Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από simba »

Μπραβο ρε Κοτσιδα, το ξεχασα τελειως το vk!

Thanx despe!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

6αρι,8αρι και περιφερειακος, εκει θα κριθει αν ο ΠΑΟΚ ανεβει σκαλοπατι του χρονου...αν γινουν οι υπερβασεις σε αυτες τις 3 θεσεις η ομαδα θα εκτοξευτει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Υπέρβαση σε αυτά κ συμπληρωμα σεντερ μπακ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ακριβώς. Θέλουμε προσωπικότητες και αξίες στις συγκεκριμένες θέσεις. Οτιδήποτε "μέτριο" αποτελεί συμβιβασμό...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Sera4 έγραψε:6αρι,8αρι και περιφερειακος, εκει θα κριθει αν ο ΠΑΟΚ ανεβει σκαλοπατι του χρονου...αν γινουν οι υπερβασεις σε αυτες τις 3 θεσεις η ομαδα θα εκτοξευτει...
Kabore
Natcho
Kishna
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Κρατηστε μικρο καλαθι...οι παιχταραδες που εχεται στο μυαλο σας δεν ηρθαν, αλλα ουτε και θα ερθουν. Εχουμε πλεον πολλα δειγματα απο μιχελ-ιβιτς, οι οποιοι ψανουν για παικτες εργαλεια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα για να δομισουν το ροστερ. Το ονομα τους δεν θα κανει παταγο.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Όπως για παράδειγμα ο Ούγγρος Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση που κάνει παπάδες του χρόνου ο original και μας τον μοσχοαγορασουν Χριστουγεννιάτικα, μόλις έγραψε το σπορ24 για αυτόνανε:

https://youtu.be/qaOu2mgPd-E
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1256 ... stantinidi

Ελεος... ΦΤΑΝΕΙ
8 χρονια ξεκουραζεται και ενδυναμωνεται και εχουμε ακουσει το ονομα του οσες φορες και του Λινο.
Οκ αρδ, το καταλαβαμε, ειναι κολλητος σας.
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!
Ειλικρινα, με τοση τζαμπα αβαντα που εχει φαει αυτο το παιδι, τον εχω αντιπαθησει καργα. Δεν θελω να τον δω στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Kourdos έγραψε:Όπως για παράδειγμα ο Ούγγρος Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση που κάνει παπάδες του χρόνου ο original και μας τον μοσχοαγορασουν Χριστουγεννιάτικα, μόλις έγραψε το σπορ24 για αυτόνανε:

https://youtu.be/qaOu2mgPd-E

πωωω γκολαρες εχει βαλει ο ατομος
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Sic εμενα μ αρεσει πολυ ο Κων/δης....απλα τραυματιζεται πολυ ευκολα.
Πρεπει να δυναμωσει (ο γυμναστης και ο γιατρος μας φετος εκαναν θαυματα σε αυτον τον τομεα).
Εγω θα ηθελα να τον δω στην προετοιμασια....ειναι καλυτερος του Κιτσιου σαν δεξι μπακ (οταν ειναι υγιης).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1256 ... stantinidi

Ελεος... ΦΤΑΝΕΙ
8 χρονια ξεκουραζεται και ενδυναμωνεται και εχουμε ακουσει το ονομα του οσες φορες και του Λινο.
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!
Ειλικρινα, με τοση τζαμπα αβαντα που εχει φαει αυτο το παιδι, τον εχω αντιπαθησει καργα. Δεν θελω να τον δω στον ΠΑΟΚ.
:shock: :shock:

Μεγάλη υπερβολή διακρίνω, αρνητικότατη στα όρια και με το συμπάθιο κιόλας...Όπως και αχρείαστη θαρρώ...
Sic-4, αδερφέ από σένα ειδικά δεν το περίμενα και με εκπλήσσεις ιδιαιτέρως αρνητικά, sorry κιόλας... :(

Υ.Γ. Αν δεν είχε τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, παίζει πολύ δυνατά να ήταν ήδη βασικός και αναντικατάστατος, μέχρι και στην Ντόρτμουντ... ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Από πού κι ως πού προκύπτει ότι αυτό το παιδί έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;

Έχει κανει κάποια φοβερη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και δεν το θυμάμαι;

Έχει κάποιο πραγματικά καλό στοιχείο στο παιχνίδι του ώστε να ξεχωρίζει;

Προσωπικά έχω παρατηρήσει όντως τεράστια αβάντα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους .

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος αλλά πολύ θα ήθελα όσοι τον θεωρούν ταλενταρα να μου πουν ΓΙΑΤΙ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Το να μη σας αρεσει καποιος παίκτης της ομάδας δε σας δινει το δικαίωμα να τον κραζετε κ να τον απαξιωνετε.Ειδικα αν ειναι απο τα σπλαχνα της ομάδας. Σκεφτειτε λιγο πριν γραψετε..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:
sic-4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1256 ... stantinidi

Ελεος... ΦΤΑΝΕΙ
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!
:shock: :shock:

Μεγάλη υπερβολή διακρίνω, αρνητικότατη στα όρια και με το συμπάθιο κιόλας...Όπως και αχρείαστη θαρρώ...
Sic-4, αδερφέ από σένα ειδικά δεν το περίμενα και με εκπλήσσεις ιδιαιτέρως αρνητικά, sorry κιόλας... :(

Υ.Γ. Αν δεν είχε τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, παίζει πολύ δυνατά να ήταν ήδη βασικός και αναντικατάστατος, μέχρι και στην Ντόρτμουντ... ;)

Goran, εγω παλι βρισκω αχρειαστη ολη αυτην την αβαντα που τρωει τοσα χρονια. Βρισκεις μεγαλη υπερβολη σε αυτο που λεω αλλα οχι στο ποσες φορες εχει γινει συζητηση γυρω απο το ονομα του σε σχεση με την προσφορα του στην ομαδα;

Τον εχουμε δει σε ελαχιστα ματς στον ΠΑΟΚ, σε καποια απο αυτα ηταν καλος (σε καμια περιπτωση εξαιρετικος), οκ ολα καλα μεχρι εδω. Τα οσα εχουμε διαβασει γι αυτον ομως ειναι απιστευτα δυσαναλογα και με τις συμμετοχες του αλλα και με οσα εδειξε. Εδω και χρονια διαβαζουμε για τον Κωνσταντινιδη που ειναι μια πολυ καλη λυση στα μπακ, αλλα Κωνσταντινιδη στα μπακ δεν εχουμε δει γιατι ενα ματς επαιζε και 10 ηταν τραυματιας. Καπως ετσι ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως.

Δεν ξερω πως βγαζεις το συμπερασμα πως το επιπεδο του θα μπορουσε να ειναι για Ντορτμουντ, αν θελεις εξηγησε μου. Εχω δηλωσει ειλικρινα αμπαλος, αλλα απο οσα εχω δει, θυμαμαι εναν καλο παικτη αλλα οχι αμαν και τι. Πιθανον να κανω λαθος ως αμπαλος που ειμαι και οντως το παιδι να ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχο. Ακομα κι ετσι ομως, τα θεματα τραυματισμου του ηταν πολυ πανω του μεσου ορου, σε βαθμο που δεν του επετρεψαν να κανει παρα ελαχιστες εμφανισεις με τον ΠΑΟΚ. Απο αυτες τις ελαχιστες εμφανισεις (που επαναλαμβανω πως δεν τις θυμαμαι ως εξαιρετικες) να γινεται τοση κουβεντα για το ονομα του, συγγνωμη αλλα το θεωρω υπερβολικο. Σκεπτομενος δε, τα οσα εχει ακουσει ο Κιτσιου πχ (που εχει προσφερει απειρως περισσοτερα στην ομαδα) η υπερβολη αυτη, αποκτα και το στοιχειο της αδικιας. Μεχρι και ο Γλυκος που ηταν απο τους καλυτερους παικτες μας απαξιωνεται. Και γινεται τοσος ντορος (πραγματικα δεν το εχω ξαναδει αυτο με αλλον μη ενεργο παικτη) για τον Κωνσταντινιδη. Ε, συγγνωμη. Φτανει με τον Κωνσταντινιδη.

Με το καλο το παληκαρι να γινει καλα καποια στιγμη, να παρει ευκαιριες και να δειξει αυτο το Ντορτμουντ που λες και να σηκωθω ορθιος να τον χειροκροταω, αλλα εχει τοσα χρονια που ακουγεται και δεν εχω δει τιποτα παρα μονο εχουν γεμισει τα αυτια μου με το ονομα του.

edit: επειδη ακριβως εκπλησσεσαι Goran, κι επειδη ξερεις οτι σπανιως (εως ποτε) θα πω κακη κουβεντα για παικτη του ΠΑΟΚ, σκεψου σε παρακαλω λιγο τα οσα λεω και μην μου πετας ενα Ντορτμουντ το οποιο, συμπαθα με, αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα.

edit2: Ο Σταφυλλιδης απο τις πρωτες του συμμετοχες εδειξε πως προκειται για κατι εξαιρετικο. Ηταν εμφανεστατο ακομα και σε 'μενα τον αμπαλο. Γι αυτον να ελεγες για Ντορτμουντ θα σου ελεγα ναι (οχι τωρα, τοτε). Στον Κωνσταντινιδη δεν ειδα σε καμια περιπτωση αυτο το "κατι" που εκανε μπαμ στον Σταφυ. Εχω ξαναπει οτι στα ματια μου ειναι ενας βελτιωμενος Κιτσιου. Και το "βελτιωμενος" το βαζω γιατι εχω φαει τον προλογο απο τα πολλα που εχω ακουσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Σάβ 27 Μάιος 2017, 01:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

rainmaker έγραψε:Από πού κι ως πού προκύπτει ότι αυτό το παιδί έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;

Έχει κανει κάποια φοβερη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και δεν το θυμάμαι;

Έχει κάποιο πραγματικά καλό στοιχείο στο παιχνίδι του ώστε να ξεχωρίζει;

Προσωπικά έχω παρατηρήσει όντως τεράστια αβάντα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους .

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος αλλά πολύ θα ήθελα όσοι τον θεωρούν ταλενταρα να μου πουν ΓΙΑΤΙ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
επιτελους, ενας ακομα αμπαλος, ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ο μονος :mrgreen:
εχει χρονια που αναρωτιεμαι ολα αυτα και απαντηση δεν βρισκω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”