goran 64 έγραψε:Ξέχασες να βάλεις τις κασκολιές σου...Petros1988 έγραψε:Βλέπω να βγαίνει είδηση σε λίγη ώρα... Αντε να περνούμε φωτιές σιγά σιγά! 29 Αυγούστου σήμερα!![]()
![]()
Υ.Γ. Άιντε να καούν τα κάρβουνα λαίμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...![]()
![]()
![]()
![]()

goran 64 έγραψε:Ξέχασες να βάλεις τις κασκολιές σου...Petros1988 έγραψε:Βλέπω να βγαίνει είδηση σε λίγη ώρα... Αντε να περνούμε φωτιές σιγά σιγά! 29 Αυγούστου σήμερα!![]()
![]()
Υ.Γ. Άιντε να καούν τα κάρβουνα λαίμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...![]()
![]()
![]()
![]()
αλλο ανακοίνωση αλλο ειδηση...δε θα ξεχασουμε κ τα ελληνικα.........HOOL4IGAN έγραψε:Μα δεν είπε κάτι παράλογο ο Πέτρος... Δεν περιμένουμε την ανακοίνωση Μαουρίσιο;;;
Ναι.teod1980 έγραψε:Φαντάζεσαι ο Ρέυ, ο Ελ Καντούρι κι οι Μαουρίτσιο, Βιερίνια να ερχόταν από αρχή καλοκαιριού;giapas έγραψε:
Πιθανό ,
εγώ προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ για γούρι , αλλά έχω φτιαχτεί άσχημα με τέτοια μεταγραφή. Φτου σκόρδα
Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ Κατ, μιλάμε Αντελίνο και ο Τάγμα άφαντος!!!
Ρε Τάγμαααααααα...
λογικά έρχεται μέσω Αθηνών. 14:45 φτάνει μια πτήση από ΑθήναPetros1988 έγραψε:Πόσες ώρες κάνει από Πετρούπολη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το αεροπλάνο ρε παιδιά? Μήπως έφτασε η παικταρα?
Κρίμα, κρίμα να υπάρχει τέτοια προχειρότητα στο σχεδιασμό, ενώ και λεφτά υπάρχουν και ανταποδοτικότητα μπορεί να βρει στα λεφτά που θα ισοσκελίσει με κινήσεις σωστές.giapas έγραψε:Ναι.teod1980 έγραψε:Φαντάζεσαι ο Ρέυ, ο Ελ Καντούρι κι οι Μαουρίτσιο, Βιερίνια να ερχόταν από αρχή καλοκαιριού;giapas έγραψε:
Πιθανό ,
εγώ προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ για γούρι , αλλά έχω φτιαχτεί άσχημα με τέτοια μεταγραφή. Φτου σκόρδα
Από τη μια αν έρθουν αυτοί οι παικταράδες θέλω να στήσω αδριάντα στο Σαββίδη και να κωλοτουμπιάσω σε όλες τις χολές που έχω ρίξει.
Από την άλλη είναι αυτό το "φαντάζεσαι" που λες ... που εκνευρίζεσαι απίστευτα και λες αφού το έκανες που το έκανες και πλήρωσες ένα καράβι λεφτά γιατί δε το έκανες σωστά; Κρίμα δεν είναι ;
Τι να πω.
Για άλλη μια φορά δηλώνω κ@υλεμένος για το παικταρά που παίρνουμε , τόσο πολύ δεν είχα χαρεί σε καμία μεταγραφή μας επί Σαββίδη.