Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχεις άδικο, Γρηγόρη. Βέβαια, ... μασουντ δεν είναι, ας είμαστε ειλικρινείς! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]KPW6JSLvqWA[/youtube] :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Oscar Garcia παιρνει για προπονηυη ο Gay-ros... Το μονο σιγουρο παντως ο χοντρός δεν θα πέσει αμαχητί... Καλός προπονητής που και εμεις θελαμε το καλοκαίρι... ΜΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο γαυρος αλλάζει τον Sir Takis και παίρνει Όσκαρ Γκαρσία.
Καλός προπονητής, αλλά νομίζω ότι η αλλαγή προπονητή σε αυτό το σημείο της σεζόν μας ευνοεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παπάζογλου: «Λάθος μου η συνεργασία με τον Αναστασίου»!

sdna - 31 Δεκεμβρίου 2017, 19:45, Σωτήρης Μήλιος

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, ο Θανάσης Παπάζογλου που πέρασε το τελευταίο εξάμηνο κοντά στο… χωριό του Άγιου Βασίλη, μιλά για την εμπειρία του σε Ολλανδία, Βέλγιο και Νορβηγία και χρίζει τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Άργησε να πάρει τον δρόμο για την ξενιτιά, αλλά από τότε που έφυγε για πρώτη φορά από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2015 γεμίζει το βιογραφικό του, αλλά και το μυαλό του με νέες εμπειρίες.

Μετά από δύο περάσματα από τις Κάτω Χώρες, σε Κόρτραϊκ και Ρόντα, το τελευταίο εξάμηνο βρήκε τον Θανάση Παπάζογλου, στο Άαλεσουντ της Νορβηγίας, δύο βήματα από το χωριό του Άγιου Βασίλη.

Λίγο πριν ο Santa ανέβει στο έλκηθρο του για να έρθει και στα μέρα μας, ο 29χρονος σέντερ-φορ, ο οποίος εξακολουθεί να ανήκει στην βελγική Κορτρτάικ κάνει τον δικό του απολογισμό για την σεζόν που πέρασε, σε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση.

- Πριν 2,5 χρόνια ξεκινάς το ταξίδι για το εξωτερικό. Πρώτη σεζόν υποδειγματική στην Κορτράικ (39 ματς/9 γκολ, 4 ασίστ) και κλήση στην Εθνική Ανδρών. Να φανταστώ ότι άλλαξε ολόκληρη η ζωή σου…

«Ναι. Έκρινα πως ήταν σωστό timing για να γνωρίσω το ποδόσφαιρο και μακριά από την Ελλάδα! Δεν είχα καμία δεύτερη σκέψη. Την πρώτη χρονιά στην Κορτράικ όντως ήμουν «γεμάτος». Σε αγώνες, επιτυχίες, παραστάσεις, προσωπική βελτίωση. Ήρθε και η κλήση στην Εθνική!Αναμενόμενο ήταν να νιώθω καλά και εκτός γηπέδου. Σε αυτό βοήθησε πολύ και ο τρόπος ζωής που είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτόν της Ελλάδας! Με βοήθησε να ΄μαι 101% αφοσιωμένος στο επάγγελμά μου.

- Κι όμως μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρονιά αποχώρησες από την βελγική ομάδα. Τι έφταιξε; Ήταν δική σου απόφαση;

«Το ποδόσφαιρο γενικά είναι απρόβλεπτο! Ξεκίνησα την δεύτερη χρονιά με περισσότερες φιλοδοξίες, αλλά δυστυχώς μια σειρά από συγκυρίες, όπως μικροτραυματισμοί, αλλαγές προσώπων εντός της ομάδας και φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού δεν μου επέτρεψαν να ΄μαι πρωταγωνιστής. Η απόφαση ήταν δική μου για να αποχωρήσω και να μην χάσω την χρονιά.»

- Πήγες στην Ρόντα ως δανεικός, κατόπιν εισήγησης του Γιάννη Αναστασίου. Έλληνας με Έλληνα σε ξένη ομάδα. Πραγματικά, πρωτόγνωρο. Πως ήταν η συνεργασία σας;

«Πήγα στην Ρόντα, γνωρίζοντας ότι θα συνεργαστώ με τον κ. Αναστασίου και φαντάστηκα πως αυτό ήταν ιδανική συγκυρία για το ξεκίνημα μου σε ένα νέο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, η επιλογή μου αποδείχθηκε λανθασμένη! Από την πρώτη στιγμή και για τους τέσσερις μήνες που έμεινα στη Ρόντα δεν μου έδειξε καθόλου εμπιστοσύνη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος με επέλεξε σαν βασική λύση για την επίθεση της ομάδας!»

- Επιστρέφεις στην Κορτραϊκ και πέφτεις ξανά στον Αναστασίου. Τι έγινε από εκεί και μετά;

«Με την λήξη της σεζόν ήξερα ότι θα επέστρεφα σε γνώριμο περιβάλλον και ήμουν έτοιμος να διεκδικήσω ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως για κακή μου, όπως αποδείχθηκε τύχη, ο κ. Αναστασίου είχε συμφωνήσει με την Κορτράικ και με έθεσε άμεσα εκτός ομάδας δίχως καν να μου μιλήσει. Αναγκαστικά έψαξα να βρω μία άλλη λύση, που θα μου έδινε το βήμα για να κερδίσω την χαμένη μου ποδοσφαιρική αυτοπεποίθηση.».

- Το καλοκαίρι αποφασίζεις να συνεχίσεις την καριέρας στου στην Νορβηγία, όπου σε 12 παιχνίδια με την Άαλεσουντ κάνεις 3 γκολ κι άλλες τόσες ασίστ, όμως η ομάδα δεν καταφέρνει να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Τι σου άφησε η εμπειρία σου στην Σκανδιναβία;

«Ομολογώ ότι στην αρχή η Νορβηγία με τρόμαξε. Παντελώς άγνωστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για μένα. Ο τρόπος που με προσέγγισε η Ααλεσουντ και η διάθεση που έδειξαν οι άνθρωποι με οδήγησαν στην απόφαση να μετακομίσω στην Νορβηγία. Δεν το μετάνιωσα στιγμή! Η ομάδα ήταν άτυχη και υποβιβάστηκε, αλλά εγώ έχω να κρατήσω πολλές θετικές εμπειρίες. Ήμουν τύποις αρχηγός, η πόλη ήταν πανέμορφη και ο τρόπος ζωής εντελώς διαφορετικός. Άνθρωποι χαμογελαστοί και πρόθυμοι για να σε βοηθήσουν, αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο ποδοσφαίρου με πολύ ωραία γήπεδα και εγκαταστάσεις. Έμεινα έκπληκτος τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου.»

- Είσαι πλέον οικογενειάρχης, αφού εδώ και λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο το παιδί σου. Παίζει ρόλο στην επόμενη επαγγελματική σου απόφαση; Μήπως αυτή περνάει από την Ελλάδα;

«Κακά τα ψέματα, πλέον μετά και την γέννηση του παιδιού μας οι αποφάσεις θέλουν μεγαλύτερη και περισσότερη σκέψη! Καταρχάς έχω συμβόλαιο για έξι ακόμη μήνες με την Κορτράικ. Δεν σου κρύβω πως είμαι ήδη σε συζητήσεις με ομάδες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Τελευταία προέκυψε και ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Κύπρου, πρωτάθλημα που μέσα από τις ευρωπαϊκές πορείες των ομάδων του έχει ανέβει στην εκτίμηση όλων μας. Τις επόμενες μέρες θα κάνω την τελική μου επιλογή.».

- Βλέπεις Ελλάδα, Σούπερ Λιγκ;. Ποιος βλέπεις να κόβει πρώτος το νήμα και γιατί;

«Όποτε προλαβαίνω παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός και δείχνει να είναι αμφίρροπο μέχρις τελικής πτώσεως. Δίνω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ μια και διαθέτει όλο το πακέτο για να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, αλλά όπως σου ‘πα είναι τελείως ανοιχτό ακόμη.».
...

Να έρθει στη θέση του Prijo.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δύσκολοι καιροί για poulain.
[youtube]fo_rVv8x6e4[/youtube]
[youtube]pPIKEtOe9r8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τρί 02 Ιαν 2018, 04:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

xrisitsapa έγραψε:Ο γαυρος αλλάζει τον Sir Takis και παίρνει Όσκαρ Γκαρσία.
Καλός προπονητής, αλλά νομίζω ότι η αλλαγή προπονητή σε αυτό το σημείο της σεζόν μας ευνοεί.
Εχω μια προαισθηση πως θα τους βγει Περευρα φαση.Ελπιζω να χω δικιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο τρίτος προπονητής μέσα στη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πέρσι πάντως με τον τρίτο μέσα στην σεζόν (και φυσικά με τις "χαλασμένες" τους κάμερες) το πήρανε... :x :redcard:
Ελπίζω σε σύμπτωση, η οποία δεν θα επαναληφθεί, όπως και η "δυσλειτουργία" των καμερών του γ@μοτήγανου!!
:twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

H AEK βρήκε τον αντι-Γιόχανσον στο πρόσωπο του Erik Morán: Ένα ψηλό (1,87) και σχετικά νέο (26,5) αμυντικό χαφ, δηλαδή σε μια θέση που θα θέλαμε κι εμείς να έχουμε έναν καλό παίκτη. Ο Μοράν μάλιστα έρχεται με πολλές περγαμηνές: 2 εμφανίσεις στην U-17, 3 στην U-18 και μόλις μία στην U-19. Από κει και πάνω δεν έχει εμφανίσεις (ακόμη). Ίσως η κούλα αποτελέσει την ευκαιρία που ψάχνει για να κληθεί.
Πριν ένα χρόνο μεταγράφηκε στην Λεχανές αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 200 χιλιάδων. Ήταν και η πρώτη μεταγραφή στην καριέρα του για την οποία κάποια ομάδα πλήρωσε. Το τρανσφερ δεν γνωρίζει κόστος κτήσης από την ΑΕΚ και κατά τα φαινόμενα δεν θα το μάθει ποτέ. Το κόβω για κανα 300ρι. Ούτως ή άλλως αναπληρωματικός ήταν, αφού έπαιξε στο πρωτάθλημα σε μόλις 6 αγωνιστικές με μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα 37,5 λεπτά. Έπαιξε και ένα ημίχρονο (45 λεπτά) για το κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

130 χιλιαρικα δωσανε για τη μεταγραφη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω παντως και δε θελω και δεν με ενθουσιαζει,κανεις παικτης αυτου του β@ζελ@ και φυσικα δεν θα ηθελα με τιποτα λιμα στον ΠΑΟΚ.Αν ειχε ποιοτικους θα το συζητουσαμε.
Επισης δειχνει ποσο διαφορετικος ειναι ο ΠΑΟΚ ειδικα με τον Ιβαν,σε αυτο το θεμα και ειμαι χιλια τοις εκατω μαζι του,(του οτι εχει δωσει εντολη ,να μην ασχοληθουμε με παικτες του).
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:H AEK βρήκε τον αντι-Γιόχανσον στο πρόσωπο του Erik Morán: Ένα ψηλό (1,87) και σχετικά νέο (26,5) αμυντικό χαφ, δηλαδή σε μια θέση που θα θέλαμε κι εμείς να έχουμε έναν καλό παίκτη. Ο Μοράν μάλιστα έρχεται με πολλές περγαμηνές: 2 εμφανίσεις στην U-17, 3 στην U-18 και μόλις μία στην U-19. Από κει και πάνω δεν έχει εμφανίσεις (ακόμη). Ίσως η κούλα αποτελέσει την ευκαιρία που ψάχνει για να κληθεί.
Πριν ένα χρόνο μεταγράφηκε στην Λεχανές αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 200 χιλιάδων. Ήταν και η πρώτη μεταγραφή στην καριέρα του για την οποία κάποια ομάδα πλήρωσε. Το τρανσφερ δεν γνωρίζει κόστος κτήσης από την ΑΕΚ και κατά τα φαινόμενα δεν θα το μάθει ποτέ. Το κόβω για κανα 300ρι. Ούτως ή άλλως αναπληρωματικός ήταν, αφού έπαιξε στο πρωτάθλημα σε μόλις 6 αγωνιστικές με μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα 37,5 λεπτά. Έπαιξε και ένα ημίχρονο (45 λεπτά) για το κύπελλο.

αν τα στοιχεια ειναι αληθινα θα τρελαθουμε ρε με την κουλα και τους ....αχρηστους ....τους δικους μας

:lol: :lol: :lol:

αυτον τον ψιλο θα τον ηθελα σε εμας,.. :lol: :lol: :lol:

παιρνουν τον πουθενα

παιρνουμε παικτη απο το πανω ραφι και τρωμε τα ρουχα μας

και ο μπουζος σαλιαριζε για τον μπαγιεβιτς και εκραζε τον μιχελ
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Hermann έγραψε:130 χιλιαρικα δωσανε για τη μεταγραφη.
Σε 2 δόσεις. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”