Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
θυμαστε την ελληνικη ταινια με τη.μαρω κοντου και τον κωνστανταρα που η κοντου ελεγε...δε θα τα εκανε αυτα ο στεφανος; ε ετσι θα παει η χρονια φετος απο το πρωτο τσαφ αν ερθει, του ρει. δε θα τα εκανε αυτα ο...οτσοα. ( εγω τον οτσοα προτιμαω απο τους δυο)
- paokovios1974
Ε οχι και μεσοεπιθετικα ειμαστε καλα.
Μπορεις να βαλεις στοιχημα οτι ο Πριγιο θα επαναλαβει το 3μηνο που εκανε?
εγω σου λεω θα επαναπαφτει στις δαφνες και θα μειναι στασιμος.
Επισης και ο Μακ επειδη εκανε μια καλη χρονια με τον τουντορ δε σημαινει οτι θα συνεχισει απο εκει που το αφησε στον ΠΑΟΚ, μπορει να συνεχισει απο κει που το αφησε στη ζενιτ.
Για κλαους κουλουρη δε χρειαζεται να πω τιποτα, καμπος τα ιδια, ουαρνατ εφυγε, μυστακιδης τραυματιας , πελκας λιγος, μενει ο ενρικε που τρακαρει με τον εαυτο του.
Τωρα που τα ξανασκεφτομαι....
Που παμε μωρε με αυτους μωρε τωρα?, σκατα ειμαστε σκατα.
Φερτε παικταραδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισης και ο Μακ επειδη εκανε μια καλη χρονια με τον τουντορ δε σημαινει οτι θα συνεχισει απο εκει που το αφησε στον ΠΑΟΚ, μπορει να συνεχισει απο κει που το αφησε στη ζενιτ.
Για κλαους κουλουρη δε χρειαζεται να πω τιποτα, καμπος τα ιδια, ουαρνατ εφυγε, μυστακιδης τραυματιας , πελκας λιγος, μενει ο ενρικε που τρακαρει με τον εαυτο του.
goran 64 έγραψε:gamt, ελπίζω να σε κάλυψα με την ειλικρινή αναφορά μου στο καλαμπούρι στο προηγούμενο post μου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Άδικα κοπιάζεις. Απ' όλο το φόρουμ μόνο εγώ, άντε κι ένας - δύο ακόμη έχουμε θετική σκέψη.gamt έγραψε: Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
....Θέλω θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας.![]()
Τώρα ποστάρω μόνο για να σε βεβαιώσω γι αυτό το καθ ολοκληρίαν καλαμπούρι του Αποστόλη...![]()
![]()
![]()
Θέλω περισσότερη συμμετοχή από εσας που έχετε θετική σκέψη, για να παρασύρουμε και τους άλλους τους ...ψιλομίζερους.
Δεκτό οποιοδήποτε καλαμπούρι, πλάκα κλπ, αρκεί να δίνει τροφή για σκέψη/δημιουργική αντιπαράθεση.
-------------paokovios1974 έγραψε:Ε οχι και μεσοεπιθετικα ειμαστε καλα.
Ειδικά από εμένα (για τον Αποστόλη μάλλον δεν κατάλαβες ακόμα τι παίζειgamt έγραψε:goran 64 έγραψε:gamt, ελπίζω να σε κάλυψα με την ειλικρινή αναφορά μου στο καλαμπούρι στο προηγούμενο post μου...ΑποστόληςΑ έγραψε: Άδικα κοπιάζεις. Απ' όλο το φόρουμ μόνο εγώ, άντε κι ένας - δύο ακόμη έχουμε θετική σκέψη.![]()
Τώρα ποστάρω μόνο για να σε βεβαιώσω γι αυτό το καθ ολοκληρίαν καλαμπούρι του Αποστόλη...![]()
![]()
![]()
Θέλω περισσότερη συμμετοχή από εσας που έχετε θετική σκέψη, για να παρασύρουμε και τους άλλους τους ...ψιλομίζερους.
Δεκτό οποιοδήποτε καλαμπούρι, πλάκα κλπ, αρκεί να δίνει τροφή για σκέψη/δημιουργική αντιπαράθεση.

Έχω ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ του forum, επί της ημερήσιας αναλογίας σε posts, να ξέρεις...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 07 Ιούλ 2017, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
....Θέλω θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας.[/quote]
Πολύ σωστός αλλά.....[/quote]
Ας χαρούμε ρε παιδιά την μεταγραφική περίοδο μια φορά. Χωρίς εντάσεις/ενστάσεις κλπ. Μια χαρά πάει η ομάδα.
Υ.Γ.: ..από το nickname σου καταλαβαίνω ότι μάλλον ήμαστε πατριωτάκια.
....Θέλω θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας.[/quote]
Πολύ σωστός αλλά.....[/quote]
Ας χαρούμε ρε παιδιά την μεταγραφική περίοδο μια φορά. Χωρίς εντάσεις/ενστάσεις κλπ. Μια χαρά πάει η ομάδα.
- Παλαιολόγος
ναι αλλα αλλαξε κατι βασικο,προπονητη και συστημαDimitrisS έγραψε:Θεωρω πραγματικα υγεια το γεγονος οτι η ομαδα παραμενει σχεδον ιδια με περσι.
Ποτε ηταν το τελευταιο καλοκαιρι που καναμε κατω απο 5 μεταγραφες;
gamt έγραψε:
Δεν τα ξερεις καλα αδερφε... Αν εχεις θετικη σκεψη ισα που εισαι προβατο και στρατος του Ιβαν. Και αν δε γουσταρεις μιρλα εισαι αστυνομια σκεψης. Θα δεις εδω μεσα να γραφονται πραγματα με τετοιο περιεχομενο αλλα και τετοιο υφος που θα ταιριαζαν πολυ περισσοτερο σε αλλοθρησκο φορουμ. Γιατι εμεις ειμαστε ψαγμενοι βλεπεις, δεν ειμαστε τιποτα προβατα να τα καταπινουμε αμασητα. Εμεις εδω κανουμε κριτικη, οχι αστεια.
eorptol1 έγραψε:
Πολύ σωστός αλλά.....
Το ξαναστέλνω, γιατί μάλλον έκανα μ@κ@κία:
sic-4 έγραψε:gamt έγραψε:
Δεν τα ξερεις καλα αδερφε... Αν εχεις θετικη σκεψη ισα που εισαι προβατο και στρατος του Ιβαν. Και αν δε γουσταρεις μιρλα εισαι αστυνομια σκεψης. Θα δεις εδω μεσα να γραφονται πραγματα με τετοιο περιεχομενο αλλα και τετοιο υφος που θα ταιριαζαν πολυ περισσοτερο σε αλλοθρησκο φορουμ. Γιατι εμεις ειμαστε ψαγμενοι βλεπεις, δεν ειμαστε τιποτα προβατα να τα καταπινουμε αμασητα. Εμεις εδω κανουμε κριτικη, οχι αστεια.
Αδερφέ, όλα όσα γράφεις, αυτά συγκροτούν την δημιουργική αντιπαράθεση. Συμφωνώ! Εξάλλου ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, δεν είσαι σαν τους άλλους!!!!!
Για να ξαναγυρίσουμε στο τοπικ:
- Κανένα σαΐνι να βρήκε τίποτε στα ξένα για τον Rey;
.....τι ακόμη κάνει διακοπές;
.....πότε θα έλθει Χαλκιδική;
- Κανένα σαΐνι να βρήκε τίποτε στα ξένα για τον Rey;
.....τι ακόμη κάνει διακοπές;
.....πότε θα έλθει Χαλκιδική;
sic-4 έγραψε:αστυνομια σκεψης vs μαφια μιρλας
....προτιμώ το μαφία σκέψης. Αφήνω την αστυνομία και την μίρλα σε άλλους.
Θετικη σκεψη και στηριξη θα υπάρχει οταν ο καβουριδης αρχίζει και τα στάζειgamt έγραψε:Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
....Θέλω θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας.
Πολύ σωστός αλλά.....
φερνοντας παιχταράδες και όχι σαπακια και παλτά ολκής που μας τα περνάνε
οι πλερωμενοι αρδ ως μεταγραφάρες.
στο 14ο μηνυμα επρεπε να εχει μπαναριστει ο λογαριασμος σου.αλλα αν εχεις μοντς απο τα λιντλ..SplashBro22 έγραψε:Στο poll και εγώ Ρέι ψήφισα γιατί χρηματιστηριακά είναι καλύτερη επιλογή και έχει μέλλον. Από εκεί και πέρα αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερος του Οτσόα ποδοσφαιρικά, συγγνώμη αλλά μάλλον κάνετε λάθος. Αρχικά μιλάμε για παίκτη με τεράστιο IQ που έχει τρομερή έξοδο στο κενό γήπεδο (όχι στα στημένα). Εξαιρετικές τοποθετήσεις για να κλείσει οπτική γωνία και απίστευτα ρεφλέξ από τα καλύτερα στον κόσμο. Στα θετικά ότι ήταν ο καλύτερος 2 φορές σε 2 από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Από την άλλη δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό εκτός από την Αμέρικα όπου κατέκτησε τον τίτλο και έκανε όνομα. Δε μιλάω από highlights στο youtube. Αυτά.![]()