19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Πήραμε πολύ λιγότερα από αυτά που μπορούσαμε από τον ζαιρο ελπίζω από δω και πέρα να το κάνουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά τον πιστεύω πολύ απ τα πρώτα κοντρόλ που τον είδα να κάνει στις προπονήσεις ακόμα!!!
Όποτε έπαιξε, πλην 2-3 περιπτώσεων, π.χ. με πουστοβάζελ@, κούλα, στα Χανιά, έδειχνε "μπερδεμένος" σε σχέση με την θέση που αγωνίζεται και τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει!!! Γι αυτό ίσως είχε πολλές ημιτελείς-ανούσιες ενέργειες, τις οποίες πολλαπλασίαζε πάνω στο "ταμάχι" του να δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα μας!!!
Είναι φοβερά τεχνίτης παίχτης, πολύ καλός στο 1 vs 1 και πολύ γρήγορος στα πόδια, αλλά δυσtυχώς (απ όσα έχει δείξει ως τα τώρα) όχι στο μυαλό!!!
Ελπίζω στα πιο απλά (τακτικά) συστήματα 4-3-3 και 4-5-1 να βρει έναν ρόλο στα φτερά που θα του ταιριάξει καλύτερα, μιας και τότε θα πρέπει, ή να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να ταϊζει τον φορ (το χει ευκολάκι), ή να την δίνει στο μπακ μας που κάνει over lap όταν είναι "ντουμπλαρισμένος"!!!
Γι αυτό λοιπόν...Go on Jairo, go on !!!
Όποτε έπαιξε, πλην 2-3 περιπτώσεων, π.χ. με πουστοβάζελ@, κούλα, στα Χανιά, έδειχνε "μπερδεμένος" σε σχέση με την θέση που αγωνίζεται και τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει!!! Γι αυτό ίσως είχε πολλές ημιτελείς-ανούσιες ενέργειες, τις οποίες πολλαπλασίαζε πάνω στο "ταμάχι" του να δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα μας!!!
Είναι φοβερά τεχνίτης παίχτης, πολύ καλός στο 1 vs 1 και πολύ γρήγορος στα πόδια, αλλά δυσtυχώς (απ όσα έχει δείξει ως τα τώρα) όχι στο μυαλό!!!
Ελπίζω στα πιο απλά (τακτικά) συστήματα 4-3-3 και 4-5-1 να βρει έναν ρόλο στα φτερά που θα του ταιριάξει καλύτερα, μιας και τότε θα πρέπει, ή να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να ταϊζει τον φορ (το χει ευκολάκι), ή να την δίνει στο μπακ μας που κάνει over lap όταν είναι "ντουμπλαρισμένος"!!!
Γι αυτό λοιπόν...Go on Jairo, go on !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 12:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Από όλο το ρόστερ έχουμε πάρει πολύ λιγότερα από όσα μπορούσαμε.
Ο συγκεκριμένος είναι τανκ και θα το δείξει άμεσα.
Ο συγκεκριμένος είναι τανκ και θα το δείξει άμεσα.
Και εγω τον πιστευω παρα πολυ,δεν εχει να ζηλεψει τιποτα πχ απο τον πολυδιαφισμενο Παρντο του γαυρου,αλλα ειπαμε στο μυαλο του Κροατη επικρατουσε μονιμως τρικυμια.
-
Κι εμένα μου αρέσει πολυ σαν παίχτης. Στην Τρεντσιν έκανε οτι έκανε σαν αριστερός εξτρεμ που έκανε κίνηση προς την περιοχή. Ο Τουντορ ζήτημα να τον έβαλε μια φορά εκεί. Πάντως βλέπω οτι λόγω τραυματισμών εχει παίξει μονο 568 λεπτά στο πρωτάθλημα. Έτσι δουλειά δεν γίνεται...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν διαφωνω σε αυτο και επαυξανω.eorptol έγραψε:Πήραμε πολύ λιγότερα από αυτά που μπορούσαμε από τον ζαιρο ελπίζω από δω και πέρα να το κάνουμε
Απο την αλλη,επαιξε σε 13 αγωνες,συνολο 600 λεπτα,δλδ σχεδον 7 ενενηνταλεπτα συνολο και κερδισε στατιστικα τα περισσοτερα 21 φαουλ (χωρια σε αυτα που δεν τον εδιναν,επειδη δεν επεφτε κατω με τιποτα(τανκ),κι οχι πεφτουνης)με βαση τους αγωνες τους λιγους που επαιξε.
Αυτο μου δειχνει οτι εχει ποιοτητα,με βαση τα ατομικα χαρακτηριστικα που εχει.
- Παλαιολόγος
τραγωδια
μιλαμε για παιχταρα ολκης
δεν φταιει κανεις για την υποτροπη;

μιλαμε για παιχταρα ολκης
δεν φταιει κανεις για την υποτροπη;
μας εχει φτυσει ο θεος δεν εξηγητε αλλιως....γκαρυ και μακ,σιδερενιοι και μακρια απο καρτες,γιατι αλλιως....
- desperando
- Επικοινωνία:
Τώρα πάλι ο Τούντορ φταίει; Δεν το λέω ειρωνικά, γιατί δεν είμαι και γνώστης της κατάστασης, αλλά δεν πάει άλλο μ' αυτό το πράγμα.
Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος
- kataramenos5
Ρε dim υπαρχει και ιατρικο επιτελειο ,αν δεν ειχε αποθεραπευτει πληρως κακως τον αφησαν .Για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμους πρεπει να εξεταστει και να δωσουν το ΟΚ.