Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δεν έχει σημασία. Και παλιότερα έτσι ήταν στο προφίλ του Ζαμπράνο, δεν έχουν info για όλους οπότε τα αφήνουν κενά κάποιες φορές.
σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...
απο εκει και περα εχω μια προαισθηση οτι θα εχουμε 1-2 αποχωρησεις εκπληξεις...ο ενας που εσκασε ειδα ειναι ο ενρικε...ελπιζω η δευτερη να ειναι ο ολλανδος αφανας προσωπικα...
τελος βαζουμε μπρος οποια γουρια εχουμε να κλεισει πρωτιστως ο τσετσενος που μας εκτοξευει επιπεδο και επειτα ο πορτογαλος πριγκιπας και ο στοπερ...
απο εκει και περα εχω μια προαισθηση οτι θα εχουμε 1-2 αποχωρησεις εκπληξεις...ο ενας που εσκασε ειδα ειναι ο ενρικε...ελπιζω η δευτερη να ειναι ο ολλανδος αφανας προσωπικα...
τελος βαζουμε μπρος οποια γουρια εχουμε να κλεισει πρωτιστως ο τσετσενος που μας εκτοξευει επιπεδο και επειτα ο πορτογαλος πριγκιπας και ο στοπερ...
Η αληθεια είναι ότι χρειάζονται πωλήσεις. Πρέπει να μάθουμε να πουλάμε. Δεν μπορούμε τόσα να μπούμε στην αγορά. Τσιμιροτ, σαχοφ,κάτσε. Η δεν έχουν καμία αξία η είμαστε άχρηστοι.
Mπισεσβαρ θα συμφωνούσα κ εγώ αλλά δεν είναι εύκολο σε 3-4 μερες να πουλήσεις κόσμοSera4 έγραψε:σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...
ποτε δεν χανω την πιστη μου σε αραβοκινεζους :ugeek:omerta76 έγραψε:Mπισεσβαρ θα συμφωνούσα κ εγώ αλλά δεν είναι εύκολο σε 3-4 μερες να πουλήσεις κόσμοSera4 έγραψε:σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...
Οι Κινέζοι δεν έχουν μεταγραφική περίοδο αυτην την στιγμή ασε που σταμάτησαν τις ακριβές αγορές. Για Άραβες δεν ξέρω...
Κι.ομως δινουμε μαγκρεγκορ για να ερθει ο mayweatherAzrael έγραψε:δεν βλεπω τοσο καλη ιδεα να δωσεις το πιο παθιασμενο παικτη σου

Εγώ λέω να τους διώξουμε όλους να φέρουμε άλλους. Βαριέται γρήγορα ο ΠΑΟΚτσής.
Ο Τούρκος μάνατζερ που σουλατσάρει στην Τούμπα δεν μπορεί να τον σπρώξει στην Τουρκία; Εκεί υποτίθεται ότι έχει και κάποιο όνομα.omerta76 έγραψε:Mπισεσβαρ θα συμφωνούσα κ εγώ αλλά δεν είναι εύκολο σε 3-4 μερες να πουλήσεις κόσμοSera4 έγραψε:σε πρωτη φαση ευχης εργον θα ηταν να γλυτωσουμε απο μπρικι και σαλεμενο αιγυπτιο...
Πιο πιθανο ειναι να πουλησουμε και Τσιμιροτ,αυτη ειναι αλωστε η τρελη επιθυμια τοσο του ιδιου,οσο και του μανατζερ του.
- desperando
- Επικοινωνία:
Σκεφτείτε ότι αν δώσεις τον Ενρίκε, του χρόνου θα έχεις μόνο δύο εξτρεμ το ένα 32 χρονών και το άλλο 33
Herman και Omerta76 σημαντικές οι πληροφορίες. Δεν ήξερα ότι αυτό σημαίνει. Ευχαριστώ.
Μπισε και γω φοβάμαι τη νοοτροπια του τωρα με Καντουρι και που δν εχουμε 55-60 ματς, και ισως δε θαταν ασχημα αν ερχοταν καμια κελεμπια..
Αλλα ειναι πολυ ρισκαδορικο να αλλαξεις τα παντα (να μεινεις κ με πελκα?) και παρα τις ελλειψεις του, ειναι σημειο αναφορας, ειδικα με μικρους και ειναι μπολιασμενος..Περα απτο οτι τον αγαπαμε (σχεδον) ολοι.
Το ιδανικοτερο θα'ταν να εμενε με καμια 400-500, οπως έλεγα περσι..
Για ενρικε, γμσε τα, δυσκολο παζλ, ειδικα μ'αυτο που αναφερει ο ντεσπε..
Αλλα ειναι πολυ ρισκαδορικο να αλλαξεις τα παντα (να μεινεις κ με πελκα?) και παρα τις ελλειψεις του, ειναι σημειο αναφορας, ειδικα με μικρους και ειναι μπολιασμενος..Περα απτο οτι τον αγαπαμε (σχεδον) ολοι.
Το ιδανικοτερο θα'ταν να εμενε με καμια 400-500, οπως έλεγα περσι..
Για ενρικε, γμσε τα, δυσκολο παζλ, ειδικα μ'αυτο που αναφερει ο ντεσπε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 28 Αύγ 2017, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.