Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Πριν από κάθε φιλικό θα μαθαίνουμε και μία μεταγραφή.
Οπότε τώρα καλή τετάρτη νομίζω
Οπότε τώρα καλή τετάρτη νομίζω
Τι μας λείπει;
- Ένα CB (.....ΧΑΤΣΕΡΙΔΗΣ, ....ομογενής ελληνικής καταγωγής)
- Ένα 6/8άρι (??????)
...και στο τέλος του καλοκαιριού:
- ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ (...ό άντρας της Βάσως, για να πηγαίνει ο ίδιος το παιδί στο σχολείο του)
- Ένα 1ο/2ο τερματά (....ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ, ....ομογενής ελληνικής καταγωγής)
Σαν να κλείσαμε μου φαίνεται με τις μεταγραφές. Για δανεικούς/αποδεσμεύσεις το αφήνω σε σας.
...Κουράστηκα!
- Ένα 6/8άρι (??????)
- ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ (...ό άντρας της Βάσως, για να πηγαίνει ο ίδιος το παιδί στο σχολείο του)
Σαν να κλείσαμε μου φαίνεται με τις μεταγραφές. Για δανεικούς/αποδεσμεύσεις το αφήνω σε σας.
...Κουράστηκα!
Πιστεύω το στοπερ θα ειναι γρήγορο και τεχνίτης... να φτιάχνει παιχνίδι και αριστεροπόδαρος... έναν χαφ box to box τύπου τσιμιροτ - κάστρο...
δεν πιστεύω να γίνει άλλη μεταγραφή... εκτος και αν στο τέλος ερθει ο βιειρινια και αποχώρησει άλλο εξτρεμ...
δεν πιστεύω να γίνει άλλη μεταγραφή... εκτος και αν στο τέλος ερθει ο βιειρινια και αποχώρησει άλλο εξτρεμ...
Θεωρω πραγματικα υγεια το γεγονος οτι η ομαδα παραμενει σχεδον ιδια με περσι.
Ποτε ηταν το τελευταιο καλοκαιρι που καναμε κατω απο 5 μεταγραφες;
Ποτε ηταν το τελευταιο καλοκαιρι που καναμε κατω απο 5 μεταγραφες;
- SplashBro22
Στο poll και εγώ Ρέι ψήφισα γιατί χρηματιστηριακά είναι καλύτερη επιλογή και έχει μέλλον. Από εκεί και πέρα αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερος του Οτσόα ποδοσφαιρικά, συγγνώμη αλλά μάλλον κάνετε λάθος. Αρχικά μιλάμε για παίκτη με τεράστιο IQ που έχει τρομερή έξοδο στο κενό γήπεδο (όχι στα στημένα). Εξαιρετικές τοποθετήσεις για να κλείσει οπτική γωνία και απίστευτα ρεφλέξ από τα καλύτερα στον κόσμο. Στα θετικά ότι ήταν ο καλύτερος 2 φορές σε 2 από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Από την άλλη δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό εκτός από την Αμέρικα όπου κατέκτησε τον τίτλο και έκανε όνομα. Δε μιλάω από highlights στο youtube. Αυτά.

gamt έγραψε:Πω, πω, μίρλα ρε παίδες!
Αφήστε να ανακοινωθεί ο τερματάς και έχουμε όλο τον χρόνο (καλοκαίρι) μπροστά μας για να δούμε τι μας χαλάει ή αν τελικά μας φτιάχνει κάτι με το ρόστερ μας.

Καινούριος ε?

goran 64 έγραψε:gamt έγραψε:Πω, πω, μίρλα ρε παίδες!
Αφήστε να ανακοινωθεί ο τερματάς και έχουμε όλο τον χρόνο (καλοκαίρι) μπροστά μας για να δούμε τι μας χαλάει ή αν τελικά μας φτιάχνει κάτι με το ρόστερ μας.![]()
Καινούριος ε?![]()
![]()
![]()
Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
....Θέλω θετική σκέψη και στήριξη στην ομάδα μας.
Eγω παλι πιστευω ότι εχει δρομο ακομα.
Πχ ακουστηκε για Αλ Αχλι και Ουαρντα.Αυτο μπορει να εχει και καλο οικονομικο αποτέλεσμα.
Υπαρχουνε πιθανες πωλήσεις όπως πχ Μαλε,η Τσιμι η ακομα και Κατσε η Κλαους η καποιοι αλλοι.
Προσωπικα θα ηθελα 2-3 μεταγραφες των δημοσιογραφων που ασχολούνται με την ομαδα,δε παει άλλο.
Πχ ακουστηκε για Αλ Αχλι και Ουαρντα.Αυτο μπορει να εχει και καλο οικονομικο αποτέλεσμα.
Υπαρχουνε πιθανες πωλήσεις όπως πχ Μαλε,η Τσιμι η ακομα και Κατσε η Κλαους η καποιοι αλλοι.
Προσωπικα θα ηθελα 2-3 μεταγραφες των δημοσιογραφων που ασχολούνται με την ομαδα,δε παει άλλο.
- ΑποστόληςΑ
Άδικα κοπιάζεις. Απ' όλο το φόρουμ μόνο εγώ, άντε κι ένας - δύο ακόμη έχουμε θετική σκέψη.gamt έγραψε: Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
Πότε πρόλαβες και "ομογενοποιήθηκες" κιόλας?gamt έγραψε:Τι μας λείπει;
- Ένα 6/8άρι (??????)
...Κουράστηκα!

Υ.Γ. No offense αδερφέ...
Καλαμπουρίζω για το καλό, συμφωνώντας μάλιστα με τις επιλογές σου, άσχετα αν έρθουν ή δεν έρθουν αυτοί τελικά...Οι θέσεις που "βλέπεις" πάντως είναι ολόσωστες, πλην ακραίου, που για μένα πρέπει να είναι φορ...

Για αυτό φεύγουν αδιάβαστοι οι παίκτες που υποστηριζεις Αποστόλη.
Καλά τα λες
Καλά τα λες
ΑποστόληςΑ έγραψε:Άδικα κοπιάζεις. Απ' όλο το φόρουμ μόνο εγώ, άντε κι ένας - δύο ακόμη έχουμε θετική σκέψη.gamt έγραψε: Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.
...Ήμασταν δυό, ήμασταν τρεις, ...θα γίνουμε χίλιοιδεκατρεις !!!!!!!!!!!!
goran 64 έγραψε:Πότε πρόλαβες και "ομογενοποιήθηκες" κιόλας?gamt έγραψε:Τι μας λείπει;
- Ένα 6/8άρι (??????)
...Κουράστηκα!![]()
Υ.Γ. No offense αδερφέ...
Καλαμπουρίζω για το καλό, συμφωνώντας μάλιστα με τις επιλογές σου, άσχετα αν έρθουν ή δεν έρθουν αυτοί τελικά...Οι θέσεις που "βλέπεις" πάντως είναι ολόσωστες, πλην ακραίου, που για μένα πρέπει να είναι φορ...
Συμφωνώ αδερφέ. Απλά επειδή μας τα κάναν τσουρέκια τελευταία με την αφελληνοποίηση, είπα να ξανακάνω ελληνοποίηση του ρόστερ μας.
gamt, ελπίζω να σε κάλυψα με την ειλικρινή αναφορά μου στο καλαμπούρι στο προηγούμενο post μου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Άδικα κοπιάζεις. Απ' όλο το φόρουμ μόνο εγώ, άντε κι ένας - δύο ακόμη έχουμε θετική σκέψη.gamt έγραψε: Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.

Τώρα ποστάρω μόνο για να σε βεβαιώσω γι αυτό το καθ ολοκληρίαν καλαμπούρι του Αποστόλη...

Πολύ σωστός αλλά.....gamt έγραψε:goran 64 έγραψε:gamt έγραψε:Πω, πω, μίρλα ρε παίδες!
Αφήστε να ανακοινωθεί ο τερματάς και έχουμε όλο τον χρόνο (καλοκαίρι) μπροστά μας για να δούμε τι μας χαλάει ή αν τελικά μας φτιάχνει κάτι με το ρόστερ μας.![]()
Καινούριος ε?![]()
![]()
![]()
Καινούργιος στο site (2017), αλλά παλιός ηλικιακά.