Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Tolaros »

sourmenetes έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δοκάρι κ μέσα θετικοτατο, δοκάρι κ έξω αρνητικό. Δεν πάει έτσι. Οι εμφανίσεις δεν αλλάζουν. Ο Ίβιτς είχε την τύχη με το μέρος του φέτος.
Ο Γκαρυ το έβαλε στο 93 κ ο Κλωναριδης ακόμα χανει γκολ στα ματς που σημάδεψαν τη χρονιά.
Η ομάδα είχε μεν 28 δοκάρια αλλά με εξαίρεση τα ματς με Πανιωνιο και Γιάννενα δε νομίζω να ήταν άτυχη σε αγωνες που χάσαμε βαθμούς.
Με την ξανθη δεν ηταν εντος;;στο ακριβως προηγουμενο,δε θυμαμαι με ποιον χασαμε βαθμους,δεν ηταν;;

Δε νομιζω οτι ολη η χρονια ηταν μια ζαρια.μην τρελαθουμε..

Δεν είπα ότι η χρονιά ήταν ζαριά,αλλά στα κρίσιμα σταυροδόμια η τύχη μας έκλεισε το μάτι φέτος.
Στη Φλωρεντία (που είχαμε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα) από τη μια μεριά σφύριζαν τα δοκάρια και τα τετ α τετ και εμείς είχαμε 3 γκολ και ένα δοκάρι σε 5 σουτ. Και έτσι αφήσαμε πίσω κάτι φιάσκο με Καραμπάχ.
Με το χαμό που έγινε το Δεκέμβρη η ομάδα βγήκε και έπαιξε υπερηχητική μπάλα για ενάμιση μήνα απέναντι στους μικρούς.
Με Ξάνθη στο κύπελλο ο Πρίγιο έβαλε το γκολ της διετίας και εντός με 0-1 μας έπαιζαν μονότερμα για μισή ώρα χωρίς να το πληρώσουμε.
Με βάζελο στη Λεωφόρο για τα σκυλιά και εδώ στο 25' θα μπορούσαμε να είχαμε αρχίσει τα "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα".
Με το νεκρό γάβρο τα ίδια, μας κράτησε ο Γλύκος.
Η αεκ μας βλέπει και γελάει.
Όλοι εδώ μέσα πριν 2 εβδομάδες γράφαμε χαχαχα και χουχουχου και πόσο πλάκα θα τους κάναμε στα πλέι οφ λόγω βάθος πάγκου και χθες ΠΑΛΙ μας κατάπιανε. Στο βάζελο χάναμε με παίκτη παραπάνω και στο Νιονιο διπλο με αυτογκολ.
Όχι απλά τύχη, γαμιώντας μας παέι για να πούμε την αλήθεια.

Η χρονιά είναι επιτυχημένη λόγω κυπέλλου και αυτό γιατί μας είχε στοιχειώσει η ατιτλίαση τόσα χρόνια και χρειαζόμασταν απεγνωσμένα ένα τρόπαιο σαν οξυγόνο. Αλλά το κύπελλο δεν ήταν παραπάνω από 5 ματς και σε αυτά στα μισά δε βλεπόμασταν (ευτυχώς όχι στον τελικό).
Καθαρά αγωνιστικά και με βάση τους αντιπάλους μας δεν είμαι ικανοποιημένος.

Τον Ίβιτς τον γουστάρω γιατί αποφάσισε να καθαρίσει τον ΠΑΟΚ και αυτό ίσως είναι ακόμα σημαντικότερο. Θέλει ο ΠΑΟΚ να τον "φτιάξει" προπονητικά γιατί τον πιστεύει? ΟΚ ας το κάνει. Αλλά άμα θέλει και το πρωτάθλημα να του φέρει τουλάχιστον 5 Πρίγιοβιτς. Ούτε καν 4.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στεφανος Κλαους αθανασιαδης 30 τελικες, 0 γκολ οταν τα στανταρ του ειναι 10-14 γκολ χαλαρα.
Τυχερος ο Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δυστυχώς χωρίς σέντερ φορ την μισή χρονια

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παιδιά τις παθογένιες τις διορθώνεις στην προετοιμασία και με μεταγραφές; Μέσα στη χρονιά και μετη ροή των αγώνων που είχαμε ελέω καθυστέρησης έναρξης της λίγκας δε μπορεί κάποιος να δουλέψει.
Σοβαρευτείτε και μην θολώνετε.
Δουλειά θέλει, και πιστεύω όλο το τιμ δουλεύει στον ΠΑΟΚ με κάποιο πλάνο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δοκάρι κ μέσα θετικοτατο, δοκάρι κ έξω αρνητικό. Δεν πάει έτσι. Οι εμφανίσεις δεν αλλάζουν. Ο Ίβιτς είχε την τύχη με το μέρος του φέτος.
Ο Γκαρυ το έβαλε στο 93 κ ο Κλωναριδης ακόμα χανει γκολ στα ματς που σημάδεψαν τη χρονιά.
Η ομάδα είχε μεν 28 δοκάρια αλλά με εξαίρεση τα ματς με Πανιωνιο και Γιάννενα δε νομίζω να ήταν άτυχη σε αγωνες που χάσαμε βαθμούς.
Με την ξανθη δεν ηταν εντος;;στο ακριβως προηγουμενο,δε θυμαμαι με ποιον χασαμε βαθμους,δεν ηταν;;

Δε νομιζω οτι ολη η χρονια ηταν μια ζαρια.μην τρελαθουμε..

Δεν είπα ότι η χρονιά ήταν ζαριά,αλλά στα κρίσιμα σταυροδόμια η τύχη μας έκλεισε το μάτι φέτος.
Στη Φλωρεντία (που είχαμε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα) από τη μια μεριά σφύριζαν τα δοκάρια και τα τετ α τετ και εμείς είχαμε 3 γκολ και ένα δοκάρι σε 5 σουτ. Και έτσι αφήσαμε πίσω κάτι φιάσκο με Καραμπάχ.
Με το χαμό που έγινε το Δεκέμβρη η ομάδα βγήκε και έπαιξε υπερηχητική μπάλα για ενάμιση μήνα απέναντι στους μικρούς.
Με Ξάνθη στο κύπελλο ο Πρίγιο έβαλε το γκολ της διετίας και εντός με 0-1 μας έπαιζαν μονότερμα για μισή ώρα χωρίς να το πληρώσουμε.
Με βάζελο στη Λεωφόρο για τα σκυλιά και εδώ στο 25' θα μπορούσαμε να είχαμε αρχίσει τα "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα".
Με το νεκρό γάβρο τα ίδια, μας κράτησε ο Γλύκος.
Η αεκ μας βλέπει και γελάει.
Όλοι εδώ μέσα πριν 2 εβδομάδες γράφαμε χαχαχα και χουχουχου και πόσο πλάκα θα τους κάναμε στα πλέι οφ λόγω βάθος πάγκου και χθες ΠΑΛΙ μας κατάπιανε. Στο βάζελο χάναμε με παίκτη παραπάνω και στο Νιονιο διπλο με αυτογκολ.
Όχι απλά τύχη, γαμιώντας μας παέι για να πούμε την αλήθεια.

Η χρονιά είναι επιτυχημένη λόγω κυπέλλου και αυτό γιατί μας είχε στοιχειώσει η ατιτλίαση τόσα χρόνια και χρειαζόμασταν απεγνωσμένα ένα τρόπαιο σαν οξυγόνο. Αλλά το κύπελλο δεν ήταν παραπάνω από 5 ματς και σε αυτά στα μισά δε βλεπόμασταν (ευτυχώς όχι στον τελικό).
Καθαρά αγωνιστικά και με βάση τους αντιπάλους μας δεν είμαι ικανοποιημένος.

Τον Ίβιτς τον γουστάρω γιατί αποφάσισε να καθαρίσει τον ΠΑΟΚ και αυτό ίσως είναι ακόμα σημαντικότερο. Θέλει ο ΠΑΟΚ να τον "φτιάξει" προπονητικά γιατί τον πιστεύει? ΟΚ ας το κάνει. Αλλά άμα θέλει και το πρωτάθλημα να του φέρει τουλάχιστον 5 Πρίγιοβιτς. Ούτε καν 4.
Λες οσα θες...

Καλλιστα μπορω να σου βρω 5 ματς που επαιζες μονοτερμα τον αντιπαλο και πηρες συνολο 3-4 ποντους.
Θα μου πεις εκει ειναι ανικανοτητα.
Δεν παει ετσι.

Ειχαμε και τυχερες στιγμες ειχαμε και ατυχες.την τυχη και την ατυχια τη διαμορφωνεις και με την αγων.συμπεριφορα.

Καλλιστα αν ειχες τυχη στο καραιταβλι θα ησουνα πρωτος τωρα και δε θα συζηταγαμε τπτ απο ολα αυτα.

Θα λεγαμε νταμπλ και υπερηχητικος ΠΑΟΚ και βλανταν
Με το αν ομως δεν κανουμε δουλεια.

Εχουμε αδυναμιες και αρκετες μαλιστα αλλα εχουμε και πολλα θετικα.δεν μπορουμε καθε χρονο να χτιζουμε απο το 0.εχει βρεθει μια καλη χημεια,οφειλουμε να τη στηριξουμε.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Η φετινή πορεία θα είναι άκρως επιτυχημένη εάν βγούμε και πρώτοι στα πλευ οφ.
Η φετινή πορεία είναι επιτυχημένη και μόνο που πήραμε το κύπελλο και βγήκαμε 2οι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.Κάθε χρόνο πέρνουμε ρε παιδιά το κύπελλο?

Πάμε βήμα-βήμα.
Ο Ίβιτς έχει κάνει λάθη σίγουρα άλλα είναι πρώτη φορά προπονητής. Ελπίζουμε πώς θα μάθει και αυτός.
Πρωτάθλημα όπως είδαμε και φέτος μπορούμε να το χτυπήσουμε με Ίβιτς, οπότε για μένα χρειάζεται στήριξη.
Του χρόνου μπορούμε να τον κρίνουμε. Και σίγουρα όχι με τα πρώτα στραβοπατήματα.

Όσο για το ποια είναι καλύτερη ομάδα, αυτή ή του Σάντος, δεν νομίζω ότι υπάρχει απάντηση.
Σίγουρα του Σάντος ήταν πιο σταθερή και ήξερες τι να περιμένεις.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

παιδια ο ιβιτς τα πηγε ανελπιστα καλα φετος και πρωτος θα βγει στα πλευ ωφ ,το θεμα ειναι να αλλαξει την νοοτροπια στα ντερμπυ στην αθηνα ,σαν το αλλαξει και αυτο θα παρει το πρωταθλημα του χρονου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο καθένας έχει την οπτική του. Καλώς ή κακώς, θα του εμπιστευτούν την τύχη της ομάδας και τη νέα σεζόν. Και νομίζω ότι το αξίζει. Το αξίζει διότι, με εύλογα σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά αυτή, πέτυχε πράγματα η ομάδα. Και έδειξε και ωραία ποδοσφαρικά δείγματα κατά περιόδους, ακόμα κι αν δε συνοδεύτηκαν για διάφορους λόγους πάντα από επιτυχή αποτελέσματα. Του χρόνου λοιπόν τέτοιον καιρό θα κάνουμε μια σοβαρή αποτίμηση της δουλειάς και της συνεισφοράς του Ίβιτς.
Με τις προσθήκες που θα γίνουν και με τον κορμό που υπάρχει και, λογικά, σε μεγάλο βαθμό θα διατηρηθεί θα (πρέπει να) έχει η ομάδα μεγαλύτερη σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις. Και οι παίχτες που θα αποκτηθούν υποθέτω ότι θα διαθέτουν και πιο βαριά προσωπικότητα σε σχέση με τους πιο πολλούς από τους υπάρχοντες. Αν και αυτό που φαίνεται στα πλέι οφφς, γνώμη μου, δεν είναι έλλειψη προσωπικότητας αλλά καθίζηση επειδή έχουν ψοφήσει από την κούραση. Γνώση δεν έχω πάνω στον τομέα αυτό. Πιθανώς να μπορούσε να διαχειριστεί πιο καλά την κατάσταση ο Ίβιτς και να μην το πέτυχε στο βαθμό που θα έπρεπε. Μπορεί, τι να πω.
Βέβαια, προέχει να νικήσει η ομάδα τον βάζελο. Ας περάσει αυτός ο αγώνας με το επιθυμητό αποτέλεσμα ...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Συνεχίζω να πιστεύω στον Ιβιτς. Του χρόνου το καλοκαίρι εάν δεν πάρει πρωτάθλημα να φύγει. Φέτος τους στόχους τους πέτυχε για μένα. Θεωρώ δεδομένη την νίκη με βαζελο στην Τούμπα.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

@kataramenos5
Του βγήκαν όμως Μάτος-Σαχοφ από 8 γκολ, που δεν τα είχαν στις προηγούμενες ομάδες τους ;-)
Γενικά πιστεύω κι εγώ ότι δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από την τύχη φέτος. Όχι ότι ήμασταν σούπερ κωλόφαρδοι κιολας δηλαδη αλλά και άτυχοι δε θεωρώ ότι ήμασταν.

Ο Ίβιτς, ενώ προπονητικά/τακτικά φαίνεται να έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες, μου μοιάζει σαν να μην έχει τον τρόπο να δώσει κίνητρο και ψυχολογία στους παίκτες στα κρίσιμα ματς. Σαν να καταρρέουν υπό το βάρος της πίεσης και η ομάδα των "40 εκατομμυρίων" γίνεται ομαδούλα.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα και αν μπορεί αυτό να το βελτιώσει αλλά ένας τρόπος να "μπριζωθούν" οι παίκτες είναι σίγουρα ένας (τουλάχιστον) @ρχιδ@τος παίκτης-ηγέτης, όπως πολλάκις έχω γράψει. Ένα "αρρωστάκι" που τρελαίνεται όταν ο αντίπαλος τον έχει πάρει φαλλάγγι και η ομάδα του πελαγοδρομεί.
Είχαμε κατά καιρούς τέτοιους (Ζαγοράκης, Κονσεϊσάο, Γκαρσία κ.α. μόνο την τελευταία 10ετία).
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πέστα.
Πες 5 ματς που παίζαμε μονότερμα και πήραμε 5 βαθμούς.
Η χρονιά είναι καλή λόγω κυπέλλου και 32 Ευρώπης. Και στα δύο είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ξεκάθαρα.
Αν κερδίζαμε τα γιάννενα που δεν ήθελε να μπει η μπάλα και έβαζε 2 γκολ ο Κλωναρίδης να δω τι θα λέγαμε μετά για το πόσο καλά τα πήγαμε.
Τώρα ο Κλάους τι σχέση έχει δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Από την Πέμπτη συνολική κριτική στα αγωνιστικά τώρα όλοι μια γροθιά για το ματς της Τετάρτης

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ πάντως βαρέθηκα τα πειράματα κάθε χρόνο.
Ας μείνουμε σε ένα πλάνο και στο τέλος της επόμενης χρονιάς το βλέπουμε.
Ομάδα πυροτέχνημα δε θέλω. Ή κάποιος πιστεύει οτι λαγος και αεκ ειναι καλυτερα αγωνιστικά στο συνολο μιας χρονιάς σε σχεση με εμας;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tolaros ++
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:Πέστα.
Πες 5 ματς που παίζαμε μονότερμα και πήραμε 5 βαθμούς.
Η χρονιά είναι καλή λόγω κυπέλλου και 32 Ευρώπης. Και στα δύο είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ξεκάθαρα.
Αν κερδίζαμε τα γιάννενα που δεν ήθελε να μπει η μπάλα και έβαζε 2 γκολ ο Κλωναρίδης να δω τι θα λέγαμε μετά για το πόσο καλά τα πήγαμε.
Τώρα ο Κλάους τι σχέση έχει δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια
Ξανθη εντος-γιαννενα εντος-ατρομητος εντος(μπορει να ηταν υποπτος η τζαβελλιτα αλλα το ματς ηταν αερα να το παρεις)-γαυρο δε θα πω μονοτερμα αλλα ημασταν πολυ καλυτεροι.

Σε αυτα τα ματς πηραμε 1ποντο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”