Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ArChAnGeLonfire4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Demir έγραψε:Ποιος είναι το καλύτερο μας εξτρέμ;;
Ο Djalma (και μαρκάρει και γυρνάει και τριπλάρει και ξεφτυλιζει στο 1εναντιον1ος!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

συμφωνα με τον πετρωτο(τα αναποδα δηλαδη) προ των πυλων βιερινια κ στοπερ :D :D
ArChAnGeLonfire4

johnys999 έγραψε:Ο Βιερίνια είναι τραυματίας και εδώ κι ένα μήνα είναι στη Θεσσαλονίκη όπως διάβασα, που σημαίνει ότι δε μπορεί καν να προπονηθεί. Που σημαίνει ότι δύσκολα θα μεταγραφεί οπουδήποτε αλλού και ότι δύσκολα θα είναι στο 100% πριν το Νοέμβρη. Γιατί πρέπει να τον αγοράσουμε τώρα? Το Γενάρη θα είναι πιο φτηνός.
Ότι είναι-είναι Vieirinha μάστορα.
Μόνο που θα ΄ρθει θα ανέβουμε ψυχολογικά!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω ξαναγραφω οτι διαφωνω τελειως με μεταγραφη Ενρικε!
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

aquila έγραψε:Ελπιζω να μη δώσουμε ενρικε, τέτοιο παθος δεν εχουν πολλοι παικτες μας ισως κανεις πλην Μάτος. Προτιμουσα ακομη και να μην παρουμε Βιεϊρίνια προκειμένου να μεινει αυτος.
Συμφωνώ.
Μακάρι να φέρει μια πρόταση ό Τσιμιροτ και να πάρουμε ένα λυσσασμένο σκύλο στο 6 να απελευθερωθεί ο βραζιλιάνος και ο μαροκινος. Πιστεύω έτσι θα δέσει και η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

johnys999 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν λαμβάνετε καθόλου υπόψη τα άρθρα περί οικονομικού ανοίγματος που διαρρέονται, που μπορεί και να μην είναι στα νούμερα που γράφονται αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ παρακάτω με πρόχειρους υπολογισμούς, ούτε τη στάση Μίχελ στο θέμα Ενρίκε, που στη θέση που βρίσκεται ο Μίχελ αυτή τη στιγμή δε μπορεί να είναι κάτι άλλο από άνωθεν εντολή για ελάφρυνση του μπάτζετ και για έσοδα. Να μη φύγει κανένας, να έρθουν και Μαουρίτσιο και Ζαμπράνο και Βιερίνια και επιθετικός, άλλα 5 με 10 μύρια μπάτζετ δηλαδή, γροθιά στο μαχαίρι. Και του χρόνου με την κ20 λόγω ffp ή έστω με σοβαρές περικοπές. Δεν είμαι ο λογιστής της παε για να ξέρω τα ακριβή νούμερα και τα περιθώρια που υπάρχουν αλλά προτείνω προσγείωση γιατί φαίνεται κατά που πάει το πράγμα κι αν δεν υπήρχε έλλειψη προτάσεων και για άλλους θα φαινόταν καθαρότερα. Φέτος έχουμε περίπου το ίδιο μπάτζετ συμβολαίων με πέρυσι αλλά καθόλου έσοδα από πωλήσεις, πολύ λιγότερα τηλεοπτικά, εισιτήρια, και μείον 8 τουλάχιστον μύρια από την Ευρώπη και τα πλει οφ. Και πέρυσι δεν υπήρχαν κέρδη, το αντίθετο. Και πρόπερσι (που μετράει στο ffp) ακόμα χειρότερα.
Κι εγώ παιχταράδες θέλω αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να γίνουν αυτά φέτος.
Αφού δεν είσαι γιατί τον παριστάνεις με "μπορεί" , "ίσως" , εικασίες και σενάρια;
ArChAnGeLonfire4

Azrael έγραψε:Εγω ξαναγραφω οτι διαφωνω τελειως με μεταγραφη Ενρικε!
Γιατί ρε φίλος διαφωνείς; Για τον "πάγκο" παίχτη με 3 χαρτιά αν ισχυει η πρόταση τον δίνεις με κλειστά μάτια και με συμβόλαιο βαρύ. Ενώ τον αγοράσαμε 1,6.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Demir έγραψε:Ποιος είναι το καλύτερο μας εξτρέμ;;
Αυτή τη στιγμή για μένα ο Τζαλμας κ ο Ενρικε. Μακ πολύ λίγα πράγματα ως τώρα, οι υπόλοιποι αρκετά κάτω.
Απλά ο Ενρικε μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλύτερα ερχόμενος από πάγκο, το οποίο μόνο κακό. δεν είναι. Αλλάζει παιχνίδια, βάζει γκολ, παίρνει νίκες. Και γκολ τίτλου πέρσι παρακαλώ.
Ξέρεις τι θα πάρεις από Ενρικε και έστω και σαν super sub που γράφτηκε είναι πολύ θετικό το πρόσημο.
Ο Βιερίνια που ξέραμε είναι υπερπαικτης αλλά ρίσκο, γιατί απλά δεν ξέρουμε αν θα έρθει ο Βιερίνια που ξέραμε. Χωρίς προετοιμασία, με μεγάλο ιστορικό τραυματισμών και έχοντας να παίξει καιρό μπάλα σε βοσκοτόπια. Γιατί να ρισκάρουμε?
Και προς θεού, δε λέω να μην έρθει ο Βιερίνια, αλίμονο. Να μη φύγει ο Ενρικε λέω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τρί 29 Αύγ 2017, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Johnny δες εδω καποιες σκεψεις

Φετος, τα εσοδα δυσκολα θα ξεπερασουν τα 10 μυρια, ενω τα εξοδα, υπολογιζεται οτι θα'ναι παλι κοντα στα 30-31Μ (χωρις μαουρισιο-βιερινια)
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Το ότι δεν ξέρω τα ακριβή νούμερα δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει ότι είμαστε με τα τσαρούχια μέσα την τελευταία τριετία και κυρίως φέτος. Αυτό βγαίνει από παντού, κι από δημοσιεύματα κι από σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια κι από την κοινή λογική. Όποιος ξέρει τα νούμερα μπορεί να τα γράψει κι αν υπάρχουν περιθώρια θα ηρεμήσω κι εγώ ο "λογιστής" και θα ζητήσω μεταγραφές. Φοβάμαι όμως ότι τα πράγματα είναι στριμωγμένα και οι κινήσεις που γίνονται αυτό μου δείχνουν. Μακάρι να κάνω λάθος εκτίμηση.

simba αυτό κρατάω

Οποτε, συνυπολογιζοντας τα περίπου -9Μ της προπερσινής χρονιάς (απτα 10 συνολικα - δε λογιζονται ολα τα έξοδα στο φφπ) στη σχετικα ισοσκελισμενη περσινή, για ναχουμε προβλημα με το FFP, πρέπει φετος να μπούμε 26 μυρια μεσα.

Οπότε αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα για το φετινό άνοιγμα είμαστε κοντά στο όριο του ffp. Αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ τόση ώρα.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Καλά τα λέει ο rain, προσθέστε ότι πολυ πιθανό να θελει κ ενρικε να παίξει τσουλου ή βασικός άλλου κ ότι ο Γερμανός ειναι πολυ διαφορετικός απο τον αντελινιο που έφυγε, έκανε σοβαρό πρωταθλητισμό . Θα ηγηθεί εντός κ εκτος γηπέδου όπου το χρειαζόμαστε εξίσου πολυ.
ArChAnGeLonfire4

Αιτωλος έγραψε:
aquila έγραψε:Ελπιζω να μη δώσουμε ενρικε, τέτοιο παθος δεν εχουν πολλοι παικτες μας ισως κανεις πλην Μάτος. Προτιμουσα ακομη και να μην παρουμε Βιεϊρίνια προκειμένου να μεινει αυτος.
Συμφωνώ.
Μακάρι να φέρει μια πρόταση ό Τσιμιροτ και να πάρουμε ένα λυσσασμένο σκύλο στο 6 να απελευθερωθεί ο βραζιλιάνος και ο μαροκινος. Πιστεύω έτσι θα δέσει και η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Για να νικήσεις τον gayro/κούλες&βάζελους ο Ενρίκε δηλαδή θα έκανε την διαφορά? μετριος παίχτης για μενα εχουμε εξτρεμ Μακ/Τζαλμα/Λημνιος/Μυστακιδης(οταν γυρισει) και παίζουν και οι: Μπισεσβαρ/Πέλας εχουμε ροστερ με εξτρεμ
full!
Αν έρθει ο Βιειρινηα παίζει παντού! Σε ότι κατάσταση αν είναι ο Ενρίκε 1παίζει1δεν..
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

ινπαοκ

Επαφή ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια!
ArChAnGeLonfire4

simba έγραψε:Johnny δες εδω καποιες σκεψεις

Φετος, τα εσοδα δυσκολα θα ξεπερασουν τα 10 μυρια, ενω τα εξοδα, υπολογιζεται οτι θα'ναι παλι κοντα στα 30-31Μ (χωρις μαουρισιο-βιερινια)
Με αυτό που έγραψες συμφωνώ!
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

johnys999 έγραψε:Το ότι δεν ξέρω τα ακριβή νούμερα δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει ότι είμαστε με τα τσαρούχια μέσα την τελευταία τριετία και κυρίως φέτος. Αυτό βγαίνει από παντού, κι από δημοσιεύματα κι από σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια κι από την κοινή λογική. Όποιος ξέρει τα νούμερα μπορεί να τα γράψει κι αν υπάρχουν περιθώρια θα ηρεμήσω κι εγώ ο "λογιστής" και θα ζητήσω μεταγραφές. Φοβάμαι όμως ότι τα πράγματα είναι στριμωγμένα και οι κινήσεις που γίνονται αυτό μου δείχνουν. Μακάρι να κάνω λάθος εκτίμηση.
Το είπα κ άλλη φορά, επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εταιρική χρήση 1/7/2015 έως 30/6/2016
http://www.paokfc.gr/sullogos/genikes-s ... ologismoi/
Κλείσαμε με χασούρα 441.656,51.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”