Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
zepos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από zepos4 »

Johnsim έγραψε:Ο μπισε περσυ βγήκε σε πανω απο 15 αγώνες MVP
Στο ημιτελικό εδωσε 2 ασίστ
Στο τελικό σκόραρε
Και ξαφνικά διαβάζω για περιεργο χαρακτήρα και για αντικατάσταση του ..
Κοντή μνημη ; Τάσεις διπολικης διαταραχής ; Δεν ξερω τι ακριβώς
Αλλα σιγουρα δεν ειναι υγειες αυτο που γίνετε
Μαζι με την διοίκηση βλεπω και άρκετο κόσμο να εχει χάσει την μπάλα ..
Συμφωνώ φίλε. Κι εγώ τον θέλω στην ομάδα, μακάρι ο ανταγωνισμός να του βγει σε καλό(όπως και στους άλλους). Απλά είναι 14 παιχνίδια λιγότερα φέτος και όλοι θα θέλουν να παίζουν. Γι'αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Sera4 έγραψε:σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...

απο εκει και περα εχω μια προαισθηση οτι θα εχουμε 1-2 αποχωρησεις εκπληξεις...ο ενας που εσκασε ειδα ειναι ο ενρικε...ελπιζω η δευτερη να ειναι ο ολλανδος αφανας προσωπικα...

τελος βαζουμε μπρος οποια γουρια εχουμε να κλεισει πρωτιστως ο τσετσενος που μας εκτοξευει επιπεδο και επειτα ο πορτογαλος πριγκιπας και ο στοπερ...
Σερα τον εχεις παρακολουθησει τον Μαουριτσιο; Τοσο καλος είναι που μας εκτοξευει;
Ο Μπισε ειναι ενας απο τους 2-3 στην ομαδα που βλέπει γηπεδο και έχει το απροβλεπτο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν υπαρξει παντως πωληση χωρις συνδιασμο με αποκτηση στοπερ εγω θα στραβωσω ασχημα.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

nothu έγραψε:Ποιος τις κανει τωρα τις μεταγραφες;
O Μπαρμπαλουτσεσκου...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εδω εχουμε ελλειψεις και καποιοι λετε να φυγει ο ενας η ο αλλος.την παλευετε;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

joshua έγραψε:Αν υπαρξει παντως πωληση χωρις συνδιασμο με αποκτηση στοπερ εγω θα στραβωσω ασχημα.
Δλδ ρε τζος με ολα αυτα που εχουν γινει εισαι ίσος και αμα δεν παρουμε στοπερ θα στραβωσεις;
Ημαρτον... :mrgreen:
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Rizla έγραψε:
Sera4 έγραψε:σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...

απο εκει και περα εχω μια προαισθηση οτι θα εχουμε 1-2 αποχωρησεις εκπληξεις...ο ενας που εσκασε ειδα ειναι ο ενρικε...ελπιζω η δευτερη να ειναι ο ολλανδος αφανας προσωπικα...

τελος βαζουμε μπρος οποια γουρια εχουμε να κλεισει πρωτιστως ο τσετσενος που μας εκτοξευει επιπεδο και επειτα ο πορτογαλος πριγκιπας και ο στοπερ...
Σερα τον εχεις παρακολουθησει τον Μαουριτσιο; Τοσο καλος είναι που μας εκτοξευει;
Ο Μπισε ειναι ενας απο τους 2-3 στην ομαδα που βλέπει γηπεδο και έχει το απροβλεπτο.
Μέχρι να ετοιμαστεί ο μαουριτσιο γιατί είναι χωρίς προετοιμασία, θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω από τον γαύρο. Έχουμε άλλα 5 ματς μέχρι το τηγάνι.Όλοι χρειάζονται. Άλλωστε υπάρχει και ο Ιανουάριος.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Τα σενάρια στα εξτρέμ δεν είναι πολλά:
1) Μένεις ως έχεις και έχεις μεγάλα συμβόλαια στο ροτέισον
2) Φεύγει ο Τζαλμά ή ο Ενρίκε (με σειρά προτεραιότητας) και έρχεται ο Βιερι
3) Φεύγει ο Τζαλμά ή ο Ενρίκε και έρχεται άλλος, νεότερος του Βιερι, από σκάουτιγκ.
4) Φεύγει Τζαλμά ή Ενρίκε και δεν έρχεται κανείς λόγω μπάτζετ.
Χειρότερο σενάριο το 4, για μένα (που έχω θέμα με τους άνω των 30 όποιος κι αν είναι) καλύτερο το 3. Πιο πιθανό το 1 και μετά το 2 πάντως. Ο καθένας όπως το βλέπει. Αν η πρόταση ήταν για τον Κάμπος αντί του Ενρίκε ακόμα και με τα μισά νούμερα θα ήταν πολύ πιο εύκολη απόφαση. Αλλά πού τέτοια τύχη.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μου φαίνεται περίεργο να δώσεις ενρικε που είναι γκειμ τσειντζερ για να φέρεις βιερινια που είναι τραυματίας. Δε ξέρω...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

zepos4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ettien έγραψε:Ο Μυστακίδης πότε επιστρέφει ?
Πολυ σημαντικη ενισχυση απο τον παγκο.
Ελπιζω γρηγορα να γυρισει.
Ο μυστακιδης δεν είναι εξτρεμ.Δεύτερος επιθετικός είναι η θέση που του ταιριάζει.
Δε διαφωνω
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

PNG:
ΠΑΟΚ και Κάρλος Ζαμπράνο φλέρταραν για ολόκληρο το καλοκαίρι. Ο Περουβιανός, όπως γράψαμε από το πρωί μένει ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν κι οδεύει ολοταχώς, προς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα εκατομμύρια του Ισραήλ. Στα 28 του θέτει πρώτο μέλημα το οικονομικό κι έτσι δύσκολα θα απασχολήσει εκ νέου τον Δικέφαλο του Βορρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Δευ 28 Αύγ 2017, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποσα λεφτα μπορει να δινει η Μακαμπι Τελ Αβιβ στον Ζαμπρανο ο οποιος μαλιστα οπως λενε μενει ελευθερος? Μηπως οντως δεν ψαχνουμε στοπερ πια? :cry: :cry: :cry: :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

johnys999 έγραψε:Τα σενάρια στα εξτρέμ δεν είναι πολλά:
3) Φεύγει ο Τζαλμά ή ο Ενρίκε και έρχεται άλλος, νεότερος του Βιερι, από σκάουτιγκ.
Χειρότερο σενάριο το 4, για μένα (που έχω θέμα με τους άνω των 30 όποιος κι αν είναι) καλύτερο το 3. Πιο πιθανό το 1 και μετά το 2 πάντως. Ο καθένας όπως το βλέπει. Αν η πρόταση ήταν για τον Κάμπος αντί του Ενρίκε ακόμα και με τα μισά νούμερα θα ήταν πολύ πιο εύκολη απόφαση. Αλλά πού τέτοια τύχη.
Τζωννυ αμα μου βγαζεις τον Τζαλμα ιδανικοτερο προς πωληση, τι να πω...
Θα πω οτι εισαι το λιγοτερο Dimg4 :mrgreen:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Rizla έγραψε:
johnys999 έγραψε:Τα σενάρια στα εξτρέμ δεν είναι πολλά:
Τζωννυ αμα μου βγαζεις τον Τζαλμα ιδανικοτερο προς πωληση, τι να πω...
Θα πω οτι εισαι το λιγοτερο Dimg4 :mrgreen:
Είναι στα 30, το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο και του χρόνου θα αναγκαστούμε ή να τον πουλήσουμε ή να τον ανανεώσουμε. Ο Ενρίκε είναι 26, έχει συμβόλαιο μέχρι το 20 και μια πώληση στα 3 μύρια δεν αφήνει και κανένα μεγάλο κέρδος γιατί υπάρχει κ ποσοστό μεταπώλησης που δεν θυμάμαι πόσο είναι. Με αυτή τη λογική μου φαίνεται πολύ πιο ιδανική η πώληση του Τζαλμά αυτή τη στιγμή. Αγωνιστικά δεν με καλύπτει αρκετά κανείς από τους δύο, έχουν τα καλά αλλά και τα κακά τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Δευ 28 Αύγ 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Rizla έγραψε:

ναι ριζλα εχει πολλα πραγματα που πραγματικα μας λειπουν...ειναι πολυ ολοκληρωμενος χαφ για ελλαδα και το επιπεδο του ξαναεγραψα οτι ειναι πανω απο την ομαδα αυτη τη στιγμη...δεν περιμενα ποτε οτι θα ερθει γι αυτο μου ηρθε ως τεραστια εκπληξη...πρεπει να παιχτηκε γερο κονε...

το κυριοτερο απο ολα ειναι οτι εχει και δυνατη προσωπικοτητα χωρις ομως να παρουσιαζει βεντετισμους...

για τον μπισεσβαρ καταρχην εχω 2 προπονητες που εχουν μιλησει για τη φυσικη του κατασταση...αυτο δειχνει πολυ κακη νοοτροπια για τον παιχτη...ειναι αλλο πραγμα να εισαι αργος ή γρηγορος και αλλο πραγμα να εχεις θεματα φυσικης καταστασης σε μονιμη βαση...το θεωρω απαραδεκτο για επαγγελματια ποδοσφαιριστη...

σε συνδιασμο και με την ελευση του μαροκινου, πιστευω οτι λογω χαρακτηρα θα δειξει κακο προσωπο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”