Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από sic-4 »

Ναι τον ειδα τον Ολσεν και μια χαρα τον θυμαμαι, και μια χαρα τερματας ηταν. Ασχετα που οι μπαλαδοροι του γιουνανισταν τον εβγαλαν αχρηστο. Ποιο ειναι το θεμα;
Τους comparable του Ochoa που ο μονος που εχει ειναι ενας απιθανος Σαντσο Παντσο μεξικανος, τους ειδες;
Δεν καταλαβα γιατι προσπαθεις να μας πεισεις ποσο μαπα ειναι ο Ρεϊ σε σχεση με τον Οτσοα. Τουλαχιστον καντο με κανενα πιο σοβαρο κριτηριο.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

sic-4 έγραψε:Ναι τον ειδα τον Ολσεν και μια χαρα τον θυμαμαι, και μια χαρα τερματας ηταν. Ασχετα που οι μπαλαδοροι του γιουνανισταν τον εβγαλαν αχρηστο. Ποιο ειναι το θεμα;
Τους comparable του Ochoa που ο μονος που εχει ειναι ενας απιθανος Σαντσο Παντσο μεξικανος, τους ειδες;
Δεν καταλαβα γιατι προσπαθεις να μας πεισεις ποσο μαπα ειναι ο Ρεϊ σε σχεση με τον Οτσοα. Τουλαχιστον καντο με κανενα πιο σοβαρο κριτηριο.
Κάθε άνθρωπος που παρακολουθεί ποδόσφαιρο γνωρίζει πόσο καλύτερος είναι ο Οτσόα από τον Ρέι, δεν προσπαθώ να πείσω για το αυτονόητο. Προσπαθώ να σας πω ότι ποδοσφαιρικά και μόνο ο ΠΑΟΚ έκανε τη λιγότερο συμφέρουσα επιλογή. Από την άλλη, εκτός γραμμών, μια χαρά προοπτική μου φαίνεται και ο Ρέι, ειδικά αν κληθεί και στην εθνική.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

SplashBro22 έγραψε:Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγω λάθος απλά η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια. Ο Οτσόα έχει βγει τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στο πρωτάθλημα Ισπανίας και το πρωτάθλημα Γαλλίας. Επίσης κάνοντας μια βόλτα στο transfermarkt κοιτάξτε λίγο τη στήλη των COMPARABLE PLAYERS για να καταλάβετε τι είδους μεταγραφή είναι η συγκεκριμένη. Μυρίζομαι Γλύκο μέχρι το 2025 αλλά όπως είπα μακάρι να βγω μ@λ@κ@ς εγώ και όχι ο ΠΑΟΚ. Καλή τύχη Βασιλιά! :pano: :opaokara:
Μ@λ@κ@ς θα βγεις μην ανησυχείς(Για το συγκεκριμενο)
NO OFFENCE Ε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοιτα, αν ειναι η λιγοτερο συμφερουσα επιλογη θα φανει. δεν εχουμε εικονα του ρευ, οσο τουλάχιστον έχουμε του οτσόα. αυτό είναι ένα σημαντικότατο δεδομένο.

όσα παιδιά τον παρακολούθησαν, είπαν τα καλύτερα λόγια (για τον αργεντίνο). αυτό είναι επίσης ενα δεδομένο σημαντικό.

σαν ονομα, σαν "αίσθημα ασφάλειας" στο κοινό, σαφώς και ο μεξικανός ειναι ενα κλίκ ανώτερος απο τον ρευ. αλλά αυτό δεν ξέρουμε αν και κατα πόσο θα φανεί στο..χορτάρι.

και εγώ οτσοα ήθελα κυρίως όμως γιατί είχα την ευκαιρία να τον δω σε περισσότερα ματς απο ότι τον αργεντίνο.

πχ μποϊκο, που ήταν μια επιλογή, δεν τον ξέρω καθόλου και άρα δεν μπορούσα να πω αν "μου κανει" ή όχι.

καθένας απο τους τρείς, ή ακομα περισσότερο, δύο υποψήφιους εχει.είχε θετικά και αρνητικά σε σχέση με τους..ανταγωνιστές του. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι στην κρίση μας, εκτός αν εχουμε αντίστοιχα ποσοτικά εικόνα του αργεντίνου με τον μεξικάνο..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

SplashBro22 έγραψε: Κάθε άνθρωπος που παρακολουθεί ποδόσφαιρο γνωρίζει πόσο καλύτερος είναι ο Οτσόα από τον Ρέι
Επειδη εγω δεν πολυπαρακολουθω, για πες εσυ που παρακολουθεις, ποσο;
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ο Ρει την χρονια που μας πέρασε σύμφωνα με γκαλοπ στην Αργεντινή ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και υπάρχουν αρκετές αναφορές στο Internet όπου σχολιάζουν διάφοροι την θετική του εξέλιξη και θεωρούν θέμα χρόνου την κλήση του στην εθνική
Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλή κίνηση αν γίνει, σε σχέση με τον Οτσόα που όπως έχω ξαναπεί δεν τον έχω και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φαίνεται καλή επιλογή ο Αργεντινός και ΣΙΓΟΥΡΑ τον προτιμούσαμε σχεδόν όλοι, από τον Οτσόα π έψαχνε κάτι καλυτερο.

Ο παίκτης σωματικά είναι μια χαρά, ανερχόμενος και ΘΕΛΕΙ να διακριθεί π σημαίνει ότι έρχεται με όρεξη.

Παράλληλα φαίνεται από δηλώσεις συμπαικτών κλπ ότι είναι καλός χαρακτήρας και δυνατός.

Από εκεί και πέρα βέβαια αν δεν πιάσει δεν θα φταίνε οι οπαδοί π τον θέλαμε.

Υποτίθεται έχουμε σκάουτς π τον ξεψαχνιζουν.

Φέρτε μια ΧΑΦΑΡΑ να στανιαρω ρε γαμωτο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Tupac έγραψε:Αυτος ο Zoran Tosic που λενε οτι ενδιαφερόμαστε ειναι πολύ παικταράς
ποιοι το λενε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για να στανιαρεις rain τοτε θα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη. γιατι δε βλεπω χαφ να ερχεται πριν τις 15-20 Ιουλίου... μη σε πω οτι πρώτα σεντερ μπακ θα παρουμε/./ :mrgreen:

ένα ακόμα σημαντικό, είναι το poll που κανουμε, που ήδη φαίνεται ότι ο Αργεντίνος έχει μια ξεκάθαρη προτίμηση έναντι των άλλων δύο...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάλι καλά δεν έκαναν το λάθος να δώσουν ένα κάρο λεφτά στον Οτσόα.

Κοντός τερματοφύλακας, έχει παίξει μόνο σε μέτριες και κακές ομάδες, μηδενική έξοδος.

Ο Ρέυ φαίνεται καλύτερη επιλογή.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

sic-4 έγραψε:
SplashBro22 έγραψε: Κάθε άνθρωπος που παρακολουθεί ποδόσφαιρο γνωρίζει πόσο καλύτερος είναι ο Οτσόα από τον Ρέι
Επειδη εγω δεν πολυπαρακολουθω, για πες εσυ που παρακολουθεις, ποσο;

Ναι, για πες μας κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι ο Οτσόα είναι καλύτερος του Ρέι;
Εγώ παρακολουθώ ποδόσφαιρο αλλά - πλέον της εμπειρίας στην Ευρώπη - δεν ...βλέπω και πολλά άλλα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Να σημειώσω ότι μόνο αποσπασματικά βιντεάκια έχω δει και από τους δύο γιατί ο ένας έπαιζε Αργεντινή (που δεν βλέπω και κάθε εβδομάδα) και ο άλλος έπαιζε σε μικρομεσαίες ομάδες της Γαλίας και Ισπανίας (που πάλι δεν βλέπω κάθε εβδομάδα).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

SplashBro22 έγραψε:
sic-4 έγραψε:Ναι τον ειδα τον Ολσεν και μια χαρα τον θυμαμαι, και μια χαρα τερματας ηταν. Ασχετα που οι μπαλαδοροι του γιουνανισταν τον εβγαλαν αχρηστο. Ποιο ειναι το θεμα;
Κάθε άνθρωπος που παρακολουθεί ποδόσφαιρο γνωρίζει πόσο καλύτερος είναι ο Οτσόα από τον Ρέι, δεν προσπαθώ να πείσω για το αυτονόητο. Προσπαθώ να σας πω ότι ποδοσφαιρικά και μόνο ο ΠΑΟΚ έκανε τη λιγότερο συμφέρουσα επιλογή. Από την άλλη, εκτός γραμμών, μια χαρά προοπτική μου φαίνεται και ο Ρέι, ειδικά αν κληθεί και στην εθνική.
Εμείς παρακολουθούμε,προφανώς μπιλιάρδο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μαλλον στο poll ψηφισαμε μονο οι αμπαλοι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω ψηφισα οτσοα :P :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4