K_geo έγραψε:gamt αν τυχόν φτάσουμε σε σημείο να έχουμε 3 στόχους που όντως θα ισχύουν κτλ,τότε εννοείται και θα το κάνουμε!!!
Τι κανουν τα σαινια οι συνφορουμιτες μας; Καθαρισαν με Ρει και τοριξαν εξω; ....για αγριεψτε λιγο.
K_geo έγραψε:gamt αν τυχόν φτάσουμε σε σημείο να έχουμε 3 στόχους που όντως θα ισχύουν κτλ,τότε εννοείται και θα το κάνουμε!!!
3 αναπληρωματικα δεξια μπακ, δεν κανει κανενας για δευτερος!thanasakiss4 έγραψε:Πάμε λένε (SDNA) για δεξι μπακ, γιατί δεν κάνει στον Στανογεβιτς ο Κων/νιδης, ουτε ο Δεληγιαννιδης..
Ποσο ΠΑΟΚ είναι, να είχες στην αρχη του καλοκαιριου εκτος απο τους παραπανω και τον Κιτσιου και εσύ να κάνεις μεταγραφη για θεση αναπληρωματικου μπακ;
Ο κιτσιου δεν εκανε ουτε για αναπληρωματικοςthanasakiss4 έγραψε:Πάμε λένε (SDNA) για δεξι μπακ, γιατί δεν κάνει στον Στανογεβιτς ο Κων/νιδης, ουτε ο Δεληγιαννιδης..
Ποσο ΠΑΟΚ είναι, να είχες στην αρχη του καλοκαιριου εκτος απο τους παραπανω και τον Κιτσιου και εσύ να κάνεις μεταγραφη για θεση αναπληρωματικου μπακ;
Εχω djalma λαιμαι!paok87 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι φετος θα στοχοποιηθει απο την πρωτη αγωνιστική ο Ματος. Κοκκινες και τιμωριες με το τσουβαλι. Χρειαζεται μπακ απ δυνατο (βιειρινια;)
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1316723PaokPatraG4 έγραψε:Ενας συμφορουμιτης ειχε ποσταρει αυτο το παληκαρι για χαφ πριν καιρο...Δεν το θυμαμαι εαν ειχε παιξει στα μεταξυ μας παιχνιδια αλλα στα βιντεο του θυμιζει πολυ Γκαρσιοειδες στο πιο ταχυτατο...Δεν ξερω βεβαια εαν πιανει και θεση ξενου αλλα ο τυπος φαινεται παιχταρας...
https://www.transfermarkt.com/richard/p ... ler/144781
Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον, δλδ τον Κούλη.goran 64 έγραψε:Αυτό το pol δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα έχει πάλι...
Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μόνο μία ακόμα μεταγραφή?
Τέσπα...Πάλι για τους γνωστούς λόγους ψήφισα στόπερ, καλύτερον μάλιστα απ τους Βαρέλα-Κρέσπο...
Θεωρώ ότι έχει προτεραιότητα γιατί με Μάλε 3ο βασικό στόπερ δεν μπορεί να παιχτεί ούτε 3-4-3 ούτε 3-5-2 αλλά και στο 4-4-2 δεν είναι ο στόπερ που χρειαζόμαστε για βασικό βάση χαρακτηριστικών του και με δύο δεν βγαίνει ολόκληρη χρονιά με καμία Παναγία (να βοηθάει στην άμυνα, που έλεγε κι ο ιερομόναχος)...
Τι λε ρε παιδί μου... Τον Κρέσπο πάντως τσάμπα τον πήρες...Rizla έγραψε: Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον
Rizla έγραψε:
Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον, δλδ τον Κούλη.
Αμυντικο χρειαζόμαστε ομως ο Μαλεζας για αλλαγή είναι καλός το έδειξε και περσι αλλωστε.
Ο μπαντάνας παίζει και σεντερ μπακ αμα λάχει σε 3-5-2.
goran 64 έγραψε:Rizla...απ το 1,4 μέχρι τα 10 μύρια λες να μην υπάρχει κανένας με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ αυτά που έχει ο Βαρέλα και καλύτερος και του Κρέσπο?
Δεν νομίζω...
Με Μαλεζά πέρσι απέναντι σε γρήγορους αμυντικούς έτρεμε η ψυχούλα μου...
Φέτος που είναι κι ένα χρόνο μεγαλύτερος ακομα χειροτερα...
Τον Κρεσπο δεν τον πηρες τζάμπα και δεν ειναι καλυτερος απο τον Βαρελα σε καμια περίπτωση.black death έγραψε:Τι λε ρε παιδί μου... Τον Κρέσπο πάντως τσάμπα τον πήρες...Rizla έγραψε: Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον
Η άποψη ενος συνοπάδου οταν δεν ταιριάζει με τα πιστεύω μας είναι καλύτερο να θεωρείται τρολλιαAlastor έγραψε:Rizla έγραψε:
Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον, δλδ τον Κούλη.
Αμυντικο χρειαζόμαστε ομως ο Μαλεζας για αλλαγή είναι καλός το έδειξε και περσι αλλωστε.
Ο μπαντάνας παίζει και σεντερ μπακ αμα λάχει σε 3-5-2.
θα θεωρησω πως το συγκεκριμενο ποστ οφειλεται στο μεγαλο κυμα τρολινγκ που παρατηρειται τελευταια στο φορουμ
Ελεύθερο τον πήρες απ' όσο θυμάμαι. Τώρα καλύτερος μπορεί να μην είναι αλλά αυτό έδειξε ΟΛΗ τη σεζόν πέρσι.Rizla έγραψε:Τον Κρεσπο δεν τον πηρες τζάμπα και δεν ειναι καλυτερος απο τον Βαρελα σε καμια περίπτωση.black death έγραψε:Τι λε ρε παιδί μου... Τον Κρέσπο πάντως τσάμπα τον πήρες...Rizla έγραψε: Γρηγορη καλυτερο στόπερ απο Βαρελα για να παρεις θελεις 10εκ τουλάχιστον