Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
για το ελαντα ειναι σημαντικη μεταγραφη, παρε παικταρα στοπερ Ιβαν 6αρι και επιθετικο και κανε την ρελανς....καθε βδομαδα παιζεις τελικο και θελεις νικες και παικτες ηγετες
Με χαλασε λιγο η μεταγραφη μιραλας,τουλαχιστον ειναι εκτος ομαδας καιρο τωρα και θα χρειαστει χρονο αλλα ειναι σημαντικη μεταγραφη.
Δυνατός δανεισμός... Μεταγραφή για κανέναν λόγο δεν θα υπάρξει. Τον παίρνουν αφενός για να πάρει παιχνίδια κ αφετέρου για να ξελασπώσει τον γαύρο που μπροστά έχει θέμα. Άντε να δούμε πως θα μας το παρουσιάσουν και με τι ποσα; θα πέσει κλαμα!!
- navigator11
Άνω των 3 εκατ., λέει, ο δανεισμός! Χααχαχαχα
Και κάπου στα 6; νομίζω η ρήτρα! Καλά ...
Και κάπου στα 6; νομίζω η ρήτρα! Καλά ...
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι μεγαλη μεταγραφη, εστω κι αν ειναι δανεικος.
Αυτο θεωρητικα. Ελπιζω στην πραξη να μην τους βγει.
Αντικειμενικα.
Αυτο θεωρητικα. Ελπιζω στην πραξη να μην τους βγει.
Αντικειμενικα.
Οχι ρε ειναι χαλια,μην λες τετοια εδω μεσα...
Ελπίζω να μη τους βγει ο μιραλας. Παντως ο γαυρος φαινεται να ριχνει χρήμα κ να κανει κινήσεις σε αντίθεση με ην αεκ που ψώνισε φθηνά.
- navigator11
Εικόνα του παίχτη υπάρχει; Εγώ θυμάμαι προ ούτε διμήνου έναν ρεπαρδερ του γκει στην λ-ερα να λέει ότι είναι σε κατρακύλα. Τώρα αν ανεστήθη στο μεταξύ ή βρίσκεται σε διαδικασία αναστάσεως δεν το ξέρω. Καλώς να ορίσει.
Ελα να δεις την τουμπα μας γεματη,
τον μιραλας να φευγει μ ενα ματι,
ελα χοντρε κ εγω θα σε προσεχω
μεταφορες ΚΥΡΙΑΚΟΣ θα σε εχω...
τον μιραλας να φευγει μ ενα ματι,
ελα χοντρε κ εγω θα σε προσεχω
μεταφορες ΚΥΡΙΑΚΟΣ θα σε εχω...
- Sick Bastard
Δεν παίζει σχεδόν καθόλου στην Έβερτον. Δεν ξέρω γιατί, καθώς δεν έχουν και κάποιον πάρα πολύ καλύτερό του και απ τη στιγμή που έφυγε ο Λουκάκου έχουν εμφανές πρόβλημα σκοραρίσματος. Ο ρυθμός την EPL είναι 100 φορές πιο γρήγορος απ αυτόν της SL και αν κάνει κανονικά προπονήσεις με την Έβερτον (λογικά έκανε) θα είναι σχετικά έτοιμος.
Καλός παίχτης 59 συμμετοχές και 10 γκολ σ αυτήν την εθνική Βελγίου, έμπειρος, ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως αιφνιδιαστεί όταν στην πρώτη του βουτιά δεν πάρει πέναλτι
Καλός παίχτης 59 συμμετοχές και 10 γκολ σ αυτήν την εθνική Βελγίου, έμπειρος, ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως αιφνιδιαστεί όταν στην πρώτη του βουτιά δεν πάρει πέναλτι
Ο Μιραλας δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι,αλλα ειναι ο αντιστοιχος βιερινια του γαυρου και παικτικα και επικοινωνιακα κλπ κλπ. Λογικα θα του παρει καποιες βδομαδες να προσαρμοστει,αλλα ειναι πολυ καλη προσθηκη αν τους βγει.
Για να δουμε
Για να δουμε
- john4serres
Καλός ο Μιράλας, αλλά ΕΜΕΙΣ αν κάνουμε το απόλυτο παιρνουμε πρωτάθλημα.
BELIEVE !
BELIEVE !
- navigator11
Αυτό που λες στο κλείσιμο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Θα ... σοκαριστεί.Sick Bastard έγραψε:Δεν παίζει σχεδόν καθόλου στην Έβερτον. Δεν ξέρω γιατί, καθώς δεν έχουν και κάποιον πάρα πολύ καλύτερό του και απ τη στιγμή που έφυγε ο Λουκάκου έχουν εμφανές πρόβλημα σκοραρίσματος. Ο ρυθμός την EPL είναι 100 φορές πιο γρήγορος απ αυτόν της SL και αν κάνει κανονικά προπονήσεις με την Έβερτον (λογικά έκανε) θα είναι σχετικά έτοιμος.

Θα γυρίσει προς τον κερατοπορνογερο και θα τον κοιτάζει σαν άλλη ... Τζούλια λούτσο (όχι τον άχρηστο προπονητή μας, τον άλλον).
με χάλασε ο δανεισμός του γκέι
ο μαρινάκης χτυπάει το πρωτάθλημα
ο μαρινάκης χτυπάει το πρωτάθλημα
- kataramenos5
Ο μιραλας που ηρθε λογικα δεν εχει σχεση με το μιραλας που εφυγε.