Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ο Μασούντ θα φοραει του χρονου το νουμερο 25;
Σχόλιο στο γιουτιουμπ
Σχόλιο στο γιουτιουμπ
Μπαίνω στις μεταγραφές εκθειάζουν τον μαζούτ μπαίνω στα νέα των άλλων ομάδων το ίδιο.
Αν έμπαινε κάποιος άσχετος με το ελληνικό πρωτάθλημα και τα διάβαζε θα πίστευε πως είναι ο Μεσι.
Εκτίμηση μου είναι πως η ξαδέρφη έχει πάρει τα μέγιστα από τους παίκτες της και θα σκάσει.
Εγώ τον γαυρο φοβάμαι και μακάρι να του φύγει ο οφοε που είναι και ο μόνος παίκτης του που ζηλεύω και θα τον ήθελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Καλή χρονιά αδέρφια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έμπαινε κάποιος άσχετος με το ελληνικό πρωτάθλημα και τα διάβαζε θα πίστευε πως είναι ο Μεσι.
Εκτίμηση μου είναι πως η ξαδέρφη έχει πάρει τα μέγιστα από τους παίκτες της και θα σκάσει.
Εγώ τον γαυρο φοβάμαι και μακάρι να του φύγει ο οφοε που είναι και ο μόνος παίκτης του που ζηλεύω και θα τον ήθελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Καλή χρονιά αδέρφια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η πιο έξυπνη κίνηση ήταν του Οικονόμου στο βάζελο. Γιατί να μη τον πάρουμε εμείς με ψίχουλα και να αφήσουμε το βάζελο να ενισχυθεί με μια κίνηση μηδενικού κόστους. Μια χαρά θα έδενε στα μπακ μας. Και στη τελική πάρτον για 6 μήνες κι ας μη παίξει καθόλου , μόνο και μόνο για να μη τον πάρει ο βάζελος. Ομοίως για το Μασουντ και τον Χατζισαφή που όλοι τους είναι έξυπνες βόμβες.
Από τη μια οι έξυπνες βόμβες και από την άλλη οι πονηρές κλ@νιές.
Εγώ λέω του χρόνου να πάρουμε 17 παίκτες απλά για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι και ας τους προσλάβουμε ως γραμματείς, καθαρίστριες, γενικών καθηκόντων και Ball boys. Σατανικό σχέδιο.
Ηρεμήστε.
Ηρεμήστε.
Και στους προπονητές το ίδιο ισχύει. Πάρε τον Ουζουνίδη και μη τον βάλεις στη πρώτη ομάδα, βάλτον στη Κ20 αν είναι ανάγκη. Για να μη σώσει το βάζελο. ΑΚόμα και με το Χιμένεθ μπορούσες να του κάνεις μια πρόταση για να αποσταθεροποιήσεις την ιδανική σχέση που έχει με τη διοίκηση της κούλας. Κι αν δεχτεί , ας τον έστελνε ο Ιβαν στη Δόξα Δράμας ή ένα εξάμηνο στο Ροστοφ. Μετά η κούλα ποιόν θα είχε να τη προπονεί;
- painkiller4
giapas έγραψε:Η πιο έξυπνη κίνηση ήταν του Οικονόμου στο βάζελο. Γιατί να μη τον πάρουμε εμείς με ψίχουλα και να αφήσουμε το βάζελο να ενισχυθεί με μια κίνηση μηδενικού κόστους. Μια χαρά θα έδενε στα μπακ μας. Και στη τελική πάρτον για 6 μήνες κι ας μη παίξει καθόλου , μόνο και μόνο για να μη τον πάρει ο βάζελος. Ομοίως για το Μασουντ και τον Χατζισαφή που όλοι τους είναι έξυπνες βόμβες.

Σαν καλά να τα λέει ο giapas...Πανέξυπνο το πλάνο και συμφωνώ απόλυτα...
Ας συνεισφέρω λίγο, υπενθυμίζοντας να μην ξεχάσουμε να πάρουμε και
τον κυρ Σάββα τον κερ@τ@, έτσι βρε, για να μην μας τα ζαλίζει πια ο κουρού μπαγλάς...
Κι ας τον δώσουμε δανεικό στον Εθνικό, με οψιόν.......................ξεπουπουλίσματος...

Ας συνεισφέρω λίγο, υπενθυμίζοντας να μην ξεχάσουμε να πάρουμε και

τον κυρ Σάββα τον κερ@τ@, έτσι βρε, για να μην μας τα ζαλίζει πια ο κουρού μπαγλάς...

Κι ας τον δώσουμε δανεικό στον Εθνικό, με οψιόν.......................ξεπουπουλίσματος...

- navigator11
giapas έγραψε:Και στους προπονητές το ίδιο ισχύει. Πάρε τον Ουζουνίδη και μη τον βάλεις στη πρώτη ομάδα, βάλτον στη Κ20 αν είναι ανάγκη. Για να μη σώσει το βάζελο. ΑΚόμα και με το Χιμένεθ μπορούσες να του κάνεις μια πρόταση για να αποσταθεροποιήσεις την ιδανική σχέση που έχει με τη διοίκηση της κούλας. Κι αν δεχτεί , ας τον έστελνε ο Ιβαν στη Δόξα Δράμας ή ένα εξάμηνο στο Ροστοφ. Μετά η κούλα ποιόν θα είχε να τη προπονεί;

Όταν έχεις καδρόνια, όμως, στην κεφαλή της διοίκησης, αυτά θα (συνεχίσουν) να γίνονται. Πρόληψη μηδέν. Διορατικότητα υπό του μηδενός. Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ ...
(προς αποφυγή και της παραμικρής αμφιβολίας, εννοείται, συμφωνώ με τον γιαπας)
Μασουντ και τα μυαλα στο μπλεντερ...θα αλλαξω αβαταρ...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
προσωπικα εχω βαρεθει σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μεταγραφικη σεζον να εκθειαζονται οι "μεταγραφαρες" των ποκεμον.
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!
- navigator11
Δεν υπάρχει έλεος! Μάλλον όμως υπάρχει σωτηρία. Πιο ... δωρική κι από τη φωνή της Μπελλου. Αγνόηση λέγεται ... 
Σιμπα, γίνεται να κάνεις ένα τζιφ με τον Κούρκουλο από την κλασική ταινία να ωρύεται Όοοχιιι άλλο Μασοοουυνννττττττ;

Σιμπα, γίνεται να κάνεις ένα τζιφ με τον Κούρκουλο από την κλασική ταινία να ωρύεται Όοοχιιι άλλο Μασοοουυνννττττττ;
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:Ο Μασούντ θα φοραει του χρονου το νουμερο 25;
Σχόλιο στο γιουτιουμπ
:lol :lol
Το πιο κοντινό που έχω ακούσει σ αυτό που ζητάς είναι αυτό...navigator11 έγραψε:Πιο ... δωρική κι από τη φωνή της Μπελλου...
[youtube]OZYPfFXqgOA[/youtube]
Άκουσε το και πες μου...Αξίζει τον κόπο...