιλαμε για παίκτες που αν έρθουν θα κανουμε παπάδες. Μακάρι μακάρι....
Κι εγώ καλαμπούρι έκανα ρε Πατρινέ αδερφέ...Συμπάθα με αν δεν το κατάλαβες και μην αρπάζεσαι please...PaokPatraG4 έγραψε:Προφανως και αστειευομουν goran με βαση το ποστ του ace αλλα μαλλον εσυ δεν το καταλαβες....Τι να πω...Σε ευχαριστω ρε φιλαρακι για την ειρωνια...Προφανως εσυ εχεις το δικαιωμα να καλαμπουριζεις η αλλοι παλι ισως οχι...goran 64 έγραψε:Ναι μωρέ...Καλά λες...Εκείνον τον γυαλάκια τον Σλοβάκο να τον έχουμε να κουβαλάει τα νερά στην προπόνηση...PaokPatraG4 έγραψε:
ΧΑχαχαχαα....Ρε αδερφια μηπως να στελνουμε κατευθειαν τον Ιβαν για διαπραγματευσεις με τους παιχτες...Ειδικα στο ρωσικο πρωταθλημα πιστευω θα εχει επιτυχια....!!!!!

Δεν συνηθίζω να ειρωνεύομαι άλλωστε, ιδιαίτερα απρόκλητα μάλιστα και αδερφια που εκτιμώ τα posts τους...

- zarathustra79
Καταρχάς έχω μια απορία σχετικά με τις περιπτώσεις zambrano και natkho και έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Άντε πες οτι ο αργεντίνος rey πέρνει το κοινοτικό διαβατήριο και τελικώς δεν πιάνει θέση ξένου. Άρα για να τους πάρουμε και τους δυο θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος; Θα μου πεις αμα συμφωνήσεις με zambrano και natkho σιγά μην κολλήσεις σαυτό, αλλά στη συζήτηση μετά θα πρέπει να μπει και μια επιπλέον μεταγραφή που θα αντικαταστήσει τον ξένο που θα αναχωρήσει (jairo;;;)...
- kataramenos5
Για τον Νάτκχο είχα πληροφορίες και πέρυσι τον χειμώνα ότι αν και δύσκολα ο ΠΑΟΚ το πάλευε να τον φέρει. Προφανώς κάποιος στην οικογένεια το έχει καημό να φέρει τον Ισραηλινό
- navigator11
Αν δεν έχουμε τουλάχιστον 4 με 5 παίχτες, έστω ουχί ισάξιους, σε κάθε θέση, ίσα και να μην κατέβουμε καθόλου στο στίβο μάχης εφέτο! Δεν μπορώ να διαβάζω άλλο για 3-4 προσθήκες ακόμα! Τι έχει συμβεί στον νεοΠΑΟΚτσή, ωρέεε;