Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- john4serres
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
εντωμεταξυ το κανε τωρα,γιατι σου λεει μην πουλησετε κανα παικτη τον Γεναρη και τα λεφτα πανε αλλου,εδω σε μενα δωστε τα. Σωστος
- kataramenos5
Δε ξερω ποτε δεν εφτασα σε τετοιο επιπεδο μισους με το λαγο.Ανεκαθεν τους συμπαθουσα ..καπως παρα τα οσα εγιναν στο παρελθον.Ισως γιατι ηταν το αντιπαλο δεος του γαυρου και χαιρομουν με τις νικες του στα μεταξυ τους,ισως γιατι μικρος ειχα λαγουδακια για κατοικιδια go figure.
Και εγώ τον συμπαθώ το βάζελο. Η ιστορική ομάδα των Αθηνών πρέπει να είναι δυνατή για να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Ε εσύ είσαι ασυγχώρητος πλέον, αλλά όχι μόνο σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής, να ξέρεις...kataramenos5 έγραψε:Δε ξερω ποτε δεν εφτασα σε τετοιο επιπεδο μισους με το λαγο.Ανεκαθεν τους συμπαθουσα ..καπως παρα τα οσα εγιναν στο παρελθον.Ισως γιατι ηταν το αντιπαλο δεος του γαυρου και χαιρομουν με τις νικες του στα μεταξυ τους,ισως γιατι μικρος ειχα λαγουδακια για κατοικιδια go figure.

Τα λαγουδάκια μπορεί άλλοι τα "βλέπουν" έτσι...

...κι άλλοι έτσι...

...νταξ...

Αλλά όταν λέμε λαγουδάκια,
πρώτα απ όλα το μυαλό μας πάει
(με ό,τι αυτό συνεπάγεται)
στα παλιά καλά μας "κατοικίδια"...

Υ.Γ. Οπότε τρίζουν ακόμα και τα κόκαλα του Χιου μ αυτά που γράφεις βρε...

Κ εγώ τους συμπαθώ. Τους συμπαθώ τόσο πολύ που για να γλυτώσουν μελλοντικά άγχη και βάσανα έυχομαι να πέσουν στην Γ εθνική και να μείνουν για πάντα χαλαροί εκεί.
- BlackBlockAttack
Έκτακτο: Η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Στην Εισαγγελία Πειραιά καλείται ο εφοπλιστής ως ύποπτος για να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί για την υπόθεση του ναρκoπλοίου Νοοr 1.
http://www.zougla.gr/greece/article/ekt ... i-marinaki
Στην Εισαγγελία Πειραιά καλείται ο εφοπλιστής ως ύποπτος για να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί για την υπόθεση του ναρκoπλοίου Νοοr 1.
http://www.zougla.gr/greece/article/ekt ... i-marinaki
Mολις με πήρε τηλ. ενας πρεζεμπορας και με ειπε οτι τον φαγουριζει το δεξι του @ρχιδι

Στείλ' του δώρο έναν...

...γιατί η...

αφήνει κενά...

...γιατί η...

αφήνει κενά...

Αυτο ακριβως.Rizla έγραψε:Mολις με πήρε τηλ. ενας πρεζεμπορας και με ειπε οτι τον φαγουριζει το δεξι του @ρχιδι![]()
![]()
![]()
Οσον αφορα τις συμπαθειες στο βαζελο,η ιστορια εδειξε πως οποτε ο γαυρος ηταν αδυναμος πηγαινε αμεσως να παρει την θεση του στο νταβατζιλικι ο λαγος,πιο προσφατη με Σπαθα οπως ολοι θυμουμαστε. Ιεραρχικα παντως,μακραν η χειροτερη και πιο μισητη ομαδα ειναι η Ε.Ο και οι αλλοι βγαινουν αρκετα δευτεροι θαρρω.
Παρολο που ο γερος μου ο συγχωρεμενος ηταν βαζελος, η μανα μου η συγχωρεμενη σκουληκι κι η αδερφη μου ειναι χανουμι απεχθάνομαι εξισου και τους 4 συλλογους...
Τους φίλους τους διαλέγουμε τους συγγενείς όχι !Rizla έγραψε:Παρολο που ο γερος μου ο συγχωρεμενος ηταν βαζελος, η μανα μου η συγχωρεμενη σκουληκι κι η αδερφη μου ειναι χανουμι απεχθάνομαι εξισου και τους 4 συλλογους...