Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
panta

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από panta »

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι τον απειλούσαν, μπορεί και να έχω λάθος γιατί ο μεταφραστής του Σαββίδη πάντα με μπερδεύει
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αυτα ειπε καθαρα, βγηκε και το @ρχιδι ο αφραγκουζος να του την πεσει, γιατι μπηκε στα μιντιακα τωρα ο Ιβαν τερμα οι αγκαλιτσες. Ειπε οτι τα ονοματα τα ξερουν οι αρχες.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν θεωρούν ότι ο Βλάνταν έκανε καλή δουλειά κι ότι ατυχησε στα σημεία και λόγω αλλαγών στο ροστερ, ας τον κρατήσουν.

Εγώ θεωρώ ότι ενώ έδειξε κάποια καλά δείγματα, στην πορεία το έχασε, δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει, έκαψε πολλούς παίκτες και εν τέλει δεν τα καταφερε

Σε κάθε περίπτωση αν αντικατασταθεί, πρέπει επιτέλους να έρθει ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητής με όρεξη για δουλειά
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κόλκα, εσύ;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

φετος παιξαμε 5 ματς με αεκ και 6 με βαζελο. Εμενα με ανησυχει πως δεν εμαθε απτα λαθη του στις προηγουμενες τραγικες εμφανισεις με τις ιδιες ομαδες....για μενα το πιο ανησυχιτικο,ολα τα αλλα φτιαχνονται

Οσον αφορα τις απειλεις που ειπε ο Σαββιδης,προφανως εννοει οτι απειλουσαν τον αδερφο του Ιβιτς οταν βγηκε στη φορα ο ξυλοδαρμος Πλατανια...μαλλον για αυτη την υποθεση εννοει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εξέφρασα τη γνώμη μου τις προάλλες για τον Ίβιτς. Δεν έχει αλλάξει κάτι , θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ηγηθεί μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό κι έχει αντιπάλους παραπλήσιου μπατζετ. Αν έχει ξεκάθαρα καλύτερους παίκτες , ίσως να τα καταφέρει.

Για μένα το σημερινό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Θείο δώρο για το ΠΑΟΚ . Είναι δικαίωση του ποδοσφαίρου. Πήρες αυτό που άξιζες και πλέον το μπαλάκι είναι σε αυτούς που πληρώνουν , να βάλουν στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους και να πάρουν αποφάσεις. Τρέμω ότι θα έβγαινες πρώτος στα πλει οφφ και θα ξεχνάγανε όλοι το απαράδεκτο πρόσωπο της ομάδας εδώ και μήνες. Θα αποθεώναμε τις μετριότητες , με κανά δυο τζαλμαδες θα τη βγάζαμε το καλοκαίρι , και θα ήμασταν πάλι πρωταθλητές Αυγούστου μέχρι να κοκκινήσει ο σβέρκος το Νοέμβριο. Τώρα , σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν έχει χαθεί κάτι σημαντικό - αντιθέτως είναι ευκαιρία να αξιολογηθούν όλοι και αν συνεχίσουμε έτσι του χρόνου να γίνει συνειδητά.

Ελπίζω ο Σαββίδης να έκανε αυτές τις λαικίστικες δηλώσεις γιατί έτσι το συνηθίζει. Επίσης ελπίζω να κατάλαβε ότι στο ΠΑΟΚτση ταιριάζει να πανηγυρίζει γκολ μέσα από τις θύρες του γηπέδου κι όχι να περιμένει δικαστικές αποφάσεις , πρόσθετες παρεμβάσεις και άλλα που προφανώς και δεν έχουν νόημα.Τέλος ελπίζω να κατάλαβε ότι αν πιστεύει στον Ιβιτς πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον βοηθήσει να γίνει προπονητής.
Αλλιώς να πάρει και να αγοράσει κάποιον που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί δε πληρώνω και το στομάχι μου ο ΠΑΟΚ μου το έχει διαλύσει εδώ και 38 χρόνια. Τι είχαμε , τι χάσαμε , νύχτες ποδοσφαιρικής στεναχώριας έχω περάσει δεκάδες. Ελπίζω η σημερινή να μας κάνει σοφότερους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μηπως ρε σεις καποιοι που τους παινευουμε δεν ειναι και τοσο καλοι παικτες οσο πιστευαμε?
απορια ε?μη με φατε
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Πολύ σωστός giapas. Συμφωνώ και επαυξάνω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Alastor έγραψε:φετος παιξαμε 5 ματς με αεκ και 6 με βαζελο. Εμενα με ανησυχει πως δεν εμαθε απτα λαθη του στις προηγουμενες τραγικες εμφανισεις με τις ιδιες ομαδες....για μενα το πιο ανησυχιτικο,ολα τα αλλα φτιαχνονται
Αυτό.

Για πρώτη φορά στη ζωή του έβγαλε ολόκληρη χρονιά σε πάγκο κανονικής ομάδας, κι όμως δεν φαίνεται να υπάρχει εξέλιξη. Τον ίδιο ΠΑΟΚ που είδαμε στον αγώνα με την ΑΕΚ τότε τον Οκτώβριο, τον ίδιο ΠΑΟΚ είδαμε και σήμερα στο τελευταίο ματς της χρονιάς, όπως τον βλέπαμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Άψυχο και φοβικό.

Μακάρι, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως του χρόνου θα κατεβάσει ομάδα που μασάει σίδερα και δεν καταλαβαίνει από πίεση και από έδρες για να κάνει πρωταθλητισμό και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Τετ 31 Μάιος 2017, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

α και να κλεισω λεγοντας πολλα μπραβο στον κοσμο που παρολο που χασαμε δεν εγινε τιποτα απο αυτα που φοβομασταν. τεραστιο ρισπεκτ και μακαρι να ειναι ο κανονας.

αυτα εστω και οφφτοπικ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

barlow4 έγραψε:μηπως ρε σεις καποιοι που τους παινευουμε δεν ειναι και τοσο καλοι παικτες οσο πιστευαμε?
απορια ε?μη με φατε
Σίγουρα ισχύει αυτό. Αλλά και πάλι, είναι καλύτεροι παίκτες από των υπολοίπων.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η υπερτιμηση του ροστερ ισχυει,βεβαια καμια σημασια δεν εχει αποψε οταν παιζεις κοντρα σε ευαγγελου και πισπα πως τον λενε...

Παντως για να κλεινω και εγω για σημερα απτο τοπικ,συμμεριζομαι την αποψη ενος παιδιου που διαβασα.Οτι αν ειναι να ερθει προπονητης εγνωσμενης αξιας τυπου Στεφενς,τοτε καλως να ερθει,αν ειναι να κοιταμε παλι λυσεις Τουντορ,τοτε Ιβιτς δαγκωτο
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 99

Δημοσίευση από ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 99 »

Ειμαι πολυ πικραμενος και πραγματικά απογοητευμενος απο την εικονα της ομαδας. Θα μπορουσα να πω πολλα αλλα δεν το κανω γιατι θα ήταν εν θερμω.
Παραθέτω λοιπον στην παρεα μας καποια ΓΕΓΟΝΟΤΑ που καλο θα ηταν να τα δουμε απολυτα νηφαλια,θαραλεα,και τιμια (κυριως με τους εαυτους μας)

Θα ήθελα να θυμίσω πως
Α)για πρωτη φορά ο προπονητης της ομαδας μας εχει πίσω του έναν πρόεδρο που πληρώνει πλουσιοπαροχα και στην
ώρα του τα πάντα
Β)Ο προπονητης της ομαδας μας διαχειρίζεται το δευτερο σε μεγεθος ( και μακραν απο το τριτο ) μπάτζετ του
πρωταθληματος
Γ)Ο προπονητής της ομάδας μας 'εκανε ολόκληρη την προετοιμασία της χρονιας , με απόλυτη εμπιστοσύνη της
διοικησης σε ΟΛΑ (βλεπε καρατομηση Τζαβελα)
Δ) Σε εξι παιχνίδια τελικους στα πλευ οφφς ,ο προπονητης της ομαδας μας καταφερε να κερδισει ΜΟΝΟ τον Πανιωνιο
2 φορες

Καταλήγοντας
Πιστευω πως αν θελεις να κάνεις μια μεγαλη ομάδα ξεκινας με εναν καταξιωμενο (στην δημιουργια ομαδας)και ΑΚΡΙΒΟ προπονητη στον οποίον αξίζει να δωσεις χρονο και χρημα
Φιλοι ,οπαδοι , πρωην παικτες ,μπορει να έχουν τις καλύτερες προθεσεις ,αλλά οι προθεσεις δεν παίρνουν πρωταθληματα. (και γω μπορει να θελω να κανω μια τελεια εγχειρηση στο αρρωστο παιδι μου που αποδεδειγμενα το αγαπω πιο πολυ απ όλους, αλλα αν το κανω θα το σκοτωσω)
Εχουμε για πρωτη φορά την τυχη να έχουμε στην διοικηση έναν ανθρωπο που και οικονομικη δυναμη εχει ,και την δειχνει στην ομαδα,αλλα νομίζω πως είναι μονος του (ελπιζω να κάνω λάθος)

Αυτα τα γραφω για αυτους που θα ήθελαν να δουν στον καθρεφτη την πραγματική εικονα (ακομα και αν δεν συμφωνουν μ αυτα που γραφω) και ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θέλετε Τουχελ οι περισσότεροι ε;

Τουρίστα θα τον βγάλουμε που δε κάνει τακτικη
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

giapas έγραψε:Εξέφρασα τη γνώμη μου τις προάλλες για τον Ίβιτς. Δεν έχει αλλάξει κάτι , θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ηγηθεί μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό κι έχει αντιπάλους παραπλήσιου μπατζετ. Αν έχει ξεκάθαρα καλύτερους παίκτες , ίσως να τα καταφέρει.

Για μένα το σημερινό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Θείο δώρο για το ΠΑΟΚ . Είναι δικαίωση του ποδοσφαίρου. Πήρες αυτό που άξιζες και πλέον το μπαλάκι είναι σε αυτούς που πληρώνουν , να βάλουν στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους και να πάρουν αποφάσεις. Τρέμω ότι θα έβγαινες πρώτος στα πλει οφφ και θα ξεχνάγανε όλοι το απαράδεκτο πρόσωπο της ομάδας εδώ και μήνες. Θα αποθεώναμε τις μετριότητες , με κανά δυο τζαλμαδες θα τη βγάζαμε το καλοκαίρι , και θα ήμασταν πάλι πρωταθλητές Αυγούστου μέχρι να κοκκινήσει ο σβέρκος το Νοέμβριο. Τώρα , σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν έχει χαθεί κάτι σημαντικό - αντιθέτως είναι ευκαιρία να αξιολογηθούν όλοι και αν συνεχίσουμε έτσι του χρόνου να γίνει συνειδητά.

Ελπίζω ο Σαββίδης να έκανε αυτές τις λαικίστικες δηλώσεις γιατί έτσι το συνηθίζει. Επίσης ελπίζω να κατάλαβε ότι στο ΠΑΟΚτση ταιριάζει να πανηγυρίζει γκολ μέσα από τις θύρες του γηπέδου κι όχι να περιμένει δικαστικές αποφάσεις , πρόσθετες παρεμβάσεις και άλλα που προφανώς και δεν έχουν νόημα.Τέλος ελπίζω να κατάλαβε ότι αν πιστεύει στον Ιβιτς πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον βοηθήσει να γίνει προπονητής.
Αλλιώς να πάρει και να αγοράσει κάποιον που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί δε πληρώνω και το στομάχι μου ο ΠΑΟΚ μου το έχει διαλύσει εδώ και 38 χρόνια. Τι είχαμε , τι χάσαμε , νύχτες ποδοσφαιρικής στεναχώριας έχω περάσει δεκάδες. Ελπίζω η σημερινή να μας κάνει σοφότερους.
Τα είπες όλα αδερφέ. Όλα.

Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας, η διαφορετικότητα
στις απόψεις για την εικόνα (που είναι μια) έχει να κάνει με το πως τον σκέφτεται ο καθένας μας, άλλοι συμβιβάζονται με έναν ΠΑΟΚ ως έχει και άλλοι τον ονειρεύονται πιο ισχυρό.

Να θυμίσω μόνο ότι είμαστε στο 2017 και πρόεδρος είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”