Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Petros1988 »

goran 64 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Βλέπω να βγαίνει είδηση σε λίγη ώρα... Αντε να περνούμε φωτιές σιγά σιγά! 29 Αυγούστου σήμερα!
Ξέχασες να βάλεις τις κασκολιές σου... :shock: :roll: :mrgreen:

Υ.Γ. Άιντε να καούν τα κάρβουνα λαίμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι ειδηση;ακουστηκε κατι;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε Πετρο φτανει βρε παλικαρι μου.
kos

Δημοσίευση από kos »

εγω λεω εαν παει καλα ο κλαους στο ισραηλ να πουλησουμε το καλοκαιρι τον πριγιοβιτς για να τον φερουμε πισω.
τελικα μας περνανε για πολυ μαλακες. ολα για το χειροκροτημα της οικογενειας.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μα δεν είπε κάτι παράλογο ο Πέτρος... Δεν περιμένουμε την ανακοίνωση Μαουρίσιο;;; :o
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Σωστός ο hooligan!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ενώ οι Κρέσπο Βαρέλα (πόσα παίρνει αυτό το υπερμπακ είπαμε;) είναι ογκόλιθοι... (αναφορικά σε Πούγγουρα, Μαλεζά)

Τεσπα, θα στενοχωρήσω πολλούς, κι εγώ στενοχωριέμαι σαν οπαδός, αλλά η παραχώρηση με ποσοστό του Ενρίκε είναι πλέον επιβεβλημένη, ανεξαρτήτως αν θα έρθει ή όχι ο Παιχταρίνια.. Μια χαρά είσαι για 1,5 διοργάνωση με Κάμπος, Μακ, Λημνιό και υπό προϋποθέσεις Μυστα, Πέλκα, Μπις.
Και στα σεντερ φορ με Πρίγιο, Θύμιο και (μπαλαντερ) μακ πάλι πλήρης είσαι.

Καλό να κοιτάμε και το οικονομικό και καλός ο χοσάδας Ιβάν, που από αυτόν ως ιδιοκτήτη περιμένω άλλα πράγματα επιβεβλημένα και όχι τόσο να χώνει ηλιθιωδώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Τρί 29 Αύγ 2017, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Και εγώ τον γουστλαρω τον Ενρίκε σαν χαρακτήρα...Αλλά σαν παίκτης πως να το κάνουμε δεν εχει σχέση με Αντελίνιο...Μια χαρα το νεύρο αλλά καλύτερο να έχεις ρυθμό στο τρέξιμο και ισορροπία... Πιό καλό σουτ καλύτερο κεφάλι καλύτερο μαρκάρισμα καλύτερο 1 v 1 ειδικά επιτόπιο...Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτομαστε πιο πολύ με το μυαλό παρά με το συναίσθημα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

HOOL4IGAN έγραψε:Μα δεν είπε κάτι παράλογο ο Πέτρος... Δεν περιμένουμε την ανακοίνωση Μαουρίσιο;;; :o
αλλο ανακοίνωση αλλο ειδηση...δε θα ξεχασουμε κ τα ελληνικα.........
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:
giapas έγραψε:
Πιθανό ,

εγώ προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ για γούρι , αλλά έχω φτιαχτεί άσχημα με τέτοια μεταγραφή. Φτου σκόρδα
Φαντάζεσαι ο Ρέυ, ο Ελ Καντούρι κι οι Μαουρίτσιο, Βιερίνια να ερχόταν από αρχή καλοκαιριού;
Ναι.
Από τη μια αν έρθουν αυτοί οι παικταράδες θέλω να στήσω αδριάντα στο Σαββίδη και να κωλοτουμπιάσω σε όλες τις χολές που έχω ρίξει.
Από την άλλη είναι αυτό το "φαντάζεσαι" που λες ... που εκνευρίζεσαι απίστευτα και λες αφού το έκανες που το έκανες και πλήρωσες ένα καράβι λεφτά γιατί δε το έκανες σωστά; Κρίμα δεν είναι ;

Τι να πω.
Για άλλη μια φορά δηλώνω κ@υλεμένος για το παικταρά που παίρνουμε , τόσο πολύ δεν είχα χαρεί σε καμία μεταγραφή μας επί Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Πόσες ώρες κάνει από Πετρούπολη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το αεροπλάνο ρε παιδιά? Μήπως έφτασε η παικταρα?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ Κατ, μιλάμε Αντελίνο και ο Τάγμα άφαντος!!!

Ρε Τάγμαααααααα...

που εξαφανιστηκες γαμω την τρελα μου ρε ΝΤΙΝΟ τοσο καιρο.... :mrgreen:

ο Αντρε ειναι εδω και 2 μηνες παικτης του ΠΑΟΚ....Τα χω πει εδω και 20 μερες...

....αυτα...
Άβαταρ μέλους
tsaknick

Δημοσίευση από tsaknick »

Petros1988 έγραψε:Πόσες ώρες κάνει από Πετρούπολη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το αεροπλάνο ρε παιδιά? Μήπως έφτασε η παικταρα?
λογικά έρχεται μέσω Αθηνών. 14:45 φτάνει μια πτήση από Αθήνα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

giapas έγραψε:
teod1980 έγραψε:
giapas έγραψε:
Πιθανό ,

εγώ προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ για γούρι , αλλά έχω φτιαχτεί άσχημα με τέτοια μεταγραφή. Φτου σκόρδα
Φαντάζεσαι ο Ρέυ, ο Ελ Καντούρι κι οι Μαουρίτσιο, Βιερίνια να ερχόταν από αρχή καλοκαιριού;
Ναι.
Από τη μια αν έρθουν αυτοί οι παικταράδες θέλω να στήσω αδριάντα στο Σαββίδη και να κωλοτουμπιάσω σε όλες τις χολές που έχω ρίξει.
Από την άλλη είναι αυτό το "φαντάζεσαι" που λες ... που εκνευρίζεσαι απίστευτα και λες αφού το έκανες που το έκανες και πλήρωσες ένα καράβι λεφτά γιατί δε το έκανες σωστά; Κρίμα δεν είναι ;

Τι να πω.
Για άλλη μια φορά δηλώνω κ@υλεμένος για το παικταρά που παίρνουμε , τόσο πολύ δεν είχα χαρεί σε καμία μεταγραφή μας επί Σαββίδη.
Κρίμα, κρίμα να υπάρχει τέτοια προχειρότητα στο σχεδιασμό, ενώ και λεφτά υπάρχουν και ανταποδοτικότητα μπορεί να βρει στα λεφτά που θα ισοσκελίσει με κινήσεις σωστές.

Δυστυχώς, και τους παικταράδες αυτούς να έχουμε, αν δε σοβαρευτεί το πράμα, πάλι του χρόνου θα τους αλλάζουμε και θα ψάχνουν να τους "φύγουν"...
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Καντούρι 78
Μαουριτσιο 76
Ρευ. 75

Και το σχήμα που πρεπει να παιζει σε 4-2-3-1
Με κανιας μαουριτσιο αμυντικά χάφ
Και πιο μπροςτα ελεύθερος ο Καντούρι

Στο φιφα θα επέρνα σιγουρα πρωτάθλημα με τέτοια 11 αδα :opaokara:

Δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο
Κλειδωμένο